Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bana kabak detoksunu ayrintisiyla soyleyecek biri var mi? Yarin yapmayi dusunuyorum da
tugbaFB daha iyi bilir ama şöyle deyim sabah 2 haşlama yumurta yeşillik öğlen kabakları rende yapıp pisiriyorsun baharat ekleyip yoğurtla yiyorsun yanına 2 ceviz diyorlardı ara öğünü anımsamıyorum

Yani sulu bir yemek olduğu için patates paketle birlikte otomatik olarak geldi, doğru haklısınız ama miktarlarına bakınca gerçekten az gozukuyordu, epey de açım suan
Köfteler mınıkse artırabılırsın yanına bol salata çorbaa daha tok tutar canım makarna malesef ve patates çabuk acıktırıyor

Ayy kızlar yoruldum.. bulasiklari yikadim sut pisirdim yogurdumu mayaladim ve komsum bir kova marmelatlik kayisi verdi onu ayikladim yikadim ocaga koydum biraz yumusasin die kaynattim sabah blandirdan gecirip siselere koyup buzluga atmayi düşünüyorum kisin meyve suyu olarak tuketmeyi dusunuyirum fikrim degismez ise boyle yapmayi planliyorum,ayiklarken kayisi yedim ( özlemişim..yarin sabah bol vc cikarim artik :) ayy daha camasir sercemm puf is hic bitmiyo,yarinda ev temizligi ooo.. simdi acik gezinimm bdv neler var yok :))

Ooo masallah mis gibi oolmuş ellerinize sağlık,ne guzel esinin bu durumda bile yardim etmesi muhtis bi duygudur :)))
Sanada iyi spor olmus canim.ins bir an once evine tasinirsin rahat edersin..
Aslında pek yardım etmez çocuklara biraz zaman ayırır süre dolduğu anda imdat diye bağırır. Yeni evliyken yemek yapardı şimdi o da yok. Şaşırdım aslında. O da bana şaşırdı. Belim hassas ondan olabilir yada anamın babamın evinde göz boyamaya çalışıyordur. İkimizede iyi oldu
Sürprizler yapıyor yardım ediyor ne kadar mükemmel görünüyor değil mi
Çok kuralcı çok zor adamdır aslında böyle mükemmel bir profil çizdim sanırım
Onuda yemeyi ver. Yeni üye akşam akşam sütünü iç yat
Afiyet olsun
Nerdeyse ekmek yoktu diye üzülecektim. Allllaaam börek yemişin 2 dilim. Afiyet olsun
Neyse canım pazar kahvaltısı bu biraz kaçamak olsun. Yarın sebze yersin bol su birazda Leslie teyzeyle yürüyüşe çıkarsan bişiycik olmaz.
Sabah doktora gidecem dua edin bana polip yok olmuş olsun
İnşallah canım geçmiş gitmiş olsun.
Spor olarak 15 dk'lık karın egzersizi programı yaptım (380 kal) + 30 squat, karnım ağrıdığı için biraz zorlandım ne yazık ki...
Regl döneminde metabolizma daha hızlı çalışıyormuş. O yüzden tatlı isteği ve yorgunluk oluyormuş. Bu dönemde ağır egzersizler uygulamamak daha doğru olabilir canım. Yarın sadece orta tempoda yürüyüş yap yorma çok vücudunu.

Afiyet olsun canım menünü çok sevdim.
Geçmiş olsun kuzum çabuk atlatırsın umarım bebişe bulaşmadan kurtulmanı dilerim. Baş ağrısı gripten mi acaba
Yoksa diyetten mi
Ne kadar güzel ya, işleri birlikte yapmanıza çok sevindim geçmiş olsun rahatsızlığınızdan ötürü de.
Teşekkür ederim canım kocadım artık ben. Seneye 40 bakımına giricem eskiyen bozulan heryerimi değiştiricem.
Bende çok sevindim valla kocama anamın evini temizlettim

Bana kabak detoksunu ayrintisiyla soyleyecek biri var mi? Yarin yapmayi dusunuyorum da
Kahvaltı
2 yumurta / domates salatalık/yeşil sebzeler
Yada
1 yumurta/ 1 peynir/ domates salatalık/ yeşil sebzeler
Ara
Meyve
Öğle
Kabak salatası ( 2 tk zeytinyağ ile 4 kabak rendelenir kavrulur. İçine 2 ceviz biraz dereotu yoğurt eklenir karıştırılır.tercihe göre sarımsak ilave edilir.)
Ara
Meyve
Akşam
Kabak salatası
Not: 2 meyve var ama bu meyveler muz, hurma , kavun dışındakilerden seçilmeli.
Birkaç yerde bu şekildeydi canım umarım işine yarar

İyi geceler Canlarım çoook yorucu bir gündü.
Herkese sevgiler bol şanslar
Buki_89 gelmiş olmalısın kuzum ama göremedim seni Hoşgeldin Erikli sahil fotosu bekliyorum kaptinn canım benim özlendin
lilipit seni de göremiyorum canım herşey yolunda mı yoksa Yeni çalışma yerine alışamadın mı çocuklar iyi mi
@tobosoludulcinea
@bi-zuzu çokoprens yemiyorsun değil mi

drdotty hastalıktan dıye düşünüyorum baş ağrımı belkıde dıyetten canm bılemyrm umarm geçer çabucak yazında hiç çekılmıyorr
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine
Böyle zamanlarda diyete ara vermek yada bikaç gün ilave öğünler yapmak daha uygun sanki çabuk iyileşmek için

Günaydın bugun kontrol tartısı ve ben cok mutluyum drdotty çokoprens yeniyorum iki uc tane minnak kurabiş attığım oldu ağzıma ama fena temizlik islerine giristim en agir spordan daha agiri bana gore vee bugun musmutluş oldum tartiyi gorunce 58.7 olmusum haftasonu sadece kahvaltida ekmek yedim iki ogun yaptim izgara ve bol salatayla meyve bile 2 incir yedim sadece 4 gr gitmis cumaya gore darisi herkesin basina

Sabah doktora gidecem dua edin bana polip yok olmuş olsun
hadi inşallah canım
geç kaldım sanırım ama
sabah :2 yumurta + 2 dilim peynir
öğlen ve akşam :kabak
ikindi ara öğün : 2 meyve

2 orta boy kabak rendelenir yağsız bi tavada pişirilir soğutulur ve 2 yk yoğurt eklenir, 2 ceviz içi ve baharat ile tadına tat katılır :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…