- 22 Şubat 2017
- 5.229
- 14.638
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #287.901
Canım kurallar şöyle “takıma katılan kişi ilk 2 ay hastalık ve hamilelik özel durumu dışında izne ayrılamaz.Ya birde grupta izin olayı nasıl oluyor acaba birisi bilgilendirebilir mi beni
Bisküvili pasta mı dedin sen?Napimm kuzum cok yogundum ve yorgun cumartesi pazar bahcede calistik biliyirsun sabah 5 is basi aksam 8 eve girdim hasattim ama diyet yapamadim bahcede sabah kahvaltıda domatesli gozleme yapip yedik ama yilda bir yedim yani,pazartesi ev temuzligi camasirla ugrastim,sali gunu erkek kardesim sehir disinda geldi avm ler gezdik tmm 5 saat yurudum,o gun de acliktan bayilacaktim alel aceke tavuk durum yedik bol salatali,carsambada bahceye gittim sabah 5 te ogle kahvaltiya saldirdim ve hic halim yoktuama 16:00 kadar ayaktaydim eve geldim baygin yattim aksam 8 kadar bu hafta kacamagim oldu ama cok calistim hareketliydim evde olmayinca diyet olmadi,hani yediklerim tuzlu yagli degildi diyetli gibiydi yarin sabah tartilinca anlicagim,bide dun tulumba tatlisi yedim puff persembe gunu birsey cikmaz ise evdeyim dinlenecegim sabah 10 kadar yatmayi planliyorum( simdi boyle dedim ya kesin bir sey cikar) yarin erkek kardesim büsküvi li yas pasta istedi iki bor cam yap abla diyor :) tobe yarebbim sinaniyorum resmenn..yarin sebze yemegi yapacagim canim cok yesil fasulye yemegi cekiyor detoks dusunuyordum yarin duruma bakacagim ins..yani bu ara yogunum canim dayimgil ve erkek kardesim geldi istekleri var abur cubur hazirlamami ve benle vakit gecirmek istiyorlar ama ben hasatim yorgunum yaaa...
Canım kurallar şöyle “takıma katılan kişi ilk 2 ay hastalık ve hamilelik özel durumu dışında izne ayrılamaz.
2 kez üst üste bildirim yapmayan diskalifiye edilir. Diskalifiye olan üye bir daha Cuma yarışmalarına katılamaz.”
Sevgiler
Bisküvili pasta mı dedin sen?İnanamıyorum tam da unutmuşken Ben 2 değil 4 borcam olsa soğumasına bile izin vermeden hepsini yiyebilirim
Sabret sabah yap da ye gec saatte kg olcak bacimm :)) amann basa bela kg yaaEve yeni gelebildik çocuklar uyuyor. Ben de hepBitmeyenUmidim yüzünden bisküvili pasta yapsam diyorum bu saatte
Neyse biraz hindistan cevizi kakao 1 küpte tatlandırıcıyla hazırlanmış bu saate uygun olmayan bi süt içeyim bari.
Zaten yolda 1 şişe zero kola içtim.
Biz eskiden markete günlük sipariş veriyorduk aburcuburları. Çok yeniyordu. Çocuklar açar yemeyip dökerlerdiEvet canim nerdeyse bir yili gecmistir yapmayali hep kekten yapiyordum sali gunu malzemeleri aldim yarin yapacağım valla kg korkusundan bir iki dilim yemisimdir soyle bi bor cami bitirmek nasip olmadi korkudan, bayilirim bende immmhh :) evde cok abur cubur tuketen aile degiliz ama yaparsam alirsam yenir evde,bilmiyorum yanlismi yapiyorum acaba cok sagliksiz seyleri eve sokmamaya cocuklari esimide buna alistirdim ama yarin buyuk iki borcami yapim 20dk dan biter :)) ayy bitsinde dayanamamm benn..yinede ayda bir abur cubur aliyorum onla esim ve cocuklarin gozu doyuyor ama bende ayda bir veya iki ayda bir canim isterse cayin yaninda yedigim oldu..bana cogu sey sagliksiz geliyor ama eve girdiginde yenir muhakak.. ne biliyim evde kendi yaptigim kurabiyeler pasta neyse,organik ev yapimi pekmez bal,recel bunlar bile bazilari zararda en azindan içime siniyor saglikli ev yapimi besini ile beslesinler baska birsey istememm.. hersey saglik icin..
