- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #287.821
Genis genis ara kuzum acele etme hiccBulurum da burda hep işçiden kirpılıyor ne zaman bulurum bilmiyorum hayırlısı diyorum sadece
Süper olur bu Ankara buluşması ben uygunum. Hepinizi beklerim
Ben yarın Ankara’ya dönüyorum annemlerde kalmaya devam. Diyetisyen kuzen tüm birikimini Yeni yerine harcamış o yüzden annemlerin binada oturuyor şimdi. (1 ay oldu taşınalı) Eşide tatlı bi kız gel abla spora ben destek olurum dedi ama çocukları düşünmüştüm. Spora olmasada beslenme programı almak İçin giderim. Belki çocuklara bile faydası olur.
Evi aldık canım biraz tadilat işi var bayramda çalışmalar sürecek. 1 Eylülde inşallah eşyalarımı yerleştirmeye başlayacağım.
doğru diyorsun d kuzum burda pskolojik olarakta rahatta değilim. sağlığımı görüyorsun. hele kürtaj olduğum dönem bir espri yapıldı üstüne birde kahkaha patlatıldı allaha havale ediyorum herşeyi . burda aldığım paranın bereketi bile yok soldan alıyorum aynı anda sağdan gidiyor zaten kasımda çıkıcam kart borcumda bitmiş olur idare etmesini de öğrenecez 1 2 aylığınaCanım moral bozmak istemem ama şu dönem bence iş bırakmak İçin hiç doğru bir zaman değil. Herkes sevdiği yerde, sevdiği işte, hakkını alarak çalışabilse ne kadar güzel olurdu.
Senin yaşadığın kırgınlıklarıda biliyorum.
O iyi kapak attın lafını da hatırlıyorum ama ekonomi berbat ilerliyorken hatta memleketi zorlu günler bekliyorken biraz daha sabretmeni tavsiye ederim.
geniş geniş duramam evde sıkılırım tek başıma şimdiden başvuru yaptım bakalım çıkarsa birşey şak diye bırakırımGenis genis ara kuzum acele etme hicc
kafan rahat bi şekilde işe gitmek çok önemli ayrıca iş yerinde ki huzurda o yüzden canım borçlarını sıfırlayana kadar sabredersen sonrası içinde işsizlik maaşı almışmıydın daha önce almadıysan bi 9 ay alırsındoğru diyorsun d kuzum burda pskolojik olarakta rahatta değilim. sağlığımı görüyorsun. hele kürtaj olduğum dönem bir espri yapıldı üstüne birde kahkaha patlatıldı allaha havale ediyorum herşeyi . burda aldığım paranın bereketi bile yok soldan alıyorum aynı anda sağdan gidiyor zaten kasımda çıkıcam kart borcumda bitmiş olur idare etmesini de öğrenecez 1 2 aylığına
geniş geniş duramam evde sıkılırım tek başıma şimdiden başvuru yaptım bakalım çıkarsa birşey şak diye bırakırım
işsizlik maaşımı kullandım canım elim sıkışık diye ..kafan rahat bi şekilde işe gitmek çok önemli ayrıca iş yerinde ki huzurda o yüzden canım borçlarını sıfırlayana kadar sabredersen sonrası içinde işsizlik maaşı almışmıydın daha önce almadıysan bi 9 ay alırsın
bende bugün yapıyorum bana iyi gelmişti kabak . bende 1 kilo versem 66,90 ü görsem yeter .kızlar günaydın
size güzel haberlerim var bu kabak detoksu bi mucizeymiş
2 günde 2 kilo kulağa ne güzel geliyor dimi
daha önce yarım yamalak yapmıştım ama tam olarak hiç yapamamıştım (yine tam değil cornetto yememe rağmen)
6 günde 3 kilo hedefimin 2 sini verdim 4 günde 1 kilo verdimmi tamamdır bu iş
günaydın nasılsınGünaydın kızlar
işsizlik maaşımı kullandım canım elim sıkışık diye ..
burda o huzur kalmadı . annem ve kv de diyor işten çıkman için mi yapıyor .
bak mesela kdv bitsin diyor sonra ertesi gün sigortaları soruyor yok kdvlere bakıyorum sonra diyor ki sigortalar bitsin kalmasın onlar . 1 günde herşeyi nasıl bitiryim dimi mantık olarak . sigorta bitmesi için kendinin borcu yatırması gerek ya da görüşmesi gerek sallıyor ama niye bitmemiş oluyor . süreklilik olunca da insan katlanamıyor
yap valla benim bağırsaklarımıda düzeltti normalde 2 gün yapacaktım bugünde yapıyorum 63 kiloyum şimdibende bugün yapıyorum bana iyi gelmişti kabak . bende 1 kilo versem 66,90 ü görsem yeter .
cornetto da yenmez mi ya .
