Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Diyetın hafıf karatay gibi ekmekten meyveden uzak durmak:)) ama çok ıyı kılo vermişsin bu şekılde kaptanım.

Günaydın. Soğuk su içmekten bıraz boğazlarm ağrıyo sesımde kısık grıp ooldm yazında hiç çekılmez ya umatım kıızıma geçmezz
Allah korusun ya, çok dikkat etmek gerekiyor, ben de hep ılık içmeye çalışıyorum, klimayla birleşince hemen boğazı şişiriyor çünkü

Bugüne oruçlu olarak başladım fakat az önce regl olmuşum, bu süreç sizi nasıl etkiliyor? Diyet yaparken zorlaniyor musunuz? Bir de tatlı krizi tutarsa ne yapmamı tavsiye edersiniz?

Ben yarışamıyor değil miydim kaptanım
Canım başlayınca izin almadan 2 ay kalman gerekiyor yada mezun olman gerekiyor diye konuşmuştuk.
sus:Erken bunama mı acep)
Diyetın hafıf karatay gibi ekmekten meyveden uzak durmak:)) ama çok ıyı kılo vermişsin bu şekılde kaptanım.
Evet ama çok sık acıkıyordum ben 2,5 saat arayla küçük öğünler yaptım. Midem çok büyümüştü zorlandım diyette ama zorluk 1 ay sürüyor sonra alışıyorsun.
Bugüne oruçlu olarak başladım fakat az önce regl olmuşum, bu süreç sizi nasıl etkiliyor? Diyet yaparken zorlaniyor musunuz? Bir de tatlı krizi tutarsa ne yapmamı tavsiye edersiniz?
Tarçınlı süt olabilir
Ben munter tatlısı seviyorum. Mezun üyemizin tarifi
Hurmanın çekirdeğini çıkarıp içine kırılmış fındık ve Hindistan cevizi koyuyoruz yumuşak hurmalarla çok güzel oluyor. Ben genelde tadım marka kullandım. Yanınada tarçınlı nescafe nescafe
Hurma ve muzu birlikte ezip kalıpla dondurucuya koyarsan muhteşem buzküplerin olur dondurma niyetine
Yada muzu dondur sonra fındık kırığı ve kakao ile blender dan geçir
Yada
Nescafeyi çok koyu olarak hazırla. 1 fincana 6 kaşık mesela bunları buz kalıplarında dondur soğuk sütün içine at (shaker da karıştıranilirsin)
Doğal talandırıcı stevia kullanabilirsin.
Ben stevialı zero küp şeker haftada 2 - 3 kez kullandım
Afiyet olsun

Teşekkür ederim, not edip faydalanırım bunlardan

Kuruyemişler aslında iyi olmuyormu fındık badem ama kalori yüksek dimi

Zaten hareketin fazlasıyla var wc çözüldümü tamamdır kimse tutamaz seni

Benim wc sorunum çok fazla yani aşırı derecede çıkıyorum ve buda bana aşırı sıkıntı veriyor uzun yola sürekli çıktığım için tatlı isteği için çok iyi ama Şu wc den korkuyorum

Son düzenleme:
Ben regli zamanı normalden fazla acıkırım nedeni çözemedim halaaşırı acıkmalara Ara öğünde fındık badem yoğurt tarzı geçiniyordum ama tatlı için tarçınlı su en iyi gelen şeydi bana ama kaptanımız baya fikir vermiş

Canım tatli krizlerini en az hasarla atlatmak icin tarcinli sut kesmediyse 2 3 parca bitter yiyerek atlatmaya calisiyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…