Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kız kot daha fazla çıkarır diye
ben diyetisyene de incecik kıyafetlerle giderdim
ayaktan ölçüm alınıyor ya kıyafetin pek ilgisi yok bence hiç dikkat ederek gitmemiştim.
alıyorum o zaman cnım ama 40 beden mi alsam
beden tablosuna baktığımda 40 bedenden aşağı ölçülerim ama dar gibi geldi
40 büyük gelmez mi ? değişim varsa 40 al dar diyorsun

Kizlar merhaba ben de gruba katilmak istiyorum. Umarim basarabilirim. Daha once 1.gruptan mezun olmustum orada hafta birinciligimde vardi. O gunlerdeki motivasyonuma donmek istiyorum. Kendimi tanitayim
Boy : 1.54
Guncel kilo : 53.1
Olmak istenen : 46
Yas : 36
Meslek : ogretmen

Soracaksiniz mezun oldun neden geri dondun evet 46 kiloya dustum. Ama hastaligim sebebiyle aldigim kortizonlar ve zaman zaman degerlerimin dusmesi maalesef kilo almama sebep oldu spor az yapabiliyorum hastaligim sebebiyle mecbut diyete yuklenecegim. drdotty SchonerDuft

kuralları biliyorsun tecrübelisinde hoş geldin rahatsızlığın neydi . geçmiş olsun

bir takım arkadaşımızda ms hastasıydı keni isteği ile ayrılmıştı takımdan . nasıl besleniyorsun diyet için
Cok fazla oyle bir diyet beslenme planim yok. Tabi sebze agirlikli saglikli beslenme. Ama ben en cok et süt urunlerine ihtiyac duyuyorum. Onlari tuketince yorgunluk halsizlik olmuyor. O yuzden beslenmede agirligim bu. Fakat karbonhidratt tuketiyorum yanlis biraz.

et ürünlerinde ayrım yapıyor musun sağlığın için

Çok yakışır benceen olmadı büyük gelirse terzide kendi ölçülerine göre daraltadabilirsin aslında
çok saol kuzum aldım bile 40 aldım hızlı teslimat nasılsa olmazsa değiştirir küçüğünü alırım
bizim iş yerinde herkes tereddütte kalınca 2 sini birden alıp olmayanı gönderiyorlar (nasılsa kargo ücreti yok diye) ama ben yapamıyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…