- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #288.181
Gunaydin havalar cok guzel enerjimde guzel simdi zumba yapcam sabah +300 gr olarak uyandim dune gore hemen bi zumba yapip odemi atmam lazim moralim bozuluyor yoksa.. sen nasilsin ise mi gidiyosunGünaydın kızlar iyi hafta sonu herkese
Her gün tartilmak kilo vermeyi engelliyor canım stresten,ben kendimde çok tecrübe ettim ve şuan sadece pazartesi ve cuma tartiliyorumGunaydin havalar cok guzel enerjimde guzel simdi zumba yapcam sabah +300 gr olarak uyandim dune gore hemen bi zumba yapip odemi atmam lazim moralim bozuluyor yoksa.. sen nasilsin ise mi gidiyosun
Keske bende oyle yapabılsem ama her gun her dk tartıyo her gprdugumde cıkıyorum tepesıneHer gün tartilmak kilo vermeyi engelliyor canım stresten,ben kendimde çok tecrübe ettim ve şuan sadece pazartesi ve cuma tartiliyorum
Mezunum ama diyete devam biraz güneşe çıkıcam çıktığımda geçmezse tibeti bırakacam esneme hareketlerine geçcem.Gecmıs olsun canım yorma ozaman kendını. Artık mezunsun nasılsa
Yok kuzum 3 level dan oluşuyor 3 ayda fitlesiyorsunAa bende 1 2 dıye 30a kadar vıdeo vardı surayla yapcaz sandım. Tamam ozaman ıyımıs
Yok kuzum izinliyim taa hafta ya pazartesine kadarGunaydin havalar cok guzel enerjimde guzel simdi zumba yapcam sabah +300 gr olarak uyandim dune gore hemen bi zumba yapip odemi atmam lazim moralim bozuluyor yoksa.. sen nasilsin ise mi gidiyosun
Günaydın kuzum buldun mu kendine yarış yapacak bir rakipGünaydın kızlar
Geçmişi oku oku bitmedi ne çok konusmussunuz
Olmaz oyle gunahiyla sevabiyla diyetteyizÇok karışık oldu ne zaman Ne yedim kestiremediğim için bugün yazmayayım didim
Bidaha olmaz inşallahHer zaman yaptigim bisey degil ogun atlamak lokumdan dolayi da olmadi sadece kizimla ugrasmaktan ne yemek yapmaya ne yeme firsat olmadi saatte gec olunca o saatten sonra yemeyim hem lokumu telafi edeyim edeyim dedim iyi oldu yani bi taraftan
Kızlar bende jıllıanın ılkını yaptım bu aksam dusumu aldım yattım artık25dk yapabıldım kabul olurmu yoksa kalp krızı gecırcektım
Aynı ben aynı benHep diyorum ki “bu hafta diyete başlayacağım” sonra bi sürü bahane ile erteliyorum. Nasıl olsa diyete başlayacağım diye de çok yiyorum. Kendime engel olamıyorum (aynı hamilelik süreçlerimde olduğu gibi )
Benimde canim cekti yaYok canım aslaaaaa
İdeal kilom 67 aslında onun verdiği rahatlık sanırım bendeki ama 70in üstüne çıkmamalıyım yarın bisküvili pasta yeyim 1 borcam dolusu Pazartesi’den itibaren diyetim bayram beni bozmaz kabul mü
Yiyin icin israf etmeyinGeçen gecede selcanmehmetcan bana yapmıştı afiyet olsun tatlım yiyelim içelim güzelleşelim
İyiyim çok şükür sen nasilsinn tatil tatil ayaklanmissin hemenUyuyordum sanırım nasılsı
Canım 10gun sonra 2.level gececeksin bi10 gun sonra da 3.cuAa bende 1 2 dıye 30a kadar vıdeo vardı surayla yapcaz sandım. Tamam ozaman ıyımıs
Yoh kız bir aylik o seri 10 ar gun 3levelYok kuzum 3 level dan oluşuyor 3 ayda fitlesiyorsun
Bayram haftası olduğu için diğer hafta dişli bir rakip seceyim diyorum bu hafta kilo bildirimi de yok zatenMezunum ama diyete devam biraz güneşe çıkıcam çıktığımda geçmezse tibeti bırakacam esneme hareketlerine geçcem.
