- 22 Şubat 2017
- 5.229
- 14.638
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #287.861
Uzun canım 7-8 saat sürüyor çocuklarla.yol uzun desene .
iyiyim bende kuzum 9 günlük tatili dört gözle bekliyorum
özel araçla olması büyük avantaj oluyor ama yine de uzun valla .Uzun canım 7-8 saat sürüyor çocuklarla.
Eşimde dün acil döndü Ankara’ya. Yavaş yavaş gideceğiz artık.
9 gün uzun bi tatil yaparsın dinlenirsin
Aaaa evet bayram var unutmuşum ben onu,bu arada şimdiden hayırlı olsun mezuniyetinEvet sana yakın kilom geçen hafta 67,40 düm ama bu hafta mezuniyet istemeyi düşünüyorum. aday listesinde devam edecem bayramda cuma listesi olmayacak büyük ihtimal ile
valla kuzum her kaçamakta kaçamağa devam edersek işimiz çok zor . ben halen diyet psikolojisnde ilerliyorum kaçamak yaparken 10 kere düşünüyorum. yaptıysamda diyete kaldığım yerde devamyoksa 100 kilo olurdum sanırım
Bende az kaldi diye teselli ediyorum kendimi :)Canım benim
Hamileliğin en zor günleri
ağırlaşmak ifadesinin tam karşılığını şimdi yaşıyorsun Allah kolaylık versin az kaldı
Hayırlısıyla
aynen beni artık spor paklar
bitmez deseydin . sen biraz sıkılaşsan 2 kilo versen yeter sana göze batan bir kilon yok
yüz görümlüğü isterim amaSen ne zaman geleceksin Ankara’ya görüşelim
Fotoğraf istiyorum
Bebeği bunaltmayalım serin ortama geçelim
aynen beni artık spor paklar
yüz görümlüğü isterim ama
dakarık neyki diyorum bende yaaaDakarık
Aklıma ilk gelen şey
-hanfendüü saatünüz var mı
-yok
-alırık (kroyummm emmme para bende)
Benimde sürekli canım istiyor lakin bizimkiler yazın yemek yemiyor Bir gün yese iki gün kahvaltıCanım acayip taze fasülye istiyor sebzelerım bıttı yarın alşveriş yapmam lazm kabakta alırım perşembe için
Tütütü maşallahkızlar günaydın
size güzel haberlerim var bu kabak detoksu bi mucizeymiş
2 günde 2 kilo kulağa ne güzel geliyor dimi
daha önce yarım yamalak yapmıştım ama tam olarak hiç yapamamıştım (yine tam değil cornetto yememe rağmen)
6 günde 3 kilo hedefimin 2 sini verdim 4 günde 1 kilo verdimmi tamamdır bu iş
Şu diş olaylarını ben hiç sevmiyorum ameliyat olmam lazım korkudan erteliyorum hepSağol tatlım iyiyim,bu ara diş tedavisine başladim 20 likler çürümüş onları aldırıcam,diyete de tam gaz devam
Sen nasılsın canım?
O bendede varyooo yaptığın güzel
bende takıntı var herşeyi ya tam yapacam ya hiç yapmayacam
o yüzden çok diyeti öle bıraktım
atıyorum bi çikolata yedim minicik o gün diyetim bitti diyip birsürü cıs cos yiyorum
çok salakça dimi
Ya hadi hayırlı olsun cici cici giymelerSchonerDuft elbisem geldi çok beğendim iyi ki 40 söylemişim vucudu saran kumaşmış rengi felanda çok güzel akşam evde ayakkabıyla denemek için sabırsızlanıyorum
Sen ne zaman geleceksin Ankara’ya görüşelim
Fotoğraf istiyorum
Bebeği bunaltmayalım serin ortama geçelim
ben yavaş yavaş bıraktım bu huyumu ama biraz geç olduO bendede varher konuda aynıyım Bi bozdummu tam bozuyor sonra yapamıyorum diye strese giriyorum
çok saol tatlımYa hadi hayırlı olsun cici cici giymelerçok güzel olacak
tibet yogasına başldım birde bir teyzenin videosu var callentetics diye videoları var ona bakmaya başladım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?