- 30 Temmuz 2017
- 2.125
- 3.874
- 83
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #288.241
Yok canim bozarmiyim tam gaz devam ❤Hoşgeldin canim
Sende ozlendin
Diyeti bozmadin deeemmiid
Sende ozlendin
Sende ozlendin
Sende ozlendin
Benim için yolunda şükür ...ama başka sorunlar var annemle alakalı...hayırlısıyla hallederiz kurtululuruz inşallah sen nasilsinKız sen nerelerdesin her şey yolunda mı bende özeledim seni
Canım allah kolaylık versin annene.iyiyim tatilim bayram izni .aklımın bir kosesindeydin gelmene sevindimYok canim bozarmiyim tam gaz devam ❤
Benim için yolunda şükür ...ama başka sorunlar var annemle alakalı...hayırlısıyla hallederiz kurtululuruz inşallah sen nasilsin
İvetYok kız 35 dk mı ne yazıyodudayanamadım 10 dk daha.
10 gun arka arkaya yapmak sartmı
Amin canim sagol .oh mis tatilin tadini cikar eglen gez dolaş sevindim senin adına ..benimde hep aklimdaydiniz çok alıştım hep destek oldunuz canim Allah im razı olsun iyiki varsın ❤Canım allah kolaylık versin annene.iyiyim tatilim bayram izni .aklımın bir kosesindeydin gelmene sevindim
Senden de kuzum .Amin canim sagol .oh mis tatilin tadini cikar eglen gez dolaş sevindim senin adına ..benimde hep aklimdaydiniz çok alıştım hep destek oldunuz canim Allah im razı olsun iyiki varsın ❤
Kolay gelsin canim bende temizlik yaptım kızım izin verseydi kahve siga... keyfi yapacaktım sagolsun izin vermiyor durmuyor yanliz:)Senden de kuzum .
Gezmekten çok yorgan battaniye havanladıracam . Güneşten fayda sağlamak istiyorum
İnşaallahGünaydın kızlar,kaçamaksiz bir pazar olsun
Sadece cuma akşam bir kaçamak yaptım ben,bir tabak kısır yedim ama yeşilliği boldu,ondan sonrada hiç kaçamak yapmadım,bayramda yuksek ihtimal kaçamak yapmam sadece mangal kavurma falan yerim en fazla,tatlıyla aram şükür:))İnşaallah
Şimdilik iyi gidiyor benim için
Senin nasıl
Sabah kahvaltı süper ama sonraki öğünler biraz kaçmış sankiii
Dolma yerden bi tane ye bence pirinçli ya içi küçük değilse tabii
Genel itibariyle az yemişsin o güzel
Minnaksa sorun olmaz herhalde,aslında böyle durumlarda bitter hayat kurtarıcı ve daha masum.Iyi pazarlar kızlar ben minnak bi cikolata yedim bugun dayanamadim marketten bayram cikolatasi aldik eve gelir gelmez aklima dustu yemesem olmazdı... insallah son kacamagim olur..siz nasilsiniz nasil gidiyor gununuz pazar keyfi yapiyomusunuz
Canlı müziğe geldik eşim ile 3 bira içtim 4..yu içmek istiyorum sonra.mezun olmadığım aklıma geliyor ama çok içesim var ya
Hoşgeldin canımAnkara ya geldik bile şükür kuzum
Bayram kalabalığı olmadan yetiştik
Afiyet olsun canımSabah
Omlet
Bir dilim peynir
Bir kasik labne
Domates salatalık
Bir dilim ekmek
Ara
Kahve
Öğle
Bir kase ezogelin corbasi
Akşam
Bir kase tarhana
Bir firinda levrek
Domates soğan
Yarım saat bisiklet
Yine ekmek yine lavaş yine dolmaBugünkü Menü
Sabah
Menemen
2 dilim kepekli ekmek
Ara: Yarım yeşil elma
Ogle
80 Gr ızgara tavuklu salata
40 Gr çiğ kofte
25 Gr lavaş
Akşam
1 biber dolması
100 Gr yarım yağlı yoğurt
Ayran detoksu yapan varmi
Nerede yürüyorsun kuzum eşlik edeyim sanaHerkese günaydın sabah yürüyüşünden serin bir gün Ankara’nın havasını can ya tabii ki yazın
bizim oralardan sonra baya soğuk geliyor
yürüyüş alanları çok güzel hadin kızlar koşun
yapalım yürüyüşümüzü sporumuzu bakalım kendimize
bayram rehavetine kapılmayalım tatilin rehavetine kapılmayalım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?