Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bambamın annesi
Tam bana gore bayram sekeri bile almadim eve ramazandan kalma bi kase var yeter...yoksa bende yiyorum.. bayram sonuna 57.0 olmak hedefim evdeyim kimsem yok buralarda bi iki arkadas disinda o yuzden baklavalarida yiyemiycem bi yerde guzel haber
Bu et bayramı şeker bayramı değil
Tatlı yok
Kızlar kinoa alicam bugün tüm marketlerde varmidir? Ve kinoayi nasıl tuketiyorsunuz?
Canım beyaz kinoa al kırmızı kinoa hiç yenmiyor çok kötü. Birde pişirmeden önce elinin içinde ovalayarak bol bol yıkamak ve o esansiyel tadı gitsin diye suda bekletmek gerekiyor.
Ben zaman zaman deniyorum ama sevmiyorum.
Karabuğday ı sevdim öneririm

Ben niye öyle hatırladım acaba geçen sene nasıl yaptım beynim yandı
Yoh kız bir aylik o seri 10 ar gun 3level
6 da uyandım ya şimdi biraz uzandım uyuyamadım tabi
Bayram haftası olduğu için diğer hafta dişli bir rakip seceyim diyorum bu hafta kilo bildirimi de yok zaten
Şimdiden seç iletişim kurulana kadar hafta biter
3 tekrar ile ne kadar zamandır yapıyorsun.
Alternatifini yapabilirsin rahat olacaksa sinra orjinaline dönersin .
Senin ruhun 18 lik bedenin 20 lik maşallah sana :) .
Canımı çektirdin şimdi yapayım bende sonra annemlere götüreyim çoğunu babamla kardeşim yesin

Kinoa özellikle sağlık için çok faydalı olduğu için almak istedim aslında,sadece diyet için değil yani,iyi bir aminoasit ve protein kaynağıymis bende denemek istedim

Uyarın için teşekkür ederim canım,daha önce hiç denemedim tadını sevmezsem yemem zaten,sırf çok faydalı diye almak istiyorum,karabuğdayi da araştırayım o zaman sağol canim

Normal şartlarda dün 7 tekrara geçmeliydim Bugün 16. günüm ve ben başladığım gün gibi 3 tekrarlı yapıyorum olsun hiçten iyidir ben zaten 21 tekrarlara kadar ilerleyemem. 3er 3er yaparım
Tüm takım bayram tatlısı niyetine bisküvili pasta yiyeceğiz

Valla canım bakvala tarzı tatlı istiyor ama bisküvili neyime yetmiyor demi .
Ruhsal ya da fiziksel yönde farklılık yaşıyor musun?
Ben Geçen kaza atlattım dolmuşa bindim iç sesim beni ikna etmeye çalışıyor ineyim diye ama parayı verdim diyorum bir yandan da araç durakta kaza yaptı tüm cam üstüme patladı allah.korudu beni

Ayy tatli olarak sevdiğim tek şey bisküvili pasta bayılırim, bir tepsi olsa yerim o kadar, o nedenle hiç yapmam yememek için

Arkadaşlar bu üçüncülükten bıktım artık haydi gayret edin biraz 585. Etapta sizden birincilik bekliyorum. Herkes et bayramında protein diyeti yapsın
SchonerDuft mezun edemedik kuzum seni. Kontrol etmemiştim hesaplamayı 40 yıllık kaptan yardımcısı yanılmaz dedim. Seabaharın uyarısıyla 585. Etapta göstereceğin üstün başarıyla mezun ederiz artık hem benimde verilecek 2 kilom var mezuniyetinde güzel bir elbise giymek istiyorum

kaptinn ile 2 kere kontrol ettik oluyorsun dedi o da bende 2 3 kere hesap ettim neyse vardır bunda da bir hayır detokslari sıralarım artık arkaya arkaya

kaptinn ile 2 kere kontrol ettik oluyorsun dedi o da bende 2 3 kere hesap ettim neyse vardır bunda da bir hayır detokslari sıralarım artık arkaya arkaya
Abooo ama ben oluyosn diye dusunmustm yani hesap yapmadim ama kabaca bakinca baya vermissin olursn dediydim
Neyse az daha vermis olursn boylelikle

Abooo ama ben oluyosn diye dusunmustm yani hesap yapmadim ama kabaca bakinca baya vermissin olursn dediydim
Neyse az daha vermis olursn boylelikle
Şakacı seni bende sen hesapladın sandım neyse yapcak birşey yok artık
Insallah verecegim zaten regl oldum. O kadar seker isteginin ani kilo fazlasinin sebebi belli oldu bir sonraki hafta duzelmis olurum. Motivasyonum dustu yalniz
Neden motive düşüyor her 100 gr artıda motive düşecekse hiç kilo veremezsin baştan anlaşalım bu konuda seninle . Regli dönemin ve yeni başlıyorsun diyete

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…