- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #287.001
nisanda başladığım ve 3ay 11 günde giden totalde 9,6 gr :) 83,1den 73,5 a.. vay bee....
ilk defa hedefime bu denli yaklaşabilmenin mutluluğu içindeyiiim :)
benim eşiğim 73-75 araası bir türlü kıramadım yıllardır ..
inşaallah bu defa başarabilirim sizlerin de desteği ile...
ayrıca spora daha fazla zaman ayırmalıyım ... bacak ve göbek kısmı sarkmalarından korkuyorum..
egzersiz ve sporla onalrda kalmayacaktır inşaallah
kızlar vazgeçmeyelim lütfen çabalayalım sağlığımız için kendimiz için ..rahatça kıyafet bulamamamk giyfiğinin yakışmaması ve yemekleri zevkle değil doymak yemek yemek için yememeliyiz..
seçici olmalı dikkat etmeliyiz...
hep birlikte başarabiliriz :)
iyi ki varı-sınız...
Oo yaz gelince diyeti saldin mi yoksaaaGünaydın eski kaptinbende ayni ev isi hafta sonu piknikleri derken buraya cok ugrayamadim ama diyete devam ettim.. sana da maasallah kuzum 75 olmadan dogum yollari gorunur ben hamilelikte son 2 ayimda 1 kilo ancak almistim bebis almisti onuda.. bebisin hazirliklari tamam mi
O nasil bi doktormus kuzum yok adetli gel yok bitince gel bi karar verememis bence başka bi doktora gorun mumkunse prof olsun yada doçent falan alaninda bilgi sahibi ve ilgili bi doktor olmasi lazim sana bu gittiginin bilgisini bilemiyorum ama ilgisi sifir.. sıkma canını herzaman umut vardır. Kalbini ferah tut.Rabbim şifa versin kalbindekini aklindkini kucagina tez vakitte versin insallahben geldim kızlar yine doktor sinirimi bozdu
adetimin 3.cü günü ve rahim kalınlığı fazla dedi test istedi negatif sonra sonuçlar için tekrar görüştük o arada pıhtılaşma sonucunu gösterdik senin hamile kalamaman rahimden kaynaklı bunlarla ilgisi yok diyor sanki ben aptalım bilmiyorum ya da kabul etmemişim bak sonuçlara onu de ben demiyorum ki niye hamile kalamıyorum . reglin bitince polip için tekrar gel dedi gitmicem geçenlerde de regli değilken gitmiştim oyuncak mı bu rahim kalın kalıyor geçende böyle oldu bunu tedavi etmek itese öneriler sunabilir . yarım rahimliyim diye herşeyi bırakayım mı . kanser olunca bir umut veriliyorken inferlitede niye o umudu söndürmek için uğraşıyorlar boşa mı yaşıyorum öldüreyim mi kendimi ne yapayım .
Ben normalde kabağı sevmem ama buunu sevmiştim
yenmeyecek bi detoks değil yani
Bebegiiimmben geldim kızlar yine doktor sinirimi bozdu
adetimin 3.cü günü ve rahim kalınlığı fazla dedi test istedi negatif sonra sonuçlar için tekrar görüştük o arada pıhtılaşma sonucunu gösterdik senin hamile kalamaman rahimden kaynaklı bunlarla ilgisi yok diyor sanki ben aptalım bilmiyorum ya da kabul etmemişim bak sonuçlara onu de ben demiyorum ki niye hamile kalamıyorum . reglin bitince polip için tekrar gel dedi gitmicem geçenlerde de regli değilken gitmiştim oyuncak mı bu rahim kalın kalıyor geçende böyle oldu bunu tedavi etmek itese öneriler sunabilir . yarım rahimliyim diye herşeyi bırakayım mı . kanser olunca bir umut veriliyorken inferlitede niye o umudu söndürmek için uğraşıyorlar boşa mı yaşıyorum öldüreyim mi kendimi ne yapayım .
canım acaba başka bi doktoramı gitsen bulunduğun yerde bulamazsan başka bi il'de olabilir buben geldim kızlar yine doktor sinirimi bozdu
bence olur canımSagol canim cevizsiz olur mu peki yok suan bugun alip yarin da baslayabilirim
buranın sayılı doktorlarından gittiğim ama üniversitede işte kısıtlı zamanda bakıyor adam arı gibi çalışıyor . rahim kalın belki ondan göremedim diyor regli olmadan öncede gittiğimde 2 tane var demişti ya kayboldu ya da kalın diye görünmüyor bundan sonra uzman gelişi güzel doktorlra gidecem her gidiş moral bboukluğuO nasil bi doktormus kuzum yok adetli gel yok bitince gel bi karar verememis bence başka bi doktora gorun mumkunse prof olsun yada doçent falan alaninda bilgi sahibi ve ilgili bi doktor olmasi lazim sana bu gittiginin bilgisini bilemiyorum ama ilgisi sifir.. sıkma canını herzaman umut vardır. Kalbini ferah tut.Rabbim şifa versin kalbindekini aklindkini kucagina tez vakitte versin insallah
doktor kalmadı mersinde desem doğrudur 7 doktora gittim bu sene daha kime gidecem . ki kan pıhtılaşması da var kk da topiği bile var hiç acaba demyor diğer doktor yumurtan kalitesiz bu rahmin yarım nasıl doktor bunlar yaBebegiiimmüzülme nolurr icine sinmiyosa degistir doktorunu moral boxan doktorlara sinir oluyorum
burdan iyi olarak adana kalıyor orda da bir doktorum var prof o da ama moral bozuyorlar cumartesi bir doktor ismi duydum ona giderim belki gidersem o da yoruldum artık gücüm kalmadıcanım acaba başka bi doktoramı gitsen bulunduğun yerde bulamazsan başka bi il'de olabilir bu
Ayy canim hos geldin,bende ayni kg al ver tekrar buralardayim,seni gordugume cok sevindim:))Selamlar ben yine döndümkaptinn BitmeyenUmidim . Tez döneminde kendimi salmam neticesinde tartıda 60.3’ü gördüm Bu duruma artık son vermek istiyorum. Hem eski kiloma hem de ideal kiloma ulaşmak istiyorum. Ve hiçbir dönem burada yazdığım dönemki kadar başarılı olamadım. O nedenle buranın bana çok ii geleceğine inanıyorum. Yeniden beni aranıza kabul eder misiniz?
