Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kuzlaaaar.
10günde 2.4 kg yağdan gitmiş

ağırlık olarak 72.5 çıktım orda
Malum hem koyafetli hem de tokum

İdeal yağ ağırlığıma sadece 2kg kalmış
İdeal kilom ise 68 imiş üst sınırı
Metabolizma yaşımda 34den 29 a düştü çok şükür

Hep birlikte sağlıkla zayıflamaya devam

Spor salonuna yazılmana gerek Yok
Bölgesel hareketlerle sıkılaşma sağlarsın sesi egzersiz hareketlerine ekleme yaptıııı

İyi ki varsınız kızlar
Son on yoldur ilk defa bu kadar sağlıklı kilomdayım

dün ölçü alayım dedim sağ baldırım sola göre 2 cm kalın
Sol Kalın olsaydı aklımıza başka şeyler gelirdi ama sağ Kalın olunca normal olur o kadar simetri bozukluğu
kızlar merabaaaa
12,30da diyetisyen randevum var bakalım on günde kaç kg gitmiş ..

tahminim : 2kg :)
bakalım tahminim tutacak mı
en çok da yağdan ne kadar gitmiş onu merak ediyorummmmm
Walla özendim sana bende gidecem diyetisyene
Patientin fırtınada netinde sorun olmuş haberleştim herşey yolunda
Kabak detoxu yapmış işe yaramamış canım kilosu sabit
diyetisyen dışında ölçüm yapılan nereleri vardır canım bende baktırmak istiyorum
Büyük eczanelerde Tanita var.
Babamın eczanesinde bile var
En güveniliri o
Diyetisyenlerde onu kullanıyor zaten
Eki Görüntüle 2179250
kızlar kızımın ay sonu d.günü bu elbiseden alsam nasıl olur
Renge bayıldım
Sana herşey yakışır bebeeeem
Hoşgeldin canım deneyimlisin ama kural olarak 1. Sayfadaki kuralları kabul ettiğini beyan etmelisin
MS için geçmiş olsun canım
Birlikte sağlıklı kilo vermeler
O yanlışı hepimiz yapıyoruz canım
Keşke vazgeçebilsek karbonhidrat lardan

Canı
Canım 10 günde toplam kaç kilo verdin kısaca nasıl beslendin ve neler yaptın spor anlatırmısın ?

Ama benim situs var kalp sağda . neyse yanlış spordan deyim ya da solda fibromiyalji ağrılarım var ondan sol ince unutayım
aman iyi olsunda düzelir neti kiloyu da verir .

tebrik ederim ideal kilona kaldı 4,5 kilo
boy kaç bacım sende ideal 68 çıktı

senin kendi başarın canım istediğinde yapıyosun bunu hepimiz gördük

aaa ben giderken bi kaç eczaneye sorayım o zaman
ayy kuzum saol aldım bakalım resim atarım sana

Maşallah canım süpersin
Yağdan gitmiş ne güzel
Ama benim situs var kalp sağda . neyse yanlış spordan deyim ya da solda fibromiyalji ağrılarım var ondan sol ince unutayım
aman iyi olsunda düzelir neti kiloyu da verir .
Hımmm varis var mı bacaklarında
Yüzeysel yada derin farketmez eğer varisin varsa dopler yaptır mutlaka DVT da sol bacak şişer ilerledikçe şişlik ve simetri farkı artar çok görülen geç tespit edilen bi durumdur risklidir de önlemler alınmazsa. Situs u unutmuştum bu durumda radyolojiye gidip bi dopler yaptırmanı öneririm

1 yada 2 eylülde yapacağız az zamanım kaldı
bide tüm herşeyini kendim yapıyorum süslemeler felan bakalım yetişir inşallah
Neler yapıyorsun merak ettim. Ben oğlanlara hiç öyle gösterişli Doğum günleri yapmadım.
13 sene önce büyük oğlana havuz başında yapmıştık. Sadece masa sandalyede giydirme ve Şam’dan vardı (altın sarısı süslemeli nişan gibi) başka da özel olan hiçbişey yoktu. Yani özel bi durum sayılmaz
O yüzden hem çok özeniyorum hemde hazırlık aşamalarını merak ediyorum

1. sayfadaki kuralları kabul ediyorum. Pazartesi kilo bildirimi her gün en az 5 mesaj ve menülere yorum. Kendi menümü de paylaşacağım. Ben önceki kilo vermelerimde kalori hesabı yapıyordum 800 kalorilik diyete tekrar başlayacağım. Şu an hala 900-1400 kalori civarında değişiyor indirmem lazım.

800 kal. Az değil mi canım
Ben zigzag kalori diyeti yapmıştım kilo verme sürecimde bi bak istersen
www.freedieting.com

PIHTI ile ilgili birşey bu dediğin . bende 3 gende varmış . variş var solda bir nokta bazen çok ağırır mesela .neyse drye gidecem zaten onu da sorarım olmazsa

Hoşgeldin canım guruba,ben de iki gün önce katıldım.800 kalori az değil mi ya?

PIHTI ile ilgili birşey bu dediğin . bende 3 gende varmış . variş var solda bir nokta bazen çok ağırır mesela .neyse drye gidecem zaten onu da sorarım olmazsa
Evet canım aynen onu demek istedim. Bazen dışarıdan görünen varis olmayabiliyor bu durumda. My turner sendromu ve DVT çokta kendini göstere göstere gelmiyor aslında. O yüzden dopler yaptırmayı ihmal etmemek gerek. Bacaktan gelen ana toplar damarı atardamarımız sıkıştırdığında olabiliyor mesela. Ve bu durumda gözle görülür varis olmayabilir. İhmal etme cicim

800 kal. Az değil mi canım
Ben zigzag kalori diyeti yapmıştım kilo verme sürecimde bi bak istersen
www.freedieting.com
800 den ben güzel sonuç aldım. Boyum az bu kilo aslında 65 kilodan inen 53 kilo geri kalan kilo son olduğu icin gitmiyor. Yavaş yavaş ama güvenilir adımlarla veriyorum. Sabah 454 kalori ile bitirmişim aslında daha düşük çıkardı ama bi dankek dilimi yediğim icin uçtu işte bu gruba katılarak o kaçamaklı kısımları azaltmayı düsünüyorum. Daha önceki grupta bunu yaparak mezun olmuştum. Bi de aykırı bi prof doktorla tnıştım nette o ikna etti beni bu kaloriye.

Yok ancak kilo veriyorum. Spor imkanım hastalığımdan dolayı olamadı ancak diyete yüklendim. Şimdi tatildeyim insallh spor yapmayı da deneyeceğim leslie ile.
Zor şeyler yapamasan bile yürüyüş ve denge egzersizleri çok işine yarayabilir. Ms ile ilgili bilgim hiç yok ama sorun olmayacaksa orta tempolu uzun yürüyüşler kilo verme sürecini çok destekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…