- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #286.901
Bence saatlerine göre uygun o kurabiyede onca zamanın tuzu biberi olsun artık afiyet olsun4 Ağustos
Kahvaltı 11.00
Tereyaginda yumurta
Bir s. Ekmeğin 4 te 1 i uç kısmını yedim
6 zeytin
Buyuk bir dilim suzme peynir
1 yk recel
Domates salatalik
Öğle 15.00
3 yk pirinç pilavı
1 kase salata
1 haslanmis tavuk gogus
Fasulye kavurma
1 tane baklava
Ara 17.30
1 fincan 2 si birarada
4 tane kurabiye (50 krş kadar boyutu)
Akşam yok
Spor. 1 saat tempolu yuruyus
20 dk oynamali halaylı kız uyutma
Su 3 litreyi aşkın
Kaloriyi henuz hesaplamadim baya oldu hemde sagliksiz oldu kacamak gunum olsun dedim kurabiyeyi kendim yaptim sirf yağ ve un şeker yaparken midem bulanmisti yemem heralde demistim ama cok guzel olmus körolası
Allah kabul etsinBugün oruçlu olduğum için akşam yemeğimi yazıyorum,
1 tabak taze fasulye
100 Gr yoğurt
Küçük bir tabak nohutlu bulgur pilavı
1 kaşık da pirinç pilavı
Sonra orta şekerli bir Türk kahvesi içtim, 2 taze incir, 2 küçük dilim de karpuz yedim
Toplam 707 kalori aldım, yarın da oruç tutmak gerekiyor, sahurla birlikte 1200 kaloriye tamamlarım İnşallah.
İşte hep yapıdanBol kalorili ve sagliksiz yemeli bi gunden sonra naapilir tabikii tempolu yuruyus yaptim dusumu aldim simdide ac ac uyuycam esim mutfakta kurabiye tirtikliyo hala yarina kalmiycak sanirim aylardir yapmiyosun diyip diyip kıyır kıyır olmiş mmmm diyerek atiyodu en son agzina.. hayir o neden almiyo kilo onu cozemwdim benim 5 katimi yiyo benden cok kilo verdi4 aydir diyetteyim ortalama esim 10 kilo verdi diyet yapamadan ben zar zor 8-9 kilo yolladim
Hoşgeldin güzel şimdilik:)Bugün oruçlu olduğum için akşam yemeğimi yazıyorum,
1 tabak taze fasulye
100 Gr yoğurt
Küçük bir tabak nohutlu bulgur pilavı
1 kaşık da pirinç pilavı
Sonra orta şekerli bir Türk kahvesi içtim, 2 taze incir, 2 küçük dilim de karpuz yedim
Toplam 707 kalori aldım, yarın da oruç tutmak gerekiyor, sahurla birlikte 1200 kaloriye tamamlarım İnşallah.
Aslında çok fazla görünmüyor belki hurma ceviz tok tuttuğu için diğer yemekler yenince şişkinlik olabilir Ama çok bi durum yok bence afiyet olsunSabah
Bır haşlanmş yumurta
Bır haslanmş patates
Ikı dılım peynır
Bır dılım ekmek
Bır çay kaşığı reçel
Domates salatalık
Ara
Uzum hurma ve cevız bıkaç tane
Öğle
Şehriye çorbası
Bır parça tavuk
Akşam
3 tavuk kanat ızgara
Salata
3 litre su
1 saat yuruyuş
Bugun 3 öğun yedım ağır geldi çok şişkınım fazlamı oldu bılemedım
Kızım bıkaç gündür çok erken kalkıyır halıyle kahvaltı erken olunca acıkıyorum 3 öğune çıktı belkı yarın 2 yaparım :)Aslında çok fazla görünmüyor belki hurma ceviz tok tuttuğu için diğer yemekler yenince şişkinlik olabilir Ama çok bi durum yok bence afiyet olsun
QUOTE="Nidsalii, post: 56866943, member: 896018"]Allah kabul etsinHoşgeldin güzel şimdilik:)
Erkeklerde kas oranı daha çok olduğu için sanırım böyle oluyor bende sinir oluyorum eşimde öyle hemen verebiliyorBol kalorili ve sagliksiz yemeli bi gunden sonra naapilir tabikii tempolu yuruyus yaptim dusumu aldim simdide ac ac uyuycam esim mutfakta kurabiye tirtikliyo hala yarina kalmiycak sanirim aylardir yapmiyosun diyip diyip kıyır kıyır olmiş mmmm diyerek atiyodu en son agzina.. hayir o neden almiyo kilo onu cozemwdim benim 5 katimi yiyo benden cok kilo verdi4 aydir diyetteyim ortalama esim 10 kilo verdi diyet yapamadan ben zar zor 8-9 kilo yolladim
Sabah hem patates hem ekmek olmamis arada biraz fazla olmus gibiSabah
Bır haşlanmş yumurta
Bır haslanmş patates
Ikı dılım peynır
Bır dılım ekmek
Bır çay kaşığı reçel
Domates salatalık
Ara
Öğle
Şehriye çorbası
Bır parça tavuk
Akşam
3 tavuk kanat ızgara
Salata
3 litre su
1 saat yuruyuş
Aaa hemde Türkçe
Pazartesi Salı 1250 kaldrdotty yani 1300 kalorimi alsam gunluk 45 dk leslie spor yapacagim nasil yardimci olurmusun.kalori sayma programi indireyim ama hangisini ucretsiz olandan..
