- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #288.201
Ben takip olabilirim.Bayram haftası olduğu için diğer hafta dişli bir rakip seceyim diyorum bu hafta kilo bildirimi de yok zaten
Bambamın annesiValla oyle cocuklar daha dayanıklı ya.bende agzınının ıcı kan dolunca bayılcak gıbı oldum ama cok ahlamadı dısı kırıldı sandım meger on ıkı dıs ıcerden dudagına gecmıs. Gectı yara falan kalmadı dorty nın dedıgı gıbı agız yaraları cabuk gecıyo cocuklarda yemesını hıc engellemedı masallah. Zayen bızımkı tasdevrındekı bambam gıbı yakonda bızı kaldırıp havada dondurcek dıye korkuyoruz
Bu et bayramı şeker bayramı değilTam bana gore bayram sekeri bile almadim eve ramazandan kalma bi kase var yeter...yoksa bende yiyorum.. bayram sonuna 57.0 olmak hedefim evdeyim kimsem yok buralarda bi iki arkadas disinda o yuzden baklavalarida yiyemiycem bi yerde guzel haber
Canım beyaz kinoa al kırmızı kinoa hiç yenmiyor çok kötü. Birde pişirmeden önce elinin içinde ovalayarak bol bol yıkamak ve o esansiyel tadı gitsin diye suda bekletmek gerekiyor.Kızlar kinoa alicam bugün tüm marketlerde varmidir? Ve kinoayi nasıl tuketiyorsunuz?
Ben niye öyle hatırladım acaba geçen sene nasıl yaptım beynim yandıOlmaz oyle gunahiyla sevabiyla diyetteyiz
Bidaha olmaz inşallah
kiz zaten 27 dk falan suruyor ya
Aynı ben aynı ben
Benimde canim cekti ya
Yiyin icin israf etmeyin
İyiyim çok şükür sen nasilsinn tatil tatil ayaklanmissin hemen
Canım 10gun sonra 2.level gececeksin bi10 gun sonra da 3.cu
6 da uyandım ya şimdi biraz uzandım uyuyamadım tabiYoh kız bir aylik o seri 10 ar gun 3level
Şimdiden seç iletişim kurulana kadar hafta biterBayram haftası olduğu için diğer hafta dişli bir rakip seceyim diyorum bu hafta kilo bildirimi de yok zaten
3 tekrar ile ne kadar zamandır yapıyorsun.Canım ben hâlâ başladığım gibi 3 tekrarla yapıyorum. Kova hatunu bazı hareketlerin alternatiflerini önerdi ama ben bozmak istemedim. Belim de ağrılarım sürüyor ama bunlar benimle ömürlük. Ameliyat olacağım ama korkuyorum çocuklar az daha büyüsün diye bekliyorum. Sinirlilik hallerim geçti. Babam diyor ki akşamları bi büyük içmiş gibi davranıyormuşum. Ne yapayım bazı şeyleri olduğu gibi kabullenmeliyim çocukların davranışlarına karşı gösterilecek tepkiler yetişkinlere gösterdiğin gibi olmuyor. Bazen sadece tamam diyorsun bazen bırakıp ağlatıyorsun. Yani dışarıdan bakan biri bu kadın akıldan eksik mi diyebilir. Altında şort başında yazmayla sevinç nidaları eşliğinde scooter süren saklambaç oynayan bulunduğunda çamura yatan bi kadınım. Artık yaşıtlarımla iletişim kurmak istiyorum. Küçüğüde kreşe başlatınca (2sene sonra) kendimi de yaşlılar kreşine vericem.
Aaa bu arada 1 borcam bisküvili pasta ne ki ben soğumadan ikisini birden yiyebilirim ama yapmadım yemicem abim falan gelirse yaparım en azından abim yarısını yer
Kaç kilosun canım,bayram haftasından sonra mı yarışalım?Ben takip olabilirim.
Kinoa özellikle sağlık için çok faydalı olduğu için almak istedim aslında,sadece diyet için değil yani,iyi bir aminoasit ve protein kaynağıymis bende denemek istedimMigros gibi buyuk marketlerde var. Ben chia tohumu almistim yogurda bir yemekkasigi ekleyip yiyordum. Sonradan aslinda bu tohunlarinda cok kalorili oldugunu ogrenip biraktim. Simdi pogacalarimin ustunu susluyo chia tohumlarimonu yiyecegine 200 kalorilik baska biseyi tercih etmek mantikli gelmisti bana
Uyarın için teşekkür ederim canım,daha önce hiç denemedim tadını sevmezsem yemem zaten,sırf çok faydalı diye almak istiyorum,karabuğdayi da araştırayım o zaman sağol canimBambamın annesi
Bu et bayramı şeker bayramı değil
Tatlı yok
Canım beyaz kinoa al kırmızı kinoa hiç yenmiyor çok kötü. Birde pişirmeden önce elinin içinde ovalayarak bol bol yıkamak ve o esansiyel tadı gitsin diye suda bekletmek gerekiyor.
