- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #287.761
gideyim bakalım bayramdan sonra sağol kuzumEvet canım aynen onu demek istedim. Bazen dışarıdan görünen varis olmayabiliyor bu durumda. My turner sendromu ve DVT çokta kendini göstere göstere gelmiyor aslında. O yüzden dopler yaptırmayı ihmal etmemek gerek. Bacaktan gelen ana toplar damarı atardamarımız sıkıştırdığında olabiliyor mesela. Ve bu durumda gözle görülür varis olmayabilir. İhmal etme cicim
Ben kendi adıma çok yiyen olduğum için bana azıcık göründü belkide 800 kal.800 den ben güzel sonuç aldım. Boyum az bu kilo aslında 65 kilodan inen 53 kilo geri kalan kilo son olduğu icin gitmiyor. Yavaş yavaş ama güvenilir adımlarla veriyorum. Sabah 454 kalori ile bitirmişim aslında daha düşük çıkardı ama bi dankek dilimi yediğim icin uçtu işte bu gruba katılarak o kaçamaklı kısımları azaltmayı düsünüyorum. Daha önceki grupta bunu yaparak mezun olmuştum. Bi de aykırı bi prof doktorla tnıştım nette o ikna etti beni bu kaloriye.
Kısıtlayacağım şekerli gıdaları. Benim en büyük bağımlılığım çekirdek. Kücük bi kase çitliyorum illa. Ondan da vazgeçmek ya da azaltma ypmam lazım.Ben kendi adıma çok yiyen olduğum için bana azıcık göründü belkide 800 kal.
Ben diyete başlamadan önce en az 5000 kalori alıyordum günlük. O dankekler çikolatalar kremalı bisküvili çay saatleri 1 kupa çayla 2 paket bisküvi offfff off
Aman dikkat fena bağımlılık yapıyor abur cuburlar
hastalığım aşırı yorgunluk şeklinde seyrediyor. Sabah kalktığımda sanki maraton koşmuşum gibi yorgun kalkıyorum. O yüzden spor biraz az ben de maalesef. İşte tatildeyim belki leslie olur. O da yürüyüş zaten dışarı da sıcak.Zor şeyler yapamasan bile yürüyüş ve denge egzersizleri çok işine yarayabilir. Ms ile ilgili bilgim hiç yok ama sorun olmayacaksa orta tempolu uzun yürüyüşler kilo verme sürecini çok destekler
bu sefer minik 2 yapıyorum masaya sığacak büyüklükteKIZ SEN DEV 1 YAPAN HATUNSUN YETİŞTİRMİŞSİN BUNU MU YAPAMICAN .
önce tema belirledim bu sefer UNICORN temalı olacakNeler yapıyorsun merak ettim. Ben oğlanlara hiç öyle gösterişli Doğum günleri yapmadım.
13 sene önce büyük oğlana havuz başında yapmıştık. Sadece masa sandalyede giydirme ve Şam’dan vardı (altın sarısı süslemeli nişan gibi) başka da özel olan hiçbişey yoktu. Yani özel bi durum sayılmaz
O yüzden hem çok özeniyorum hemde hazırlık aşamalarını merak ediyorum
165 CM :)
tebrik ederim ideal kilona kaldı 4,5 kilo
boy kaç bacım sende ideal 68 çıktı
Kac gundur geziyorum perisanim ama biride dememis ki nerde bu kiz
Ayyyyy çooooook çok güzel bunlar çok özendim. Ankara’da olaydında bende geleydimbu sefer minik 2 yapıyorum masaya sığacak büyüklükte
önce tema belirledim bu sefer UNICORN temalı olacak
60 cm boyutunda 2 yapıp tütü kumaşı ile süsleyecem bknz. aşağıda
Eki Görüntüle 2179340
duvara çiçeklerden unicorn çiçeği yapıyorum bitti sayılır
Eki Görüntüle 2179341
aşağıdaki kurabiyelerden yapacam
Eki Görüntüle 2179342 Eki Görüntüle 2179347 Eki Görüntüle 2179358
pastamızıda böyle düşündük
Eki Görüntüle 2179354
sandalyeleride pembe tütü kumaşından kurdele yapıp takacam
masa yanlarınada helyum balon (pembe-mint yeşili-mor renk)
elbise olarakta ikisinden birini düşünüyorum
Eki Görüntüle 2179362 Eki Görüntüle 2179363
Sahihuban kuzum sanki 60 ideal olur gibi geldi bana ama diyetisyen doğrusunu bilir ne diyelim165 CM :)
Sen bizi unuttun kaptişim biz seni unutmadıkKac gundur geziyorum perisanim ama biride dememis ki nerde bu kiz
Bana etiket gelmedi
İyi bak bakim etiket yapmışmıyım sana
nerelerde geziyorsun
Unutmadim ben unutur muyum hicSen bizi unuttun kaptişim biz seni unutmadık
Neler yaptın bakalım
ÇOK İYİ YAPMIŞSIN İYİ GELMİŞTİR SANA .Bana etiket gelmedi
