- 14 Şubat 2017
- 147
- 308
- 103
- 28
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #286.881
İnceledim bunu, makul gözüküyor aslında benim için, sanırım metabolizmayı canlı tutmak için arada bir miktar daha fazla kalori alınıyor, ben bu şekilde devam edebilirim muhtemelen.hedefyeniben
Kalori sayma yöntemine alışkanlığın varsa zigzag kalori diyeti yapabilirsin. Ben bu yöntemle zayıflamıştım.(test edildi onaylandı)
www.freedieting.com
Hosgeldın canımAçıklama için teşekkür ederim her gün yapmam gerekenleri eksiksiz yapacağım İnşallahHayırlı olsun cümleten
Hoşbulduuk, teşekkür ederim :)Hosgeldın canım
Canım diyetten sonuç alabilmek için Extreme Fat Loss diye açıklanan kısımda belirtilen kalori miktarlarını almalısın. Her hafta yeniden hesaplatmalı kilo verme miktarına göre hergün için 100er kalori azaltabilir, kalorileri karbonhidrattan kısıtlı protein den zengin tutup kilo verme hızını arttırabilirsin.İnceledim bunu, makul gözüküyor aslında benim için, sanırım metabolizmayı canlı tutmak için arada bir miktar daha fazla kalori alınıyor, ben bu şekilde devam edebilirim muhtemelen.
Yaşın genç hızlı verirsin . 1300 kaloriyi 2 gün yaptığında 3.gün 1400 kalori al bir günde 1200 düşür sürekli verirsin öbür türlü vücut alışıyor. Anne yemeklerinden ye yağlı kısmı ayır tabağına koyarken yeterli sürekli pilav ve hamur türü yeme.Aslında günde 1300 kalori alarak kalori hesaplı diyet yapıyordum, bu şekilde 1,5 ayda 5,5 kilo verdim. Abur cubur yemiyor, çok tatlı bir şey yemek istersem minik bir parça bitter çikolata yiyordum, sadece kahvaltılarda ekmek tüketiyordum. Okulumuzda kampüs büyük olduğu için her gün rahatlıkla 8-10 bin adım atıyordum. Ama ne yazık ki şuan evdeyim ve evde spor yapacağım inşallah. Annem yemek pişirmek istediğimde bazen izin vermediği için genel olarak ev yemekleriyle beslenmek durumundayım. Bu şekilde sizi de zamanla tanımak isterim.
Tavsiyeler için teşekkür ederimCanım diyetten sonuç alabilmek için Extreme Fat Loss diye açıklanan kısımda belirtilen kalori miktarlarını almalısın. Her hafta yeniden hesaplatmalı kilo verme miktarına göre hergün için 100er kalori azaltabilir, kalorileri karbonhidrattan kısıtlı protein den zengin tutup kilo verme hızını arttırabilirsin.
Çok sevindim sizin adınıza, tavsiyelerinizi dikkate alacağım. Annem çok şükür pek yağlı yemek yapmaz ama arada kızartma yapıyor ne yazık kiYaşın genç hızlı verirsin . 1300 kaloriyi 2 gün yaptığında 3.gün 1400 kalori al bir günde 1200 düşür sürekli verirsin öbür türlü vücut alışıyor. Anne yemeklerinden ye yağlı kısmı ayır tabağına koyarken yeterli sürekli pilav ve hamur türü yeme.
Bende bir dönem kalori saydım bir.dönem protein yaptım bir ara akşamları domates salatalık peynir yedim. Ama en güzel kiloyu düzenli spor ile verdim jillian ve 45 dk da 500 kalori videolarını yapıyordum üstüne de bazen lesli bazen mekik gibi hareketler yapıyordum şuan sebze ağırlıklı beslenerek gidiyorum kalıcı olarak 68e düştüm şükür spor da tibet yogası yapıyorum bu hafta akşamları spor eklemesi yapacam. Düzenli sporu çıkardım hayatımdan korunmuyorum çünkü tedbirli olmam lazım.
