- 21 Ağustos 2016
- 7.526
- 12.451
- 248
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #287.481
Evet maalesef 55 yani basladigm nokta55 mi oldun 6 kilo mu aldın . Bence takıma dön frenlemek gerekli 6 ay dolana kadar aday listesine alalım seni.
Kıyamam ya çok geçmiş olsun
Salon araştırdın mı . Bence plates tarzı bir salon daha mantıklı kipa nın içinde vams var belki görmüşsündür 6 aylık kayıt yaptırmıştım.sıkıcı geldi bir süre sonra öncesinde de sadece bayanların olduğu bir yere yazılmistim trampolin ve plates e gidiyordum daha keyifliydi topluluk ve bayan olunca . Vatan bilgisayarın en üstüne de macfit açıldı orası kurumsal zumba plates ve aletler var. Kesinlikle de spor yapmalısın spor ile zayıflayınca vücut çatlamıyor sünmüyor
Koton a baktın mı. Birde lwc de vardır elbise yoksa tayt tunik takil daha rahat olur
Yataktayım halen bende çok acıktım eşimi bekliyorum uyansın diye. Yaptın mı sporunuGunaydın kuzum nasılsın. Hazır uyanmısken spormu yapsam dıye duunuyorum
Kabak detoksu yapsana kuzum 2 gün gerisi hızlıca gelirEvet maalesef 55 yani basladigm noktaama moral bozmak yok
Evet onu bende dusunuyorum sabah normal kahvaltı sonra hep kabakmi tam anlamadimdaYataktayım halen bende çok acıktım eşimi bekliyorum uyansın diye. Yaptın mı sporunu
Kabak detoksu yapsana kuzum 2 gün gerisi hızlıca gelir
Sabah 2 yumurta öğlen ve akşam kabak kabağı rende yapıp pisiriyorsun içine baharat ekliyorsun 2 yk kadar yoğurt sanırım ve 2 ceviz ara öğünlerde 1 meyveEvet onu bende dusunuyorum sabah normal kahvaltı sonra hep kabakmi tam anlamadimda
Canım ne guzel ne hareketli geçiyor günlerin maşallah çocuklarinla cok egleniyosun çok şanslılar çocukların anneleriyle doya doya vakit gecirip anılar biriktirdikleri icinBugün kendimi toparladım depresyonum bekler nasılsa bi yere kaçmaz ama çocuklarımın çocukluğunu kaçırabilirim o yüzden depresyona sonra giricem
Bugünkü sporum
10:00
45 dk ortancayla scooter bindim (o önde ben arkada) kendime 2 ayaklı scooter almaya karar verdim beli çok inceltiyor büyük oğlanla binerdim seneler önce)
12:00
Büyük oğlanla güneşin dibinde powerboard sürdüm 1 saat ( benim için iyi bir denge egzersizi) şapkam yoktu annemden yemeni alıp taktım gerçekten çok saçma görünüyordum
2 oğlumu öğle yemeğine götürdüm onlara döner ayran pide bana tandır salata ayran
Yeni geldik bebişimiz uyanmış şimdi onu bahçeye götüreceğim abileriyle birlikte
Akşam arkadaşlarımla okul bahçesinde piknik yapacağız. Sanırım kısır falan olur.
İnsanın doğup büyüdüğü mahallede çocukluk arkadaşlarıyla bir arada olması çok güzel bişeymiş. Umarım sizde bu gibi durumlar yaşarsınız. Bazen kendimi 30 sene öncesinde hissediyorum
Çok gecmis olsun canim tekrardan sukür ki gecmisEvet canım acıle gıttık cok tıkandı hava verdıler .pek keyfı yoktu bugun ama hava ıyı geldı acıldı bıraz.
Ne kadar süredr bu incelme neler yapıyorsun incelme için lütfen bilği verirmisin yeni üyeyim simit bölgesi inceltmek istiyorum kilodan çok incelme önemli benim için.Az önce sabahı bekleyemeyip vücut ölçülerime baktım, bel ölçüm 75'ten 71'e, kalçam 115'ten 109 cm'e inmişcok şükür.