Yok kuzum 3 level dan oluşuyor 3 ayda fitlesiyorsun
Yok kuzum izinliyim taa hafta ya pazartesine kadar
Günaydın kuzum buldun mu kendine yarış yapacak bir rakip
Beni diyetisyenim uyarmıştı tartilma diye sonra baktim cidden sık tartilmadigim zaman çok daha iyi kilo veriyorum tecrübeyle sabitKeske bende oyle yapabılsem ama her gun her dk tartıyo her gprdugumde cıkıyorum tepesıne
Biz bayramı pazartesi sanıp bitirdik hepsini şükür bişi kalmadıBayram temızlıgımı canım. Bende baklava yapıcam daha sonrasındada temızlık
Pilates gerçekten faydalı bi Ara ben ebru şallı videoları izleyip yapmıştım baya bir faydası oluyorDenge egzersizleri çok iyi gelir canım pilates topu bandı falan işine yarayabilir. Jillian bana çok zor geldi
MantıklıBayramda herkes protein diyeti yapsın
Canım ben hâlâ başladığım gibi 3 tekrarla yapıyorum. Kova hatunu bazı hareketlerin alternatiflerini önerdi ama ben bozmak istemedim. Belim de ağrılarım sürüyor ama bunlar benimle ömürlük. Ameliyat olacağım ama korkuyorum çocuklar az daha büyüsün diye bekliyorum. Sinirlilik hallerim geçti. Babam diyor ki akşamları bi büyük içmiş gibi davranıyormuşum. Ne yapayım bazı şeyleri olduğu gibi kabullenmeliyim çocukların davranışlarına karşı gösterilecek tepkiler yetişkinlere gösterdiğin gibi olmuyor. Bazen sadece tamam diyorsun bazen bırakıp ağlatıyorsun. Yani dışarıdan bakan biri bu kadın akıldan eksik mi diyebilir. Altında şort başında yazmayla sevinç nidaları eşliğinde scooter süren saklambaç oynayan bulunduğunda çamura yatan bi kadınım. Artık yaşıtlarımla iletişim kurmak istiyorum. Küçüğüde kreşe başlatınca (2sene sonra) kendimi de yaşlılar kreşine vericem.Birşey olmaz verirsin önemli olan da o
Hafta da 1 yap sende ne verirsen kardır zorlamamış olursun en azından
Uyuyordum sanırım nasılsın
Jillian keyifli ya yorucu ama keyifli o 5 yapyorsa sen 2 yap ama her hareketi yapmaya çalış
Tibete devam ediyor musun sen ?
Kaçıncı tekrardasın fiziki ve ruh halin nasıl
Sen benden de çok seviyorsun nasıl yiceksin bir borcam
Kilomuzu koruyoruz sadece arada fark var
Kokulardan yemek bile yiyemem benim işkencem başlıyor
Sagol canimAksam yemeyerek telafı etmıssın canım uzulme cuma gunu odul vermıssın kendıne
Boyoz
Ekmek
Simit
Makarna
Bezelye
İyi yolculuklar canım benimmmm
Turkuaz
Lokum yemiyoruz munter tatlısı yiyoruz hurmanın çekirdeğini çıkarıp içine fındık kırıkları ve bol hindistan cevizi ile (hurmanın biraz tatlı olması gerek ben Tadım markayla seviyorum)
Bugünlük kuralları çiğnediniz yani
@hedefyeniben inşallah bu kadar ikazdan sonra menülerini düzeltirsin canım
Aynen hatta banyoda idi yatakodama aldim hersabah ogle aksam kac gr yedigimi hesaplamak iyi geliyo.. benim minnakta gidip cikiyo tepesine en son ustunde kiyafetini cekistiriyodu ciplak tartilip ham kilosunu ogrenecek herhal annesı gibiKeske bende oyle yapabılsem ama her gun her dk tartıyo her gprdugumde cıkıyorum tepesıne
Ben tartilmayinca diyette oldugumu unutuyorumBeni diyetisyenim uyarmıştı tartilma diye sonra baktim cidden sık tartilmadigim zaman çok daha iyi kilo veriyorum tecrübeyle sabit
Migros gibi buyuk marketlerde var. Ben chia tohumu almistim yogurda bir yemekkasigi ekleyip yiyordum. Sonradan aslinda bu tohunlarinda cok kalorili oldugunu ogrenip biraktim. Simdi pogacalarimin ustunu susluyo chia tohumlarimKızlar kinoa alicam bugün tüm marketlerde varmidir? Ve kinoayi nasıl tuketiyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?