- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #288.221
Telefondan cok zor oluyooo siteye girmekte diger islemlerde ondan seetmemis olabilirimŞakacı seni bende sen hesapladın sandımneyse yapcak birşey yok artık
Neden motive düşüyor her 100 gr artıda motive düşecekse hiç kilo veremezsin baştan anlaşalım bu konuda seninle . Regli dönemin ve yeni başlıyorsun diyete
Toparlayacağım hemen kendimi. Diyet motivasyonumu tam anlamıyla kazanmam lazım. Şu günlük kalorileri düşürmem gerekiyor sonrası olacak inşallah. Yarın yeniden tartılayım belki yüksek cıkmaz.Neden motive düşüyor her 100 gr artıda motive düşecekse hiç kilo veremezsin baştan anlaşalım bu konuda seninle . Regli dönemin ve yeni başlıyorsun diyete
Nasil yapıyorsun pastayi :)))Normal şartlarda dün 7 tekrara geçmeliydim Bugün 16. günüm ve ben başladığım gün gibi 3 tekrarlı yapıyorumolsun hiçten iyidir ben zaten 21 tekrarlara kadar ilerleyemem. 3er 3er yaparım
Tüm takım bayram tatlısı niyetine bisküvili pasta yiyeceğiz
Hoşgeldin canimSlm kızlar gelebildim sonunda ..aklım hep sizdeydi nasilsiniz özledim ya ❤❤❤
Yok kız 35 dk mı ne yazıyoduOlmaz oyle gunahiyla sevabiyla diyetteyiz
Bidaha olmaz inşallah
kiz zaten 27 dk falan suruyor ya
Aynı ben aynı ben
Benimde canim cekti ya
Yiyin icin israf etmeyin
İyiyim çok şükür sen nasilsinn tatil tatil ayaklanmissin hemen
Canım 10gun sonra 2.level gececeksin bi10 gun sonra da 3.cu
Oyledır mutlaka ama engel olamıyorum ben kendımeBeni diyetisyenim uyarmıştı tartilma diye sonra baktim cidden sık tartilmadigim zaman çok daha iyi kilo veriyorum tecrübeyle sabit
Ayy neguzel bende yarın yapcam ıns ıns ınsBiz bayramı pazartesi sanıp bitirdik hepsini şükür bişi kalmadı
Ahahhaa oda ıyımıs anasından gordu galıba napsın yavrucakAynen hatta banyoda idi yatakodama aldim hersabah ogle aksam kac gr yedigimi hesaplamak iyi geliyo.. benim minnakta gidip cikiyo tepesine en son ustunde kiyafetini cekistiriyodu ciplak tartilip ham kilosunu ogrenecek herhal annesı gibi
Ben tartilmayinca diyette oldugumu unutuyorumgunde en az 3 kez tepesindeyim banada tartilmak iyi geliyo
Eyvah cok gecmıs olsun canım ya.Valla canım bakvala tarzı tatlı istiyor ama bisküvili neyime yetmiyor demi.
Ruhsal ya da fiziksel yönde farklılık yaşıyor musun?
Ben Geçen kaza atlattım dolmuşa bindim iç sesim beni ikna etmeye çalışıyor ineyim diye ama parayı verdim diyorum bir yandan da araç durakta kaza yaptı tüm cam üstüme patladı allah.korudu beni
Kız sen nerelerdesin her şey yolunda mı bende özeledim seniSlm kızlar gelebildim sonunda ..aklım hep sizdeydi nasilsiniz özledim ya ❤❤❤
Evet kardeş.Kardeşmi ikisi de ? Allah razı olsun ne güzel
Nereye gıdıyorsunuz bakım yol uzakmı hayırlı yolculuk canım. Yollar kalabalıktır bu gece aman dıkkat edın.
Sabah
2 yumurta
Yarm kk peynir
5 zeytin
1 domates
1 salatalik
2 kil biber
1 d. Ekmek
Ogle
Sade turk kahvesi
2 kucuk lokma su boregi
Aksam
2 tane biber dolmasi
3 kasik yogurt
Sağol canımEyvah cok gecmıs olsun canım ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?