- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #286.981
desene artık sen değil bebiş besleniyorAy bende bildirim yapayim hala 71 im kilo almadim
Allahin izniyle 75 olmadan bitiricem galiba
Esin sana kiyamadigindan yardim etmis cok güzel :)) ama evine gecince ayni eski rutin hayatina dönerler erkekler :)) anne baba evinde erkekler pek duskun oluyorlar hatunlarina :) yeni evinizdede mutlulugunuz daim olsun canimm..Aslında pek yardım etmez çocuklara biraz zaman ayırır süre dolduğu anda imdat diye bağırır. Yeni evliyken yemek yapardı şimdi o da yok. Şaşırdım aslında. O da bana şaşırdı. Belim hassas ondan olabilir yada anamın babamın evinde göz boyamaya çalışıyordur.İkimizede iyi oldu
Sürprizler yapıyor yardım ediyor ne kadar mükemmel görünüyor değil mi
Çok kuralcı çok zor adamdır aslında böyle mükemmel bir profil çizdim sanırım
Onuda yemeyi ver. Yeni üye akşam akşam sütünü iç yat
Afiyet olsun
Nerdeyse ekmek yoktu diye üzülecektim. Allllaaam börek yemişin 2 dilim. Afiyet olsun
Neyse canım pazar kahvaltısı bu biraz kaçamak olsun. Yarın sebze yersin bol su birazda Leslie teyzeyle yürüyüşe çıkarsan bişiycik olmaz.
İnşallah canım geçmiş gitmiş olsun.
Regl döneminde metabolizma daha hızlı çalışıyormuş. O yüzden tatlı isteği ve yorgunluk oluyormuş. Bu dönemde ağır egzersizler uygulamamak daha doğru olabilir canım. Yarın sadece orta tempoda yürüyüş yap yorma çok vücudunu.
Galiba kuzum insallah ona yariyodur yediklerimdesene artık sen değil bebiş besleniyor
İyiki sende varsin guzel motive icin sağol :)) hep birlikte zayiflayacagiz inş..nisanda başladığım ve 3ay 11 günde giden totalde 9,6 gr :)
ilk defa hedefime bu denli yaklaşabilmenin mutluluğu içindeyiiim :)
benim eşiğim 73-75 araası bir türlü kıramadım yıllardır ..
inşaallah bu defa başarabilirim sizlerin de desteği ile...
ayrıca spora daha fazla zaman ayırmalıyım ... bacak ve göbek kısmı sarkmalarından korkuyorum..
egzersiz ve sporla onalrda kalmayacaktır inşaallah
kızlar vazgeçmeyelim lütfen çabalayalım sağlığımız için kendimiz için ..rahatça kıyafet bulamamamk giyfiğinin yakışmaması ve yemekleri zevkle değil doymak yemek yemek için yememeliyiz..
seçici olmalı dikkat etmeliyiz...
hep birlikte başarabiliriz :)
iyi ki varı-sınız...
Canım başlayınca izin almadan 2 ay kalman gerekiyor yada mezun olman gerekiyor diye konuşmuştuk.
sus:Erken bunama mı acep )
Evet ama çok sık acıkıyordum ben 2,5 saat arayla küçük öğünler yaptım. Midem çok büyümüştü zorlandım diyette ama zorluk 1 ay sürüyor sonra alışıyorsun.
Tarçınlı süt olabilir
Ben @munter tatlısı seviyorum. Mezun üyemizin tarifi
Hurmanın çekirdeğini çıkarıp içine kırılmış fındık ve Hindistan cevizi koyuyoruz yumuşak hurmalarla çok güzel oluyor. Ben genelde tadım marka kullandım. Yanınada tarçınlı nescafe nescafe
Hurma ve muzu birlikte ezip kalıpla dondurucuya koyarsan muhteşem buzküplerin olur dondurma niyetine
Yada muzu dondur sonra fındık kırığı ve kakao ile blender dan geçir
Yada
Nescafeyi çok koyu olarak hazırla. 1 fincana 6 kaşık mesela bunları buz kalıplarında dondur soğuk sütün içine at (shaker da karıştıranilirsin)
Doğal talandırıcı stevia kullanabilirsin.
Ben stevialı zero küp şeker haftada 2 - 3 kez kullandım
Afiyet olsun
Tadi nasil oluyorhadi inşallah canım
geç kaldım sanırım ama
sabah :2 yumurta + 2 dilim peynir
öğlen ve akşam :kabak
ikindi ara öğün : 2 meyve
2 orta boy kabak rendelenir yağsız bi tavada pişirilir soğutulur ve 2 yk yoğurt eklenir, 2 ceviz içi ve baharat ile tadına tat katılır :)))
TamamdirAfiyet olsun canım menünü çok sevdim.
