- 12 Mart 2013
- 37.828
- 51.656
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #287.881
tibet yogasına başldım birde bir teyzenin videosu var callentetics diye videoları var ona bakmaya başladım .
KISMEN cnım bıraktım regli olduğum dönemlerde ağır hareketler yapıyorum onun dışında yapmıyorum.Jillianı bıraktın mı
Callanetics biliyorum evet ama yapmadım ben onu
KISMEN cnım bıraktım regli olduğum dönemlerde ağır hareketler yapıyorum onun dışında yapmıyorum.
pazartesi callayı denedim byağı hoşuma gitti diyemesemde kaslarımı rahatlattı . kaç kilosun eve döndün mü
Kahvalyıyı ben pek sevmiyorum yanında şoyle börek çörek kahvaltılık guzelde tabı ekmek kahvaltılık yemek bana göre değil.sulu yemekler etler vs tarzım.bizim ailede çok çeşit pişer belkıde ondan kahvlya çok alışamadm yapayım diye geçiştryrm çoğu zmnBenimde sürekli canım istiyor lakin bizimkiler yazın yemek yemiyor Bir gün yese iki gün kahvaltı
1 GÜNAynen eve döndüm
İşte kaç kiloyum ak koyun kara koyun belli olacak
Birkaç gün verdim kendime en azından sabit çıkayım diye
İyi gömdüm çünkü İzmirde
Kaç gün yaptın Jilliyi
Hayırdır canım ne ameliyatı? Ben de sevmiyorum ama dış ihmale gelmez azıcık acisa soluğu dişçide alıyorum ben,çekilecek kadar çürümeden önlem almak lazım.Şu diş olaylarını ben hiç sevmiyorum ameliyat olmam lazım korkudan erteliyorum hep
Ön dişlerin köklerde kist oluşmuş ameliyatla alınacak dediler ama hiçte sevmem Yani korkuyorumHayırdır canım ne ameliyatı? Ben de sevmiyorum ama dış ihmale gelmez azıcık acisa soluğu dişçide alıyorum ben,çekilecek kadar çürümeden önlem almak lazım.
Bugün bende öyleyim ara öğün yapmadım mı çöküyorum maalesefBugün bi türlü doyamıyorum ya
Normalde öğlen yemezdim bende iki öğün şeklinde gidiyordum iki gündür şaşırtıyım diye öğle niyetine mısır gevreği yiyorum hafif olsun diye ama ona rağmen akşam yemeğine karnım gurulduyor doyamıyorum sanırsam beni açlık paklıyorBugün bende öyleyim ara öğün yapmadım mı çöküyorum maalesef
Anladım canım çok geçmiş olsun ama ihmal etmemekte de fayda varÖn dişlerin köklerde kist oluşmuş ameliyatla alınacak dediler ama hiçte sevmem Yani korkuyorum
Yedikçe acıkıyor insan 2 öğün e devam et olmazsaNormalde öğlen yemezdim bende iki öğün şeklinde gidiyordum iki gündür şaşırtıyım diye öğle niyetine mısır gevreği yiyorum hafif olsun diye ama ona rağmen akşam yemeğine karnım gurulduyor doyamıyorum sanırsam beni açlık paklıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?