- 22 Şubat 2017
- 5.229
- 14.638
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #287.501
Okullar 17 Eylülde açılıyor canım zaten okulun kitap kırtasiye siparişleri verildi. Giyimleride okul içinde mağazaları var ordan alınıyor. Okul açısından işimiz kolay kuzenleriyle de aynı okulda olacak alıştırma kaygımız da yokOyuncaklar.müthiş bir şey elime geçerse bende oynarım bir ara alıyordum oynamak için şu kurunca hareket eden oyuncaklar varya onlardan birde peluş şirinler alıyordum
Hayırlısı ile yerleş kuzum . Okullar.ne zaman açılıyor bu arada
Ya ruhu genç eşinin ondandırOkullar 17 Eylülde açılıyor canım zaten okulun kitap kırtasiye siparişleri verildi. Giyimleride okul içinde mağazaları var ordan alınıyor. Okul açısından işimiz kolay kuzenleriyle de aynı okulda olacak alıştırma kaygımız da yok
Ortanca kreşe gidecek pek kıyamıyorum aslında ama çok istiyor büyükbabası çanta ve boyama kitabı almış çok seviniyor. Bu yıl deneyeceğim eğer severse alışırsa gider değilse üzmeyeceğim. Oynarız evde beraber
Eskiden bende severdim oyuncakları model arabalar, peluşlar vs. Ama artık kalabalıklarından bıktım bazen hepsini toplayıp çöpe koyasım geliyor. Eşimde oyuncakları atmama çok bozuluyor. Yani adam koca evi bütün eşyalarıyla bıraktı herşeyin yenisini alırım dedi ama oyuncakları topladık getirdik. Aldığı her oyuncağın anısı varmış
İnternetteki videolardan :) bence zumba cok keyifli, hem epey terletiyor, hem de yaparken sakatlanma riski daha düşük, diğer sporlarda bazen yanlış hareketler yapıp kaslarıma ya da eklemlerime zarar verebiliyorum. Ama kas çalıştırıcı hareketler de yavaş yavaş yapıldığında sorun olmuyor.Ğittiğin bir merkez varmı yoksa internettrn mi yspıyorsun?
Canım araştırma yapmadım henüz55 mi oldun 6 kilo mu aldın . Bence takıma dön frenlemek gerekli 6 ay dolana kadar aday listesine alalım seni.
Kıyamam ya çok geçmiş olsun
Salon araştırdın mı . Bence plates tarzı bir salon daha mantıklı kipa nın içinde vams var belki görmüşsündür 6 aylık kayıt yaptırmıştım.sıkıcı geldi bir süre sonra öncesinde de sadece bayanların olduğu bir yere yazılmistim trampolin ve plates e gidiyordum daha keyifliydi topluluk ve bayan olunca . Vatan bilgisayarın en üstüne de macfit açıldı orası kurumsal zumba plates ve aletler var. Kesinlikle de spor yapmalısın spor ile zayıflayınca vücut çatlamıyor sünmüyor
Koton a baktın mı. Birde lwc de vardır elbise yoksa tayt tunik takil daha rahat olur
Masallah ya, epey çalışıyorsunuzHayirli aksamlar kizlar bende bugun sabah 5 te kalktım 6 :00 da calismaya basladim ogle saat 13:00 ce calismam bitti,ordanda ograrganik sebzeler komsulara satildi disardaydik hep ayaktaydim suan su saat yeni oturdum.yarin yine gidecegiz tarlaya ay cekirdekler topluyacagiz cirpacagiz kurutmaya serecegiz bissuru is var bunlari anlatmamim sebebi spor olarak boyle calisiyorum :) bilginiz olsunn..
