Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hedefyeniben

Kalori sayma yöntemine alışkanlığın varsa zigzag kalori diyeti yapabilirsin. Ben bu yöntemle zayıflamıştım.(test edildi onaylandı)
www.freedieting.com
İnceledim bunu, makul gözüküyor aslında benim için, sanırım metabolizmayı canlı tutmak için arada bir miktar daha fazla kalori alınıyor, ben bu şekilde devam edebilirim muhtemelen.

İnceledim bunu, makul gözüküyor aslında benim için, sanırım metabolizmayı canlı tutmak için arada bir miktar daha fazla kalori alınıyor, ben bu şekilde devam edebilirim muhtemelen.
Canım diyetten sonuç alabilmek için Extreme Fat Loss diye açıklanan kısımda belirtilen kalori miktarlarını almalısın. Her hafta yeniden hesaplatmalı kilo verme miktarına göre hergün için 100er kalori azaltabilir, kalorileri karbonhidrattan kısıtlı protein den zengin tutup kilo verme hızını arttırabilirsin.

Yaşın genç hızlı verirsin . 1300 kaloriyi 2 gün yaptığında 3.gün 1400 kalori al bir günde 1200 düşür sürekli verirsin öbür türlü vücut alışıyor. Anne yemeklerinden ye yağlı kısmı ayır tabağına koyarken yeterli sürekli pilav ve hamur türü yeme.
Bende bir dönem kalori saydım bir.dönem protein yaptım bir ara akşamları domates salatalık peynir yedim. Ama en güzel kiloyu düzenli spor ile verdim jillian ve 45 dk da 500 kalori videolarını yapıyordum üstüne de bazen lesli bazen mekik gibi hareketler yapıyordum şuan sebze ağırlıklı beslenerek gidiyorum kalıcı olarak 68e düştüm şükür spor da tibet yogası yapıyorum bu hafta akşamları spor eklemesi yapacam. Düzenli sporu çıkardım hayatımdan korunmuyorum çünkü tedbirli olmam lazım.

Tavsiyeler için teşekkür ederim , bana da zaten fat loss kısmındaki kalori miktarları epeyce yüksek gelmişti, extreme olanı uygulamayı düşünmüştüm, tablom bu şekilde çıktı:
Monday 1268
Tuesday 1268
Wednesday 1521
Thursday 1268
Friday 1268
Saturday 1394
Sunday 1268

Çok sevindim sizin adınıza, tavsiyelerinizi dikkate alacağım. Annem çok şükür pek yağlı yemek yapmaz ama arada kızartma yapıyor ne yazık ki onu da belki buraya gelmesi için ikna ederim, birlikte diyet yaparız Eğer karar verdiysem diyete sadık kalıyorum ama spor yapmaya üşenmekten korkuyorum

Spor yapmaya üşenmezsin burda yapanları okudukça utanır yaparsın bak ben 33 yaşındayım üşenmiyorum hergun düzenli tibet yapıyorum her hafta +2 artırıyorum sende en basitinden zumba yapabilirsin oyun havası açıp oynayabilirsin leslie yapabilirsin bizde seçenek çok kilon kaçtı

Ay inşallah, azminizi tebrik ediyorum, 33 de genç bir yaş :) 72 kiloyum ben.

Ay inşallah, azminizi tebrik ediyorum, 33 de genç bir yaş :) 72 kiloyum ben.
Yok çok azimli değilim ben sen dorty ve tugbayi ve segus u örnek al. Ben 2017 şubattan beri burdayım gerçi sağlık sorunlarım da oldu ama başkası olsa eminim ki verebilirdi. Bana göre yaş geçiyor bir durum yaşlanıyorum. Anne kızartma yaptığında bolca yoğurt ve salata ye 1 lokma tadımlık kızartma ye eğer canın çok çekerse tabi. 72 kiloda dizlerini zorlamadan spor yapabilirsin leslie ile başla ardından 4 dk zumba yap 50 mekik 25 squat yaptın mı daha ne olsun üstüne cila olarak jumping jack te yapsan süper olur

Aaa tamam bu çok iyiymiş, genelde benim yaptığım sporlarda 15 dk'nın sonunda epey yoruluyorum. Gunluk Karın Egzersizi isimli bir uygulamada her gün yaklaşık 15 dk egzersiz var, o biraz yoruyor ama çok hlsuma gidiyor, ona devam Edip bunları da yaparsam her şey çok iyi olur.

4 Ağustos
Kahvaltı 11.00
Tereyaginda yumurta
Bir s. Ekmeğin 4 te 1 i uç kısmını yedim
6 zeytin
Buyuk bir dilim suzme peynir
1 yk recel
Domates salatalik

Öğle 15.00
3 yk pirinç pilavı
1 kase salata
1 haslanmis tavuk gogus
Fasulye kavurma
1 tane baklava

Ara 17.30
1 fincan 2 si birarada
4 tane kurabiye (50 krş kadar boyutu)

Akşam yok
Spor. 1 saat tempolu yuruyus
20 dk oynamali halaylı kız uyutma

Su 3 litreyi aşkın
Kaloriyi henuz hesaplamadim baya oldu hemde sagliksiz oldu kacamak gunum olsun dedim kurabiyeyi kendim yaptim sirf yağ ve un şeker yaparken midem bulanmisti yemem heralde demistim ama cok guzel olmus körolası

Naptınız kızlar
Bol kalorili ve sagliksiz yemeli bi gunden sonra naapilir tabikii tempolu yuruyus yaptim dusumu aldim simdide ac ac uyuycam esim mutfakta kurabiye tirtikliyo hala yarina kalmiycak sanirim aylardir yapmiyosun diyip diyip kıyır kıyır olmiş mmmm diyerek atiyodu en son agzina.. hayir o neden almiyo kilo onu cozemwdim benim 5 katimi yiyo benden cok kilo verdi4 aydir diyetteyim ortalama esim 10 kilo verdi diyet yapamadan ben zar zor 8-9 kilo yolladim

Benımkıde aynı canım aynı şeyleri yedık ben bukadar kılo aldım emzrdğm halde o zayfldınüstelık

Bugün oruçlu olduğum için akşam yemeğimi yazıyorum,
1 tabak taze fasulye
100 Gr yoğurt
Küçük bir tabak nohutlu bulgur pilavı
1 kaşık da pirinç pilavı

Sonra orta şekerli bir Türk kahvesi içtim, 2 taze incir, 2 küçük dilim de karpuz yedim

Toplam 707 kalori aldım, yarın da oruç tutmak gerekiyor, sahurla birlikte 1200 kaloriye tamamlarım İnşallah.

Aslinda kurabiye dışında kalan her şey çok güzel, o kadar takmayın arada olur :)

Bugün abim geldi ve tabi yemekler tatlılar havada uçuştutek dayanamadığım mantı ve yine dayanamayıp yedimbence Bu hafta için iyi geldi banayarına denge sağlarım artıkacaba Şu arınma şeysilerindenmi yapsam ama yine dayanamam puff napıcam ben Şu ev ortamında hiç olmuyo böyleönemli olan Bı yol bulmak bulurum artık inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…