- 30 Temmuz 2017
- 2.125
- 3.874
- 83
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #288.261
Sigara cız içmeKolay gelsin canim bende temizlik yaptım kızım izin verseydi kahve siga... keyfi yapacaktım sagolsun izin vermiyor durmuyor yanliz:)
Valla nasıl gitti bilmiyorum normalde sevmem ama super oldu ama gece çok sayıklamışım
Hoşgeldin canım
Afiyet olsun canım
Yine ekmek yine lavaş yine dolma
Nerede yürüyorsun kuzum eşlik edeyim sana
Ben yaptım onu ama 2 kilo gittiyse 500 gram geri geldidrdotty ayran detoksu dediğim şu içine bulgur mercimek nohut vs katılan varya o dün bir sitede gördum 2 saatte bir yiyorsun doyurucu geldi hemde verdiriyor Muş merak ettim yoksa sadece ayran içilen var o değil tabikii
Tamam yani yine karlı çıktın.bende denemek istiyorum bu aralarSigara cız içmeellerine sağlık
Valla nasıl gitti bilmiyorum normalde sevmem ama super oldu ama gece çok sayıklamışım
Ben yaptım onu ama 2 kilo gittiyse 500 gram geri geldi
Canım biz bunu buğday ve nohut ile yapıyoruz çokta lezzetli olurdrdotty ayran detoksu dediğim şu içine bulgur mercimek nohut vs katılan varya o dün bir sitede gördum 2 saatte bir yiyorsun doyurucu geldi hemde verdiriyor Muş merak ettim yoksa sadece ayran içilen var o değil tabikii
Dene tok tutuyor ama 2. Gün zorlaniyorsun yetmiyor yediklerin 1 gün yapabilirsinTamam yani yine karlı çıktın.bende denemek istiyorum bu aralar
Doğru ben bile yıllardır ara ara içiyorum bıraktığım halde
Evet 2 gün zorlanırim bencede birgün yetrliDene tok tutuyor ama 2. Gün zorlaniyorsun yetmiyor yediklerin 1 gün yapabilirsin
Hoşgeldin canım
Afiyet olsun canım
Yine ekmek yine lavaş yine dolma
Nerede yürüyorsun kuzum eşlik edeyim sana
Sadece cuma akşam bir kaçamak yaptım ben,bir tabak kısır yedim ama yeşilliği boldu,ondan sonrada hiç kaçamak yapmadım,bayramda yuksek ihtimal kaçamak yapmam sadece mangal kavurma falan yerim en fazla,tatlıyla aram şükür:))
Aynen bol su iç yalarken sıvı kaybın olacak çünküEvet 2 gün zorlanırim bencede birgün yetrli
Ben toplam iki dilim yemisimdir bir dilimi bir gun bir dilimini diger gun :)) zayif hatunsun yee ama kg fazla cikmasin en iyisi cocuklara hepsini yedir sana en fazla 4 dilim yeteygg:))Walla tutamıyorum kendimi yarın 1 borcam yiicem
Bende aldim ama hic kullanmadim nasil tüketiliyor bilmiyorum bayramdan sonra ins deneyim..nasil tuketeceksin banada yazarmisin..Kinoa özellikle sağlık için çok faydalı olduğu için almak istedim aslında,sadece diyet için değil yani,iyi bir aminoasit ve protein kaynağıymis bende denemek istedim
Soğuk ayran çorbasını beyaz kinoa ile yapabilirsinBende aldim ama hic kullanmadim nasil tüketiliyor bilmiyorum bayramdan sonra ins deneyim..nasil tuketeceksin banada yazarmisin..
Canım ben yapmadım çünkü gerçekten 1 borcam yiyesim var erteliyorumBen toplam iki dilim yemisimdir bir dilimi bir gun bir dilimini diger gun :)) zayif hatunsun yee ama kg fazla cikmasin en iyisi cocuklara hepsini yedir sana en fazla 4 dilim yeteygg:))
Aslinda bir dilimi,bir dilim baklavadan hafif olur,baklavanin icine tere yag ve ay cicek yag,seker giriyor,bisküvili pastayi arasinin kremasini ben yagsiz ve az sekerli yapiyorum gayette hafif oldu..kremasini kako ve misir nisasta sut az miktarda seker kullaniyorum,birde baklavda bol nisasta ile açılıyor,kalorisinede bakmak lazim :)Canım ben yapmadım çünkü gerçekten 1 borcam yiyesim var erteliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?