Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Belediyenin aletleri kullanışlı mı işe yarar mı
Eve alınabilecek spor aletlerinden daha faydalı olduğu söyleniyor doğru mu?
ben ünide son sene onlarla bayağı incelmiştim (mezuniyet elbisesi için 36 bedendi şimdi hatırladım da )
ama eve alınacak spor aletleri kadar faydalı olabileceğini düşünmüyorum çünkü herkes içinde yaptığın için hızında terinde bi ayarı oluyor, bide ben oramı buramı kapatmaktan ne kadar verim alırım artık bilemem (genelde kızı parka götürdüğümüzde eşim kızla ilgilenip bende ne yapsam kar derdindeyim)

Ben eve koşu bandı ve bisiklet almayı planlıyorum oğlanada kürek. Sanki bahçede böyle bir alan hazırlasam iyi olur diye düşündüm ama belediyenin aletlerinide hiç kullanmadım.
Ben de kalabalıkta oramı buramı çekiştiririm herhalde rahat etmem
niye razı değil kız bak ben mezun oldum yine başınızdayım sabah akşam
kurtulamadınız
Çok şükür burdasın

hedefim 61 62 arası olmak ama revize etmek istemiyorum hedefimi 1,5 ayda veririm gibime geliyor. bu meto ile nasıl vereceksem bilmiyorum tabi
Canım benim ver kurtul da biraz rahat hisset kendini

şuan kendimi 90 60 90 hissediyorum 1 hafta sonra memnun kalmıcam kendimden onu biliyorum .
verilir sanırım 1,5 2 ayda 79 lardan düştüm hiçte pes etmedim düşmelerim oldu kabul sizler sayesinde hep kalktım tekrar

C
kalori sayıyorsun ama yediklerin hep karbonhidrat börek makarna çörek bunlardan bir tanesi yeseydin canın çok istediyse
Canım istediğinden değil, başka seceneğim olmadigindan yedim, öğlen okuldan çıktım ve sabah pek bir şey yemediğim için karnim çok acti, öğlen arabayla gezdik, bu yüzden ablam evden ne getirdiyse onu yedim...

işte ben ondan sıkılıyorum yapabildiğim kadar yaparım maksat kalori yakmak bacaklarım kalın kalmaya başldı zaten .
çatlak sorunun oldu mu senin bcak ve göğüslerde
göğüslerde değil ama bacaklarda hafif var bacağa yoğunlaşmam şart
bir de göğsümü dikleştirmem (emzirme mahvetti)
bence ikisinin yerine eliptik bisiklet daha çok işini görür (benim vardı ama minicik evime sığamadığından komşumda )
bahçede eliptik müthiş olur bence

Canım senın boyun kaç cm

hinditan cevizi yağı kullanmıştım bir dönem ama yeterli gelmez diye düşünüyorum ne yapcaz böyle göğüsler için plank yap iyigelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…