Geçmiş olsun kuzum çabuk atlatırsın umarım bebişe bulaşmadan kurtulmanı dilerim. Baş ağrısı gripten mi acaba
Yoksa diyetten mi
Teşekkür ederim canım kocadım artık ben.Seneye 40 bakımına giricem eskiyen bozulan heryerimi değiştiricem.
Bende çok sevindim valla kocama anamın evini temizlettim
Kahvaltı
2 yumurta / domates salatalık/yeşil sebzeler
Yada
1 yumurta/ 1 peynir/ domates salatalık/ yeşil sebzeler
Ara
Meyve
Öğle
Kabak salatası ( 2 tk zeytinyağ ile 4 kabak rendelenir kavrulur. İçine 2 ceviz biraz dereotu yoğurt eklenir karıştırılır.tercihe göre sarımsak ilave edilir.)
Ara
Meyve
Akşam
Kabak salatası
Not: 2 meyve var ama bu meyveler muz, hurma , kavun dışındakilerden seçilmeli.
Birkaç yerde bu şekildeydi canım umarım işine yarar
2 parmak kadar fakat kucucuktuAslında pek yardım etmez çocuklara biraz zaman ayırır süre dolduğu anda imdat diye bağırır. Yeni evliyken yemek yapardı şimdi o da yok. Şaşırdım aslında. O da bana şaşırdı. Belim hassas ondan olabilir yada anamın babamın evinde göz boyamaya çalışıyordur.İkimizede iyi oldu
Sürprizler yapıyor yardım ediyor ne kadar mükemmel görünüyor değil mi
Çok kuralcı çok zor adamdır aslında böyle mükemmel bir profil çizdim sanırım
Onuda yemeyi ver. Yeni üye akşam akşam sütünü iç yat
Afiyet olsun
Nerdeyse ekmek yoktu diye üzülecektim. Allllaaam börek yemişin 2 dilim. Afiyet olsun
Neyse canım pazar kahvaltısı bu biraz kaçamak olsun. Yarın sebze yersin bol su birazda Leslie teyzeyle yürüyüşe çıkarsan bişiycik olmaz.
İnşallah canım geçmiş gitmiş olsun.
Regl döneminde metabolizma daha hızlı çalışıyormuş. O yüzden tatlı isteği ve yorgunluk oluyormuş. Bu dönemde ağır egzersizler uygulamamak daha doğru olabilir canım. Yarın sadece orta tempoda yürüyüş yap yorma çok vücudunu.
Maasallah kuzum ayniyiz bende 18 nisan da baslamistim 68.7 ile bugun tam 10 kilo vermisim 3 bucuk ayda son 3.7 kilom kaldi spor yapmaya basladim bende sarkmalar olmasin diye biiki egzersiz yapiyorum sende adinın altina baslangic kilonu guncel ve hedefi yazarsan daha rahat anlariz hedefe ne kadar kaldinisanda başladığım ve 3ay 11 günde giden totalde 9,6 gr :) 83,1den 73,5 a.. vay bee....
ilk defa hedefime bu denli yaklaşabilmenin mutluluğu içindeyiiim :)
benim eşiğim 73-75 araası bir türlü kıramadım yıllardır ..
inşaallah bu defa başarabilirim sizlerin de desteği ile...
ayrıca spora daha fazla zaman ayırmalıyım ... bacak ve göbek kısmı sarkmalarından korkuyorum..
egzersiz ve sporla onalrda kalmayacaktır inşaallah
kızlar vazgeçmeyelim lütfen çabalayalım sağlığımız için kendimiz için ..rahatça kıyafet bulamamamk giyfiğinin yakışmaması ve yemekleri zevkle değil doymak yemek yemek için yememeliyiz..
seçici olmalı dikkat etmeliyiz...
hep birlikte başarabiliriz :)
iyi ki varı-sınız...
nasıl yazıyorum peki?Maasallah kuzum ayniyiz bende 18 nisan da baslamistim 68.7 ile bugun tam 10 kilo vermisim 3 bucuk ayda son 3.7 kilom kaldi spor yapmaya basladim bende sarkmalar olmasin diye biiki egzersiz yapiyorum sende adinın altina baslangic kilonu guncel ve hedefi yazarsan daha rahat anlariz hedefe ne kadar kaldi
Günaydın eski kaptinKizlaarrrr gunaydinnn
Evdeki birikmis isleri anca bitirdim o yuzden pek ugrayamadim bu hafta napiyosunuz nasilsinizzz
Sag ust kosede bebek var oraya tıklayıp kisisel bilgilerim diyip oradaki bosluga yaziyosunnasıl yazıyorum peki?
Ben normalde kabağı sevmem ama buunu sevmiştimTadi nasil oluyor
oldu sanırımSag ust kosede bebek var oraya tıklayıp kisisel bilgilerim diyip oradaki bosluga yaziyosun
Süper olduoldu sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?