Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Neler yedin peki kuzum
Yukarda yazmistim kuzu cumartesi pazar sabah kahvaltilarinda domatesli biberki gozleme yapip yedik,sali gunu kardesimle avm gezdik yuruduk tam 5 saat acele patates yoktu icinde tavuk durum yedim,annemgildede tulumba tatli yedim ogun..
dunde5:00 bahçede calistim, bahceden oglenleyin eve geldim hemen kahvalti hazirladim tere yagli omlet yaptim tam bugday ekmekle yedim bide has bal yedin iki yk kasik,yine calistim sayilir sebzenin basinda ayakta durdum 16:00 ca
aksamda zeytin peynir salatalik domates yedim yemek hazirlicak dermanim hic yoktu perisandim iste bu hafta tam kacamaklarim bunlardı canim..

Acaba bal sana iyi gelmiyor mu yani yediklerin miktar olarak çok olsa ble hareket halindesin nasıl veremiyorsun anlamıyorum ki bu hafat olaak sınırlı değil genelden bahsediyorum . bir vereydin de tedaviye başlayaydın

yerim ben onu ya evet çocuk nneye çeker genelde

Canım nilğilerin için teşeklürler birkaç so

rum olacak akşam yemeğini kaçta yiyorsun kaçta spor yapıyorsun birde akşam kahvaltı menünü merak ettim porsiyonları.

Canım nilğilerin için teşeklürler birkaç so

rum olacak akşam yemeğini kaçta yiyorsun kaçta spor yapıyorsun birde akşam kahvaltı menünü merak ettim porsiyonları.
akşam 17,30 da yiyorum
kahvaltıda söğüş
bi dilim peynir iki dilim ekmek oluyor
sporu genelde sabhaları yapıyorum aç karnına

lilipit hafta boyunca hiç görmedim herşey yolunda mı
@tobosoludulcinea birkaç gündür hiç yoksun canım ?
segus canım herşey yolunda mı yoksa bebeğin hâlâ iyileşemedi mi
bi-zuzu misafirlerin geldi mi canım çok uğrayamadın takıma
C Caglis yoksun herşey yolunda mı
E elaalemi takıma dönmek istiyorum dedin ama seni yeterince göremiyorum bildirimlerin eksik

segus ta bi gitti tam gitti hala izinde mi bu kız
Izındeyım canım valla telefonu elıme alamıyorum ya ızınde hep hastalıkla gectı.bılıyosun. Ama dıyetıne sadıgım gercı dıyet yapmak ıcın degıl ıcım almıyo bu ara uzuntuden sanırım mıdemde kustu

Oksuruk devam edıyo canım ama gecen haftaya gore cok ıyıyız. Uzun ızın aldım dıye ne heveslenmıstım gezıp tozcaktık hastalıktan kafamız kalkmadı

Kızlarr ozledım hepınızı napıyosunuz. Nasıl gıdıyo kılo vermeler. tugbaFB canım elbısenı gordum cok guzel gule guke gıy
Ben kilo almalardayım canım iyi gidiyor, iyi alıyorum yani bizde özledik seni hemde merak ettik hastalık olunca.
Yeyip içememişsin yarın gelsin bol eksiler

ay benimde küsse keşke
yarın ki bildirimini merakla bekliyorum benden zayıfsın artık
bu hastalıklarda olmadık yerde bulur zaten bende tatili hastalıkla geçirmiştim
sizinde bitsin gitsin hastalıklarınız
Kızlarr ozledım hepınızı napıyosunuz. Nasıl gıdıyo kılo vermeler. tugbaFB canım elbısenı gordum cok guzel gule guke gıy
saol tatlım bende begendim ilk defa bi kıyafeti aramadan direk buldum
normalde özel gün için bişey alacaksam istanbul'un tüm semtlerini gezmem lazımdı

Evet kimse sohbet etmiyor tkımdaki herkese küstüm
geçtin mi ankaraya
Geçtim canım gece geldim evdeydim.
Takımda bi uyumsuzluk mu var anlayamadım kimse yok. Menü bildiren 2-3 kişi sadece.
Neyse yarınki bildirimden sonra 1 hafta tatil sonraki etapta bildirim yapılmayacak. Tatil sonu yeniden kuralları hatırlatalım uymayanlara gereğini uygulayalım.

tatil öncesi elimde minik minik işler var onları bitiriyim dedim o yüzden bi bakıp çıkıyorum kuzum
zaten herkes perşembe diye kaçmış
detoks yapıyolar zaaar yorgun düşmüştürler
Detox Yorgun’u takımım ben bunu niye düşünemedim. Yarın belli olacak artık
Bayram tatili Cumartesi başlıyor sanırım sen ne zaman gideceksin kaynanangillere (ifadelerim çıkmıyor nolduysa artık. Kahkaha kahkaha kahkaha)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…