- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #288.161
Birşey olmaz verirsin önemli olan da oSanırım öyle ya da ilk tartıldığımda yanlış tartıldım. Fazladan kilo oldu durduk yere
Hafta da 1 yap sende ne verirsen kardır zorlamamış olursun en azından1 gün yapabildim kuzum 2.günü aksamina çok aciktim bol yeşillikli bi kisır yaptim deli gibi yedim aci biber turşusuylayok kuzum eşim gelmedi daha izin aldigini soyluyo ama tarihi belli degil diyo bende hani bir sürpriz bekliyorum allahim sen konuyu biliyosun
Uyuyordum sanırım nasılsınHuhuuuuuuuu
Nerdesiniz kizlarrrrrrrrrrr
Kızlar bende jıllıanın ılkını yaptım bu aksam dusumu aldım yattım artık25dk yapabıldım kabul olurmu yoksa kalp krızı gecırcektım
Tibete devam ediyor musun sen ?Walla ben yapamadım canım rengim morardı nefesim kesildi Tibet yogası yapıyorum çocuklarla oynuyorum
Oynamadığım günler Leslie bacımla yarım saat yürüyorum olmadı kendimi yollara vuruyorum 1 saat
Sen benden de çok seviyorsun nasıl yiceksin bir borcamYok canım aslaaaaa
İdeal kilom 67 aslında onun verdiği rahatlık sanırım bendeki ama 70in üstüne çıkmamalıyım yarın bisküvili pasta yeyim 1 borcam dolusu Pazartesi’den itibaren diyetim bayram beni bozmaz kabul mü
Kilomuzu koruyoruz sadece arada fark varAhahah fit iz ama kilo vermeye calisiyoz desek kim inanir
Kokulardan yemek bile yiyemem benim işkencem başlıyorBayramda herkes protein diyeti yapsın
Ebru sallı ıke bı ara cok pilates yapmıstımDenge egzersizleri çok iyi gelir canım pilates topu bandı falan işine yarayabilir. Jillian bana çok zor geldi
Kabul canım bayram hedıyesı olsun hadıYok canım aslaaaaa
İdeal kilom 67 aslında onun verdiği rahatlık sanırım bendeki ama 70in üstüne çıkmamalıyım yarın bisküvili pasta yeyim 1 borcam dolusu Pazartesi’den itibaren diyetim bayram beni bozmaz kabul mü
Valla oyle cocuklar daha dayanıklı ya.bende agzınının ıcı kan dolunca bayılcak gıbı oldum ama cok ahlamadı dısı kırıldı sandım meger on ıkı dıs ıcerden dudagına gecmıs. Gectı yara falan kalmadı dorty nın dedıgı gıbı agız yaraları cabuk gecıyo cocuklarda yemesını hıc engellemedı masallah. Zayen bızımkı tasdevrındekı bambam gıbı yakonda bızı kaldırıp havada dondurcek dıye korkuyoruzSaol kuzum cabuk durdu kan allahtan yoksa bende giderdim az kalmisti yani Allahim onlari korusun
Agzindan kan akiyor ben bayildim bayilacam bizim kiz o sirada jelibon görmüs anne bunu yiyimmi diyo allahim gülermisin aglarmisin cocuklar daha dayanikli bazen biz annelerden(jelibonuda bilmez bu arada)
Sizede cok gecmis olsun canim yara felan kalmamistir insallah
Kozlar sıze nasıl bıldırım gelıyo bana hıc gelmıyo.Bu saatte kaptan değil ŞERİF diyeceksin canım
Buraları benden sorulur
GünaydınKozlar sıze nasıl bıldırım gelıyo bana hıc gelmıyo.
Cok keyıflıydı gercekten ama 25 dk dayanabıldım. Sınav hareketşerını 2 yada 3 tane yapabılmısımdır dızlerımın ustunde ayrıcaBirşey olmaz verirsin önemli olan da o
Hafta da 1 yap sende ne verirsen kardır zorlamamış olursun en azından
Uyuyordum sanırım nasılsın
Jillian keyifli ya yorucu ama keyifli o 5 yapyorsa sen 2 yap ama her hareketi yapmaya çalış
Tibete devam ediyor musun sen ?
Kaçıncı tekrardasın fiziki ve ruh halin nasıl
Sen benden de çok seviyorsun nasıl yiceksin bir borcam
Kilomuzu koruyoruz sadece arada fark var
Kokulardan yemek bile yiyemem benim işkencem başlıyor
Gunaydın canımm nasılsınGünaydın kızlar iyi hafta sonu herkese
Yarım şınavı 2 3 tane yapabildiysen durum vahimCok keyıflıydı gercekten ama 25 dk dayanabıldım. Sınav hareketşerını 2 yada 3 tane yapabılmısımdır dızlerımın ustunde ayrıcanekadar ham bı vucudum var
Bulanık erkenden uyandım 9 gün tatilim oysaki uyuyup dinlenmem lazım 6da uyandımGunaydın canımm nasılsın
Anladım canım zaten bıldırım beklemıyorum gelmıyo cunkuGünaydın
Bana da gelmiyor bazen bildirim takıma sık sık gir o zaman düzeliyor yani bildirim yoksa da gir anlamında
Valla 2 3 tane anca yapabıldım. Benım kollarım kalın salık etlerı kaslar demekkı cok zayıfYarım şınavı 2 3 tane yapabildiysen durum vahimama zamanla yaparsın merak etme
Ise gıderkende canın yataktan cıkmak ıstemez evdeyken uyku tutmuyoBulanık erkenden uyandım 9 gün tatilim oysaki uyuyup dinlenmem lazım 6da uyandım
Demek ki . Alışırsın başta bende zorlandım ama sonradan açıldım çerez gibi geliyor şimdiValla 2 3 tane anca yapabıldım. Benım kollarım kalın salık etlerı kaslar demekkı cok zayıf
Hep aynı vıdeoyu yapmıcaz dımı.Demek ki . Alışırsın başta bende zorlandım ama sonradan açıldım çerez gibi geliyor şimdi
Sırtım çok ağrıyor spor yapamıyorum anca esneme yapabilirim. Eşim işten gelecek onu bekliyorum .Ise gıderkende canın yataktan cıkmak ıstemez evdeyken uyku tutmuyospor falan yapsaydın kalkıp.
30 gün boyunca yapacaksın sonra level 2 var ona geçeceksinHep aynı vıdeoyu yapmıcaz dımı.
Gecmıs olsun canım yorma ozaman kendını. Artık mezunsun nasılsaSırtım çok ağrıyor spor yapamıyorum anca esneme yapabilirim. Eşim işten gelecek onu bekliyorum .
Aa bende 1 2 dıye 30a kadar vıdeo vardı surayla yapcaz sandım. Tamam ozaman ıyımıs30 gün boyunca yapacaksın sonra level 2 var ona geçeceksin
Tam bana gore bayram sekeri bile almadim eve ramazandan kalma bi kase var yeter...yoksa bende yiyorum.. bayram sonuna 57.0 olmak hedefim evdeyim kimsem yok buralarda bi iki arkadas disinda o yuzden baklavalarida yiyemiycem bi yerde guzel haberBayramda herkes protein diyeti yapsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?