Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Benim boyum 176 şimdi 69-70 kiloyum ama 65 olduğumda bile 38-40 ara bedendim demek ki yağ oranım yüksekmiş bende gideyim diyetisyene

Kuzum şimdi kıyafetin kalıbına göre bile değişir
Ben normalde geniş giyinen bi insanım
Ve +10 kg ilken bile 42 -44 felan giyiyordum
Şimdi hem yapdan gitmesi hem sıkılaşmam etkiliyor sanırım
Bence de bi yağ oranına vs baktır

Canı

Canım 10 günde toplam kaç kilo verdin kısaca nasıl beslendin ve neler yaptın spor anlatırmısın ?

senin kendi başarın canım istediğinde yapıyosun bunu hepimiz gördük

aaa ben giderken bi kaç eczaneye sorayım o zaman
ayy kuzum saol aldım bakalım resim atarım sana

Tebriklerrrr mükemmelsin

KIzlar hepinize çok teşekkür ederim
10 günde beslenmem şu şekilde idi
Sabah bi haşlanmış yumurta beyazı bi dilim light peynir iki dilim kepekli ekmek sınırsız söğüş ve beyaz çay

Ara bi meyve
Öğlen 7gün et iki köfte büyüklüğünde ve salata
3gün balık 1gün tavuk
Ara: yarın paket grissini
Beyaz çay
Kurudut kuru üzüm yarım çay bardağı

Akşam 7 gün salata (yanında bi but tavuk yada yarım balık )
3gün kahvaltı
1 sebze

Ara:meyve

Spor er gün yürüyüş vardı ancak ben bu hafta pek uygulayandım. Yüzde elli spor tamamdı

Diyetisyenim açlık Çekmeden zayıflatıyor
Kaloriyi de yapmam gerekenleri de güzel hesaplıyor
Ve birebir uygulayınca hep yapdan gidiyor
Ki bu hafta kaçamak da yapmadım şükürler olsun
Bayramda k valideme ve sonra Tatile gideceğim önemli olan orda nasıl beslendiğim
Diyetisyen ne olursa oldun yürüyüşünden vazgeçme diyor asla
Ve de yüzme ekledi
Egzersiz hareketler arttı
Gözhakkı olarak tadına bakabilirsin bazı şeylerin dedi
Ama sporu ihmal etme diye tembihledi
Bakalım sizlerle olmak enerji ve istek veriyor açıkcası
Burda olmak pek güzel

Tatlı isteyince kuru üzüm ben kuru dut ye
Mükemmel kesiyor tatlı isteğini kuzum
Tam salma yiyorsan da az ye
Yoksa salıverince tekrar vermek çok zor oluyor

(4/30) 14.08.18 menüm
KALKINCA
- 1 b su
KAHVALTI
- 1 haşlanmış yumurta
- 1 dilim beyaz peynir
- Çelil peynir
- salatalık, domates
- 1 tk krem peynir
- 2 ceviz
- 2 dilim tb ekmek
ARA
- sade Türk kahvesi
ÖĞLE
- 1 b süt
- mısır gevreği
- bitki çayı
AKŞAM
- 1.5 kepçe yoğurt çorbası
- 5 kaşık bulgur pilavı
- salata
- 3 dilim karpuz
SU
- 1.5 lt
SPOR
-(kalkınca) yoga/10 dk
-(sabah) Sabah ısınması/ 4 dk
-(öğle) 7 bin adım
- (akşam) Gece gerinmesi/6 dk

Bayram sonu gideyim benim kuzenim ünlü bi diyetisyen zaten Ankara’da eşiyle birlikte spor merkezide olan bi binaları var Çukurambar tarafında. Ben çocuklardan vakit çalmak istemiyordum açıkçası. Ama karar verdim şimdi diyetisyene bayram sonu sporada okullar açıldıktan sonra başlıyorum.
Kilo veriyorum nasıl verebileceğimi öğrendim ama ideal kiloma geldim deyip bırakınca hemen aldım. 1,5 ayda 5 kilo almışım. Stresliyim evim yok, otelde çok çeşit var, annemde yemekler güzel, ablam davet etti abim yedirdi içirdi BAHANEM ÇOK. Ama biraz daha düzene girmezsem 70 ten 80e nasıl çıkılır bir kez daha deneyimleyeceğim
Bugün sana çok imrendim canım çok çok tebrik ederim
Darısı tüm arkadaşlarımın başına
Verin verin gidin (mezun olun)
Şişmanlar sizde çıkın çıkın gelin

Afiyet olsun canım 4/30 olmuşsun tebrikler bende yaparım dedim ama başlayamadım bu haftaya şevkle başlamıştım ya kaldı yine

Yarın inşallah başlıyorum tam olarak. Adet önü olduğum için canım aşırı tatlı şeyler istiyor. Şu an şişkinlikte var yarın sabah tam kilom kaç tartılayım.

