- 14 Şubat 2017
- 147
- 308
- 103
- 28
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #286.921
evet ya beraberdik görmemişimki ben bakamıyorum yanımada birini aldılar hiç giremiyorum kkya
Velvette hoşgeldin kuzumm
inşallah bi sıkıntı olmaz doktor iyileşir dedi ama
Diyetın hafıf karatay gibi ekmekten meyveden uzak durmak:)) ama çok ıyı kılo vermişsin bu şekılde kaptanım.Aaa hemde Türkçe
Yapabilirsin canım bende çok işe yaradı biliyorsunuz. Ancak günlük kalori hakkımı protein ve sebzelerden yana kullandım haftada 2 kez meyve yedim. Haftada 2 yada 3 gün kahvaltıda 1 dilim ekmek yedim. Kuruyemişlerdende uzak durdum.
Sanada tavsiyem kalori hakkını doğru besinlerden yana kullanman olur. alman gereken kalori miktarını bu benim hakkım gibi düşünüp tatlı falan yemezsen çok güzel verirsin canım
Nerelerdesın bı geldın kayboldun bende bı ara boyle yapmıştımBen yarışamıyor değil miydim kaptanım
Ben kaptan değilim kuzum artıkBen yarışamıyor değil miydim kaptanım
Nerelerdesın bı geldın kayboldun bende bı ara boyle yapmıştım
Ben kaptan değilim kuzum artık
Allah korusun ya, çok dikkat etmek gerekiyor, ben de hep ılık içmeye çalışıyorum, klimayla birleşince hemen boğazı şişiriyor çünküGünaydın. Soğuk su içmekten bıraz boğazlarm ağrıyo sesımde kısık grıp ooldm yazında hiç çekılmez ya umatım kıızıma geçmezz
Canım başlayınca izin almadan 2 ay kalman gerekiyor yada mezun olman gerekiyor diye konuşmuştuk.Ben yarışamıyor değil miydim kaptanım
Evet ama çok sık acıkıyordum ben 2,5 saat arayla küçük öğünler yaptım. Midem çok büyümüştü zorlandım diyette ama zorluk 1 ay sürüyor sonra alışıyorsun.Diyetın hafıf karatay gibi ekmekten meyveden uzak durmak:)) ama çok ıyı kılo vermişsin bu şekılde kaptanım.
Tarçınlı süt olabilirBugüne oruçlu olarak başladım fakat az önce regl olmuşum, bu süreç sizi nasıl etkiliyor? Diyet yaparken zorlaniyor musunuz? Bir de tatlı krizi tutarsa ne yapmamı tavsiye edersiniz?
Çok geçmiş olsun Bu havalarda ister istemez oluyo inşallah geçmez küçüklerin daha zor oluyoGünaydın. Soğuk su içmekten bıraz boğazlarm ağrıyo sesımde kısık grıp ooldm yazında hiç çekılmez ya umatım kıızıma geçmezz
Teşekkür ederim, not edip faydalanırım bunlardanCanım başlayınca izin almadan 2 ay kalman gerekiyor yada mezun olman gerekiyor diye konuşmuştuk.
sus:Erken bunama mı acep )
Evet ama çok sık acıkıyordum ben 2,5 saat arayla küçük öğünler yaptım. Midem çok büyümüştü zorlandım diyette ama zorluk 1 ay sürüyor sonra alışıyorsun.
Tarçınlı süt olabilir
Benmunter tatlısı seviyorum. Mezun üyemizin tarifi
Hurmanın çekirdeğini çıkarıp içine kırılmış fındık ve Hindistan cevizi koyuyoruz yumuşak hurmalarla çok güzel oluyor. Ben genelde tadım marka kullandım. Yanınada tarçınlı nescafe nescafe
Hurma ve muzu birlikte ezip kalıpla dondurucuya koyarsan muhteşem buzküplerin olur dondurma niyetine
Yada muzu dondur sonra fındık kırığı ve kakao ile blender dan geçir
Yada
Nescafeyi çok koyu olarak hazırla. 1 fincana 6 kaşık mesela bunları buz kalıplarında dondur soğuk sütün içine at (shaker da karıştıranilirsin)
Doğal talandırıcı stevia kullanabilirsin.
Ben stevialı zero küp şeker haftada 2 - 3 kez kullandım
Afiyet olsun
Bende bakcam buna
Kuruyemişler aslında iyi olmuyormu fındık badem ama kalori yüksek dimiAaa hemde Türkçe
Yapabilirsin canım bende çok işe yaradı biliyorsunuz. Ancak günlük kalori hakkımı protein ve sebzelerden yana kullandım haftada 2 kez meyve yedim. Haftada 2 yada 3 gün kahvaltıda 1 dilim ekmek yedim. Kuruyemişlerdende uzak durdum.
Sanada tavsiyem kalori hakkını doğru besinlerden yana kullanman olur. alman gereken kalori miktarını bu benim hakkım gibi düşünüp tatlı falan yemezsen çok güzel verirsin canım
Zaten hareketin fazlasıyla var wc çözüldümü tamamdır kimse tutamaz seniTmm canim bunu iki hafta denemek istiyorum kg verirsem devam ederim.dedigin gibi protein agirlikli beslenmeye dikkat ederim,tatli turunden uzak dururum ama sabahları arada bir sekersiz has balim var tahlilli yani bi tatli kasigi yiyebilirmiyim.kuru yemis zaten yok mesala cevizdemi hic yemedin herzaman degilde haftada bir iki defa, aklima yatti bu diyet herseyi denemek mubah:)) bayrama kadar 73 kg kesin gormek istiyorum bu sefer basarmaliyim bana destek olun lutfenn..
Benim wc sorunum çok fazla yani aşırı derecede çıkıyorum ve buda bana aşırı sıkıntı veriyor uzun yola sürekli çıktığım için tatlı isteği için çok iyi ama Şu wc den korkuyorumCanım benim uyarsan diyetine görürsün 73ü merak etme. Ben Ceviz badem kurukayısı erik tarçın karışımı yapıp 2 günde 1 yedim şu şekilde
1 kuru kayısı
2 kuruerik
Dörde bölünmüş 1 bütün ceviz yada 5 badem
Tarçın
2 küçük su bardağı ılık su
Tüm malzemeleri geceden kavanoza koydum sabah suyundan 1 bardak içtim.
Ara öğünde taneleri 2 kaşık yoğurt ile yedim kalan suyuda başka bir öğünümde içtim
Hem wc sorunu yaşamadım hem tatlı alışkanlığımı unutturdu bana. Hem içecek düşmünüyümdür. Çok iyi geldi bana
Ben regli zamanı normalden fazla acıkırım nedeni çözemedim halaBugüne oruçlu olarak başladım fakat az önce regl olmuşum, bu süreç sizi nasıl etkiliyor? Diyet yaparken zorlaniyor musunuz? Bir de tatlı krizi tutarsa ne yapmamı tavsiye edersiniz?
Canım tatli krizlerini en az hasarla atlatmak icin tarcinli sut kesmediyse 2 3 parca bitter yiyerek atlatmaya calisiyoruz..Bugüne oruçlu olarak başladım fakat az önce regl olmuşum, bu süreç sizi nasıl etkiliyor? Diyet yaparken zorlaniyor musunuz? Bir de tatlı krizi tutarsa ne yapmamı tavsiye edersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?