Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bence saatlerine göre uygun o kurabiyede onca zamanın tuzu biberi olsun artık afiyet olsun

Allah kabul etsinbu arada hoşgeldinnn

Sabah
Bır haşlanmş yumurta
Bır haslanmş patates
Ikı dılım peynır
Bır dılım ekmek
Bır çay kaşığı reçel
Domates salatalık
Ara
Uzum hurma ve cevız bıkaç tane
Öğle
Şehriye çorbası
Bır parça tavuk
Akşam
3 tavuk kanat ızgara
Salata
3 litre su
1 saat yuruyuş
Bugun 3 öğun yedım ağır geldi çok şişkınım fazlamı oldu bılemedım

İşte hep yapıdanbizim ailede öyle en kolay alan ben en zor verende ben ah ahh

Hoşgeldin güzel şimdilik:)

Aslında çok fazla görünmüyor belki hurma ceviz tok tuttuğu için diğer yemekler yenince şişkinlik olabilir Ama çok bi durum yok bence afiyet olsun

Aslında çok fazla görünmüyor belki hurma ceviz tok tuttuğu için diğer yemekler yenince şişkinlik olabilir Ama çok bi durum yok bence afiyet olsun
Kızım bıkaç gündür çok erken kalkıyır halıyle kahvaltı erken olunca acıkıyorum 3 öğune çıktı belkı yarın 2 yaparım :)

Erkeklerde kas oranı daha çok olduğu için sanırım böyle oluyor bende sinir oluyorum eşimde öyle hemen verebiliyor

Sabah hem patates hem ekmek olmamis arada biraz fazla olmus gibi

drdotty canim bende zig zag kalorimi saysam bende hesapladim bir bakarmisinEki Görüntüle 2176241
Aaa hemde Türkçe
Yapabilirsin canım bende çok işe yaradı biliyorsunuz. Ancak günlük kalori hakkımı protein ve sebzelerden yana kullandım haftada 2 kez meyve yedim. Haftada 2 yada 3 gün kahvaltıda 1 dilim ekmek yedim. Kuruyemişlerdende uzak durdum.
Sanada tavsiyem kalori hakkını doğru besinlerden yana kullanman olur. alman gereken kalori miktarını bu benim hakkım gibi düşünüp tatlı falan yemezsen çok güzel verirsin canım

drdotty yani 1300 kalorimi alsam gunluk 45 dk leslie spor yapacagim nasil yardimci olurmusun.kalori sayma programi indireyim ama hangisini ucretsiz olandan..
hedefyeniben hos geldin canim
Pazartesi Salı 1250 kal
Çarşamba 1500
Perşembe cuma 1250
Cumartesi 1400
Pazar 1250 kalori alabilirsin
Haftada en az 3 gün en az 45 dk. Leslie yap
Zaten çok çalışkansın maşallah bahçede de çalışırsan bence kilo verirsin.
Bu hafta nasıl oldu senin kilo işi anlayamadık. Senin kesinlikle vücudunun tolere edemediği bişeyler var

Tmm canim bunu iki hafta denemek istiyorum kg verirsem devam ederim.dedigin gibi protein agirlikli beslenmeye dikkat ederim,tatli turunden uzak dururum ama sabahları arada bir sekersiz has balim var tahlilli yani bi tatli kasigi yiyebilirmiyim.kuru yemis zaten yok mesala cevizdemi hic yemedin herzaman degilde haftada bir iki defa, aklima yatti bu diyet herseyi denemek mubah:)) bayrama kadar 73 kg kesin gormek istiyorum bu sefer basarmaliyim bana destek olun lutfenn..

Canım benim uyarsan diyetine görürsün 73ü merak etme. Ben Ceviz badem kurukayısı erik tarçın karışımı yapıp 2 günde 1 yedim şu şekilde
1 kuru kayısı
2 kuruerik
Dörde bölünmüş 1 bütün ceviz yada 5 badem
Tarçın
2 küçük su bardağı ılık su
Tüm malzemeleri geceden kavanoza koydum sabah suyundan 1 bardak içtim.
Ara öğünde taneleri 2 kaşık yoğurt ile yedim kalan suyuda başka bir öğünümde içtim
Hem wc sorunu yaşamadım hem tatlı alışkanlığımı unutturdu bana. Hem içecek düşmünüyümdür. Çok iyi geldi bana

Aa bunu hemen kayt edeyim ben bunu seve seve yaparim yerim cok sagol..bol bol spor da yapacagim burda yaptiklarimida paylasacagim inş..

Canım bugun dengelersın salata yogurt yada ızgara turu seyler tukett dunu tolere eder

Afıyet olsun canım protein agırlıklı olmus guzel. Hıc fazlafolmamıs bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…