Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canım benim üzülme moralini de bozma. Başka bir doktora git polipler için ve rabimin genel durumu için gerekeni yap önerileri uygula. Sonrada rahat bırak biraz düzgün çalışmasına fırsat ver. Şu kürleri ilaçları bırak. En az 6 ay hiç ilgilenme. Sonra yeniden bi program yaparsın. Gittiğin doktora güvenmek çok önemli kendine uygun birini bul.

Sagol canim cevizsiz olur mu peki yok suan bugun alip yarin da baslayabilirim
Cevizde olmayıversin kuzum bişey olmaz

bunu yeni gördüm ben ellerinize sağlık

Bende bugün doktora gittimMalum bahsettiğim için ful kontrole gittimOrtopediye girdim veee Bu yaşta kireçlenme başlamış dedizaten Bı 4 sene önce kaza geçirdiğimden eklem kayması vardı ama Bu kadar ilerlemez sanmıştım Son zamanlar zorlamaya başlayınca gideyim dedim sonuç ilaç verdi 2 Ay sonra bakar ameliyat yaparız dedi lakin ben üni ye gittiğim için sanırsam seneye kalacak neyse artık bende dikkat ederimneye dikkat edeceğime şaşırdım ama olsun artık

kuzum 2014 ten beri uğraş dur bu kiloları nasıl aldım sanıyorsun ama hayatı yaşamayı geride bırakıyor insa böylede olunca . senin neyin var kuzum
şuan istediğim tek şey adet kanamamın artması 3. adet mi kesilirmiş. gittiğim doktorların bilgilerine güvn tam ma moral bozucular bana pozitif biri gerekli şu kadın iyiydi sonra kabul etmedi beni . istemiyorum artık birşey sadece takviyelerimi içecem bitsin onlardan da almıcam artık

Geçmiş olsun canım senin sorunun neydi tam anlayamadım.
Üzüldüm kaç yaşındaydın sen daha minnacıktın diye hatırlıyorum

Niye kabul etmedi seni tekrar. Sana faydalı olamayacağına mı kanaat getirmiş.

Hosgeldin canim

Olsun önemli olan sensin zaten biraz ara ver kendini rahat hisset daha sonra senide iyi hissettirecek Bı doktor mutlak bulursun Ne kadar desem boş Ama sen yinede akışına bırakmaya çalış elbet onun dermanıda gelir zamanını bekliyodur

Geçmiş olsun canım senin sorunun neydi tam anlayamadım.
Üzüldüm kaç yaşındaydın sen daha minnacıktın diye hatırlıyorum
20 yaşındayımAbla aslında doğuştanda gelen var bide ben bi 12 yaşında kaza geçirdim ardından kalp diş diz ve daha sayamadığım birsürü sorun hastalık bitmek bilmedi hala da çözüm bulunamadı işte hepsinin biteceği günü bekliyorum hayırlısıyla

Hepsi farkli tani mi koyuyo o zaman ara ver tedaviye kuzum birikim yap itanbulda fln guzel bi doktora git en azindan neyin ne oldugunu bilirsin

Niye kabul etmedi seni tekrar. Sana faydalı olamayacağına mı kanaat getirmiş.
2. gebelikte keseyi görmedi üniversite hastanesine gönderdi beni. ordaki dr de kendine tekrar gönderdi . o da o zaman başkent hastanesine git dedi hatta sekreterine söyletti kendi telefona çıkmadı . sadece o doktor dedi yarım rahim olunca doğal hamile kalınmaz mı diye diğerleri hep olumsuz .
hayırlısı artık kuzum . sana da geçmiş olsun canım tez zamanda sağlığına kavuşursun

Hepsi farkli tani mi koyuyo o zaman ara ver tedaviye kuzum birikim yap itanbulda fln guzel bi doktora git en azindan neyin ne oldugunu bilirsin
tek gerçek yumurta kalitesiz ve yarım rahim biri yumurtaya bağladı rahme odaklanmadı diğeride yumurtayı görmedim bilemem diyor ama yarım rahimsin . yok kuzum para mı kaldı tüm düğün takılarım gitti üstüne 2 kredi çektim son taksidi temmuzda bitirdik çok şükür bir daha borca giremem

Peki alan tecrubesi olarak hangisi senin durumuna daha yakin uzmanlik alanlari ne yani

Geçmiş olsun canım inşallah kısa zamanda çözümünü bulur kurtulursun.

Hergün şükrediyorum sağlıklı çocuklarım var diye Allah dermansız dert veripte aratmasın kimseye.
Kimseyi bunaltmasın Rabbim

Şifa arayan herkesi tez zamanda şifaya kavuştursun.
Ben üzülüyorum elimden gelen bişey olmayınca. Keşke sizin için yapabileceğim bişeyler olsa
Dua ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…