- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #286.861
Canim ben şubat ayinda başladım 77 kiloyla temmuz ayındada mezun oldum 62 ile simdi bi 4 kilo daha hedefim var 58 e inmek istiyorum boyum 1.65Canım sen nekadr zamanda bu kıloya ındın zayıflama surecını anlatır mısın
Caglis kendi grubunda birincisin canımMİNİK ADAYLARIMIZ
3 Ağustos
581.Etap
@Buki_89 (66,50/ / /%)
@selcanmehmetcan( 75,7/-77,5/-1,8/-2,37%
@Caglis (71,45/70,60/0,8%1,19)
başl.k:71,45 H.k:60 bşl.t.26temmuz
@Nilar (71.4/ /
541. Etapta izne ayrılan üye hoşgeldin26temmuz
@posterior
@Miss14
Henüz gençsin kalabalık aile olacağına eminim. Kendini biraz rahat bırak en az 6 ay düşünme bunları. Sonra bi hal çaresi ararız gerekirseKuzum.seni tebrik ederim 3. Olmuşsun bireyselde.
Varlığı yeter annenin de koşturamaz doğru diyorsun . Bugün enerjilerini atarlar bahçede benim hayalimde kalabalık bir aileydihayaller hayatlar
Bıraktım kuzum herşeyi kendime bakıyorum. Nasip diyorum sadeceCaglis kendi grubunda birincisin canımaday listesi alışma sürecidir takıma 2 hafta sonra yarışmadasın kurallara uymaya devam edersen
Henüz gençsin kalabalık aile olacağına eminim. Kendini biraz rahat bırak en az 6 ay düşünme bunları. Sonra bi hal çaresi ararız gerekirse
Hedefıne ulaşırsın umarım en kısa zamanda :) çok guzel vermişsın.neymiş bu meşhur protein diyetııı meraklandımmCanim ben şubat ayinda başladım 77 kiloyla temmuz ayındada mezun oldum 62 ile simdi bi 4 kilo daha hedefim var 58 e inmek istiyorum boyum 1.65
Ben ilk basladigimda diyetisyene gidiyordum bi 8 kilo verdim 2 ayda o zamanlar sebze agirlikli beslendim, sonra diyetisyeni bıraktım ve protein ağırlikli beslendim hatta benim meşhur protein diyetim vardı yaptığım (burda kimseye tam olarak uygulatamadığım) o diyetle cok iyi ve kalici kilolar verdim, arada detoks yaptim ama genel olarak en memnun kaldigim beslenme sekli protein oldu ve 5 öğün beslendim
3 günlük protein diyeti
aç karnına 2 bardak su (mide probleminiz yoksa içine limon veya elma sirkesi katabilirsiniz)
kahvaltı:
2 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir (30-50 gr arası)
1 ince dilim t.b ekmeği
yeşillik
ara öğün:
10 çiğ badem yada fındık
öğlen:
200 gr haşlanmış yada ızgara tavuk, ızgara balık
limonlu sirkeli yağsız salata
yada
ton balıklı (light 160 gr yağı süzülmüş) salata
ara öğün:
1 meyve
akşam:
200 gr haşlanmış yada ızgara tavuk veya ızgara balık
salata
son ara:
1 bardak sade kefir
her gün 3 lt su
segus @patient women bi-zuzu drdotty
detoksa gelincede ben yapamadım yapanı taktir ederim yani
Sabah:
4 salatalik
Yarim demet maydanoz-dereotu
Yarim demet nane
Yarim demet ispanak
1 limon
1 parca taze zencefil
2 yesil elma
Meyve sikacagi veya blendirla karisim yapilacak
Ogle:
4 yemek kasigi yogurt
2 y.k yulaf ezmesi
1 armut veya 1 kivi
2 tam ceviz
Toz tarcin
Ara:
1 su bardagi kefir+ dogadan 9 lu cay
Aksam:
1 haslanmis yumurta
Firinda yada haslama sebze (patates haric)
3 gün uygulanacak
Sağol canım hemen okuyormNilar
Canım Tuğba’nın protein diyeti bu
Ayrıca alıntıyı yaptığım sayfada güzel paylaşımlar olmuş harika tavsiyeler var. Zamanın olursa okumanı öneririm
Hoşgeldin canim kaptanımız bilgilendirir seni 1. Sayfadaki kurallari kabul ediyorum diyorsan katilabilirsin diye dusunuyorumBu arada anlamadığım bir husus var, o da yaptığımız sporların yanında yazan puanlar. Gün sonunda yaptığımız sporun bildirimini puanlarıyla mı yapmalıyız?