Şimdi süt iyi geldi zaten.Sabret sabah yap da ye gec saatte kg olcak bacimm :)) amann basa bela kg yaa
Aslinda iyi olmus seninkiler yememisler, benim cocuklar cok düşkün ama zararli dedimmi israr etmiyorlar canlarim,dur yarin sutlac da yapayim muhallebi ne enerji olsun die has petek baldan tere yagla ekme surup yediriyordum,birde annem sagolsun hic durmaz tatlisi boregi coregi ne yapar cocuklarda her gun annanesine gittikleri icin yiyor benimde cok isime geliyor ,birazda anacigim bana yardimci olmak icin kendi evinde yapip yediryor yeterki sen zayifla diyo :)) buna cok mutlu oluyorum yardımcı olduguna..cocuklarla vakit gecirmek cok guzel kizim ocakta 10 yasina girecek yemek yapmaya bu ara merak sardi surekli ben yapim diyor cok israrci yalvariyo gecen kekli pastayi beraber yaptik, yarin pastanin bir bor camini kizima yaptiracagim,allahim korkuyorum salata yapmasini ogrendi herzaman yapiyim diyo kac defa parmaklarini kesip yaraladi hic yilmadi:) patates kizarmasini cay demlemesini öğrendi,odum kopuyor ben yokken birseye merak salip ocakla oynucak die..ama bin kere maşallah cok becerikli yaa..kizim buyuyor galibaa :))Biz eskiden markete günlük sipariş veriyorduk aburcuburları. Çok yeniyordu. Çocuklar açar yemeyip dökerlerdi
Ben ise paket paket yerdim. Şimdi unuttuk Ocak ayından beri almıyorum. Ama evde birer gün arayla kek kurabiye muhallebi vb. Şeyler yapıyorum çocukların enerjiye ihtiyacı var ara öğünde bu besinler onlara uygun. Babam benim oğlanlara çikolata almıştı Yeni geldiğimizde büyük oğlan “ben sevmem” demiş ortanca 1 parça yemişti. Bizimkiler şaşkın tabi çocuk çikolata yemez mi? diyorlar
Öğünlerini düzenli takip edersek yemiyorlar.
Belki yağ oranın azalıp kas oranın artıyordur olabilir mi. Anneciğin hazırlasın sen yapma da yeme de . Yine dicem imkânın varsa diyetisyene gitsen 1 aylık nasıl olur bak 2 senedir kilon düşmüyor istediğin kiloya.Napimm kuzum cok yogundum ve yorgun cumartesi pazar bahcede calistik biliyirsun sabah 5 is basi aksam 8 eve girdim hasattim ama diyet yapamadim bahcede sabah kahvaltıda domatesli gozleme yapip yedik ama yilda bir yedim yani,pazartesi ev temuzligi camasirla ugrastim,sali gunu erkek kardesim sehir disinda geldi avm ler gezdik tmm 5 saat yurudum,o gun de acliktan bayilacaktim alel aceke tavuk durum yedik bol salatali,carsambada bahceye gittim sabah 5 te ogle kahvaltiya saldirdim ve hic halim yoktuama 16:00 kadar ayaktaydim eve geldim baygin yattim aksam 8 kadar bu hafta kacamagim oldu ama cok calistim hareketliydim evde olmayinca diyet olmadi,hani yediklerim tuzlu yagli degildi diyetli gibiydi yarin sabah tartilinca anlicagim,bide dun tulumba tatlisi yedim puff persembe gunu birsey cikmaz ise evdeyim dinlenecegim sabah 10 kadar yatmayi planliyorum( simdi boyle dedim ya kesin bir sey cikar) yarin erkek kardesim büsküvi li yas pasta istedi iki bor cam yap abla diyor :) tobe yarebbim sinaniyorum resmenn..yarin sebze yemegi yapacagim canim cok yesil fasulye yemegi cekiyor detoks dusunuyordum yarin duruma bakacagim ins..yani bu ara yogunum canim dayimgil ve erkek kardesim geldi istekleri var abur cubur hazirlamami ve benle vakit gecirmek istiyorlar ama ben hasatim yorgunum yaaa...
