- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #287.721
Çok fazla geldi bana doğrusu ben yarısını bile yiyemem.Bütün ananasın yarısı canım
kız kot daha fazla çıkarır diyeetek olmadan tartmıyor mu leynnonlar snırım diyetisyen tartısı gibi trtıyor
alıyorum o zaman cnım ama 40 beden mi alsamtenıne çok yakışır bu renk . bene çok güzel olur
ayaktan ölçüm alınıyor ya kıyafetin pek ilgisi yok bencekız kot daha fazla çıkarır diye
ben diyetisyene de incecik kıyafetlerle giderdim
40 büyük gelmez mi ? değişim varsa 40 al dar diyorsunalıyorum o zaman cnım ama 40 beden mi alsam
beden tablosuna baktığımda 40 bedenden aşağı ölçülerim ama dar gibi geldi
ayaktan ölçüm alınıyor ya kıyafetin pek ilgisi yok bencehiç dikkat ederek gitmemiştim.
40 büyük gelmez mi ? değişim varsa 40 al dar diyorsun
kuralları biliyorsun tecrübelisinde hoş geldin rahatsızlığın neydi . geçmiş olsunKizlar merhaba ben de gruba katilmak istiyorum. Umarim basarabilirim. Daha once 1.gruptan mezun olmustum orada hafta birinciligimde vardi. O gunlerdeki motivasyonuma donmek istiyorum. Kendimi tanitayim
Boy : 1.54
Guncel kilo : 53.1
Olmak istenen : 46
Yas : 36
Meslek : ogretmen
Soracaksiniz mezun oldun neden geri dondun evet 46 kiloya dustum. Ama hastaligim sebebiyle aldigim kortizonlar ve zaman zaman degerlerimin dusmesi maalesef kilo almama sebep olduspor az yapabiliyorum hastaligim sebebiyle mecbut diyete yuklenecegim. drdotty SchonerDuft
Ms hastasiyim.kuralları biliyorsun tecrübelisinde hoş geldin rahatsızlığın neydi . geçmiş olsun
bir takım arkadaşımızda ms hastasıydı keni isteği ile ayrılmıştı takımdan . nasıl besleniyorsun diyet içinMs hastasiyim.
Cok fazla oyle bir diyet beslenme planim yok. Tabi sebze agirlikli saglikli beslenme. Ama ben en cok et süt urunlerine ihtiyac duyuyorum. Onlari tuketince yorgunluk halsizlik olmuyor. O yuzden beslenmede agirligim bu. Fakat karbonhidratt tuketiyorum yanlis biraz.bir takım arkadaşımızda ms hastasıydı keni isteği ile ayrılmıştı takımdan . nasıl besleniyorsun diyet için
et ürünlerinde ayrım yapıyor musun sağlığın içinCok fazla oyle bir diyet beslenme planim yok. Tabi sebze agirlikli saglikli beslenme. Ama ben en cok et süt urunlerine ihtiyac duyuyorum. Onlari tuketince yorgunluk halsizlik olmuyor. O yuzden beslenmede agirligim bu. Fakat karbonhidratt tuketiyorum yanlis biraz.
Çok yakışır benceaynen hızlı teslimatmış olmadı değiştirirm bakalım alıyım
Kirmizi et ve sakatatta tek istisnam kokorec o da bagirsak florasina iyi geldigi icin. Etin yag kismini yemem. Hani seviyorum diyorum da oyle cok yiyen biri de degilim vucudylum sinyal verdiginde tuketiyorum.et ürünlerinde ayrım yapıyor musun sağlığın için
çok saol kuzum aldım bile 40 aldım hızlı teslimat nasılsa olmazsa değiştirir küçüğünü alırımÇok yakışır benceen olmadı büyük gelirse terzide kendi ölçülerine göre daraltadabilirsin aslında
Koşşşşşşşş kuzuummmm koşşşşbizide haber et bakalım kaç kg yağdan gitmiş
aldın mı tubiaynen hızlı teslimatmış olmadı değiştirirm bakalım alıyım
koştum geldimKoşşşşşşşş kuzuummmm koşşşş
Merakla bekliyoruz.bende cuma gideceğim en son kas dan da çok eritmiştim ben inş bu sefer yağdan gider.Koşşşşşşşş kuzuummmm koşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?