Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Jillianı bıraktın mı
Callanetics biliyorum evet ama yapmadım ben onu
KISMEN cnım bıraktım regli olduğum dönemlerde ağır hareketler yapıyorum onun dışında yapmıyorum.
pazartesi callayı denedim byağı hoşuma gitti diyemesemde kaslarımı rahatlattı . kaç kilosun eve döndün mü

Aynen eve döndüm
İşte kaç kiloyum ak koyun kara koyun belli olacak
Birkaç gün verdim kendime en azından sabit çıkayım diye
İyi gömdüm çünkü İzmirde
Kaç gün yaptın Jilliyi

Benimde sürekli canım istiyor lakin bizimkiler yazın yemek yemiyor Bir gün yese iki gün kahvaltı
Kahvalyıyı ben pek sevmiyorum yanında şoyle börek çörek kahvaltılık guzelde tabı ekmek kahvaltılık yemek bana göre değil.sulu yemekler etler vs tarzım.bizim ailede çok çeşit pişer belkıde ondan kahvlya çok alışamadm yapayım diye geçiştryrm çoğu zmn

Aynen eve döndüm
İşte kaç kiloyum ak koyun kara koyun belli olacak
Birkaç gün verdim kendime en azından sabit çıkayım diye
İyi gömdüm çünkü İzmirde
Kaç gün yaptın Jilliyi
1 GÜN
eskisi gibi yapamıyorum hem de çok hamlamışım . bende 67de takıldım bugün kabak detoksu yapıyorum cumaya allah büyük

(5/30) 15.08.18 menüm
KALKINCA
-1 b su
KAHVALTI
- 1 haşlanmış yumurta
- salatalık, 6 çeri domates
- 1 dilim beyaz ve çeçil peynir
- 1 tk krem peynir
- 5 yeşil zeytin
- 2 ceviz
- 1.5 dilim tb ekmeği
ÖĞLE
- 1 b süt ve mısır gevreği
- sade Türk kahvesi
- 1 armut
AKŞAM
- tavada tavuk (100 gr)
- 1.5 dilim ekmek
ARA
- 2 b çay
- sade Türk kahvesi
SU
- 2 lt
SPOR
-(kalkınca) yoga/10 dk
-(sabah) Sabah ısınması/4 dk
-(öğle) uygulamadaki sporlar/20 dk { +temizlik önemli bir spor}
-(akşam) Gece gerinmesi/6 dk

Tavuk yemek konusunda en sevdiğim Her çeşidini istisnasız yiyorum bugünde yapılınca dayanamadım
Ya birde o uygulamadaki yakılan kaloriler doğrumu bana hiç doğru gibi gelmiyor

Bugün bende öyleyim ara öğün yapmadım mı çöküyorum maalesef
Normalde öğlen yemezdim bende iki öğün şeklinde gidiyordum iki gündür şaşırtıyım diye öğle niyetine mısır gevreği yiyorum hafif olsun diye ama ona rağmen akşam yemeğine karnım gurulduyor doyamıyorum sanırsam beni açlık paklıyor

Bugun menüm
Sabah
1 kepek ekmekli kaşarlı tost
1 dilim beyaz peynir, yeşillik
1 şişe maden suyu

Öğle
Omlet, 1 dilim ekmek

Ara
Üzüm, 1 incir, 1 erik

Akşam
Dana sote, pilav

Su : 3 lt.

Kızlar menumu yazayım

Sabah 10.30
Dört kaşık menemen
1 kk peynir
1 tk tereyağı(doğal köy tereyağı)
5 yeşil zeytin
Bir kase yoğurt
2 dilim ekmek

Ara iki kuru incir bir avuç içi ceviz

Akşam:18.00 bir tabak zy kabak yemeği,bir dilim ekmek ve iki kase cacik

1 saat yürüyüş 2 litre su

Yedikçe acıkıyor insan 2 öğün e devam et olmazsa

Napimm kuzum cok yogundum ve yorgun cumartesi pazar bahcede calistik biliyirsun sabah 5 is basi aksam 8 eve girdim hasattim ama diyet yapamadim bahcede sabah kahvaltıda domatesli gozleme yapip yedik ama yilda bir yedim yani,pazartesi ev temuzligi camasirla ugrastim,sali gunu erkek kardesim sehir disinda geldi avm ler gezdik tmm 5 saat yurudum,o gun de acliktan bayilacaktim alel aceke tavuk durum yedik bol salatali,carsambada bahceye gittim sabah 5 te ogle kahvaltiya saldirdim ve hic halim yoktu ama 16:00 kadar ayaktaydim eve geldim baygin yattim aksam 8 kadar bu hafta kacamagim oldu ama cok calistim hareketliydim evde olmayinca diyet olmadi,hani yediklerim tuzlu yagli degildi diyetli gibiydi yarin sabah tartilinca anlicagim,bide dun tulumba tatlisi yedim puff persembe gunu birsey cikmaz ise evdeyim dinlenecegim sabah 10 kadar yatmayi planliyorum( simdi boyle dedim ya kesin bir sey cikar) yarin erkek kardesim büsküvi li yas pasta istedi iki bor cam yap abla diyor :) tobe yarebbim sinaniyorum resmenn..yarin sebze yemegi yapacagim canim cok yesil fasulye yemegi cekiyor detoks dusunuyordum yarin duruma bakacagim ins..yani bu ara yogunum canim dayimgil ve erkek kardesim geldi istekleri var abur cubur hazirlamami ve benle vakit gecirmek istiyorlar ama ben hasatim yorgunum yaaa...

SchonerDuft bide beni goren herkes zayiflamisin diyor ama tarti oyle demiyor,erkek kardesim,annemin komsulari,benim komsular dedi hayret,acaba bahcede calistigimdan dolayi sikilasiyormuyum ne,bide bunlari duyuncada bir gevseme geldi bana bu hafta diyete sadik olmadim ( ahh evde beslendigim gunler bari sabredebilseydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…