- 14 Şubat 2017
- 147
- 308
- 103
- 28
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #287.261
bi bakıyım hiç duymamıştım canım
Sabah yada akşam ne zaman yaptığımızın önemi yok dimi
dur etiket yapayım videosunu görürsün
sporla beraber yapamazsın arasında 5 6 saat farkı olmalıSabah yada akşam ne zaman yaptığımızın önemi yok dimi
ben bugün başlayayım diyorum zaten ara vererek gidicem beraberce bitirmiş oluruz . geldiğinde senlede bir kabak detoksu yaparız 2 kilo verirsin sanırım 3 günde ne dersinYapalım canım ama ben dönünce yapalım olur mu
Ben şehir dışında olucam salıya kadar, vize ve staj belgelerimle uğraşıyorum
Yok aslında abla benim boyum kısa böyle minik bişi olduğum için cins durmuyor50 çok az değil mi ya
boyun kaç pei ?Yok aslında abla benim boyum kısa böyle minik bişi olduğum için cins durmuyorlafın esprisi 2-3 sene önce hep 50-52 kiloydum rahattım yani sıkıntı olmuyor
1.56boyun kaç pei ?
Bi pancarda ben oldum dinlenmeye calisiyorum nefesim daha yeni duzeldiAz önce Jillian'ı yaptım, aşırı yoruldum, yüzüm pancar gibi oldu
Turkkahvesi cekti canim yanina da su tabiki okadar spor yaptım yorgunluktan oluyorum hala daha badem sekeri falan yazcaktımAy ay yaptım jillian ı yaptım terden bittimAma yarın hamlarım gibi uzun süredir yapmıyodum böyle neyse ki iyi tutarsam hedefe ulaşır gibiyim Ama bugün artıdaydım hiç sevinemedim neyse artık şimdi bu sporun üstüne bi Türk kahvesi iyi gider
Bende yaptım baya anladim spor yaptıgimı bacaklarimin arkası yaniyo...herkes teker teker yapmaya başlamış süpersiniz
zevkli ama dimi insan spor yaptığını anlıyor .
Benimki de acıyor, aslında temiz spor ayakkabım var neden giymiyorum kitugbaFB kuzum su gogus diklestirme isine bi bakisalim banada lazim sanki yumusadilar ziplarken sutyenimde yoktu onlar benden ayri zipliyolar gibiydi
Spor yaparken ayakkabi falan giyiyomusunuz kizlar ayaklarimin alti aciyo zonk zonk zıplamaktan:)
Benden kısasın ama yinede 50 kilo az
Hergün aynı videoyu yapacaksın onu soruyorsan . Ayakkabı ve sütyen giymeden spor yapmıyorum canım acıyor öbür türlü çünküSelam kızlar kızı uyutup hemen sporumu yaptim jullian teyzem iyi hoş yapiyoda ben şu şınav işini hiiç beceremedim o ara plank yapıp durabildigim kadar durdum ve cok zorlandim bu bide ağırlasarak gidecek degilmi ben hergun bunu yapsam
Spordan sonra protein alırsan kas oranın artar. Spor sırasında da limonlu su içersen süper oluyorBi pancarda ben oldum dinlenmeye calisiyorum nefesim daha yeni duzeldi
Turkkahvesi cekti canim yanina da su tabiki okadar spor yaptım yorgunluktan oluyorum hala daha badem sekeri falan yazcaktım
Bende yaptım baya anladim spor yaptıgimı bacaklarimin arkası yaniyo...
Geçmiş olsun canım salgın var maalesef dikkat etmek gerekBen acaip nezle oldum bu arada, yataklara düştüm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?