Anasına çekmiş hamarat maşallah tüpü ağzından kapat istersen sen yokken oynamasınAslinda iyi olmus seninkiler yememisler, benim cocuklar cok düşkün ama zararli dedimmi israr etmiyorlar canlarim,dur yarin sutlac da yapayim muhallebi ne enerji olsun die has petek baldan tere yagla ekme surup yediriyordum,birde annem sagolsun hic durmaz tatlisi boregi coregi ne yapar cocuklarda her gun annanesine gittikleri icin yiyor benimde cok isime geliyor ,birazda anacigim bana yardimci olmak icin kendi evinde yapip yediryor yeterki sen zayifla diyo :)) buna cok mutlu oluyorum yardımcı olduguna..cocuklarla vakit gecirmek cok guzel kizim ocakta 10 yasina girecek yemek yapmaya bu ara merak sardi surekli ben yapim diyor cok israrci yalvariyo gecen kekli pastayi beraber yaptik, yarin pastanin bir bor camini kizima yaptiracagim,allahim korkuyorum salata yapmasini ogrendi herzaman yapiyim diyo kac defa parmaklarini kesip yaraladi hic yilmadi:) patates kizarmasini cay demlemesini öğrendi,odum kopuyor ben yokken birseye merak salip ocakla oynucak die..ama bin kere maşallah cok becerikli yaa..kizim buyuyor galibaa :))
Neler yedin peki kuzumSchonerDuft bide beni goren herkes zayiflamisin diyor ama tarti oyle demiyor,erkek kardesim,annemin komsulari,benim komsular dedi hayret,acaba bahcede calistigimdan dolayi sikilasiyormuyum ne,bide bunlari duyuncada bir gevseme geldi bana bu hafta diyete sadik olmadim ( ahh evde beslendigim gunler bari sabredebilseydim
Kahvaltıyı nispeten daha geç yapmistim o yuzden, kurabiye ne yazık ki normal kakaolu bir kurabiyeKuzu öğlen niye o kadar az yedin: açlık hissettin mi
Bir de kurabiye şekerli miydi?
Diyet kurabiye mi yojsa
Canim aylik saglikli yasam diyetisyene gittim, bu ayin 3 randevum vardi kg fazla cikinca bitaktim gitmedim,diger diyetisyene gitmistim onlarinki hep ayni diyet,bbu saglikli yasamdaki diyetisyende yavas kg veriyordum ama yağdan,eee uygulayamazsan bahcede börek yersen yogurdunu sunu bunu yersen kg verilmez canim,tarlaya oyle yogurt tavuk su bu goturemiyirum elektirik su dolap yok bozulur sicaktan ama bol yesillik salatalik domates yedim yiyorum,canim diyete uyamadigim bu sebebden...sabah tartildim bu hafta hep kacamagim oldu okadar calismaya 76 kg ciktim toplam giden 500 gr yarin eksi cikarmiyim bilmiyorum..Belki yağ oranın azalıp kas oranın artıyordur olabilir mi. Anneciğin hazırlasın sen yapma da yeme de . Yine dicem imkânın varsa diyetisyene gitsen 1 aylık nasıl olur bak 2 senedir kilon düşmüyor istediğin kiloya.
İste cocuklar annesinden ne gorurlerse onu ornek aliyor,ocagin dogalgazini vanadan kapatiyorum aklim kalmasın die,uygulamali gosteriyorum bak yanmaz ise sonra cakmakla yakarsan patlar diyorum ona gore dikkat ediyor bakalim,bir sey degil oglandan korkuyorum oda cok heves ediyor yakiyim dograyim diye isim cok zor dikkatini baska seylere yoneltiyorum ama nafile :))dun omlet yapiyorum anne pusirmesini ogrendim kenarlarini ice doguru aliyon diyor :)Anasına çekmiş hamarat maşallah tüpü ağzından kapat istersen sen yokken oynamasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?