Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sanırım öyle ya da ilk tartıldığımda yanlış tartıldım. Fazladan kilo oldu durduk yere
Birşey olmaz verirsin önemli olan da o
Hafta da 1 yap sende ne verirsen kardır zorlamamış olursun en azından
Huhuuuuuuuu
Nerdesiniz kizlarrrrrrrrrrr
Uyuyordum sanırım nasılsın
Kızlar bende jıllıanın ılkını yaptım bu aksam dusumu aldım yattım artık 25dk yapabıldım kabul olurmu yoksa kalp krızı gecırcektım

Jillian keyifli ya yorucu ama keyifli o 5 yapyorsa sen 2 yap ama her hareketi yapmaya çalış
Walla ben yapamadım canım rengim morardı nefesim kesildi Tibet yogası yapıyorum çocuklarla oynuyorum
Oynamadığım günler Leslie bacımla yarım saat yürüyorum olmadı kendimi yollara vuruyorum 1 saat
Tibete devam ediyor musun sen ?
Kaçıncı tekrardasın fiziki ve ruh halin nasıl
Sen benden de çok seviyorsun nasıl yiceksin bir borcam
Ahahah fit iz ama kilo vermeye calisiyoz desek kim inanir
Kilomuzu koruyoruz sadece arada fark var
Bayramda herkes protein diyeti yapsın
Kokulardan yemek bile yiyemem benim işkencem başlıyor

Denge egzersizleri çok iyi gelir canım pilates topu bandı falan işine yarayabilir. Jillian bana çok zor geldi
Ebru sallı ıke bı ara cok pilates yapmıstım
Kabul canım bayram hedıyesı olsun hadı 65te kal bence 67 dersen yıne 70ı kolay gorursun 3 kıloyu bı oturusta alıyo bızım bunyeler

Valla oyle cocuklar daha dayanıklı ya.bende agzınının ıcı kan dolunca bayılcak gıbı oldum ama cok ahlamadı dısı kırıldı sandım meger on ıkı dıs ıcerden dudagına gecmıs. Gectı yara falan kalmadı dorty nın dedıgı gıbı agız yaraları cabuk gecıyo cocuklarda yemesını hıc engellemedı masallah. Zayen bızımkı tasdevrındekı bambam gıbı yakonda bızı kaldırıp havada dondurcek dıye korkuyoruz

Cok keyıflıydı gercekten ama 25 dk dayanabıldım. Sınav hareketşerını 2 yada 3 tane yapabılmısımdır dızlerımın ustunde ayrıca nekadar ham bı vucudum var

Bayramda herkes protein diyeti yapsın
Tam bana gore bayram sekeri bile almadim eve ramazandan kalma bi kase var yeter...yoksa bende yiyorum.. bayram sonuna 57.0 olmak hedefim evdeyim kimsem yok buralarda bi iki arkadas disinda o yuzden baklavalarida yiyemiycem bi yerde guzel haber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…