- 14 Şubat 2017
- 147
- 308
- 103
- 28
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #287.461
Evet öyle, yani okul başlayınca tamamen kendi irademize kalıyor ama burada annem sürekli ekmek ye, şundan ye bundan ye, diyete uygun yemek yapınca da tadını beğenmiyorlar...Ahh kiyamam ya ne desem bilemedimki canim yalniz ken diyet yapmak daha kolay ben cede ben mesela eşime ayrı kendime ayri yapmaya useniyorum
Yapıcam bugun :))Biraz yürüyüş mü yapsan canım yada Leslie
Yanina diyet arkadaşı çok daha iyi bir fikir biraz daha zorla sen anneniEvet öyle, yani okul başlayınca tamamen kendi irademize kalıyor ama burada annem sürekli ekmek ye, şundan ye bundan ye, diyete uygun yemek yapınca da tadını beğenmiyorlar...Gerçi okulda da tüm kafeler, Şok market ve yemekhane ücretsiz ama, o da sorun olmuyor ki... Evde karşımda benden daha çok abur cubur yiyorlar. Anneme diyorum sen de gir gruplara birlikte yapalım birbirimize de destek oluruz, yürüyüşe gideriz, hala ikna edemedim... Onu ikna edebilsem belki doğru düzgün bir şeyler yemeye başlayabiliriz.
Bende eşime ayrı çocukların herbirine ayrı kendime ayrı yapıyorum mutfak işine planlı girersen tıkır tıkır işler 1,5 saatte kekli börekli püreli muhallebili çorbalı ana yemekli 7 kişilik menülerim hazır olur. Zor mu zor ama yapılırAhh kiyamam ya ne desem bilemedimki canim yalniz ken diyet yapmak daha kolay ben cede ben mesela eşime ayrı kendime ayri yapmaya useniyorum
Bencede girmelisin canım bende 70 oldumdrdotty SchonerDuft kızlar benim eylulde alti ay doluyor herhalde takıma girmek istiyorum ne dersiniz ipin ucu cok ciddi kacti
Yok canım 3 sene oturdum Konya’daKonya sanmistim da ondan sordum
Zor degil canim bi costummu yaparım geçen yemek yaparken bes dk kurabiye hamuru yogurayim pissin mutfaktayken dedim bide arkasına pasta yaparken buldum kendimi ama usengecligin tembelligin gözü kor olsunBende eşime ayrı çocukların herbirine ayrı kendime ayrı yapıyorum mutfak işine planlı girersen tıkır tıkır işler 1,5 saatte kekli börekli püreli muhallebili çorbalı ana yemekli 7 kişilik menülerim hazır olur. Zor mu zor ama yapılır
Bencede girmelisin canım bende 70 oldum
Yok canım 3 sene oturdum Konya’da
1 yıl iş nedeniyle devamındada büyük oğlanın okulu 2. Bebekti 3. Karnımdaydı diye erteleyip 3 seneyi doldurdum Okullar kapanınca ayrıldım Konya’dan
Şimdi Yeni ev telaşındayım ve annemde kalıyorum
Masallah canım sana böyle devam11 dk karın egzersizi bitirdim, 13 dk da squat girl ile egzersiz yaptım(onun da 40 dk'da 500 kalori egzersizi var epey yorucu). Yine pancar suradımla buradayım
Benim annemde makina gibi hic durmaz hergun iki cesit veya uc çeşit yemek yapar hemde cok guzel yapar ve gitmiyorim yerim diyeHaklısınız, misafirleri biliyorsunuz, yemediğinizde ısrar ediyorlar, bir de gelen kişi benim misafirim olunca... Yanlış olduğunu bende biliyorum ama, ne yazık ki böyle oldu. Evde ne pişerse onu yiyorum, anneme et-tavuk yapalım dediğimde her gün müsrif oluyorum ve ettikleri sözler yüzünden diyet yapasım da gelmiyor.Alışkanlıkları da bir anda değiştirmek çok zor, siz benden daha iyi bilirsiniz, yapmaya çalışıyorum işte... İlerde kendi yemeklerimi pişirip menülerimi ayarlayabilirsem daha çok dikkat edebilirim, ama şuan ailemle birlikte olduğum için kendime tavuk pişirince onların da yemesi gerekiyor... Annem mesela iki gündür yemek pişirmedi. Ama evdeki iki gün önceden kalma karnıyarık hala duruyor. Yarın da onu yememizi isteyecek. Okullar açılınca yemeklerimin daha düzenli olacağını umuyorum, en azından ne yediğimi seçme hakkım olacak.
