Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Herkese günaydın sabah yürüyüşünden serin bir gün Ankara’nın havasını can ya tabii ki yazın
bizim oralardan sonra baya soğuk geliyor

yürüyüş alanları çok güzel hadin kızlar koşun

yapalım yürüyüşümüzü sporumuzu bakalım kendimize

bayram rehavetine kapılmayalım tatilin rehavetine kapılmayalım inşallah

Yok canim bozarmiyim tam gaz devam ❤

Benim için yolunda şükür ...ama başka sorunlar var annemle alakalı...hayırlısıyla hallederiz kurtululuruz inşallah sen nasilsin
Canım allah kolaylık versin annene.iyiyim tatilim bayram izni .aklımın bir kosesindeydin gelmene sevindim

Canım allah kolaylık versin annene.iyiyim tatilim bayram izni .aklımın bir kosesindeydin gelmene sevindim
Amin canim sagol .oh mis tatilin tadini cikar eglen gez dolaş sevindim senin adına ..benimde hep aklimdaydiniz çok alıştım hep destek oldunuz canim Allah im razı olsun iyiki varsın ❤

Amin canim sagol .oh mis tatilin tadini cikar eglen gez dolaş sevindim senin adına ..benimde hep aklimdaydiniz çok alıştım hep destek oldunuz canim Allah im razı olsun iyiki varsın ❤
Senden de kuzum .
Gezmekten çok yorgan battaniye havanladıracam . Güneşten fayda sağlamak istiyorum

Senden de kuzum .
Gezmekten çok yorgan battaniye havanladıracam . Güneşten fayda sağlamak istiyorum
Kolay gelsin canim bende temizlik yaptım kızım izin verseydi kahve siga... keyfi yapacaktım sagolsun izin vermiyor durmuyor yanliz:)

İnşaallah
Şimdilik iyi gidiyor benim için
Senin nasıl
Sadece cuma akşam bir kaçamak yaptım ben,bir tabak kısır yedim ama yeşilliği boldu,ondan sonrada hiç kaçamak yapmadım,bayramda yuksek ihtimal kaçamak yapmam sadece mangal kavurma falan yerim en fazla,tatlıyla aram şükür:))

Sabah kahvaltı süper ama sonraki öğünler biraz kaçmış sankiii
Dolma yerden bi tane ye bence pirinçli ya içi küçük değilse tabii

Genel itibariyle az yemişsin o güzel

Dolmalar oyle kocaman degildi canim pirincte cok cok az kullanmistm kiyma yogunluktaydi tesekkur ederim

Iyi pazarlar kızlar ben minnak bi cikolata yedim bugun dayanamadim marketten bayram cikolatasi aldik eve gelir gelmez aklima dustu yemesem olmazdı... insallah son kacamagim olur..siz nasilsiniz nasil gidiyor gununuz pazar keyfi yapiyomusunuz

Iyi pazarlar kızlar ben minnak bi cikolata yedim bugun dayanamadim marketten bayram cikolatasi aldik eve gelir gelmez aklima dustu yemesem olmazdı... insallah son kacamagim olur..siz nasilsiniz nasil gidiyor gununuz pazar keyfi yapiyomusunuz
Minnaksa sorun olmaz herhalde,aslında böyle durumlarda bitter hayat kurtarıcı ve daha masum.

Bayram temizliği dururken pazar keyfi yapamıyorum maalesef,tek keyfim ara ara buraya girmek

Canlı müziğe geldik eşim ile 3 bira içtim 4..yu içmek istiyorum sonra.mezun olmadığım aklıma geliyor ama çok içesim var ya

Ankara ya geldik bile şükür kuzum
Bayram kalabalığı olmadan yetiştik
Hoşgeldin canım
Sabah
Omlet
Bir dilim peynir
Bir kasik labne
Domates salatalık
Bir dilim ekmek
Ara
Kahve
Öğle
Bir kase ezogelin corbasi
Akşam
Bir kase tarhana
Bir firinda levrek
Domates soğan
Yarım saat bisiklet
Afiyet olsun canım
Bugünkü Menü
Sabah
Menemen
2 dilim kepekli ekmek

Ara: Yarım yeşil elma

Ogle
80 Gr ızgara tavuklu salata
40 Gr çiğ kofte
25 Gr lavaş

Akşam
1 biber dolması
100 Gr yarım yağlı yoğurt
Yine ekmek yine lavaş yine dolma
Ayran detoksu yapan varmi

Nerede yürüyorsun kuzum eşlik edeyim sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…