Selam gurubunuzu inceledim guzel dereceleriniz var,sanırım aktif bir gurup beni de dahil ederseniz sevinirim,kısaca kendimden bahsedeyim,
Bence zamanın varsa mutlaka git diyetisyenler kısıtlayabiliyor bana öyle yapmıştı 2. Diyetisyenim.Canım araştırma yapmadım henüz
Bi arkadaş gfit i önerdi ama aylık375 tl imiş o kadar bütçe ayıramam spora
Mezitli tarafı bana çok uzak
Kendi mahallemde zumba pilates ve hidrolik fitnes var ve aylık 100tl
Kararsız kaldım şu an
Diyetisyenimle görüşmem var salı günü
Bir de ona danışacağım
Sonra yer kararı vereceğim
Sanırım on günde 2kg vermiş olacağım ancak spor yapamadığım için yapdan ne kadar gider tahmin edemiyorum
Bu hafta yoğun uykusuz ve oğlumun rahatsızlığı ile zamansızlıktan sporsuz geçti
Gerçi bugün bayram temizliği yaptım
Sabah6 dan beri ayaktayım bi hal oldum
Çok ter attım
Emin’im 1saat yürümeye eşdeğerdir yaptığım
Bayram öncesi hedefim 70aştına inmek ancak biraz zor gibi
Sabah sadece 2yumurtamiSabah 2 yumurta öğlen ve akşam kabak kabağı rende yapıp pisiriyorsun içine baharat ekliyorsun 2 yk kadar yoğurt sanırım ve 2 ceviz ara öğünlerde 1 meyve
Yanılmıyorsam öyleydi @tgb1907 daha iyi biliyor o tam yapmıştı .Sabah sadece 2yumurtami
Cok geçmiş olsun, Allah hayırlısıyla sağlıklı bir bebeğe kavuşmanızı nasip etsin, ben de 1 haftadır buradayım daha, siz de şimdiden hosgeldiniz :) takım koçumuz sizi bilgilendirir...Selam gurubunuzu inceledim guzel dereceleriniz var,sanırım aktif bir gurup beni de dahil ederseniz sevinirim,kısaca kendimden bahsedeyim,
31 yaşında,4 yıllık evliyim,öğretmenim,tüp bebek tedavisinden dolayı biraz kilo aldım maalesef iki hafta önce 8 haftalık bebegimin kalp durmasıyla kürtaj oldum,üç ay sonra nasip olursa tekrar tedavi düşünüyorum ama öncesinde kilo vermek istiyorum,şuan net kilomu bilmiyorum ama hedefim 56 muhtemelen 68 falandir suanki kilom.
Öncelikle çok geçmiş olsun. Materyal genetiğe gitti mi ?Selam gurubunuzu inceledim guzel dereceleriniz var,sanırım aktif bir gurup beni de dahil ederseniz sevinirim,kısaca kendimden bahsedeyim,
31 yaşında,4 yıllık evliyim,öğretmenim,tüp bebek tedavisinden dolayı biraz kilo aldım maalesef iki hafta önce 8 haftalık bebegimin kalp durmasıyla kürtaj oldum,üç ay sonra nasip olursa tekrar tedavi düşünüyorum ama öncesinde kilo vermek istiyorum,şuan net kilomu bilmiyorum ama hedefim 56 muhtemelen 68 falandir suanki kilom.
Teşekkür ederim,umarım sende istediğin kiloya ulaşırsın zorlanmadan:)Cok geçmiş olsun, Allah hayırlısıyla sağlıklı bir bebeğe kavuşmanızı nasip etsin, ben de 1 haftadır buradayım daha, siz de şimdiden hosgeldiniz :) takım koçumuz sizi bilgilendirir...
Evet genetiğe gitti aradılar sonuç çıkmış pazartesi bizi de bilgilendirecekler telefonda bir şey demediler.embriyom orta kalitedeydi zaten muhtemelen sağlıksızdi diye düşünüyorum 2. Denememdi benim.Öncelikle çok geçmiş olsun. Materyal genetiğe gitti mi ?
Bende seninle aynı durumdayım selcan da öyle aynı amaç için kilo veriyoruz. Benimde 3 tüp ve 1 aşılama tedavim oldu kiloların yüzde 90ı tedavilerden kilomuzda yakın 67 kiloyum bende . Doğru yerdesin hoş geldin . Kilo verirken uyguladığın bir yöntem var mı
Amin canım inşallah temiz sonuçlar alırsınız . Senin beslenme şeklini takip edeyim bakalım. Beslenme ile ilgili bir topik var mı peki? Varsa beni etiket yapar mısınTeşekkür ederim,umarım sende istediğin kiloya ulaşırsın zorlanmadan:)
Evet genetiğe gitti aradılar sonuç çıkmış pazartesi bizi de bilgilendirecekler telefonda bir şey demediler.embriyom orta kalitedeydi zaten muhtemelen sağlıksızdi diye düşünüyorum 2. Denememdi benim.
Ben daha çok Karatay tarzı besleniyorum ama bu defa zita West "doğurganlık ve gebe kalma rehberi" kitabını alıp ordaki tavsiyelere göre beslenmeyi düşünüyorum,çok faydalı bilgiler varmış sende araştır istersen ben de Burdaki kızlardan duydum.
İnşallah hepimiz sağlıklı bebislerimizi kucagimiza alırız ve fit güzel anne oluruz.
Hoşgeldin MasalcımSelam gurubunuzu inceledim guzel dereceleriniz var,sanırım aktif bir gurup beni de dahil ederseniz sevinirim,kısaca kendimden bahsedeyim,
Selam gurubunuzu inceledim guzel dereceleriniz var,sanırım aktif bir gurup beni de dahil ederseniz sevinirim,kısaca kendimden bahsedeyim,
Nasılsın kuzumAyni nedenden kilo almisiz hosgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?