- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #287.841
evet benim sektörde her zaman iş var ama haklarını alamıyorsun .denetim eksikliği diyorum.geçen sigortasız eleman yakalandı sigorta görsün diye 10 gün çalıştırıldı sonra çıkışı verildi bu sigortanın eksikliği işte . sürekli kontrol edeceksin sen .bence senin sektörde açıkta kalmazsın diye düşünüyorum boyner gibi kurumsal bi yer güzel olur senin için Allah gönlüne göre versin canım
tam anlamıyla yaptığından eminmisin bende yarım yamalak yapıyordum yaramıyordu bu sefer tüm uydum gayet güzel sonuç aldım
bende dişçiden korkarımNormalde doktor fobim var ama dişçi istisna nedense
Sürekli değil ama belirli aralıklarla olsa güzel olur sanki,tamam ben bakayım dişli bir rakip seceyim o zaman
yooo yaptığın güzelevet benim sektörde her zaman iş var ama haklarını alamıyorsun .denetim eksikliği diyorum.geçen sigortasız eleman yakalandı sigorta görsün diye 10 gün çalıştırıldı sonra çıkışı verildi bu sigortanın eksikliği işte . sürekli kontrol edeceksin sen .
kabak yanında 1 kutu aktive meyveli yoğurt kutuları büyüklüğünde probiyotik yoğurt yiyorum. ceviz yerine badem yada fındık birde domates yiyorum meyveyi bugün sabah yedim 2.ci hakkımı akşam kullanıyorum. sabah yumurta yiyordum z.yağında yapıyordum. tam anlamı ile olmuyor ama veriyorum yinede
bende dişçiden korkarım
kilon kaçtı ilan ver ilanını gören olur mutlaka
ben yediğimi yuttuğum an unuturum kaldığım yerden devam ederimyooo yaptığın güzel
bende takıntı var herşeyi ya tam yapacam ya hiç yapmayacam
o yüzden çok diyeti öle bıraktım
atıyorum bi çikolata yedim minicik o gün diyetim bitti diyip birsürü cıs cos yiyorum
çok salakça dimi
akşam bir resim beklerim tenine çok yakışacak rengiSchonerDuft elbisem geldi çok beğendim iyi ki 40 söylemişim vucudu saran kumaşmış rengi felanda çok güzel akşam evde ayakkabıyla denemek için sabırsızlanıyorum
Pazar günü 66.1 dim canım inşallah cumaya en az -500 gitmiştir diye umut ediyorumevet benim sektörde her zaman iş var ama haklarını alamıyorsun .denetim eksikliği diyorum.geçen sigortasız eleman yakalandı sigorta görsün diye 10 gün çalıştırıldı sonra çıkışı verildi bu sigortanın eksikliği işte . sürekli kontrol edeceksin sen .
kabak yanında 1 kutu aktive meyveli yoğurt kutuları büyüklüğünde probiyotik yoğurt yiyorum. ceviz yerine badem yada fındık birde domates yiyorum meyveyi bugün sabah yedim 2.ci hakkımı akşam kullanıyorum. sabah yumurta yiyordum z.yağında yapıyordum. tam anlamı ile olmuyor ama veriyorum yinede
bende dişçiden korkarım
kilon kaçtı ilan ver ilanını gören olur mutlaka
Güle güle giy canımSchonerDuft elbisem geldi çok beğendim iyi ki 40 söylemişim vucudu saran kumaşmış rengi felanda çok güzel akşam evde ayakkabıyla denemek için sabırsızlanıyorum
diyette yapamadım korumada bari bırakıyım bu huyumu dimi haklısınben yediğimi yuttuğum an unuturum kaldığım yerden devam ederimyoksa diyet yapamam illa bir kaçamak olcak en fazla 1 ay kaçamaksız geçirdim o kadar beni bu yönden örnek alabilirsin
akşam bir resim beklerim tenine çok yakışacak rengi
teşekkürler canım hoşgeldin bu aradaGüle güle giy canım
Evet sana yakın kilom geçen hafta 67,40 düm ama bu hafta mezuniyet istemeyi düşünüyorum. aday listesinde devam edecem bayramda cuma listesi olmayacak büyük ihtimal ilePazar günü 66.1 dim canım inşallah cumaya en az -500 gitmiştir diye umut ediyorumcuma kilo bildirimlerinden sonra kıloma yakın birini bulayım,seninde yakinmis bana kilon
valla kuzum her kaçamakta kaçamağa devam edersek işimiz çok zor . ben halen diyet psikolojisnde ilerliyorum kaçamak yaparken 10 kere düşünüyorum. yaptıysamda diyete kaldığım yerde devamdiyette yapamadım korumada bari bırakıyım bu huyumu dimi haklısın
saol kuzum resim atarım sana
teşekkürler canım hoşgeldin bu arada
en güzelini yapıyosun canımEvet sana yakın kilom geçen hafta 67,40 düm ama bu hafta mezuniyet istemeyi düşünüyorum. aday listesinde devam edecem bayramda cuma listesi olmayacak büyük ihtimal ile
valla kuzum her kaçamakta kaçamağa devam edersek işimiz çok zor . ben halen diyet psikolojisnde ilerliyorum kaçamak yaparken 10 kere düşünüyorum. yaptıysamda diyete kaldığım yerde devamyoksa 100 kilo olurdum sanırım
en güzelini yapıyosun canım
eşim dün senin diyet hiç bitmeyecek heralde diye dalga geçiyor
burası çok soğuk klima ltında olunca donuyorumCok sicakkk
Sen ne zaman geleceksin Ankara’ya görüşelimyaa :) gerçekten görüşmeyi çok isterim :)
hayırlı olsun eviniz kuzum sağlıkla hayırla uzun ömürleriniz olsun inşaallah...
valla diyetisyen ve sporla çok güzel forma girersin ki 3 çocukla hemdeeeeee
Fotoğraf istiyorumSchonerDuft elbisem geldi çok beğendim iyi ki 40 söylemişim vucudu saran kumaşmış rengi felanda çok güzel akşam evde ayakkabıyla denemek için sabırsızlanıyorum
Bebeği bunaltmayalım serin ortama geçelimCok sicakkk
Is yerini ozledim sirf klimadan dolayiburası çok soğuk klima ltında olunca donuyorum
Odadan odaya geziyorum serin yer bulmak icinSen ne zaman geleceksin Ankara’ya görüşelim
Fotoğraf istiyorum
Bebeği bunaltmayalım serin ortama geçelim
Merhaba canım iyiyim toparlandım eşyalarımı yerleştirdim Çocukları doyurup çıkacağım artık gece Ankara’da olurumdrdotty nasılsın kuzum döndün mü ankraya
Is yerini ozledim sirf klimadan dolayi
yol uzun desene .Merhaba canım iyiyim toparlandım eşyalarımı yerleştirdim Çocukları doyurup çıkacağım artık gece Ankara’da olurum
Sen nasılsın
Canım benimOdadan odaya geziyorum serin yer bulmak icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?