Yakin sehirleri gezdim araba kiraladik son gezmeler dedik cumartesiden bi basladik.pazar geceye kadar
Ama oerisan oldum dun dinlenirim diyodum onda da kv ye misafir geldi oraya gittim sevdigim kisiler diye
Unutmadim ben unutur muyum hic
Yalova balikesir eskisehir e gttim ve eskisehire bayildim
Bana etiket gelmedi
Yakin sehirleri gezdim araba kiraladik son gezmeler dedik cumartesiden bi basladik.pazar geceye kadar
Ama oerisan oldum dun dinlenirim diyodum onda da kv ye misafir geldi oraya gittim sevdigim kisiler diye
Unutmadim ben unutur muyum hic
Yalova balikesir eskisehir e gttim ve eskisehire bayildim
aman ankara-istanbul kaç saat kiAyyyyy çooooook çok güzel bunlar çok özendim. Ankara’da olaydında bende geleydim
Sahihuban kuzum sanki 60 ideal olur gibi geldi bana ama diyetisyen doğrusunu bilir ne diyelim
Kaç beden giyiyorsun
Biraz babama kizmistim taniyamiyorum eski babam degil benim uzerime titreyen adam degisti sadece maddiyatta gosteriyor hep kendi. 2 gundur esim is icin sehir disindaydi burçe cok fena disten uyumuyor surekli agliyor aksi gibi annemde konyada yarin donecek tum enerjim bitti her yerim agriyo zor ilgileniyorum burceyle ev savas alani diyette bu 2 gundur tum motivasyonum gitti spor falan hak getire ayrica bunaldim cok evdeym hep ve burçeyle cok yoruluyorm esimin isleri cok yogun bi cikip nefes almak istiyorum ama su bayram oncesi cok cok zor insan yuzu gormuyorum gunlerce yataktan cikmayip aglamak istiyorum oooff sanirim depresyona giriyorum ama o bile luks istemekte kaliyorHayırdır canım neden moralin bozuk
Yok kiz ne bitmesiÇOK İYİ YAPMIŞSIN İYİ GELMİŞTİR SANA .
EVİN TEMİZLİĞİ DE BİTTİ ARIK PİNEKLERSİN BOL BOL
ESKİŞEHİRİ BENDE MERAK EDİYORUMHİÇ GİTMEDİM
Tabi 25 senede degismistir bayaaSeneler önce gitmiştim Eskişehir’e öğrenciyken. Arkadaşlarımın evine bi meşhur doktorlar caddesi miydi neydi? Vay be 25 sene geçmiş yaaaaaaa çok yaşlanmışımmmm
Evet gezmeler tamamlandı eğlenildi bebişte keyifli MAŞALLAH
Sırada ne var
Bebek bakımı
Hazırla kendini uykusuz gecelere
Islak mendil kaka bez
canım şu an 38 giyiyorum..Ayyyyy çooooook çok güzel bunlar çok özendim. Ankara’da olaydında bende geleydim
Sahihuban kuzum sanki 60 ideal olur gibi geldi bana ama diyetisyen doğrusunu bilir ne diyelim
Kaç beden giyiyorsun
dorty gibi depresyonunu ertele burçenin ihtiyacı var sana .Biraz babama kizmistim taniyamiyorum eski babam degil benim uzerime titreyen adam degisti sadece maddiyatta gosteriyor hep kendi. 2 gundur esim is icin sehir disindaydi burçe cok fena disten uyumuyor surekli agliyor aksi gibi annemde konyada yarin donecek tum enerjim bitti her yerim agriyo zor ilgileniyorum burceyle ev savas alani diyette bu 2 gundur tum motivasyonum gitti spor falan hak getire ayrica bunaldim cok evdeym hep ve burçeyle cok yoruluyorm esimin isleri cok yogun bi cikip nefes almak istiyorum ama su bayram oncesi cok cok zor insan yuzu gormuyorum gunlerce yataktan cikmayip aglamak istiyorum oooff sanirim depresyona giriyorum ama o bile luks istemekte kaliyor
olsun en azından kirli değil ev o bile birşeydirYok kiz ne bitmesigunluk temizliktn ileri gidemiyorum yoruyo baya ablama kaldi tine isler
Tebriklerrrr mükemmelsinKuzlaaaar.
10günde 2.4 kg yağdan gitmiş
ağırlık olarak 72.5 çıktım orda
Malum hem koyafetli hem de tokum
İdeal yağ ağırlığıma sadece 2kg kalmış
İdeal kilom ise 68 imiş üst sınırı
Metabolizma yaşımda 34den 29 a düştü çok şükür
Hep birlikte sağlıkla zayıflamaya devam
Spor salonuna yazılmana gerek Yok
Bölgesel hareketlerle sıkılaşma sağlarsın sesi egzersiz hareketlerine ekleme yaptıııı
İyi ki varsınız kızlar
Son on yoldur ilk defa bu kadar sağlıklı kilomdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?