Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

gideyim bakalım bayramdan sonra sağol kuzum

Ben kendi adıma çok yiyen olduğum için bana azıcık göründü belkide 800 kal.
Ben diyete başlamadan önce en az 5000 kalori alıyordum günlük. O dankekler çikolatalar kremalı bisküvili çay saatleri 1 kupa çayla 2 paket bisküvi offfff off
Aman dikkat fena bağımlılık yapıyor abur cuburlar

Kısıtlayacağım şekerli gıdaları. Benim en büyük bağımlılığım çekirdek. Kücük bi kase çitliyorum illa. Ondan da vazgeçmek ya da azaltma ypmam lazım.

Zor şeyler yapamasan bile yürüyüş ve denge egzersizleri çok işine yarayabilir. Ms ile ilgili bilgim hiç yok ama sorun olmayacaksa orta tempolu uzun yürüyüşler kilo verme sürecini çok destekler
hastalığım aşırı yorgunluk şeklinde seyrediyor. Sabah kalktığımda sanki maraton koşmuşum gibi yorgun kalkıyorum. O yüzden spor biraz az ben de maalesef. İşte tatildeyim belki leslie olur. O da yürüyüş zaten dışarı da sıcak.

KIZ SEN DEV 1 YAPAN HATUNSUN YETİŞTİRMİŞSİN BUNU MU YAPAMICAN .
bu sefer minik 2 yapıyorum masaya sığacak büyüklükte
önce tema belirledim bu sefer UNICORN temalı olacak
60 cm boyutunda 2 yapıp tütü kumaşı ile süsleyecem bknz. aşağıda

duvara çiçeklerden unicorn çiçeği yapıyorum bitti sayılır

aşağıdaki kurabiyelerden yapacam

pastamızıda böyle düşündük

sandalyeleride pembe tütü kumaşından kurdele yapıp takacam
masa yanlarınada helyum balon (pembe-mint yeşili-mor renk)
elbise olarakta ikisinden birini düşünüyorum

Ayyyyy çooooook çok güzel bunlar çok özendim. Ankara’da olaydında bende geleydim
Sahihuban kuzum sanki 60 ideal olur gibi geldi bana ama diyetisyen doğrusunu bilir ne diyelim
Kaç beden giyiyorsun

İyi bak bakim etiket yapmışmıyım sana
nerelerde geziyorsun
Bana etiket gelmedi
Yakin sehirleri gezdim araba kiraladik son gezmeler dedik cumartesiden bi basladik.pazar geceye kadar
Ama oerisan oldum dun dinlenirim diyodum onda da kv ye misafir geldi oraya gittim sevdigim kisiler diye
Sen bizi unuttun kaptişim biz seni unutmadık
Neler yaptın bakalım
Unutmadim ben unutur muyum hic
Yalova balikesir eskisehir e gttim ve eskisehire bayildim

ÇOK İYİ YAPMIŞSIN İYİ GELMİŞTİR SANA .
EVİN TEMİZLİĞİ DE BİTTİ ARIK PİNEKLERSİN BOL BOL
ESKİŞEHİRİ BENDE MERAK EDİYORUMHİÇ GİTMEDİM

Seneler önce gitmiştim Eskişehir’e öğrenciyken. Arkadaşlarımın evine bi meşhur doktorlar caddesi miydi neydi? Vay be 25 sene geçmiş yaaaaaaa çok yaşlanmışımmmm
Evet gezmeler tamamlandı eğlenildi bebişte keyifli MAŞALLAH
Sırada ne var
Bebek bakımı
Hazırla kendini uykusuz gecelere
Islak mendil kaka bez

Hayırdır canım neden moralin bozuk
Biraz babama kizmistim taniyamiyorum eski babam degil benim uzerime titreyen adam degisti sadece maddiyatta gosteriyor hep kendi. 2 gundur esim is icin sehir disindaydi burçe cok fena disten uyumuyor surekli agliyor aksi gibi annemde konyada yarin donecek tum enerjim bitti her yerim agriyo zor ilgileniyorum burceyle ev savas alani diyette bu 2 gundur tum motivasyonum gitti spor falan hak getire ayrica bunaldim cok evdeym hep ve burçeyle cok yoruluyorm esimin isleri cok yogun bi cikip nefes almak istiyorum ama su bayram oncesi cok cok zor insan yuzu gormuyorum gunlerce yataktan cikmayip aglamak istiyorum oooff sanirim depresyona giriyorum ama o bile luks istemekte kaliyor

Tabi 25 senede degismistir bayaa zaten uykusuzm simdidenn uyuyamiyorm geceleri sabaha karsi bi yysniyorm bi daha uyku fln yokk

Ayyyyy çooooook çok güzel bunlar çok özendim. Ankara’da olaydında bende geleydim

Sahihuban kuzum sanki 60 ideal olur gibi geldi bana ama diyetisyen doğrusunu bilir ne diyelim
Kaç beden giyiyorsun
canım şu an 38 giyiyorum..
idealim 62-68 görünüyor ama diyetisyenim ağırlıktan ziyade olması gereken yağ ağırlığına bakacağız diyor da 13-18.8 kg oalrak görünüyor ve benim şu an yağ ağırlığım 20,95 ..
18,8 e düşersem idealimde olacakmışım : ama bi sonraki kontrolde netleşecek..

dorty gibi depresyonunu ertele burçenin ihtiyacı var sana .
annen gelince rahatlarsın biraz . nefes alır dinlenirsin.
Yok kiz ne bitmesi gunluk temizliktn ileri gidemiyorum yoruyo baya ablama kaldi tine isler
olsun en azından kirli değil ev o bile birşeydir

Tebriklerrrr mükemmelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…