- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #288.141
Bu saatte kaptan değil ŞERİF diyeceksin canım
Esimle derin sohbetteydik laf lafı acti
Ahahah haklisiBu saatte kaptan değil ŞERİF diyeceksin canım
Buraları benden sorulur
Benim sorunum uyuyamamakEsimle derin sohbetteydik laf lafı acti
Bi yandan da bayrama gitmeden dogum gunu hzirligini tamaliyorum
Sen ne yapiyosun
Benim eşim günlerdir dolarla uğraşıyor eve 10-11 gibi geliyor çocukları göremiyor yurt dışına çıkıyorlar tüm ekip gece geri dönüyorlar sabahın köründe yine aynı tempo.Esimle derin sohbetteydik laf lafı acti
Bi yandan da bayrama gitmeden dogum gunu hzirligini tamaliyorum
Sen ne yapiyosun
Yok canim hic agzima sürmedimtugbaFB gece gece tatlı yemeye kalkmadın değil mi kuzum
Geçen gecede selcanmehmetcan bana yapmıştı afiyet olsun tatlım yiyelim içelim güzelleşelimYok canim hic agzima sürmedim
Ammma eşşegin aklina karpuz kabugu dusurdun cornettom vardı hüpletiyim
Bahceli Müstakil ev cok guzel hatta sahane ama bende olsam uyuyamazdim heralde ki uykuya cok düskunumdurBenim sorunum uyuyamamak
Daha önce Konya’da yalnızdım evde müstakil olunca sabaha kadar çocukların başında uyanık kalırdım şimdi de alışkanlık oldu
Ben bizimki 8 de degilde 8.15 gelse nerdesin diye beklerim bi an once gelsin isterim senin isin zormus kuzum hersey normale döner insallah senin icinde ülkemiz içindeBenim eşim günlerdir dolarla uğraşıyor eve 10-11 gibi geliyor çocukları göremiyor yurt dışına çıkıyorlar tüm ekip gece geri dönüyorlar sabahın köründe yine aynı tempo.
Sinirlerim bozuldu valla hem özledim hem sorumluluklar paylaşılmayınca kendimi kötü hissediyorum
Yok canim dönünce istanbulda yapacazDoğum gününü Zonguldak’ta mı yapacaksın
Okudum biskuvili pasta dimi adını söyleyimde canını bi daha istetiyimGeçen gecede selcanmehmetcan bana yapmıştı afiyet olsun tatlım yiyelim içelim güzelleşelim
Walla tutamıyorum kendimi yarın 1 borcam yiicemOkudum biskuvili pasta dimi adını söyleyimde canını bi daha istetiyim
Sende abartmaWalla tutamıyorum kendimi yarın 1 borcam yiicem
İnşallah herşey kısa zamanda düzelirBahceli Müstakil ev cok guzel hatta sahane ama bende olsam uyuyamazdim heralde ki uykuya cok düskunumdur
Sende vazgec bu aliskanligindan gece uykusunun yerini hic bi uyku tutmaz
Ben bizimki 8 de degilde 8.15 gelse nerdesin diye beklerim bi an once gelsin isterim senin isin zormus kuzum hersey normale döner insallah senin icinde ülkemiz içinde
Tamam söz ortalamayı düşürmemek için sadece 2 dilim yeyip bırakıcamSende abartma
Cok canın istedi 1 hadi 2 ye
Kart minnaklar olarak etkileme ortalamamizi
Tamam söz ortalamayı düşürmemek için sadece 2 dilim yeyip bırakıcam
Cok mantikliBayramda herkes protein diyeti yapsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?