- 25 Mayıs 2013
- 14.025
- 20.711
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #287.801
Benim boyum 176 şimdi 69-70 kiloyum ama 65 olduğumda bile 38-40 ara bedendim demek ki yağ oranım yüksekmiş bende gideyim diyetisyene
Canı
Canım 10 günde toplam kaç kilo verdin kısaca nasıl beslendin ve neler yaptın spor anlatırmısın ?
senin kendi başarın canım istediğinde yapıyosun bunu hepimiz gördük
aaa ben giderken bi kaç eczaneye sorayım o zaman
ayy kuzum saol aldım bakalım resim atarım sana
Tebriklerrrr mükemmelsin
Tatlı isteyince kuru üzüm ben kuru dut yeIyi aksamlar kızlar misafir gelecek temizlik gitti temizlik burdada bol bol temizlik konusulmus bende haftasonu bayram temizligi yapacagim diye ustunkoru yaptim bebis pesimde..
Alintilarimda gitti diyetimde sekteye ugradı ozel gunumde gelince parmaklarim dolma gibi oldu yuzugum sıkıştırıyor ödem oldum resmen..ayrica canım tatlı istiyor munter tatlısı yapıp yiyorum pesine tuzlu istiyo boyle bi kısır döngudeyim
Bayram sonu gideyim benim kuzenim ünlü bi diyetisyen zaten Ankara’da eşiyle birlikte spor merkezide olan bi binaları var Çukurambar tarafında. Ben çocuklardan vakit çalmak istemiyordum açıkçası. Ama karar verdim şimdi diyetisyene bayram sonu sporada okullar açıldıktan sonra başlıyorum.Kuzum şimdi kıyafetin kalıbına göre bile değişir
Ben normalde geniş giyinen bi insanım
Ve +10 kg ilken bile 42 -44 felan giyiyordum
Şimdi hem yapdan gitmesi hem sıkılaşmam etkiliyor sanırım
Bence de bi yağ oranına vs baktır
Afiyet olsun canım 4/30 olmuşsun tebrikler bende yaparım dedim ama başlayamadım bu haftaya şevkle başlamıştım ya kaldı yine(4/30) 14.08.18 menüm
KALKINCA
- 1 b su
KAHVALTI
- 1 haşlanmış yumurta
- 1 dilim beyaz peynir
- Çelil peynir
- salatalık, domates
- 1 tk krem peynir
- 2 ceviz
- 2 dilim tb ekmek
ARA
- sade Türk kahvesi
ÖĞLE
- 1 b süt
- mısır gevreği
- bitki çayı
AKŞAM
- 1.5 kepçe yoğurt çorbası
- 5 kaşık bulgur pilavı
- salata
- 3 dilim karpuz
SU
- 1.5 lt
SPOR
-(kalkınca) yoga/10 dk
-(sabah) Sabah ısınması/ 4 dk
-(öğle) 7 bin adım
- (akşam) Gece gerinmesi/6 dk
Bulurum da burda hep işçiden kirpılıyor ne zaman bulurum bilmiyorum hayırlısı diyorum sadeceBazen degisiklik istiyo insan kararliysan hic bekleme her turlu is bulrsun zaten o bilgi birikimiyle
Of otelde olup sabretmek zor ancak denemelisin kuzumBayram sonu gideyim benim kuzenim ünlü bi diyetisyen zaten Ankara’da eşiyle birlikte spor merkezide olan bi binaları var Çukurambar tarafında. Ben çocuklardan vakit çalmak istemiyordum açıkçası. Ama karar verdim şimdi diyetisyene bayram sonu sporada okullar açıldıktan sonra başlıyorum.
Kilo veriyorum nasıl verebileceğimi öğrendim ama ideal kiloma geldim deyip bırakınca hemen aldım. 1,5 ayda 5 kilo almışım. Stresliyim evim yok, otelde çok çeşit var, annemde yemekler güzel, ablam davet etti abim yedirdi içirdi BAHANEM ÇOK. Ama biraz daha düzene girmezsem 70 ten 80e nasıl çıkılır bir kez daha deneyimleyeceğim
Bugün sana çok imrendim canım çok çok tebrik ederim
Darısı tüm arkadaşlarımın başına
Verin verin gidin (mezun olun)
Şişmanlar sizde çıkın çıkın gelin
Sabah
Patatesli Yumurta
Öğlen
2 kasik pilav
2 kaşık kuru fasulye
2 kaşık yoğurt
Ara:1 kurabiye
Akşam
Kofte-Patates Yemegi (4 yuvarlak köfte, yarım haşlanmış patates)
1 kaşık yoğurt
Ben bugün kabak yaptım yarın da fasulye yapacağım sanırımCanım acayip taze fasülye istiyor sebzelerım bıttı yarın alşveriş yapmam lazm kabakta alırım perşembe için
Patlıcanda al metabolizmaya etkisi var mı bilmiyorum ama tanesi 10 kalori közleyerek kullanırsan yerken harcadığın kaloriyi hesapladığında sıfır kalorilik besinler arasındaCanım acayip taze fasülye istiyor sebzelerım bıttı yarın alşveriş yapmam lazm kabakta alırım perşembe için
Süper olur bu Ankara buluşması ben uygunum. Hepinizi beklerimOf otelde olup sabretmek zor ancak denemelisin kuzum
Bir de ideal kiloya gelip en az bi yıl korumak gerekiyormuş
Hatta diyetisyenim beslenmeyi yaşam tarzı haline getirmelisin diyor
Bir şeyi kaçırdığın zaman başkasından tolere etmeyi öğreneceksin koruma bu sebeple çok önemli diyor
E diyetisyen ailenizdenmiiş ne güzel ne büyük rahatlık
O senin ölçümlerin sonucu sana en uygununu verir : uygulatır güzel kilo verirsin: beslenme şekline ve alışkanlıklarına göre düzene girersin..
Bu Arada sizin ev işiniz ne durumda kuzum
Ankara buluşması mı yapsak gençleeeeer
Canım moral bozmak istemem ama şu dönem bence iş bırakmak İçin hiç doğru bir zaman değil. Herkes sevdiği yerde, sevdiği işte, hakkını alarak çalışabilse ne kadar güzel olurdu.Bulurum da burda hep işçiden kirpılıyor ne zaman bulurum bilmiyorum hayırlısı diyorum sadece
Bi sure sonra sikiliyor hele uyku sorunu varken uykusu gelince deliriyor bebek arabasinda uyuyamiyor normalde de ama babasiyla buyunce bizde ona yapacaz aynilarini aglayip surekli sallanmasini falan isteyecezDepresyon bile çok bize kızım anayız biz ana
Biraz dayan annen gelir yardımına
Burçe bebek arabasını seviyorsa uzun sahil yürüyüşü yapabilirsiniz. Beyaz dünyadan Karpuzkaldırana kadar yürüyün hatta kendine bi dondurma ısmarla (benden sana izin bugünlük)
Siz onu çarşafta mı sallıyorsunuzBi sure sonra sikiliyor hele uyku sorunu varken uykusu gelince deliriyor bebek arabasinda uyuyamiyor normalde de ama babasiyla buyunce bizde ona yapacaz aynilarini aglayip surekli sallanmasini falan isteyecez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?