Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Gunaydin havalar cok guzel enerjimde guzel simdi zumba yapcam sabah +300 gr olarak uyandim dune gore hemen bi zumba yapip odemi atmam lazim moralim bozuluyor yoksa.. sen nasilsin ise mi gidiyosun
Her gün tartilmak kilo vermeyi engelliyor canım stresten,ben kendimde çok tecrübe ettim ve şuan sadece pazartesi ve cuma tartiliyorum

Gecmıs olsun canım yorma ozaman kendını. Artık mezunsun nasılsa
Mezunum ama diyete devam biraz güneşe çıkıcam çıktığımda geçmezse tibeti bırakacam esneme hareketlerine geçcem.
Aa bende 1 2 dıye 30a kadar vıdeo vardı surayla yapcaz sandım. Tamam ozaman ıyımıs
Yok kuzum 3 level dan oluşuyor 3 ayda fitlesiyorsun
Gunaydin havalar cok guzel enerjimde guzel simdi zumba yapcam sabah +300 gr olarak uyandim dune gore hemen bi zumba yapip odemi atmam lazim moralim bozuluyor yoksa.. sen nasilsin ise mi gidiyosun
Yok kuzum izinliyim taa hafta ya pazartesine kadar
Günaydın kızlar
Geçmişi oku oku bitmedi ne çok konusmussunuz
Günaydın kuzum buldun mu kendine yarış yapacak bir rakip

Çok karışık oldu ne zaman Ne yedim kestiremediğim için bugün yazmayayım didim
Olmaz oyle gunahiyla sevabiyla diyetteyiz

Her zaman yaptigim bisey degil ogun atlamak lokumdan dolayi da olmadi sadece kizimla ugrasmaktan ne yemek yapmaya ne yeme firsat olmadi saatte gec olunca o saatten sonra yemeyim hem lokumu telafi edeyim edeyim dedim iyi oldu yani bi taraftan
Bidaha olmaz inşallah

Kızlar bende jıllıanın ılkını yaptım bu aksam dusumu aldım yattım artık 25dk yapabıldım kabul olurmu yoksa kalp krızı gecırcektım
kiz zaten 27 dk falan suruyor ya

Aynı ben aynı ben

Benimde canim cekti ya

Geçen gecede selcanmehmetcan bana yapmıştı afiyet olsun tatlım yiyelim içelim güzelleşelim
Yiyin icin israf etmeyin

Uyuyordum sanırım nasılsı
İyiyim çok şükür sen nasilsinn tatil tatil ayaklanmissin hemen

Aa bende 1 2 dıye 30a kadar vıdeo vardı surayla yapcaz sandım. Tamam ozaman ıyımıs
Canım 10gun sonra 2.level gececeksin bi10 gun sonra da 3.cu

Bayram haftası olduğu için diğer hafta dişli bir rakip seceyim diyorum bu hafta kilo bildirimi de yok zaten

Canım ben hâlâ başladığım gibi 3 tekrarla yapıyorum. Kova hatunu bazı hareketlerin alternatiflerini önerdi ama ben bozmak istemedim. Belim de ağrılarım sürüyor ama bunlar benimle ömürlük. Ameliyat olacağım ama korkuyorum çocuklar az daha büyüsün diye bekliyorum. Sinirlilik hallerim geçti. Babam diyor ki akşamları bi büyük içmiş gibi davranıyormuşum. Ne yapayım bazı şeyleri olduğu gibi kabullenmeliyim çocukların davranışlarına karşı gösterilecek tepkiler yetişkinlere gösterdiğin gibi olmuyor. Bazen sadece tamam diyorsun bazen bırakıp ağlatıyorsun. Yani dışarıdan bakan biri bu kadın akıldan eksik mi diyebilir. Altında şort başında yazmayla sevinç nidaları eşliğinde scooter süren saklambaç oynayan bulunduğunda çamura yatan bi kadınım. Artık yaşıtlarımla iletişim kurmak istiyorum. Küçüğüde kreşe başlatınca (2sene sonra) kendimi de yaşlılar kreşine vericem.
Aaa bu arada 1 borcam bisküvili pasta ne ki ben soğumadan ikisini birden yiyebilirim ama yapmadım yemicem abim falan gelirse yaparım en azından abim yarısını yer

Amaa ammaaa aksam yemedim

Keske bende oyle yapabılsem ama her gun her dk tartıyo her gprdugumde cıkıyorum tepesıne
Aynen hatta banyoda idi yatakodama aldim hersabah ogle aksam kac gr yedigimi hesaplamak iyi geliyo.. benim minnakta gidip cikiyo tepesine en son ustunde kiyafetini cekistiriyodu ciplak tartilip ham kilosunu ogrenecek herhal annesı gibi

Beni diyetisyenim uyarmıştı tartilma diye sonra baktim cidden sık tartilmadigim zaman çok daha iyi kilo veriyorum tecrübeyle sabit
Ben tartilmayinca diyette oldugumu unutuyorum gunde en az 3 kez tepesindeyim banada tartilmak iyi geliyo

Kızlar kinoa alicam bugün tüm marketlerde varmidir? Ve kinoayi nasıl tuketiyorsunuz?
Migros gibi buyuk marketlerde var. Ben chia tohumu almistim yogurda bir yemekkasigi ekleyip yiyordum. Sonradan aslinda bu tohunlarinda cok kalorili oldugunu ogrenip biraktim. Simdi pogacalarimin ustunu susluyo chia tohumlarim onu yiyecegine 200 kalorilik baska biseyi tercih etmek mantikli gelmisti bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…