hedefyeniben hos geldin canim
Tmm canim bunu iki hafta denemek istiyorum kg verirsem devam ederim.dedigin gibi protein agirlikli beslenmeye dikkat ederim,tatli turunden uzak dururum ama sabahları arada bir sekersiz has balim var tahlilli yani bi tatli kasigi yiyebilirmiyim.kuru yemis zaten yok mesala cevizdemi hic yemedin herzaman degilde haftada bir iki defa, aklima yatti bu diyet herseyi denemek mubah:)) bayrama kadar 73 kg kesin gormek istiyorum bu sefer basarmaliyim bana destek olun lutfenn..Aaa hemde Türkçe
Yapabilirsin canım bende çok işe yaradı biliyorsunuz. Ancak günlük kalori hakkımı protein ve sebzelerden yana kullandım haftada 2 kez meyve yedim. Haftada 2 yada 3 gün kahvaltıda 1 dilim ekmek yedim. Kuruyemişlerdende uzak durdum.
Sanada tavsiyem kalori hakkını doğru besinlerden yana kullanman olur. alman gereken kalori miktarını bu benim hakkım gibi düşünüp tatlı falan yemezsen çok güzel verirsin canım
Canım benim uyarsan diyetine görürsün 73ü merak etme. Ben Ceviz badem kurukayısı erik tarçın karışımı yapıp 2 günde 1 yedim şu şekildeTmm canim bunu iki hafta denemek istiyorum kg verirsem devam ederim.dedigin gibi protein agirlikli beslenmeye dikkat ederim,tatli turunden uzak dururum ama sabahları arada bir sekersiz has balim var tahlilli yani bi tatli kasigi yiyebilirmiyim.kuru yemis zaten yok mesala cevizdemi hic yemedin herzaman degilde haftada bir iki defa, aklima yatti bu diyet herseyi denemek mubah:)) bayrama kadar 73 kg kesin gormek istiyorum bu sefer basarmaliyim bana destek olun lutfenn..
Aa bunu hemen kayt edeyim ben bunu seve seve yaparim yerim cok sagol..bol bol spor da yapacagim burda yaptiklarimida paylasacagim inş..Canım benim uyarsan diyetine görürsün 73ü merak etme. Ben Ceviz badem kurukayısı erik tarçın karışımı yapıp 2 günde 1 yedim şu şekilde
1 kuru kayısı
2 kuruerik
Dörde bölünmüş 1 bütün ceviz yada 5 badem
Tarçın
2 küçük su bardağı ılık su
Tüm malzemeleri geceden kavanoza koydum sabah suyundan 1 bardak içtim.
Ara öğünde taneleri 2 kaşık yoğurt ile yedim kalan suyuda başka bir öğünümde içtim
Hem wc sorunu yaşamadım hem tatlı alışkanlığımı unutturdu bana. Hem içecek düşmünüyümdür. Çok iyi geldi bana
Canım bugun dengelersın salata yogurt yada ızgara turu seyler tukett dunu tolere ederBugün abim geldi ve tabi yemekler tatlılar havada uçuştutek dayanamadığım mantı ve yine dayanamayıp yedim bence Bu hafta için iyi geldi bana yarına denge sağlarım artık acaba Şu arınma şeysilerindenmi yapsam ama yine dayanamam puff napıcam ben Şu ev ortamında hiç olmuyo böyle önemli olan Bı yol bulmak bulurum artık inşallah
Afıyet olsun canım protein agırlıklı olmus guzel. Hıc fazlafolmamıs benceSabah
Bır haşlanmş yumurta
Bır haslanmş patates
Ikı dılım peynır
Bır dılım ekmek
Bır çay kaşığı reçel
Domates salatalık
Ara
Öğle
Şehriye çorbası
Bır parça tavuk
Akşam
3 tavuk kanat ızgara
Salata
3 litre su
1 saat yuruyuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?