- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #287.221
geçen haftaki listeyi paylaşmıştım oysaki :) 74 sün hadi bakalım derece bekliyoruz o zamanGEÇEN HAFTA 74 MÜYDÜM HATIRLAYAMADIM :) ÖYLEYSE DERECE IOLABİLİRRRR
2.ci mezunun ben olacamHerkesin gayretini tebrik ederim arkadaşlar
Bu gayretle hepiniz kısa zamanda mezun olursunuz
İnşallah kuzum gönlüm razı değil ya neeiiiise2.ci mezunun ben olacam
ben ünide son sene onlarla bayağı incelmiştim (mezuniyet elbisesi için 36 bedendi şimdi hatırladım daBelediyenin aletleri kullanışlı mı işe yarar mı
Eve alınabilecek spor aletlerinden daha faydalı olduğu söyleniyor doğru mu?
lesli mi yapsan sen acaba bi sürebaşlngıç için iyi çok yormamış olursun ben çok sonradan 2 kg dambıla öyle geçtim . zorlayamam çünkü cidden çok ağrım var
niye razı değil kız bak ben mezun oldum yine başınızdayım sabah akşamİnşallah kuzum gönlüm razı değil ya neeiiiise
hedefim 61 62 arası olmak ama revize etmek istemiyorum hedefimi 1,5 ayda veririm gibime geliyor. bu meto ile nasıl vereceksem bilmiyorum tabiİnşallah kuzum gönlüm razı değil ya neeiiiise
işte ben ondan sıkılıyorum yapabildiğim kadar yaparım maksat kalori yakmak bacaklarım kalın kalmaya başldı zaten .lesli mi yapsan sen acaba bi süre
Ben eve koşu bandı ve bisiklet almayı planlıyorum oğlanada kürek. Sanki bahçede böyle bir alan hazırlasam iyi olur diye düşündüm ama belediyenin aletlerinide hiç kullanmadım.ben ünide son sene onlarla bayağı incelmiştim (mezuniyet elbisesi için 36 bedendi şimdi hatırladım da)
ama eve alınacak spor aletleri kadar faydalı olabileceğini düşünmüyorum çünkü herkes içinde yaptığın için hızında terinde bi ayarı oluyor, bide ben oramı buramı kapatmaktan ne kadar verim alırım artık bilemem (genelde kızı parka götürdüğümüzde eşim kızla ilgilenip bende ne yapsam kar derdindeyim)
Çok şükür burdasınniye razı değil kız bak ben mezun oldum yine başınızdayım sabah akşam
kurtulamadınız
Canım benim ver kurtul da biraz rahat hisset kendinihedefim 61 62 arası olmak ama revize etmek istemiyorum hedefimi 1,5 ayda veririm gibime geliyor. bu meto ile nasıl vereceksem bilmiyorum tabi
ev bitti sayılır zaten bitek halılarım kaldı ama şimdi düğün eksikleri tammalaması gerek canımilla eksik birşeyler kalıyor canım bitmiyor yani az kalmış nişanlının gelmesine
şuan kendimi 90 60 90 hissediyorumBen eve koşu bandı ve bisiklet almayı planlıyorum oğlanada kürek. Sanki bahçede böyle bir alan hazırlasam iyi olur diye düşündüm ama belediyenin aletlerinide hiç kullanmadım.
Ben de kalabalıkta oramı buramı çekiştiririm herhalde rahat etmem
Çok şükür burdasın
Canım benim ver kurtul da biraz rahat hisset kendini
hem yorucu hem heyecanlıev bitti sayılır zaten bitek halılarım kaldı ama şimdi düğün eksikleri tammalaması gerek canım
Canım istediğinden değil, başka seceneğim olmadigindan yedim, öğlen okuldan çıktım ve sabah pek bir şey yemediğim için karnim çok acti, öğlen arabayla gezdik, bu yüzden ablam evden ne getirdiyse onu yedim...kalori sayıyorsun ama yediklerin hep karbonhidrat börek makarna çörek bunlardan bir tanesi yeseydin canın çok istediyse
göğüslerde değil ama bacaklarda hafif var bacağa yoğunlaşmam şartişte ben ondan sıkılıyorum yapabildiğim kadar yaparım maksat kalori yakmak bacaklarım kalın kalmaya başldı zaten .
çatlak sorunun oldu mu senin bcak ve göğüslerde
bence ikisinin yerine eliptik bisiklet daha çok işini görür (benim vardı ama minicik evime sığamadığından komşumdaBen eve koşu bandı ve bisiklet almayı planlıyorum oğlanada kürek. Sanki bahçede böyle bir alan hazırlasam iyi olur diye düşündüm ama belediyenin aletlerinide hiç kullanmadım.
Ben de kalabalıkta oramı buramı çekiştiririm herhalde rahat etmem
Çok şükür burdasın
Canım benim ver kurtul da biraz rahat hisset kendini
İnşallah bu sefer dirayetliyimOoo gayet iyi hedefine hemen ulasirsin maşallah:))
Canım senın boyun kaç cmgöğüslerde değil ama bacaklarda hafif var bacağa yoğunlaşmam şart
bir de göğsümü dikleştirmem (emzirme mahvetti)
bence ikisinin yerine eliptik bisiklet daha çok işini görür (benim vardı ama minicik evime sığamadığından komşumda)
bahçede eliptik müthiş olur bence
1.65Canım senın boyun kaç cm
hinditan cevizi yağı kullanmıştım bir dönem ama yeterli gelmez diye düşünüyorum ne yapcaz böyle göğüsler için plank yap iyigelirgöğüslerde değil ama bacaklarda hafif var bacağa yoğunlaşmam şart
bir de göğsümü dikleştirmem (emzirme mahvetti)
bence ikisinin yerine eliptik bisiklet daha çok işini görür (benim vardı ama minicik evime sığamadığından komşumda)
bahçede eliptik müthiş olur bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?