- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #286.961
Yani sulu bir yemek olduğu için patates paketle birlikte otomatik olarak geldi,Makarna ve patates çok geldı gozume afiyet olsun
Bana kabak detoksunu ayrintisiyla soyleyecek biri var mi? Yarin yapmayi dusunuyorum da
Köfteler mınıkse artırabılırsın yanına bol salata çorbaa daha tok tutar canım makarna malesef ve patates çabuk acıktırıyorYani sulu bir yemek olduğu için patates paketle birlikte otomatik olarak geldi,doğru haklısınız ama miktarlarına bakınca gerçekten az gozukuyordu, epey de açım suan
Haydi canim ins bir sey yoktur güzel dusunelim güzel sonuc ciksin rabbim gonlunun muradini versin kuzummm..Sabah doktora gidecem dua edin bana polip yok olmuş olsun
Aslında pek yardım etmez çocuklara biraz zaman ayırır süre dolduğu anda imdat diye bağırır. Yeni evliyken yemek yapardı şimdi o da yok. Şaşırdım aslında. O da bana şaşırdı. Belim hassas ondan olabilir yada anamın babamın evinde göz boyamaya çalışıyordur.Ooo masallah mis gibi oolmuş ellerinize sağlık,ne guzel esinin bu durumda bile yardim etmesi muhtis bi duygudur :)))
Sanada iyi spor olmus canim.ins bir an once evine tasinirsin rahat edersin..
Onuda yemeyi ver. Yeni üye akşam akşam sütünü iç yatGece 4:20'de sahur niyetine bol yeşillikli az patatesli yarım kase patates salatası, 1 kaşık da zeytinyağlı taze fasulye yedim.
Öğlen 13:30'da
1 dilim çavdar ekmeği üzerine 5 Gr sucuklu, 10 gr da sosisli 1 çay kaşığından az yağda pişmiş yumurta(canım çok sucuk çekti. ) Yanında 100 ml süt
Ara Öğün
1 taze incir
Yarım muz
Akşam 19:00'da
Annem İzmir köfte yaptı, biz kızartmadan fırınlayarak yapıyoruz, ondan 4 minik kofte, biraz da patates yedim, yanında da 3-4 kaşık sade makarna, birkaç kaşık da yoğurt
Ara: Tatlı krizinden ötürü 4-5 Gr damla çikolata, 3 taze findik yedim.
1200 kalori oldu şuan,
Hala 60 kalori hakkım var, belki minik bir dilim karpuz yerim
Nerdeyse ekmek yoktu diye üzülecektim. Allllaaam börek yemişin 2 dilim. Afiyet olsunSabah
Hic soylemeyim kahvalti hazirlayacak halim yoktu sikilmistim da kahvaltiya gittik (acik bufe) ne dedigimi hesaplamadim ama ekmek yoktu 2 kucuk dilm borek sadece
Ogle
Yok
Aksam
2 izgara kofte
2 elma dilim patates
Sabahin acisini cikartmak icin 1 saat yuzdum
Vakit olursa bide leslie yapmayi dusunuyorum
İnşallah canım geçmiş gitmiş olsun.Sabah doktora gidecem dua edin bana polip yok olmuş olsun
Regl döneminde metabolizma daha hızlı çalışıyormuş. O yüzden tatlı isteği ve yorgunluk oluyormuş. Bu dönemde ağır egzersizler uygulamamak daha doğru olabilir canım. Yarın sadece orta tempoda yürüyüş yap yorma çok vücudunu.Spor olarak 15 dk'lık karın egzersizi programı yaptım (380 kal) + 30 squat, karnım ağrıdığı için biraz zorlandım ne yazık ki...
Afiyet olsun canım menünü çok sevdim.10.30
Ikı sahanda yumurta
3 dilim peynır
Bır kaşık labne
Domates salatalık
14.00
Sütlü tarçınlı kahve
Hurma ceviz
15.00
Bı buyuk kase mercımek çorba
19.00
Bır kase mercımek
Ikı parça tavuk kanat
Yoğurt
3 litre su
Butun gun evdeydım bıras rahatsızım başım ağrıyor çay vs içerım sadece
Teşekkür ederim canım kocadım artık ben.Ne kadar güzel ya, işleri birlikte yapmanıza çok sevindimgeçmiş olsun rahatsızlığınızdan ötürü de.
KahvaltıBana kabak detoksunu ayrintisiyla soyleyecek biri var mi? Yarin yapmayi dusunuyorum da
Geçmiş olsun canım dikkat et kendinedrdotty hastalıktan dıye düşünüyorum baş ağrımı belkıde dıyetten canm bılemyrm umarm geçer çabucak yazında hiç çekılmıyorr
Sabah doktora gidecem dua edin bana polip yok olmuş olsun
Inşallah kuzum..dualarimdasin hiic bisey yoktur guzel haberlerini bekliyoruzSabah doktora gidecem dua edin bana polip yok olmuş olsun
hadi inşallah canımSabah doktora gidecem dua edin bana polip yok olmuş olsun
geç kaldım sanırım amaBana kabak detoksunu ayrintisiyla soyleyecek biri var mi? Yarin yapmayi dusunuyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?