Ben zaman zaman deniyorum ama sevmiyorum.
Karabuğday ı sevdim öneririm
Normal şartlarda dün 7 tekrara geçmeliydim Bugün 16. günüm ve ben başladığım gün gibi 3 tekrarlı yapıyorumBen niye öyle hatırladım acaba geçen sene nasıl yaptım beynim yandı
6 da uyandım ya şimdi biraz uzandım uyuyamadım tabi
Şimdiden seç iletişim kurulana kadar hafta biter
3 tekrar ile ne kadar zamandır yapıyorsun.
Alternatifini yapabilirsin rahat olacaksa sinra orjinaline dönersin .
Senin ruhun 18 lik bedenin 20 lik maşallah sana :) .
Canımı çektirdin şimdi yapayım bende sonra annemlere götüreyim çoğunu babamla kardeşim yesin
Valla canım bakvala tarzı tatlı istiyor ama bisküvili neyime yetmiyor demiNormal şartlarda dün 7 tekrara geçmeliydim Bugün 16. günüm ve ben başladığım gün gibi 3 tekrarlı yapıyorumolsun hiçten iyidir ben zaten 21 tekrarlara kadar ilerleyemem. 3er 3er yaparım
Tüm takım bayram tatlısı niyetine bisküvili pasta yiyeceğiz
Ayy tatli olarak sevdiğim tek şey bisküvili pasta bayılırim, bir tepsi olsa yerim o kadar, o nedenle hiç yapmam yememek içinNormal şartlarda dün 7 tekrara geçmeliydim Bugün 16. günüm ve ben başladığım gün gibi 3 tekrarlı yapıyorumolsun hiçten iyidir ben zaten 21 tekrarlara kadar ilerleyemem. 3er 3er yaparım
Tüm takım bayram tatlısı niyetine bisküvili pasta yiyeceğiz
60 mıştım hafta başı ama bu hafta gezmeler düğünler ve bayram dolayısı ile kesin alırım bayram sonu yarışalım inş.Kaç kilosun canım,bayram haftasından sonra mı yarışalım?
Hayırlı olsun canım güzel haberler getirsinSlm kızlar sonunda telefonuna kavuştumhala adet olmadım yaa sinir bozucu bu gecikmeler
Arkadaşlar bu üçüncülükten bıktım artık haydi gayret edin biraz 585. Etapta sizden birincilik bekliyorum. Herkes et bayramında protein diyeti yapsın
SchonerDuft mezun edemedik kuzum seni. Kontrol etmemiştim hesaplamayı 40 yıllık kaptan yardımcısı yanılmaz dedim. Seabaharın uyarısıyla 585. Etapta göstereceğin üstün başarıyla mezun ederiz artık hem benimde verilecek 2 kilom var mezuniyetinde güzel bir elbise giymek istiyorum
Tamam canım haftaya cuma başlasin o zaman yarisimiz60 mıştım hafta başı ama bu hafta gezmeler düğünler ve bayram dolayısı ile kesin alırım bayram sonu yarışalım inş.
Abooo ama ben oluyosn diye dusunmustmkaptinn ile 2 kere kontrol ettik oluyorsun dedi o da bende 2 3 kere hesap ettim neyse vardır bunda da bir hayır detokslari sıralarım artık arkaya arkaya
Sağol canim inşallah gerçi son zamanlarda hep kötü haber duyuyorun ama ins güzel olur bundan sonrasuHayırlı olsun canım güzel haberler getirsin
Tamam canım bu süreci en az kilo ile atlatırız inş.Tamam canım haftaya cuma başlasin o zaman yarisimiz
Birşey olmaz verirsin önemli olan da o
Şakacı seni bende sen hesapladın sandımAbooo ama ben oluyosn diye dusunmustmyani hesap yapmadim ama kabaca bakinca baya vermissin olursn dediydim
Neyse az daha vermis olursn boylelikle
Neden motive düşüyor her 100 gr artıda motive düşecekse hiç kilo veremezsin baştan anlaşalım bu konuda seninle . Regli dönemin ve yeni başlıyorsun diyeteInsallah verecegim zaten regl oldum. O kadar seker isteginin ani kilo fazlasinin sebebi belli oldu bir sonraki hafta duzelmis olurum. Motivasyonum dustu yalniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?