- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #287.781
Bende bir başladımmı çekirdeğe durduramıyorum malesef otomatik gibi çıt çıtKısıtlayacağım şekerli gıdaları. Benim en büyük bağımlılığım çekirdek. Kücük bi kase çitliyorum illa. Ondan da vazgeçmek ya da azaltma ypmam lazım.
Ya çok güzel ama bunlarbu sefer minik 2 yapıyorum masaya sığacak büyüklükte
önce tema belirledim bu sefer UNICORN temalı olacak
60 cm boyutunda 2 yapıp tütü kumaşı ile süsleyecem bknz. aşağıda
Eki Görüntüle 2179340
duvara çiçeklerden unicorn çiçeği yapıyorum bitti sayılır
Eki Görüntüle 2179341
aşağıdaki kurabiyelerden yapacam
Eki Görüntüle 2179342 Eki Görüntüle 2179347 Eki Görüntüle 2179358
pastamızıda böyle düşündük
Eki Görüntüle 2179354
sandalyeleride pembe tütü kumaşından kurdele yapıp takacam
masa yanlarınada helyum balon (pembe-mint yeşili-mor renk)
elbise olarakta ikisinden birini düşünüyorum
Eki Görüntüle 2179362 Eki Görüntüle 2179363
Sürekli gidip gelen Bir insan olarak ezberledimaman ankara-istanbul kaç saat ki
O kadar kalori ile doyabiliyormusunEvet, 894 kalori yaptım yaklaşık ve günü bitirdim bundan sonra sadece bitkisel çaylar filan
dorty gibi depresyonunu ertele burçenin ihtiyacı var sana .
annen gelince rahatlarsın biraz . nefes alır dinlenirsin.
olsun en azından kirli değil ev o bile birşeydir
Evett bugun temizledim sonundadorty gibi depresyonunu ertele burçenin ihtiyacı var sana .
annen gelince rahatlarsın biraz . nefes alır dinlenirsin.
olsun en azından kirli değil ev o bile birşeydir
saol canım her yaşa uygun bi konseptimiz olurYa çok güzel ama bunlarBen bile özendim şuan banada yapılabiliyormu acaba
ah ah bende çok gidip geldim ankarada çalıştım 3 sene eşim burdaydı o zaman her hafta sonu gidip geldik şimdi 8 senede 1 defa gittim ankarayaSürekli gidip gelen Bir insan olarak ezberledimotobüste gece 5 saat sabah 7 saat uçak ve hızlı trenlede 4 saat artık hiç yok sevmemeye başladım resmen yol fobisi oluştu bende
Benim boyum 176 şimdi 69-70 kiloyum ama 65 olduğumda bile 38-40 ara bedendim demek ki yağ oranım yüksekmiş bende gideyim diyetisyenecanım şu an 38 giyiyorum..
idealim 62-68 görünüyor ama diyetisyenim ağırlıktan ziyade olması gereken yağ ağırlığına bakacağız diyorda 13-18.8 kg oalrak görünüyor ve benim şu an yağ ağırlığım 20,95 ..
18,8 e düşersem idealimde olacakmışım : ama bi sonraki kontrolde netleşecek..
Depresyon bile çok bize kızım anayız biz anaBiraz babama kizmistim taniyamiyorum eski babam degil benim uzerime titreyen adam degisti sadece maddiyatta gosteriyor hep kendi. 2 gundur esim is icin sehir disindaydi burçe cok fena disten uyumuyor surekli agliyor aksi gibi annemde konyada yarin donecek tum enerjim bitti her yerim agriyo zor ilgileniyorum burceyle ev savas alani diyette bu 2 gundur tum motivasyonum gitti spor falan hak getire ayrica bunaldim cok evdeym hep ve burçeyle cok yoruluyorm esimin isleri cok yogun bi cikip nefes almak istiyorum ama su bayram oncesi cok cok zor insan yuzu gormuyorum gunlerce yataktan cikmayip aglamak istiyorum oooff sanirim depresyona giriyorum ama o bile luks istemekte kaliyor
UMARIM kuzum .anneni görünce zaten tüm neşen yerine gelir :)Mecburen erteliyorum sabirsizlikla annemi bekliyorum kotu baslayan bi hafta oldu benim icin umarim boyle surmez
evet ya pazar günü bende bir başladım wc banyo yerler derken bitti işim ama yine kirlendiEvett bugun temizledim sonundane kadar huzurlu oluyo insan temizlik yapinca yaa
Insan şaşiriyo dimi bukadar cabuk nasil kirlenebiliyo diyeUMARIM kuzum .anneni görünce zaten tüm neşen yerine gelir :)
evet ya pazar günü bende bir başladım wc banyo yerler derken bitti işim ama yine kirlendinankör bu evin işi
VALLA KRİZ GEÇİRMEMEK ELDE DEĞİLInsan şaşiriyo dimi bukadar cabuk nasil kirlenebiliyo diye
Bayram geliyy tey tey teyyyVALLA KRİZ GEÇİRMEMEK ELDE DEĞİLHAFTA SONU YİNE YAPACAM MECBUREN
el altından bakınıyorum eylül başı gibi konuşurum eylül maaşımı alır çıkarım. tazminat vermez büyük ihtimal ile isticem zaten 4 senedir falan burdayım . ama kararlıyım çıkma konusunda hep tereddüt ediyordum ya o tereddüt yok artık .Bayram geliyy tey tey teyyy
Sen naptin is konusunu kuzu
Bende pisman oldum biraktigima diyetisyenimi ne guzel yagdan yagdan veriyodum biraktiktan sonrada bi 6 kilo verdim ama neyden verdim bilmiyorumBenim boyum 176 şimdi 69-70 kiloyum ama 65 olduğumda bile 38-40 ara bedendim demek ki yağ oranım yüksekmiş bende gideyim diyetisyene
Bazen degisiklik istiyo insan kararliysan hic bekleme her turlu is bulrsun zaten o bilgi birikimiyleel altından bakınıyorum eylül başı gibi konuşurum eylül maaşımı alır çıkarım. tazminat vermez büyük ihtimal ile isticem zaten 4 senedir falan burdayım . ama kararlıyım çıkma konusunda hep tereddüt ediyordum ya o tereddüt yok artık .
bulsun 1 ay içinde birini eğer 1 ay daha idare et derse ederim ama iş bakıyorum bulursam çıkarım dicem
Tatli yeme canim yedikce yediriyo onlar kendiniIyi aksamlar kızlar misafir gelecek temizlik gitti temizlik burdada bol bol temizlik konusulmus bende haftasonu bayram temizligi yapacagim diye ustunkoru yaptim bebis pesimde..
Alintilarimda gitti diyetimde sekteye ugradı ozel gunumde gelince parmaklarim dolma gibi oldu yuzugum sıkıştırıyor ödem oldum resmen..ayrica canım tatlı istiyor munter tatlısı yapıp yiyorum pesine tuzlu istiyo boyle bi kısır döngudeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?