Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

yok sana küsmedim gelmeyenlere yazmayanlara küstüm
evet var birşeyler geçen sonuç listesinde baktım 10 kişiyiz ama uğrayan 1 2 kişi yani bunun bayramla ilgisi yok burda ne bayramlar görüm ne ramazanlar gördüm hiçbiri bu kadar sessiz geçmedi .
herkes kendini düşünüyor sanki ben kilo vereyim takım arkadaşım önemli değil kimse kimseyle sohbet etmiyor hatrını sormuyor çok eksiğimiz var tkımca

Bayram sonuna kadar herkes toparlanmış olsun böyle sürdüremeyiz takımı

Benım telefonumun ekranı baya kırıldı nettem şipariş ettık gelmedı daha çok elıme alasım gelmıyor genelde yanlş yazıyırm fırında kabak yıyecegm umarm gıder şişligm bugun adet olmalıydım neden olmadm gerıldım bırazda

kayınvalideciğime c.tesi gidiyoruz canım (üzgün surat üzgün surat üzgün surat)

Selamlar herkese takima ugruyorum ama yarimyamalak okuyup cikiyorum cevap yazmak bi luks gelen giden bitti gene tek kaldik biyerden iyi biyerden de cok yorucu oluyo.. kendimce dun bugun kabak detoksu yapmaya basladim ama tek kabakla kan sekerim dusuyor diye araya 3 incir ceviz badem hurma falan sokusturdum pek bi etkisi yok gibi bana acliktan iyice halsizlesmem disinda.. bana yaramadi tam da yapamiyorum zaten aksam yemegine kabak seysinden yemiycem az gitsin zamanla gitsin kilolar

Çok fazla şeker tüketiyorum. Bayram şekeri almıştım geldikçe gittikçe yiyorum. Tarçın filan kullansam napsam. Bir de kan değerlerim benim dipte. Demir kan vitamin o yüzden mi acaba. Tekrar bi kan tahlili yaptırdım onun sonuçlarını bekliyorum ama eksiklik var bakalım. Meyve de yemeye çalışıyorum oysa ki.

kan tetsini mutlaka yaptır emir düşüklüğü kilo vermeyide engelliyor. tarçınlı süt öneririm ya da bal / pekmez daha doğal kendileri birde hurma yiyebilirsen ye günde 1 tane ye ama kalorisi 90 lardaydı onun sanki

Sabah kahvaltıya biraz bal eklemiştim onu da bugün unuttum. Yumurta filan yiyorum proteinim de çok düşük seviyelerde. Bir de kullandığım ilaçlar ağır ekstra onlarda düşürüyor. Bitki çayı yapıp tarçın kabuğu ekleyeyim.

Ara öğünde yiyebilirsin balı sabahta tutmasan da olur

Geçmiş olsun canım çok üzüldüm ama sağlık olsunda bayram tatilini kendinize ayırırsınız artık.
Oyle canım ya cocuk hasta olmasın en zoru o kendı hastalıgımı gozum gormedı hıc.

Ben kilo almalardayım canım iyi gidiyor, iyi alıyorum yani bizde özledik seni hemde merak ettik hastalık olunca.
Yeyip içememişsin yarın gelsin bol eksiler
Ayy gecen haftaya gore eksıdeyım ama dıyorumya hıc yemek gozum gormedı bayram haftası bıraz yesem bıle alırım heralde

Erkenden menumu yazayım

Sabah :11.00
Bir kk peynir
Bir kaşık çökelek
1 tk köy tereyağı(tuzsuz)
5 yeşil zeytin
Domates salatalık
2 dilim ekmek

14.00 üç kuru kayısı bir avuç içi ceviz

16.30 iki incir

Aksam 17.45
Bir tabak zy ıspanak ve bir kase yoğurt

1 saat yürüyüş ve 2 litre su

Bende oyle dıyodum mıdem bana kusse keske dıyodum kustu kotu bısey degılmıs ya hep kus kalabılırız valla ben tek basıma hıc bısey alamam akrep burcuyum ama okadar kararsız bı ınsanımkı kocam olmadan bısey begenemem kocam cok zevklıdır ama cok sukur

Gıder canım kabagın kalorısı cok az 2 3 kasık yogurtla ye ekmek yeme yarına ekaı gorursun

Afıyet olsun canım guzel menun. Aksam yemgıne bayıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…