Ablamm sen moralini bozma doktorlar böyle oluyor işi yoğun olunca Ya da tabiri caizse o kadar hasta gördükten sonra çoğunlukla ilgilenmiyomuş gibi görünüp moral bozabiliyor ama Sen yine de bırakma Ne olursa olsun ne derlerse desinler sen yinede baktır olmadı son çarede olsa başka şehirde başka doktor başka testler baktır sen çünkü bırakmakla olmuyor sen güçlü olup ona Bı çare bulasınki ileride yapabildim diyesin bak abla ben 20 yaşındayım 17senedir doktorlardan hastanelerden çıkamıyorum çözüm var mı yok onca ilaç onca test Bır sonuç yokki Bı Ara saldım bıraktım gitmedim ama olmuyor cidden yine karar aldım güçlü olursam bir çözüm bulurum diye yine gitmeye başladım hala çözüm yok ama elbet bulunur vazgeçme senden güç alacak kişiler var moralin bozulursa onlarada yansır önemli olan sensin kim Ne derse desin devamben geldim kızlar yine doktor sinirimi bozdu
Maşallah maşallah Allah bozmasın tütütütüEveeet gelgelelim bana
Arkadaşlarım en son ne zaman temizlik yaptım bilmiyorum hiç ihtiyaç duymamıştım. Bugün sabah 6 da uyandım çocuklar uyanmadan spor yapacaktım kahvaltı hazırlayacaktım annem yorulmasın diye. Ama baktım salon tozlu oyuncaklarımız kirlenmiş. Haydi dotty dedim kaldır totty!
E süpürgede çalışmaz o saatte. Annemin halı fırçası ile halılarını sildim yallah balkona sonra aldım elime bi çarşaf kestim o arada eşim uyandınapıyorsun sen diyo
Temizlik yapıyorum dedim (belimde ciddi bikaç sorun var yapmamalıyım aslında) olmaz dedi ben yaparım sen kahvaltı hazırlaneyse o da hiç anlamaz kuzum benim. Hadi birlikte yapalım dedik. Yerleri güzelce sildi elleriyle.(bebek herşeyi ağzına atma eğiliminde yerlerin iyi kontrolle silinmesi önemli çocuklu evde vileda olmaz) bende koltukların tozunu aldım mikrofiberle. Sonra halıları koyup üzerine çocukların oyun matlarını serdik onları sildik. Senelerdir temizlik yapmamıştım çok terledim.Sonra ben gittim banyoyu yıkadım, bizim çarşafları değiştirdim makineye attım bi geldim kocişim antreyi siliyor, vestiyeri adamın içinde varmış. Sonra balkonu yıkadı bende oyuncakları yıkadım dizdim. Eşim gitmiş mutfak balkonu yıkıyor babamda uyanmış Er.... Bey lütfen siz bana bırakın oğlum diyor.
Ben şoklarda yani ne eşim yapar bu işleri ne de babam.
Neyse sonunda ikiside bıraktı gittiler o sırada annem geldi kahvaltı hazırlamaya. Bende duşa.
Tertemiz bi kahvaltı yaptık topladık. Çocuklar uyandı yediler içtiler oynadılar. Şu an evde 3 günlük iş var. Yarın ilk iş gidip 1 bakıcı 1 temizlikçi bulayım. Yorgunluktan evden çıkamadık.
Ama bana iyi oldu eşimede iyi oldu. Oyuncak arabaların lastikleri hep çıkmış yerlerdeydi bebek için çok tehlikeli. Temizliği yapanları uyarmak göstermek gerekiyormuş.
Ya çok sevindim bence bu sefer daha iyisi olacaknisanda başladığım ve 3ay 11 günde giden totalde 9,6 gr :) 83,1den 73,5 a.. vay bee....
ilk defa hedefime bu denli yaklaşabilmenin mutluluğu içindeyiiim :)
benim eşiğim 73-75 araası bir türlü kıramadım yıllardır ..
inşaallah bu defa başarabilirim sizlerin de desteği ile...
ayrıca spora daha fazla zaman ayırmalıyım ... bacak ve göbek kısmı sarkmalarından korkuyorum..
egzersiz ve sporla onalrda kalmayacaktır inşaallah
kızlar vazgeçmeyelim lütfen çabalayalım sağlığımız için kendimiz için ..rahatça kıyafet bulamamamk giyfiğinin yakışmaması ve yemekleri zevkle değil doymak yemek yemek için yememeliyiz..
seçici olmalı dikkat etmeliyiz...
hep birlikte başarabiliriz :)
iyi ki varı-sınız...
Bugün toparlanır benceHerkese selamlar kızlarhepinize guzel bir hafta diliyorum
Listeyi bulamadim bu sabahki güncel kilomu şuraya ilistireyimcuma tartıda 61.30 bu sabah 61.60 bugün yarin regl olurum onun şişkinligini hissediyorum dünde sehir disindaydim gunubirlik gezmeye diye çıkınca yemegide biraz abartmis olabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?