Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Evet maalesef 55 yani basladigm nokta ama moral bozmak yok

Canım ne guzel ne hareketli geçiyor günlerin maşallah çocuklarinla cok egleniyosun çok şanslılar çocukların anneleriyle doya doya vakit gecirip anılar biriktirdikleri icin kısirdan 1 kasikda benim icin ye gećen haftalarda canim acayip kısir istiyodu ama sanirım arada kacirdiklarimdan sonra şimdilik uzak duruyorum onuda bayrama sakladim

Az önce sabahı bekleyemeyip vücut ölçülerime baktım, bel ölçüm 75'ten 71'e, kalçam 115'ten 109 cm'e inmiş cok şükür.
Ne kadar süredr bu incelme neler yapıyorsun incelme için lütfen bilği verirmisin yeni üyeyim simit bölgesi inceltmek istiyorum kilodan çok incelme önemli benim için.

Canım teşekkür ederim büyük oğlanın son dönemleri 15 inden sonra benimle zaman geçirmek isteyeceğini sanmıyorum (her yaşın farklı beklentileri oluyormuş büyük çocukları olanlar böyle söylüyor) Şimdi iletişimi iyi tutmaya çalışıyorum
Küçüklerde hep yapışık olmak istiyorlar ortanca zaten kreşe başlayacak. İyice oynayalım diyorum.
Bu ara çok kontrolsüz yiyorum toparlayamadım kendimi. Şimdi de taşınalım herşey yoluna girsin sonra toparlarım diyorum. Erteledikçe de şişiyorum. Birazda sizin için yiyeyim.
Yiyelim içelim güzelleşelim

Sabah bende ölçtüm bel 72 basen 97 kilo 70
Yaş 39 boy 176
70 kilonun altında kaldığım sürece çok iyi ama şu an çok alma eğilimindeyim. Bu hafta çocuklarla daha çok oynayacağım. Hergün Bahçeli ye yürüyeceğim.( zaten Bahçeli akşamlarını çok severim)
Yarın Bodrum’a gidiyorum ama Çarşamba döneceğim kalan eşyaları ve arabayı getireceğim.
Sonra başlasın alışveriş

İnşallah kalırsınız ya, sizin boyunuz epey uzunmuş, ben 1.60'lık bir miniğim

Ev ne durumda alışveriş başladıysa bayramdan sonra yerleşirsin mi. Düzene oturunca 2 3 kilo verirsin ama.70 in üstüne çıkarsan ucu kaçıyor bende öyle oldu hep 68i.gördüm hooppp.72 73 olmuşum yine

Ahahahahahahah ilahi canim çok guldurdun beni hayat yiyince guzel

Ev ne durumda alışveriş başladıysa bayramdan sonra yerleşirsin mi. Düzene oturunca 2 3 kilo verirsin ama.70 in üstüne çıkarsan ucu kaçıyor bende öyle oldu hep 68i.gördüm hooppp.72 73 olmuşum yine
Canım bayramda da evde çalışma sürecek bayramda çalışır işi tamamlarız demişler. Bi aksilik olmazsa 1 Eylül itibariyle eşyalar girecek. Mobilyalar beyaz eşyalar halılar tamam perde ölçüleri alındı. Mutfak banyo gereçleri, ev tekstili, bahçe mobilyaları ve aksesuarlar tamamlanacak.
Okullarda açılacağı İçin oğlanın ihtiyaç duyacağı şeyleri önden tamamlar gerisini zamana yayarım.
Eşimde bol bol oyuncak alıyor. Bu da onun zevk-i
Ahahahahahahah ilahi canim çok guldurdun beni hayat yiyince guzel
Süper ya
Geçen gün BDV de bi konu vardı kendinizi 1 cümleyle tanımlamak. Benimki bu olmalı
HAYAT YEYİNCE GÜZEL

Kızlar az önce bir tavuk göğüs ızgara yaptım çok lezzetli oldu, fazla fazla hazirladım, bir kısmını deepfreeze'e attım. Denemek isterseniz size de tarifi vereyim:
800 Gr sinitzellik doğranmış tavuk göğüsünün üzerine göz kararı tuz, 1 tatlı kaşığı kırmızı toz biber, 1 tatli kaşığı karabiber, bir miktar kimyon, az da pulbiber doktum, üzerlerine 1,5-2 çorba kaşığı sıvıyağ gezdirdim, sonra elimle güzelce harmanlayıp karıştırdım, buzdolabında 4 saat kadar dinlendi. 1 parça göğüsü alıp boş bir şekilde iyice kizdirilmis tavaya, yüksek ateşte attim, iki tarafı da 2-2,5 dk kadar pisirdim, az yagli, sulu yumusacik bir tavuk göğsü oldu, yaklasik 8-10 porsiyon var, öğle ya da akşam yemekleri çok yağlı olduğunda bunu pişirecegim inşallah daha yeni yedim ama şimdiden canım çekti

Oyuncaklar.müthiş bir şey elime geçerse bende oynarım bir ara alıyordum oynamak için şu kurunca hareket eden oyuncaklar varya onlardan birde peluş şirinler alıyordum
Hayırlısı ile yerleş kuzum . Okullar.ne zaman açılıyor bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…