Anladım, çok teşekkür ederim, kurallar uygun benim için. Her gün bildirimimi yapmaya çalışacağım inşallah. En son dün tartıldığım için de iyi oldu :) sonraki cuma tam bir haftalık bildirim yapabilirim.Hoşgeldin canim kaptanımız bilgilendirir seni 1. Sayfadaki kurallari kabul ediyorum diyorsan katilabilirsin diye dusunuyorum
Spor eskiden yapilan sporun dakikaya yada sayisina gore orada puan karsiligini hesaplayip yaziyorduk zor oldugu icin biraktik simdi dakikasini paylasiyoruz
Merhaba canımAnladım, çok teşekkür ederim, kurallar uygun benim için. Her gün bildirimimi yapmaya çalışacağım inşallah. En son dün tartıldığım için de iyi oldu :) sonraki cuma tam bir haftalık bildirim yapabilirim.
Aslında böyle şeyler Ne güzel verdiriyor güzel oluyo falan ama yapamadım bi türlü bentugbaFB
Buyrun Tuğba’dan inciler
Herkes kendi alışkanlıklarına göre yapsın bişeyler
Kurtulalım kilolardan bende aldım başımı gidiyorum 7 lere doğru
Bence hiç moral bozma abla olabilecek böyle aksamalar sen devam et probiyotik bitki çayları aç karna kuru kayısı çözüyor kabızlığı ama Sen yinede mutlu ol önemli olan o gelir geçerGunaydin kizlar dun 77,5 cikmistim bugun 76,5 ciktim 1 kg odemim ve vc ciktiktan sonraki kgm yinede mutlu degilim gecen hafta 75,7 dum bu hafta hep kabizlik problemim oldu( umarim duzelir..
Açıklama için teşekkür ederim her gün yapmam gerekenleri eksiksiz yapacağım İnşallahMerhaba canım
Gördüğüm kadarıyla takımları incelemişsin, takım kurallarımızı okumuşsun ve kurallara uymayı kabuletmişsin o zaman aramıza HOŞGELDİN.
Şimdi seni aday listesine alıyorum, hergün takıma katılıp menü paylaşmayı ve bizlerin menülerine yorumda bulunmayı alışkanlık haline getirmeni bekliyorum.
Her cuma günü saat 12:00 (oniki(bazen emoji çıkıyor)) ye kadar kilo bildirimini 1. Sayfada anlatıldığı şekilde hesaplayarak listeye yazıyoruz.
2 cuma sonra takıma adapte olursan yarışma listesine girmeye hak kazanıyorsun. ( bu 2 haftalık adaptasyon sürecinde kilo vermiş olman şartıyla)
Hep birlikte Sağlıklı mutlu kilo vermeler dilerim
hedefyeniben (72///%)bşl.t:4Ağustos bil.k:72 H:62
Hoş geldin canım izlediğin bir yöntem var mıAçıklama için teşekkür ederim her gün yapmam gerekenleri eksiksiz yapacağım İnşallahHayırlı olsun cümleten
Aynen canımKesin segusta böyle yapıyordur.
Aslında günde 1300 kalori alarak kalori hesaplı diyet yapıyordum, bu şekilde 1,5 ayda 5,5 kilo verdim. Abur cubur yemiyor, çok tatlı bir şey yemek istersem minik bir parça bitter çikolata yiyordum, sadece kahvaltılarda ekmek tüketiyordum. Okulumuzda kampüs büyük olduğu için her gün rahatlıkla 8-10 bin adım atıyordum. Ama ne yazık ki şuan evdeyim ve evde spor yapacağım inşallah. Annem yemek pişirmek istediğimde bazen izin vermediği için genel olarak ev yemekleriyle beslenmek durumundayım. Bu şekilde sizi de zamanla tanımak isterim.Hoş geldin canım izlediğin bir yöntem var mı
Kalori sayma yöntemine alışkanlığın varsa zigzag kalori diyeti yapabilirsin. Ben bu yöntemle zayıflamıştım.(test edildi onaylandıAslında günde 1300 kalori alarak kalori hesaplı diyet yapıyordum, bu şekilde 1,5 ayda 5,5 kilo verdim. Abur cubur yemiyor, çok tatlı bir şey yemek istersem minik bir parça bitter çikolata yiyordum, sadece kahvaltılarda ekmek tüketiyordum. Okulumuzda kampüs büyük olduğu için her gün rahatlıkla 8-10 bin adım atıyordum. Ama ne yazık ki şuan evdeyim ve evde spor yapacağım inşallah. Annem yemek pişirmek istediğimde bazen izin vermediği için genel olarak ev yemekleriyle beslenmek durumundayım. Bu şekilde sizi de zamanla tanımak isterim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?