Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ahh kiyamam ya ne desem bilemedimki canim yalniz ken diyet yapmak daha kolay ben cede ben mesela eşime ayrı kendime ayri yapmaya useniyorum
Evet öyle, yani okul başlayınca tamamen kendi irademize kalıyor ama burada annem sürekli ekmek ye, şundan ye bundan ye, diyete uygun yemek yapınca da tadını beğenmiyorlar... Gerçi okulda da tüm kafeler, Şok market ve yemekhane ücretsiz ama, o da sorun olmuyor ki... Evde karşımda benden daha çok abur cubur yiyorlar. Anneme diyorum sen de gir gruplara birlikte yapalım birbirimize de destek oluruz, yürüyüşe gideriz, hala ikna edemedim... Onu ikna edebilsem belki doğru düzgün bir şeyler yemeye başlayabiliriz.

Yanina diyet arkadaşı çok daha iyi bir fikir biraz daha zorla sen anneni

Ahh kiyamam ya ne desem bilemedimki canim yalniz ken diyet yapmak daha kolay ben cede ben mesela eşime ayrı kendime ayri yapmaya useniyorum
Bende eşime ayrı çocukların herbirine ayrı kendime ayrı yapıyorum mutfak işine planlı girersen tıkır tıkır işler 1,5 saatte kekli börekli püreli muhallebili çorbalı ana yemekli 7 kişilik menülerim hazır olur. Zor mu zor ama yapılır
drdotty SchonerDuft kızlar benim eylulde alti ay doluyor herhalde takıma girmek istiyorum ne dersiniz ipin ucu cok ciddi kacti
Bencede girmelisin canım bende 70 oldum
Konya sanmistim da ondan sordum
Yok canım 3 sene oturdum Konya’da
1 yıl iş nedeniyle devamındada büyük oğlanın okulu 2. Bebekti 3. Karnımdaydı diye erteleyip 3 seneyi doldurdum Okullar kapanınca ayrıldım Konya’dan
Şimdi Yeni ev telaşındayım ve annemde kalıyorum

Zor degil canim bi costummu yaparım geçen yemek yaparken bes dk kurabiye hamuru yogurayim pissin mutfaktayken dedim bide arkasına pasta yaparken buldum kendimi ama usengecligin tembelligin gözü kor olsun havalardanmi bilmiyorum uzerime ölü toprağı atilmis gibiyim

Gireyim dimi ya kendime bunu yapmamam lazım 55oldum herhalde bende

Yok yok @kaptin dogurma en azindan bayrama kadar daha sık dişini
Hamile iken dugunlere onceden diktirsen daha iyi olurdu hazirlardan maalesef bulunmuyo.. bosver ya sen hamissin esofman bile giysen yakisir salas bi elbise al illaki hamile kiyafeti olmasina gerek yok

Benim annemde makina gibi hic durmaz hergun iki cesit veya uc çeşit yemek yapar hemde cok guzel yapar ve gitmiyorim yerim diye( sabah kahvalti cesitlerinide cok guzel yapar off,gelsede benim evde diyetlik menu hazirlasa bana :)) okadar yemek yapmayi sevmez oldum diyet kg yuzunden aslinda cok becerekliyim her is gelir elimden de bende is yok resmen öluyum...
Senin annende erindigindenmi tutumluluktanmi yapmiyor canim,bekarken oyle oluyor evlenince kendi evinde istedigini yiyorsun..

Annem öğlen yeğenime bakmaya gidiyor ablam çalıştığı için, kalan vakitlerde de eve gelip internete giriyor, bilgisayarda takılıyor, o yüzden...

Bende oturdum da konyada o yuzden dikkatimi cekti

Sabah
2 yumurta
1 dlm tb ekmegi
1 kk dan kucuk peynir
7 zeytn
Yarm domates
Oglen
150 ml cilekli sut
Aksam
1 kepce kurufasulye
3 kasik pila3 lt au ve leslie 3mil

drdotty SchonerDuft kızlar benim eylulde alti ay doluyor herhalde takıma girmek istiyorum ne dersiniz ipin ucu cok ciddi kacti
55 mi oldun 6 kilo mu aldın . Bence takıma dön frenlemek gerekli 6 ay dolana kadar aday listesine alalım seni.
Evet canım acıle gıttık cok tıkandı hava verdıler .pek keyfı yoktu bugun ama hava ıyı geldı acıldı bıraz.
Kıyamam ya çok geçmiş olsun
Salon araştırdın mı . Bence plates tarzı bir salon daha mantıklı kipa nın içinde vams var belki görmüşsündür 6 aylık kayıt yaptırmıştım.sıkıcı geldi bir süre sonra öncesinde de sadece bayanların olduğu bir yere yazılmistim trampolin ve plates e gidiyordum daha keyifliydi topluluk ve bayan olunca . Vatan bilgisayarın en üstüne de macfit açıldı orası kurumsal zumba plates ve aletler var. Kesinlikle de spor yapmalısın spor ile zayıflayınca vücut çatlamıyor sünmüyor
Napiyosunuz kizlarrrr Bigun buraya dogurdm yazcam diye cok korkuyorum
Cok yorgunum bu hafta sonu dugun var onun icin kosturup duruyorum 2 gundur kendime elbise baktm ama yok hic bi yerde sinir oldummmm zayif olaydim boyle mi olirduuuuuuu
Koton a baktın mı. Birde lwc de vardır elbise yoksa tayt tunik takil daha rahat olur

Saol canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…