şimdi kaç kilosun
Sağol tatlım iyiyim,bu ara diş tedavisine başladim 20 likler çürümüş onları aldırıcam,diyete de tam gaz devamgünaydın nasılsın
işte bilemiyorum ben çıksam bir anda kendide sıkışacak bunu da biliyor . kuzum şöyle düşünüyorum olmadı boyner gibi yerlere de cv bırakırım marketlerede merkat geçmişimde var. bulamayacaksm da yapacak birşey burası bana iyi gelmiyor ekimde çalışırım belki kendi derse 1 y idare et iş bakarken idare ederim iş bulursamda çıkr giderim .Resmen mobbing uygulanıyor sana iş yerinde bir çeşit yıldırma politikası tazminat verirmi peki ayrılman durumunda?
sen cv ni güncel tut kriz kapıda ama Allahım daha iyi bi kapı açar inşallah
sende kendine tedavine yoğunlaşırsın bi süre
yap valla benim bağırsaklarımıda düzeltti normalde 2 gün yapacaktım bugünde yapıyorum 63 kiloyum şimdi
cornetto çikolatalı benim zaafım yaa
ay dişler çok zor korkmuyor gibi görünüyorsun .Sağol tatlım iyiyim,bu ara diş tedavisine başladim 20 likler çürümüş onları aldırıcam,diyete de tam gaz devam
Sen nasılsın canım?
kilona yakın birini seçim bu teklifi sunabilirsin canım . bunu düşündük 1 2 kere de yaptık ama devamı gelmediKızlar diğer hafta kilosu yakın olanlar rakip olup yarışsak mi herkes kendine birini seçer kilosu özellikle yakın olanlar o şekilde daha motive olabiliriz ne dersiniz?
evet yıllık izinde oğlu da hastaydı
Yaa bende az once yedim dondurmakızlar günaydın
size güzel haberlerim var bu kabak detoksu bi mucizeymiş
2 günde 2 kilo kulağa ne güzel geliyor dimi
daha önce yarım yamalak yapmıştım ama tam olarak hiç yapamamıştım (yine tam değil cornetto yememe rağmen)
6 günde 3 kilo hedefimin 2 sini verdim 4 günde 1 kilo verdimmi tamamdır bu iş
işte bilemiyorum ben çıksam bir anda kendide sıkışacak bunu da biliyor . kuzum şöyle düşünüyorum olmadı boyner gibi yerlere de cv bırakırım marketlerede merkat geçmişimde var. bulamayacaksm da yapacak birşey burası bana iyi gelmiyor ekimde çalışırım belki kendi derse 1 y idare et iş bakarken idare ederim iş bulursamda çıkr giderim .
benim wc işe yaramıyor kiloda geçen yaramadı şok oldum
benim canımda şekerli bir tatlı istiyor ama erteliyorum bakalım.
ay dişler çok zor korkmuyor gibi görünüyorsun .
iyiyim bende 9 günlük tatile az kaldı muhteşem hissediyorum
kilona yakın birini seçim bu teklifi sunabilirsin canım . bunu düşündük 1 2 kere de yaptık ama devamı gelmedi
Normalde doktor fobim var ama dişçi istisna nedenseişte bilemiyorum ben çıksam bir anda kendide sıkışacak bunu da biliyor . kuzum şöyle düşünüyorum olmadı boyner gibi yerlere de cv bırakırım marketlerede merkat geçmişimde var. bulamayacaksm da yapacak birşey burası bana iyi gelmiyor ekimde çalışırım belki kendi derse 1 y idare et iş bakarken idare ederim iş bulursamda çıkr giderim .
benim wc işe yaramıyor kiloda geçen yaramadı şok oldum
benim canımda şekerli bir tatlı istiyor ama erteliyorum bakalım.
ay dişler çok zor korkmuyor gibi görünüyorsun .
iyiyim bende 9 günlük tatile az kaldı muhteşem hissediyorum
kilona yakın birini seçim bu teklifi sunabilirsin canım . bunu düşündük 1 2 kere de yaptık ama devamı gelmedi
Kabakta 2 yumurta ve peynir yeniliyor ama seninkide olabilir nerden dönsen kardırYaa bende az once yedim dondurmakahvaltim yagda kirilmis yumurta ve ekmekti kalan 2 ogunumu kabak detoksuyla debam edebilirmiyim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?