Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Esin sana kiyamadigindan yardim etmis cok güzel :)) ama evine gecince ayni eski rutin hayatina dönerler erkekler :)) anne baba evinde erkekler pek duskun oluyorlar hatunlarina :) yeni evinizdede mutlulugunuz daim olsun canimm..

nisanda başladığım ve 3ay 11 günde giden totalde 9,6 gr :) 83,1den 73,5 a.. vay bee....
ilk defa hedefime bu denli yaklaşabilmenin mutluluğu içindeyiiim :)
benim eşiğim 73-75 araası bir türlü kıramadım yıllardır ..
inşaallah bu defa başarabilirim sizlerin de desteği ile...

ayrıca spora daha fazla zaman ayırmalıyım ... bacak ve göbek kısmı sarkmalarından korkuyorum..
egzersiz ve sporla onalrda kalmayacaktır inşaallah

kızlar vazgeçmeyelim lütfen çabalayalım sağlığımız için kendimiz için ..rahatça kıyafet bulamamamk giyfiğinin yakışmaması ve yemekleri zevkle değil doymak yemek yemek için yememeliyiz..
seçici olmalı dikkat etmeliyiz...

hep birlikte başarabiliriz :)

iyi ki varı-sınız...

Son düzenleme:
İyiki sende varsin guzel motive icin sağol :)) hep birlikte zayiflayacagiz inş..

Selamlar ben yine döndüm kaptinn BitmeyenUmidim . Tez döneminde kendimi salmam neticesinde tartıda 60.3’ü gördüm Bu duruma artık son vermek istiyorum. Hem eski kiloma hem de ideal kiloma ulaşmak istiyorum. Ve hiçbir dönem burada yazdığım dönemki kadar başarılı olamadım. O nedenle buranın bana çok ii geleceğine inanıyorum. Yeniden beni aranıza kabul eder misiniz?

Yok erken bunamadım da ben sizin için katılmadım yani ben son haftalar giremesem kimse bulup zorla sokmaz ki beni buraya ama takıma yansır bildirim yapamamam
İlk gittiğim hafta sanmıyorum vaktim olsun da gireyim bir de son haftamda da diyet yapmak istemiyorum açıkçası özlüyorum yemekleri
Yani bu iki ay olayı bozuyor işi
Yoksa 1.4 kilo gitti başladığımdan beri
Umarım böyle devam eder de 60a düşerim Eylüle kadar

Tadi nasil oluyor

Tamamdir

2 parmak kadar fakat kucucuktu

Maasallah kuzum ayniyiz bende 18 nisan da baslamistim 68.7 ile bugun tam 10 kilo vermisim 3 bucuk ayda son 3.7 kilom kaldi spor yapmaya basladim bende sarkmalar olmasin diye biiki egzersiz yapiyorum sende adinın altina baslangic kilonu guncel ve hedefi yazarsan daha rahat anlariz hedefe ne kadar kaldi

nasıl yazıyorum peki?

Kizlaarrrr gunaydinnn
Evdeki birikmis isleri anca bitirdim o yuzden pek ugrayamadim bu hafta napiyosunuz nasilsinizzz
Günaydın eski kaptin bende ayni ev isi hafta sonu piknikleri derken buraya cok ugrayamadim ama diyete devam ettim.. sana da maasallah kuzum 75 olmadan dogum yollari gorunur ben hamilelikte son 2 ayimda 1 kilo ancak almistim bebis almisti onuda.. bebisin hazirliklari tamam mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…