Annem öğlen yeğenime bakmaya gidiyor ablam çalıştığı için, kalan vakitlerde de eve gelip internete giriyor, bilgisayarda takılıyor, o yüzden...Benim annemde makina gibi hic durmaz hergun iki cesit veya uc çeşit yemek yapar hemde cok guzel yapar ve gitmiyorim yerim diye( sabah kahvalti cesitlerinide cok guzel yapar off,gelsede benim evde diyetlik menu hazirlasa bana :)) okadar yemek yapmayi sevmez oldum diyet kg yuzunden aslinda cok becerekliyim her is gelir elimden de bende is yok resmen öluyum...
Senin annende erindigindenmi tutumluluktanmi yapmiyor canim,bekarken oyle oluyor evlenince kendi evinde istedigini yiyorsun..
Bende oturdum da konyada o yuzden dikkatimi cektiBende eşime ayrı çocukların herbirine ayrı kendime ayrı yapıyorum mutfak işine planlı girersen tıkır tıkır işler 1,5 saatte kekli börekli püreli muhallebili çorbalı ana yemekli 7 kişilik menülerim hazır olur. Zor mu zor ama yapılır
Bencede girmelisin canım bende 70 oldum
Yok canım 3 sene oturdum Konya’da
1 yıl iş nedeniyle devamındada büyük oğlanın okulu 2. Bebekti 3. Karnımdaydı diye erteleyip 3 seneyi doldurdum Okullar kapanınca ayrıldım Konya’dan
Şimdi Yeni ev telaşındayım ve annemde kalıyorum
55 mi oldun 6 kilo mu aldın . Bence takıma dön frenlemek gerekli 6 ay dolana kadar aday listesine alalım seni.drdotty SchonerDuft kızlar benim eylulde alti ay doluyor herhalde takıma girmek istiyorum ne dersiniz ipin ucu cok ciddi kacti
Kıyamam ya çok geçmiş olsunEvet canım acıle gıttık cok tıkandı hava verdıler .pek keyfı yoktu bugun ama hava ıyı geldı acıldı bıraz.
Salon araştırdın mı . Bence plates tarzı bir salon daha mantıklı kipa nın içinde vams var belki görmüşsündür 6 aylık kayıt yaptırmıştım.sıkıcı geldi bir süre sonra öncesinde de sadece bayanların olduğu bir yere yazılmistim trampolin ve plates e gidiyordum daha keyifliydi topluluk ve bayan olunca . Vatan bilgisayarın en üstüne de macfit açıldı orası kurumsal zumba plates ve aletler var. Kesinlikle de spor yapmalısın spor ile zayıflayınca vücut çatlamıyor sünmüyorKızlaaaar
İlk hedefim olan 70in 100gr da olsa altına inmek” e son 2.900 gr
Yarın ev temizliği yapacağım yayladan evimize dönüyoruz
Yardımcı bi abla ile yapacağız temizliği
Hayırlısıyla arttık evime gidince en kötü ekliptik aletimde çalışırım
Ama sağlam bi salona yazılmam gerek pilates de olabilir ama önce diyetisyenimle görüşeceğim
Sizin fikirleriniz nelerdir
Bu arada 70in alrını görünce eşim alışveriş yapacak bana de hadi sahihuban dayaaaan
Koton a baktın mı. Birde lwc de vardır elbise yoksa tayt tunik takil daha rahat olurNapiyosunuz kizlarrrr Bigun buraya dogurdm yazcam diye cok korkuyorum
Cok yorgunum bu hafta sonu dugun var onun icin kosturup duruyorum 2 gundur kendime elbise baktm ama yok hic bi yerde sinir oldummmm zayif olaydim boyle mi olirduuuuuuu
Saol canım.55 mi oldun 6 kilo mu aldın . Bence takıma dön frenlemek gerekli 6 ay dolana kadar aday listesine alalım seni.
Kıyamam ya çok geçmiş olsun
Salon araştırdın mı . Bence plates tarzı bir salon daha mantıklı kipa nın içinde vams var belki görmüşsündür 6 aylık kayıt yaptırmıştım.sıkıcı geldi bir süre sonra öncesinde de sadece bayanların olduğu bir yere yazılmistim trampolin ve plates e gidiyordum daha keyifliydi topluluk ve bayan olunca . Vatan bilgisayarın en üstüne de macfit açıldı orası kurumsal zumba plates ve aletler var. Kesinlikle de spor yapmalısın spor ile zayıflayınca vücut çatlamıyor sünmüyor
Koton a baktın mı. Birde lwc de vardır elbise yoksa tayt tunik takil daha rahat olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?