Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ya çok güzel ama bunlarBen bile özendim şuan banada yapılabiliyormu acaba

dorty gibi depresyonunu ertele burçenin ihtiyacı var sana .
annen gelince rahatlarsın biraz . nefes alır dinlenirsin.

olsun en azından kirli değil ev o bile birşeydir

Mecburen erteliyorum sabirsizlikla annemi bekliyorum kotu baslayan bi hafta oldu benim icin umarim boyle surmez

Ya çok güzel ama bunlarBen bile özendim şuan banada yapılabiliyormu acaba
saol canım her yaşa uygun bi konseptimiz olur
bi organizasyon şirketim olsa keşke
çok severim boş işlerle uğraşmasını
Sürekli gidip gelen Bir insan olarak ezberledimotobüste gece 5 saat sabah 7 saat uçak ve hızlı trenlede 4 saatartık hiç yok sevmemeye başladım resmen yol fobisi oluştu bende
ah ah bende çok gidip geldim ankarada çalıştım 3 sene eşim burdaydı o zaman her hafta sonu gidip geldik şimdi 8 senede 1 defa gittim ankaraya

Benim boyum 176 şimdi 69-70 kiloyum ama 65 olduğumda bile 38-40 ara bedendim demek ki yağ oranım yüksekmiş bende gideyim diyetisyene

Depresyon bile çok bize kızım anayız biz ana
Biraz dayan annen gelir yardımına
Burçe bebek arabasını seviyorsa uzun sahil yürüyüşü yapabilirsiniz. Beyaz dünyadan Karpuzkaldırana kadar yürüyün hatta kendine bi dondurma ısmarla (benden sana izin bugünlük )

Mecburen erteliyorum sabirsizlikla annemi bekliyorum kotu baslayan bi hafta oldu benim icin umarim boyle surmez
UMARIM kuzum .anneni görünce zaten tüm neşen yerine gelir :)
Evett bugun temizledim sonunda ne kadar huzurlu oluyo insan temizlik yapinca yaa
evet ya pazar günü bende bir başladım wc banyo yerler derken bitti işim ama yine kirlendi nankör bu evin işi

Bayram geliyy tey tey teyyy
Sen naptin is konusunu kuzu
el altından bakınıyorum eylül başı gibi konuşurum eylül maaşımı alır çıkarım. tazminat vermez büyük ihtimal ile isticem zaten 4 senedir falan burdayım . ama kararlıyım çıkma konusunda hep tereddüt ediyordum ya o tereddüt yok artık .
bulsun 1 ay içinde birini eğer 1 ay daha idare et derse ederim ama iş bakıyorum bulursam çıkarım dicem

Benim boyum 176 şimdi 69-70 kiloyum ama 65 olduğumda bile 38-40 ara bedendim demek ki yağ oranım yüksekmiş bende gideyim diyetisyene
Bende pisman oldum biraktigima diyetisyenimi ne guzel yagdan yagdan veriyodum biraktiktan sonrada bi 6 kilo verdim ama neyden verdim bilmiyorum
Bayram sonrasi 1 ay gidip tam ideal kiloma inmek gibi bi hedefim var bakalim

Bazen degisiklik istiyo insan kararliysan hic bekleme her turlu is bulrsun zaten o bilgi birikimiyle

Iyi aksamlar kızlar misafir gelecek temizlik gitti temizlik burdada bol bol temizlik konusulmus bende haftasonu bayram temizligi yapacagim diye ustunkoru yaptim bebis pesimde..
Alintilarimda gitti diyetimde sekteye ugradı ozel gunumde gelince parmaklarim dolma gibi oldu yuzugum sıkıştırıyor ödem oldum resmen..ayrica canım tatlı istiyor munter tatlısı yapıp yiyorum pesine tuzlu istiyo boyle bi kısır döngudeyim

Tatli yeme canim yedikce yediriyo onlar kendini
Tatli yerine elma yesen tarcinli meselaaa

Kızlar menumu yazayım

Sabah 10.30
Üç kaşık çökelek
Bir tk köy tereyağı
5 yeşil zeytin
2 dilim ekmek
Domates salatalık

Ara üç incir ve bir avuç ceviz

Aksam:18.00 altı kaşık zy yeşil fasulye ve dört kaşık bulgur pilavı bol salata

2 litre su ve 40 dk yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…