Spor yapmaya üşenmezsin burda yapanları okudukça utanır yaparsın bak ben 33 yaşındayım üşenmiyorum hergun düzenli tibet yapıyorum her hafta +2 artırıyorum sende en basitinden zumba yapabilirsin oyun havası açıp oynayabilirsin leslie yapabilirsin bizde seçenek çokÇok sevindim sizin adınıza, tavsiyelerinizi dikkate alacağım. Annem çok şükür pek yağlı yemek yapmaz ama arada kızartma yapıyor ne yazık kionu da belki buraya gelmesi için ikna ederim, birlikte diyet yaparız Eğer karar verdiysem diyete sadık kalıyorum ama spor yapmaya üşenmekten korkuyorum
Ay inşallah, azminizi tebrik ediyorum, 33 de genç bir yaş :) 72 kiloyum ben.Spor yapmaya üşenmezsin burda yapanları okudukça utanır yaparsın bak ben 33 yaşındayım üşenmiyorum hergun düzenli tibet yapıyorum her hafta +2 artırıyorum sende en basitinden zumba yapabilirsin oyun havası açıp oynayabilirsin leslie yapabilirsin bizde seçenek çokkilon kaçtı
Yok çok azimli değilim benAy inşallah, azminizi tebrik ediyorum, 33 de genç bir yaş :) 72 kiloyum ben.
Aaa tamam bu çok iyiymiş, genelde benim yaptığım sporlarda 15 dk'nın sonunda epey yoruluyorum. Gunluk Karın Egzersizi isimli bir uygulamada her gün yaklaşık 15 dk egzersiz var, o biraz yoruyor ama çok hlsuma gidiyor, ona devam Edip bunları da yaparsam her şey çok iyi olur.Yok çok azimli değilim bensen dorty ve tugbayi ve segus u örnek al. Ben 2017 şubattan beri burdayım gerçi sağlık sorunlarım da oldu ama başkası olsa eminim ki verebilirdi. Bana göre yaş geçiyor bir durum yaşlanıyorum. Anne kızartma yaptığında bolca yoğurt ve salata ye 1 lokma tadımlık kızartma ye eğer canın çok çekerse tabi. 72 kiloda dizlerini zorlamadan spor yapabilirsin leslie ile başla ardından 4 dk zumba yap 50 mekik 25 squat yaptın mı daha ne olsun üstüne cila olarak jumping jack te yapsan süper olur
Bol kalorili ve sagliksiz yemeli bi gunden sonra naapilir tabikii tempolu yuruyus yaptim dusumu aldim simdide ac ac uyuycam esim mutfakta kurabiye tirtikliyo hala yarina kalmiycak sanirim aylardir yapmiyosun diyip diyip kıyır kıyır olmiş mmmm diyerek atiyodu en son agzina.. hayir o neden almiyo kilo onu cozemwdim benim 5 katimi yiyo benden cok kilo verdi4 aydir diyetteyim ortalama esim 10 kilo verdi diyet yapamadan ben zar zor 8-9 kilo yolladimNaptınız kızlar
Benımkıde aynı canım aynı şeyleri yedık ben bukadar kılo aldım emzrdğm halde o zayfldınüstelıkBol kalorili ve sagliksiz yemeli bi gunden sonra naapilir tabikii tempolu yuruyus yaptim dusumu aldim simdide ac ac uyuycam esim mutfakta kurabiye tirtikliyo hala yarina kalmiycak sanirim aylardir yapmiyosun diyip diyip kıyır kıyır olmiş mmmm diyerek atiyodu en son agzina.. hayir o neden almiyo kilo onu cozemwdim benim 5 katimi yiyo benden cok kilo verdi4 aydir diyetteyim ortalama esim 10 kilo verdi diyet yapamadan ben zar zor 8-9 kilo yolladim
Aslinda kurabiye dışında kalan her şey çok güzel, o kadar takmayın arada olur :)4 Ağustos
Kahvaltı 11.00
Tereyaginda yumurta
Bir s. Ekmeğin 4 te 1 i uç kısmını yedim
6 zeytin
Buyuk bir dilim suzme peynir
1 yk recel
Domates salatalik
Öğle 15.00
3 yk pirinç pilavı
1 kase salata
1 haslanmis tavuk gogus
Fasulye kavurma
1 tane baklava
Ara 17.30
1 fincan 2 si birarada
4 tane kurabiye (50 krş kadar boyutu)
Akşam yok
Spor. 1 saat tempolu yuruyus
20 dk oynamali halaylı kız uyutma
Su 3 litreyi aşkın
Kaloriyi henuz hesaplamadim baya oldu hemde sagliksiz oldu kacamak gunum olsun dedim kurabiyeyi kendim yaptim sirf yağ ve un şeker yaparken midem bulanmisti yemem heralde demistim ama cok guzel olmus körolası
Bu listeyi kaybetmistim sen bitanesin yaatugbaFB
Buyrun Tuğba’dan inciler
Herkes kendi alışkanlıklarına göre yapsın bişeyler
Kurtulalım kilolardan bende aldım başımı gidiyorum 7 lere doğru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?