Butun gun başım ağrıdı kızlar kahvaltıya mısafırm vardı bırde..
Sabah
Bır yumurta omlet
Bır kaşık labne
1 dilim peynır
Bıkaç kuruyemiş
Domates salatalık
Bır dılım ekmek
Hamurişi vs yapmıştm yemedım
Ara
Turk kahvesi
Öğle
5 köfte
Akşam
5 kaşık bulgur pılavı
Ikı balık nagıt
2 litre su

Sabah
Patatesli Yumurta

Öğlen
2 kasik pilav
2 kaşık kuru fasulye
2 kaşık yoğurt

Ara:1 kurabiye

Akşam
Kofte-Patates Yemegi (4 yuvarlak köfte, yarım haşlanmış patates)
1 kaşık yoğurt

Of otelde olup sabretmek zor ancak denemelisin kuzum
Bir de ideal kiloya gelip en az bi yıl korumak gerekiyormuş
Hatta diyetisyenim beslenmeyi yaşam tarzı haline getirmelisin diyor
Bir şeyi kaçırdığın zaman başkasından tolere etmeyi öğreneceksin koruma bu sebeple çok önemli diyor
E diyetisyen ailenizdenmiiş ne güzel ne büyük rahatlık
O senin ölçümlerin sonucu sana en uygununu verir : uygulatır güzel kilo verirsin: beslenme şekline ve alışkanlıklarına göre düzene girersin..
Bu Arada sizin ev işiniz ne durumda kuzum
Ankara buluşması mı yapsak gençleeeeer

Sabah
Patatesli Yumurta

Öğlen
2 kasik pilav
2 kaşık kuru fasulye
2 kaşık yoğurt

Ara:1 kurabiye

Akşam
Kofte-Patates Yemegi (4 yuvarlak köfte, yarım haşlanmış patates)
1 kaşık yoğurt

Kuzu öğlen niye o kadar az yedin: açlık hissettin mi
Bir de kurabiye şekerli miydi?
Diyet kurabiye mi yojsa

Canım acayip taze fasülye istiyor sebzelerım bıttı yarın alşveriş yapmam lazm kabakta alırım perşembe için
Patlıcanda al metabolizmaya etkisi var mı bilmiyorum ama tanesi 10 kalori közleyerek kullanırsan yerken harcadığın kaloriyi hesapladığında sıfır kalorilik besinler arasında

Süper olur bu Ankara buluşması ben uygunum. Hepinizi beklerim
Ben yarın Ankara’ya dönüyorum annemlerde kalmaya devam. Diyetisyen kuzen tüm birikimini Yeni yerine harcamış o yüzden annemlerin binada oturuyor şimdi. (1 ay oldu taşınalı) Eşide tatlı bi kız gel abla spora ben destek olurum dedi ama çocukları düşünmüştüm. Spora olmasada beslenme programı almak İçin giderim. Belki çocuklara bile faydası olur.
Evi aldık canım biraz tadilat işi var bayramda çalışmalar sürecek. 1 Eylülde inşallah eşyalarımı yerleştirmeye başlayacağım.

Bulurum da burda hep işçiden kirpılıyor ne zaman bulurum bilmiyorum hayırlısı diyorum sadece
Canım moral bozmak istemem ama şu dönem bence iş bırakmak İçin hiç doğru bir zaman değil. Herkes sevdiği yerde, sevdiği işte, hakkını alarak çalışabilse ne kadar güzel olurdu.
Senin yaşadığın kırgınlıklarıda biliyorum.
O iyi kapak attın lafını da hatırlıyorum ama ekonomi berbat ilerliyorken hatta memleketi zorlu günler bekliyorken biraz daha sabretmeni tavsiye ederim.

Bi sure sonra sikiliyor hele uyku sorunu varken uykusu gelince deliriyor bebek arabasinda uyuyamiyor normalde de ama babasiyla buyunce bizde ona yapacaz aynilarini aglayip surekli sallanmasini falan isteyecez

Bi sure sonra sikiliyor hele uyku sorunu varken uykusu gelince deliriyor bebek arabasinda uyuyamiyor normalde de ama babasiyla buyunce bizde ona yapacaz aynilarini aglayip surekli sallanmasini falan isteyecez
Siz onu çarşafta mı sallıyorsunuz
Benim çocuklarda kolikti o yüzden ilk 6 ay gaz sancısıyla ağladıklarında bende çok salladım. Ama 6 aydan sonra unutturmalısın yoksa hep ister.
Evde en az 10 çeşit ana kucağı vardı otomatik beşik , kumandalı beşik , hamak, 3 çeşit dondolino, bahçe salıncağı 2 ayrı model, belki daha hatırlamadıklarım. Hiçbirinde yatıramadım. Çanta gibi yan takılan bi kangurumuz vardı onun içinde anne karnındaki pozisyonu alır minik minik sallanmak isterdi. Zor günlerdi atlattık. Ama bu zorlandığı günleri de özlüyor insan. Ben bebek çok seviyorum miniminnacıkken sımsıkı kucaklamaya bayılıyorum.
Walla ben iflah olmam utanmasam bi daha doğururum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…