Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Benim wc sorunum çok fazla yani aşırı derecede çıkıyorum ve buda bana aşırı sıkıntı veriyor uzun yola sürekli çıktığım için tatlı isteği için çok iyi ama Şu wc den korkuyorum
Keske ben de ciksam vcvalla imreniyirum kg kolay verirsin iste ben hareketliyim vcerirsem sıkıntısı oluyor kg vermem zorlasiyor ama tabiki diyete tam uymam lazim bu tohat bana ama uyacagim inşhep beraber zayiflayacagiz

Selam kizlar napiyonuz ben pert bugun ben sporumu epey yaptim 5:30 dan 16:00 kadar calistim eve geldim 17:00 yemegi yedim suan yatagima yattim dinlenme modundayim basim agriyo birazdan menumi yazacagim pek ic acici değil gibi..

KIZLAR İKİ gün Nevşehir’e kaçtık
Tatildeydik
Bugün dönüyoruz
Ve ben tüm caydırıcı lezzetlere karşın diyetimi bozmadım çok güzel uydum
Bi alkış alabilir miyiiiiiiiiim
Turla mı gittiniz ?
Tebrik ederim seni kuzum ben olsam tadımlık yerdim

Menu 5:00 yas erik uc adet ekşili,su

10:00 iki dilim tam bugday ek. Salata yagsiz

Ara domates domates

14:00 iki dilim tam.bug.ek. domates yesil biber

17:00yarim porsiyon etli kuru fasulye,bir yk kasik zerdecalli pilav,domates,maydonoz..

İki lt su oldu 3lt olur yatana kadar.spor bahcede calistim hep ayaktaydim 5:30 dan 16:00 ya kadar...

Bugun kahvaltiya evde oluruz dedik evdeki plan carsiya uymadi hesabi isler bitmedi sadece ne olur olmaz diye ekmek almistim iyikide almisim bahceden organik sebzeden salata yapip yedik yagsizdi... o yuzden tam bugday ekmek yemek zorunda kaldimm..

Kuruyemişler aslında iyi olmuyormu fındık badem ama kalori yüksek dimi
Miktar kontrollü olmalı ben ayarlayamıyorum sanırım çünkü yediğim haftalarda kilo veremedim
KIZLAR İKİ gün Nevşehir’e kaçtık
Tatildeydik
Bugün dönüyoruz
Ve ben tüm caydırıcı lezzetlere karşın diyetimi bozmadım çok güzel uydum
Bi alkış alabilir miyiiiiiiiiim
Maşallah canım tebrik ederim

Ne güzel ya serindir oralar
Sabahın 5inde balon izlemek
Domates domates bayıldım walla en sevdiğim
Allahım bizi yaratırken domateside yarattığın İçin sana şükürler olsun

Eveeet gelgelelim bana
Arkadaşlarım en son ne zaman temizlik yaptım bilmiyorum hiç ihtiyaç duymamıştım. Bugün sabah 6 da uyandım çocuklar uyanmadan spor yapacaktım kahvaltı hazırlayacaktım annem yorulmasın diye. Ama baktım salon tozlu oyuncaklarımız kirlenmiş. Haydi dotty dedim kaldır totty!
E süpürgede çalışmaz o saatte. Annemin halı fırçası ile halılarını sildim yallah balkona sonra aldım elime bi çarşaf kestim o arada eşim uyandı napıyorsun sen diyo
Temizlik yapıyorum dedim (belimde ciddi bikaç sorun var yapmamalıyım aslında) olmaz dedi ben yaparım sen kahvaltı hazırla neyse o da hiç anlamaz kuzum benim. Hadi birlikte yapalım dedik. Yerleri güzelce sildi elleriyle.(bebek herşeyi ağzına atma eğiliminde yerlerin iyi kontrolle silinmesi önemli çocuklu evde vileda olmaz) bende koltukların tozunu aldım mikrofiberle. Sonra halıları koyup üzerine çocukların oyun matlarını serdik onları sildik. Senelerdir temizlik yapmamıştım çok terledim.Sonra ben gittim banyoyu yıkadım, bizim çarşafları değiştirdim makineye attım bi geldim kocişim antreyi siliyor, vestiyeri adamın içinde varmış. Sonra balkonu yıkadı bende oyuncakları yıkadım dizdim. Eşim gitmiş mutfak balkonu yıkıyor babamda uyanmış Er.... Bey lütfen siz bana bırakın oğlum diyor.
Ben şoklarda yani ne eşim yapar bu işleri ne de babam.
Neyse sonunda ikiside bıraktı gittiler o sırada annem geldi kahvaltı hazırlamaya. Bende duşa.
Tertemiz bi kahvaltı yaptık topladık. Çocuklar uyandı yediler içtiler oynadılar. Şu an evde 3 günlük iş var. Yarın ilk iş gidip 1 bakıcı 1 temizlikçi bulayım. Yorgunluktan evden çıkamadık.
Ama bana iyi oldu eşimede iyi oldu. Oyuncak arabaların lastikleri hep çıkmış yerlerdeydi bebek için çok tehlikeli. Temizliği yapanları uyarmak göstermek gerekiyormuş.

10.30
Ikı sahanda yumurta
3 dilim peynır
Bır kaşık labne
Domates salatalık
14.00
Sütlü tarçınlı kahve
Hurma ceviz
15.00
Bı buyuk kase mercımek çorba
19.00
Bır kase mercımek
Ikı parça tavuk kanat
Yoğurt
3 litre su
Butun gun evdeydım bıras rahatsızım başım ağrıyor çay vs içerım sadece

Ne kadar güzel ya, işleri birlikte yapmanıza çok sevindim geçmiş olsun rahatsızlığınızdan ötürü de.

Ooo masallah mis gibi oolmuş ellerinize sağlık,ne guzel esinin bu durumda bile yardim etmesi muhtis bi duygudur :)))
Sanada iyi spor olmus canim.ins bir an once evine tasinirsin rahat edersin..

Gece 4:20'de sahur niyetine bol yeşillikli az patatesli yarım kase patates salatası, 1 kaşık da zeytinyağlı taze fasulye yedim.

Öğlen 13:30'da
1 dilim çavdar ekmeği üzerine 5 Gr sucuklu, 10 gr da sosisli 1 çay kaşığından az yağda pişmiş yumurta(canım çok sucuk çekti . ) Yanında 100 ml süt

Ara Öğün
1 taze incir
Yarım muz

Akşam 19:00'da
Annem İzmir köfte yaptı, biz kızartmadan fırınlayarak yapıyoruz, ondan 4 minik kofte, biraz da patates yedim, yanında da 3-4 kaşık sade makarna, birkaç kaşık da yoğurt

Ara: Tatlı krizinden ötürü 4-5 Gr damla çikolata, 3 taze findik yedim.

1200 kalori oldu şuan,
Hala 60 kalori hakkım var, belki minik bir dilim karpuz yerim

Of evet kuzum balonlar müthişti
Gece 3.30 da yatıp 5 de uyandık mükemmeldi
Havanın serinliği Mersin’den sonra mükemmeldiiiii

Makarna ve patates çok geldı gozume afiyet olsun

Sabah
Hic soylemeyim kahvalti hazirlayacak halim yoktu sikilmistim da kahvaltiya gittik (acik bufe) ne dedigimi hesaplamadim ama ekmek yoktu 2 kucuk dilm borek sadece
Ogle
Yok
Aksam
2 izgara kofte
2 elma dilim patates
Sabahin acisini cikartmak icin 1 saat yuzdum
Vakit olursa bide leslie yapmayi dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…