Canım teşekkür ederim büyük oğlanın son dönemleri 15 inden sonra benimle zaman geçirmek isteyeceğini sanmıyorum (her yaşın farklı beklentileri oluyormuş büyük çocukları olanlar böyle söylüyor) Şimdi iletişimi iyi tutmaya çalışıyorumCanım ne guzel ne hareketli geçiyor günlerin maşallah çocuklarinla cok egleniyosun çok şanslılar çocukların anneleriyle doya doya vakit gecirip anılar biriktirdikleri icinkısirdan 1 kasikda benim icin ye gećen haftalarda canim acayip kısir istiyodu ama sanirım arada kacirdiklarimdan sonra şimdilik uzak duruyorum onuda bayrama sakladim
Sabah bende ölçtüm bel 72 basen 97 kilo 70
Yaş 39 boy 176
70 kilonun altında kaldığım sürece çok iyi ama şu an çok alma eğilimindeyim. Bu hafta çocuklarla daha çok oynayacağım. Hergün Bahçeli ye yürüyeceğim.( zaten Bahçeli akşamlarını çok severim)
Yarın Bodrum’a gidiyorum ama Çarşamba döneceğim kalan eşyaları ve arabayı getireceğim.
Sonra başlasın alışveriş
Ev ne durumda alışveriş başladıysa bayramdan sonra yerleşirsin mi. Düzene oturunca 2 3 kilo verirsin ama.70 in üstüne çıkarsan ucu kaçıyor bende öyle oldu hep 68i.gördüm hooppp.72 73 olmuşum yineSabah bende ölçtüm bel 72 basen 97 kilo 70
Yaş 39 boy 176
70 kilonun altında kaldığım sürece çok iyi ama şu an çok alma eğilimindeyim. Bu hafta çocuklarla daha çok oynayacağım. Hergün Bahçeli ye yürüyeceğim.( zaten Bahçeli akşamlarını çok severim)
Yarın Bodrum’a gidiyorum ama Çarşamba döneceğim kalan eşyaları ve arabayı getireceğim.
Sonra başlasın alışveriş
AhahahahahahahCanım teşekkür ederim büyük oğlanın son dönemleri 15 inden sonra benimle zaman geçirmek isteyeceğini sanmıyorum (her yaşın farklı beklentileri oluyormuş büyük çocukları olanlar böyle söylüyor) Şimdi iletişimi iyi tutmaya çalışıyorum
Küçüklerde hep yapışık olmak istiyorlar ortanca zaten kreşe başlayacak. İyice oynayalım diyorum.
Bu ara çok kontrolsüz yiyorum toparlayamadım kendimi. Şimdi de taşınalım herşey yoluna girsin sonra toparlarım diyorum. Erteledikçe de şişiyorum. Birazda sizin için yiyeyim.
Yiyelim içelim güzelleşelim
Canım bayramda da evde çalışma sürecek bayramda çalışır işi tamamlarız demişler. Bi aksilik olmazsa 1 Eylül itibariyle eşyalar girecek. Mobilyalar beyaz eşyalar halılar tamam perde ölçüleri alındı. Mutfak banyo gereçleri, ev tekstili, bahçe mobilyaları ve aksesuarlar tamamlanacak.Ev ne durumda alışveriş başladıysa bayramdan sonra yerleşirsin mi. Düzene oturunca 2 3 kilo verirsin ama.70 in üstüne çıkarsan ucu kaçıyor bende öyle oldu hep 68i.gördüm hooppp.72 73 olmuşum yine
Süper yaAhahahahahahahilahi canim çok guldurdun beni hayat yiyince guzel
Ğittiğin bir merkez varmı yoksa internettrn mi yspıyorsun?20 dk zumba yaptım, 17 dk da squat girl ile 150 kalori yaktım, çok yoruldum ama harika hissediyorum.
Oyuncaklar.müthiş bir şey elime geçerse bende oynarım bir ara alıyordum oynamak için şu kurunca hareket eden oyuncaklar varya onlardan birde peluş şirinler alıyordumCanım bayramda da evde çalışma sürecek bayramda çalışır işi tamamlarız demişler. Bi aksilik olmazsa 1 Eylül itibariyle eşyalar girecek. Mobilyalar beyaz eşyalar halılar tamam perde ölçüleri alındı. Mutfak banyo gereçleri, ev tekstili, bahçe mobilyaları ve aksesuarlar tamamlanacak.
Okullarda açılacağı İçin oğlanın ihtiyaç duyacağı şeyleri önden tamamlar gerisini zamana yayarım.
Eşimde bol bol oyuncak alıyor. Bu da onun zevk-i
Süper ya
Geçen gün BDV de bi konu vardı kendinizi 1 cümleyle tanımlamak. Benimki bu olmalı
HAYAT YEYİNCE GÜZEL
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?