Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Maşallah, hepiniz çok iyisiniz, darısı birlikte nice eksilerin başına

Zigzag kalori hesabına göre bugün 1550 kalori almam lazim, bu çok değil mi ya? Ben yine 1300'de mi bıraksam? Hem daha ilk hafta bu

Oo yaz gelince diyeti saldin mi yoksaaa
Bakalim bol su iciyorum ekmekte cok yemiyorum daha almam insallah

ben geldim kızlar yine doktor sinirimi bozdu
adetimin 3.cü günü ve rahim kalınlığı fazla dedi test istedi negatif sonra sonuçlar için tekrar görüştük o arada pıhtılaşma sonucunu gösterdik senin hamile kalamaman rahimden kaynaklı bunlarla ilgisi yok diyor sanki ben aptalım bilmiyorum ya da kabul etmemişim bak sonuçlara onu de ben demiyorum ki niye hamile kalamıyorum . reglin bitince polip için tekrar gel dedi gitmicem geçenlerde de regli değilken gitmiştim oyuncak mı bu rahim kalın kalıyor geçende böyle oldu bunu tedavi etmek itese öneriler sunabilir . yarım rahimliyim diye herşeyi bırakayım mı . kanser olunca bir umut veriliyorken inferlitede niye o umudu söndürmek için uğraşıyorlar boşa mı yaşıyorum öldüreyim mi kendimi ne yapayım .

Herkese selamlar kızlar hepinize guzel bir hafta diliyorum
Listeyi bulamadim bu sabahki güncel kilomu şuraya ilistireyim cuma tartıda 61.30 bu sabah 61.60 bugün yarin regl olurum onun şişkinligini hissediyorum dünde sehir disindaydim gunubirlik gezmeye diye çıkınca yemegide biraz abartmis olabilirim

O nasil bi doktormus kuzum yok adetli gel yok bitince gel bi karar verememis bence başka bi doktora gorun mumkunse prof olsun yada doçent falan alaninda bilgi sahibi ve ilgili bi doktor olmasi lazim sana bu gittiginin bilgisini bilemiyorum ama ilgisi sifir.. sıkma canını herzaman umut vardır. Kalbini ferah tut.Rabbim şifa versin kalbindekini aklindkini kucagina tez vakitte versin insallah

Bebegiiimm üzülme nolurr icine sinmiyosa degistir doktorunu moral boxan doktorlara sinir oluyorum

canım acaba başka bi doktoramı gitsen bulunduğun yerde bulamazsan başka bi il'de olabilir bu

buranın sayılı doktorlarından gittiğim ama üniversitede işte kısıtlı zamanda bakıyor adam arı gibi çalışıyor . rahim kalın belki ondan göremedim diyor regli olmadan öncede gittiğimde 2 tane var demişti ya kayboldu ya da kalın diye görünmüyor bundan sonra uzman gelişi güzel doktorlra gidecem her gidiş moral bboukluğu
Bebegiiimm üzülme nolurr icine sinmiyosa degistir doktorunu moral boxan doktorlara sinir oluyorum
doktor kalmadı mersinde desem doğrudur 7 doktora gittim bu sene daha kime gidecem . ki kan pıhtılaşması da var kk da topiği bile var hiç acaba demyor diğer doktor yumurtan kalitesiz bu rahmin yarım nasıl doktor bunlar ya
canım acaba başka bi doktoramı gitsen bulunduğun yerde bulamazsan başka bi il'de olabilir bu
burdan iyi olarak adana kalıyor orda da bir doktorum var prof o da ama moral bozuyorlar cumartesi bir doktor ismi duydum ona giderim belki gidersem o da yoruldum artık gücüm kalmadı

Ayy canim hos geldin,bende ayni kg al ver tekrar buralardayim,seni gordugume cok sevindim:))

Ablamm sen moralini bozma doktorlar böyle oluyor işi yoğun olunca Ya da tabiri caizse o kadar hasta gördükten sonra çoğunlukla ilgilenmiyomuş gibi görünüp moral bozabiliyor ama Sen yine de bırakma Ne olursa olsun ne derlerse desinler sen yinede baktır olmadı son çarede olsa başka şehirde başka doktor başka testler baktır sen çünkü bırakmakla olmuyor sen güçlü olup ona Bı çare bulasınki ileride yapabildim diyesin bak abla ben 20 yaşındayım 17senedir doktorlardan hastanelerden çıkamıyorum çözüm var mı yok onca ilaç onca test Bır sonuç yokki Bı Ara saldım bıraktım gitmedim ama olmuyor cidden yine karar aldım güçlü olursam bir çözüm bulurum diye yine gitmeye başladım hala çözüm yok ama elbet bulunur vazgeçme senden güç alacak kişiler var moralin bozulursa onlarada yansır önemli olan sensin kim Ne derse desin devam

Maşallah maşallah Allah bozmasın tütütütü

Ya çok sevindim bence bu sefer daha iyisi olacak

Bugün toparlanır benceBunca şeyi fazla dert etmemek lazım hepsi iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…