Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

evet benim sektörde her zaman iş var ama haklarını alamıyorsun .denetim eksikliği diyorum.geçen sigortasız eleman yakalandı sigorta görsün diye 10 gün çalıştırıldı sonra çıkışı verildi bu sigortanın eksikliği işte . sürekli kontrol edeceksin sen .
kabak yanında 1 kutu aktive meyveli yoğurt kutuları büyüklüğünde probiyotik yoğurt yiyorum. ceviz yerine badem yada fındık birde domates yiyorum meyveyi bugün sabah yedim 2.ci hakkımı akşam kullanıyorum. sabah yumurta yiyordum z.yağında yapıyordum. tam anlamı ile olmuyor ama veriyorum yinede
Normalde doktor fobim var ama dişçi istisna nedense
Sürekli değil ama belirli aralıklarla olsa güzel olur sanki,tamam ben bakayım dişli bir rakip seceyim o zaman
bende dişçiden korkarım
kilon kaçtı ilan ver ilanını gören olur mutlaka

yooo yaptığın güzel
bende takıntı var herşeyi ya tam yapacam ya hiç yapmayacam
o yüzden çok diyeti öle bıraktım
atıyorum bi çikolata yedim minicik o gün diyetim bitti diyip birsürü cıs cos yiyorum
çok salakça dimi

ben yediğimi yuttuğum an unuturum kaldığım yerden devam ederim yoksa diyet yapamam illa bir kaçamak olcak en fazla 1 ay kaçamaksız geçirdim o kadar beni bu yönden örnek alabilirsin
SchonerDuft elbisem geldi çok beğendim iyi ki 40 söylemişim vucudu saran kumaşmış rengi felanda çok güzel akşam evde ayakkabıyla denemek için sabırsızlanıyorum
akşam bir resim beklerim tenine çok yakışacak rengi

Pazar günü 66.1 dim canım inşallah cumaya en az -500 gitmiştir diye umut ediyorum cuma kilo bildirimlerinden sonra kıloma yakın birini bulayım,seninde yakinmis bana kilon

diyette yapamadım korumada bari bırakıyım bu huyumu dimi haklısın
saol kuzum resim atarım sana
Güle güle giy canım
teşekkürler canım hoşgeldin bu arada

Pazar günü 66.1 dim canım inşallah cumaya en az -500 gitmiştir diye umut ediyorum cuma kilo bildirimlerinden sonra kıloma yakın birini bulayım,seninde yakinmis bana kilon
Evet sana yakın kilom geçen hafta 67,40 düm ama bu hafta mezuniyet istemeyi düşünüyorum. aday listesinde devam edecem bayramda cuma listesi olmayacak büyük ihtimal ile
diyette yapamadım korumada bari bırakıyım bu huyumu dimi haklısın
saol kuzum resim atarım sana

teşekkürler canım hoşgeldin bu arada
valla kuzum her kaçamakta kaçamağa devam edersek işimiz çok zor . ben halen diyet psikolojisnde ilerliyorum kaçamak yaparken 10 kere düşünüyorum. yaptıysamda diyete kaldığım yerde devam yoksa 100 kilo olurdum sanırım

en güzelini yapıyosun canım
eşim dün senin diyet hiç bitmeyecek heralde diye dalga geçiyor

yaa :) gerçekten görüşmeyi çok isterim :)

hayırlı olsun eviniz kuzum sağlıkla hayırla uzun ömürleriniz olsun inşaallah...
valla diyetisyen ve sporla çok güzel forma girersin ki 3 çocukla hemdeeeeee
Sen ne zaman geleceksin Ankara’ya görüşelim
SchonerDuft elbisem geldi çok beğendim iyi ki 40 söylemişim vucudu saran kumaşmış rengi felanda çok güzel akşam evde ayakkabıyla denemek için sabırsızlanıyorum
Fotoğraf istiyorum
Bebeği bunaltmayalım serin ortama geçelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…