- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #287.941
yok sana küsmedimben hariç dimi
evet var birşeyler geçen sonuç listesinde baktım 10 kişiyiz ama uğrayan 1 2 kişi yani bunun bayramla ilgisi yok burda ne bayramlar görüm ne ramazanlar gördüm hiçbiri bu kadar sessiz geçmedi .Geçtim canım gece geldim evdeydim.
Takımda bi uyumsuzluk mu var anlayamadım kimse yok. Menü bildiren 2-3 kişi sadece.
Neyse yarınki bildirimden sonra 1 hafta tatil sonraki etapta bildirim yapılmayacak. Tatil sonu yeniden kuralları hatırlatalım uymayanlara gereğini uygulayalım.
Bayram sonuna kadar herkes toparlanmış olsun böyle sürdüremeyiz takımıyok sana küsmedimgelmeyenlere yazmayanlara küstüm
evet var birşeyler geçen sonuç listesinde baktım 10 kişiyiz ama uğrayan 1 2 kişi yani bunun bayramla ilgisi yok burda ne bayramlar görüm ne ramazanlar gördüm hiçbiri bu kadar sessiz geçmedi .
herkes kendini düşünüyor sanki ben kilo vereyim takım arkadaşım önemli değil kimse kimseyle sohbet etmiyor hatrını sormuyor çok eksiğimiz var tkımca
kayınvalideciğime c.tesi gidiyoruz canım (üzgün surat üzgün surat üzgün surat)Detox Yorgun’u takımım ben bunu niye düşünemedim. Yarın belli olacak artık
Bayram tatili Cumartesi başlıyor sanırım sen ne zaman gideceksin kaynanangillere (ifadelerim çıkmıyor nolduysa artık. Kahkaha kahkaha kahkaha)
tabi canım derece yapıyoruz ama biraz aktif olsak daha iyi olur herkes içinBayram sonuna kadar herkes toparlanmış olsun böyle sürdüremeyiz takımı
Selamlar herkese takima ugruyorum ama yarimyamalak okuyup cikiyorum cevap yazmak bi luks gelen giden bitti gene tek kaldik biyerden iyi biyerden de cok yorucu oluyo.. kendimce dun bugun kabak detoksu yapmaya basladim ama tek kabakla kan sekerim dusuyor diye araya 3 incir ceviz badem hurma falan sokusturdum pek bi etkisi yok gibi bana acliktan iyice halsizlesmem disinda.. bana yaramadi tam da yapamiyorum zaten aksam yemegine kabak seysinden yemiycem az gitsin zamanla gitsin kilolar@lilipit hafta boyunca hiç görmedim herşey yolunda mı
@tobosoludulcinea birkaç gündür hiç yoksun canım ?
segus canım herşey yolunda mı yoksa bebeğin hâlâ iyileşemedi mi
bi-zuzu misafirlerin geldi mi canım çok uğrayamadın takıma
@Caglis yoksun herşey yolunda mı
@elaalemi takıma dönmek istiyorum dedin ama seni yeterince göremiyorum bildirimlerin eksik
kan tetsini mutlaka yaptır emir düşüklüğü kilo vermeyide engelliyor. tarçınlı süt öneririm ya da bal / pekmez daha doğal kendileri birde hurma yiyebilirsen ye günde 1 tane ye ama kalorisi 90 lardaydı onun sankiÇok fazla şeker tüketiyorum. Bayram şekeri almıştım geldikçe gittikçe yiyorum. Tarçın filan kullansam napsam. Bir de kan değerlerim benim dipte. Demir kan vitamin o yüzden mi acaba. Tekrar bi kan tahlili yaptırdım onun sonuçlarını bekliyorum ama eksiklik var bakalım. Meyve de yemeye çalışıyorum oysa ki.
Sabah kahvaltıya biraz bal eklemiştim onu da bugün unuttum. Yumurta filan yiyorum proteinim de çok düşük seviyelerde. Bir de kullandığım ilaçlar ağır ekstra onlarda düşürüyor. Bitki çayı yapıp tarçın kabuğu ekleyeyim.kan tetsini mutlaka yaptır emir düşüklüğü kilo vermeyide engelliyor. tarçınlı süt öneririm ya da bal / pekmez daha doğal kendileri birde hurma yiyebilirsen ye günde 1 tane ye ama kalorisi 90 lardaydı onun sanki
Ara öğünde yiyebilirsin balı sabahta tutmasan da olurSabah kahvaltıya biraz bal eklemiştim onu da bugün unuttum. Yumurta filan yiyorum proteinim de çok düşük seviyelerde. Bir de kullandığım ilaçlar ağır ekstra onlarda düşürüyor. Bitki çayı yapıp tarçın kabuğu ekleyeyim.
Oyle canım ya cocuk hasta olmasın en zoru o kendı hastalıgımı gozum gormedı hıc.Geçmiş olsun canım çok üzüldüm ama sağlık olsunda bayram tatilini kendinize ayırırsınız artık.
Ayy gecen haftaya gore eksıdeyım ama dıyorumya hıc yemek gozum gormedı bayram haftası bıraz yesem bıle alırım heraldeBen kilo almalardayım canım iyi gidiyor, iyi alıyorum yanibizde özledik seni hemde merak ettik hastalık olunca.
Yeyip içememişsin yarın gelsin bol eksiler
Banada kusme kuzumEvet kimse sohbet etmiyor tkımdaki herkese küstüm
geçtin mi ankaraya
Bende oyle dıyodum mıdem bana kusse keske dıyodum kustu kotu bısey degılmıs ya hep kus kalabılırızay benimde küsse keşke
yarın ki bildirimini merakla bekliyorum benden zayıfsın artık
bu hastalıklarda olmadık yerde bulur zaten bende tatili hastalıkla geçirmiştim
sizinde bitsin gitsin hastalıklarınız
saol tatlım bende begendim ilk defa bi kıyafeti aramadan direk buldum
normalde özel gün için bişey alacaksam istanbul'un tüm semtlerini gezmem lazımdı
Gıder canım kabagın kalorısı cok az 2 3 kasık yogurtla ye ekmek yeme yarına ekaı gorursunBenım telefonumun ekranı baya kırıldı nettem şipariş ettık gelmedı daha çok elıme alasım gelmıyor genelde yanlş yazıyırmfırında kabak yıyecegm umarm gıder şişligm bugun adet olmalıydım neden olmadm gerıldım bırazda
Hadi sn yıllık izindesin ama onun dışında herkese küstüm kimse takımı düşünmüyorBanada kusme kuzum
Afıyet olsun canım guzel menun. Aksam yemgıne bayıldımErkenden menumu yazayım
Sabah :11.00
Bir kk peynir
Bir kaşık çökelek
1 tk köy tereyağı(tuzsuz)
5 yeşil zeytin
Domates salatalık
2 dilim ekmek
14.00 üç kuru kayısı bir avuç içi ceviz
16.30 iki incir
Aksam 17.45
Bir tabak zy ıspanak ve bir kase yoğurt
1 saat yürüyüş ve 2 litre su
Bence yazın verdıgı bı gevseklık olabılır herkes sıcaktan bunalıyo galıba. Ama haklısın cok bosluyoruz takımı.Hadi sn yıllık izindesin ama onun dışında herkese küstüm kimse takımı düşünmüyor
1 GÜN
eskisi gibi yapamıyorum hem de çok hamlamışım . bende 67de takıldım bugün kabak detoksu yapıyorum cumaya allah büyük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?