- 24 Kasım 2015
- 5.532
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #287.921
Yukarda yazmistim kuzu cumartesi pazar sabah kahvaltilarinda domatesli biberki gozleme yapip yedik,sali gunu kardesimle avm gezdik yuruduk tam 5 saat acele patates yoktu icinde tavuk durum yedim,annemgildede tulumba tatli yedim ogun..Neler yedin peki kuzum
Acaba bal sana iyi gelmiyor mu yani yediklerin miktar olarak çok olsa ble hareket halindesin nasıl veremiyorsun anlamıyorum ki bu hafat olaak sınırlı değil genelden bahsediyorum . bir vereydin de tedaviye başlayaydınYukarda yazmistim kuzu cumartesi pazar sabah kahvaltilarinda domatesli biberki gozleme yapip yedik,sali gunu kardesimle avm gezdik yuruduk tam 5 saat acele patates yoktu icinde tavuk durum yedim,annemgildede tulumba tatli yedim ogun..
dunde5:00 bahçede calistim, bahceden oglenleyin eve geldim hemen kahvalti hazirladim tere yagli omlet yaptim tam bugday ekmekle yedim bide has bal yedin iki yk kasik,yine calistim sayilir sebzenin basinda ayakta durdum 16:00 ca
aksamda zeytin peynir salatalik domates yedim yemek hazirlicak dermanim hic yoktu perisandim iste bu hafta tam kacamaklarim bunlardı canim..
yerim ben onu ya evet çocuk nneye çeker geneldeİste cocuklar annesinden ne gorurlerse onu ornek aliyor,ocagin dogalgazini vanadan kapatiyorum aklim kalmasın die,uygulamali gosteriyorum bak yanmaz ise sonra cakmakla yakarsan patlar diyorum ona gore dikkat ediyor bakalim,bir sey degil oglandan korkuyorum oda cok heves ediyor yakiyim dograyim diye isim cok zor dikkatini baska seylere yoneltiyorum ama nafile :))dun omlet yapiyorum anne pusirmesini ogrendim kenarlarini ice doguru aliyon diyor :)
KIzlar hepinize çok teşekkür ederim
10 günde beslenmem şu şekilde idi
Sabah bi haşlanmış yumurta beyazı bi dilim light peynir iki dilim kepekli ekmek sınırsız söğüş ve beyaz çay
Ara bi meyve
Öğlen 7gün et iki köfte büyüklüğünde ve salata
3gün balık 1gün tavuk
Ara: yarın paket grissini
Beyaz çay
Kurudut kuru üzüm yarım çay bardağı
Akşam 7 gün salata (yanında bi but tavuk yada yarım balık )
3gün kahvaltı
1 sebze
Ara:meyve
Spor er gün yürüyüş vardı ancak ben bu hafta pek uygulayandım. Yüzde elli spor tamamdı
Diyetisyenim açlık Çekmeden zayıflatıyor
Kaloriyi de yapmam gerekenleri de güzel hesaplıyor
Ve birebir uygulayınca hep yapdan gidiyor
Ki bu hafta kaçamak da yapmadım şükürler olsun
Bayramda k valideme ve sonra Tatile gideceğim önemli olan orda nasıl beslendiğim
Diyetisyen ne olursa oldun yürüyüşünden vazgeçme diyor asla
Ve de yüzme ekledi
Egzersiz hareketler arttı
Gözhakkı olarak tadına bakabilirsin bazı şeylerin dedi
Ama sporu ihmal etme diye tembihledi
Bakalım sizlerle olmak enerji ve istek veriyor açıkcası
Burda olmak pek güzel
akşam 17,30 da yiyorumCanım nilğilerin için teşeklürler birkaç so
rum olacak akşam yemeğini kaçta yiyorsun kaçta spor yapıyorsun birde akşam kahvaltı menünü merak ettim porsiyonları.
Izındeyım canım valla telefonu elıme alamıyorum ya ızınde hep hastalıkla gectı.bılıyosun. Ama dıyetıne sadıgım
Oksuruk devam edıyo canım ama gecen haftaya gore cok ıyıyız. Uzun ızın aldım dıye ne heveslenmıstım gezıp tozcaktık hastalıktan kafamız kalkmadılilipit hafta boyunca hiç görmedim herşey yolunda mı
@tobosoludulcinea birkaç gündür hiç yoksun canım ?
segus canım herşey yolunda mı yoksa bebeğin hâlâ iyileşemedi mi
bi-zuzu misafirlerin geldi mi canım çok uğrayamadın takıma
C Caglis yoksun herşey yolunda mı
E elaalemi takıma dönmek istiyorum dedin ama seni yeterince göremiyorum bildirimlerin eksik
Geçmiş olsun canım çok üzüldüm ama sağlık olsunda bayram tatilini kendinize ayırırsınız artık.Oksuruk devam edıyo canım ama gecen haftaya gore cok ıyıyız. Uzun ızın aldım dıye ne heveslenmıstım gezıp tozcaktık hastalıktan kafamız kalkmadı
Ben kilo almalardayım canım iyi gidiyor, iyi alıyorum yaniKızlarr ozledım hepınızı napıyosunuz. Nasıl gıdıyo kılo vermeler.tugbaFB canım elbısenı gordum cok guzel gule guke gıy
Evet kimse sohbet etmiyor tkımdaki herkese küstüm
ay benimde küsse keşkeIzındeyım canım valla telefonu elıme alamıyorum ya ızınde hep hastalıkla gectı.bılıyosun. Ama dıyetıne sadıgımgercı dıyet yapmak ıcın degıl ıcım almıyo bu ara uzuntuden sanırım mıdemde kustu
saol tatlım bende begendim ilk defa bi kıyafeti aramadan direk buldumKızlarr ozledım hepınızı napıyosunuz. Nasıl gıdıyo kılo vermeler.tugbaFB canım elbısenı gordum cok guzel gule guke gıy
tatil öncesi elimde minik minik işler var onları bitiriyim dedim o yüzden bi bakıp çıkıyorum kuzum
ben hariç dimiEvet kimse sohbet etmiyor tkımdaki herkese küstüm
geçtin mi ankaraya
Geçtim canım gece geldim evdeydim.Evet kimse sohbet etmiyor tkımdaki herkese küstüm
geçtin mi ankaraya
Detox Yorgun’u takımım ben bunu niye düşünemedim. Yarın belli olacak artıktatil öncesi elimde minik minik işler var onları bitiriyim dedim o yüzden bi bakıp çıkıyorum kuzum
zaten herkes perşembe diye kaçmış
detoks yapıyolar zaaaryorgun düşmüştürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?