Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kolay gelsin canim bende temizlik yaptım kızım izin verseydi kahve siga... keyfi yapacaktım sagolsun izin vermiyor durmuyor yanliz:)
Sigara cız içme ellerine sağlık

Hoşgeldin canım

Afiyet olsun canım

Yine ekmek yine lavaş yine dolma

Nerede yürüyorsun kuzum eşlik edeyim sana
Valla nasıl gitti bilmiyorum normalde sevmem ama super oldu ama gece çok sayıklamışım
Ben yaptım onu ama 2 kilo gittiyse 500 gram geri geldi

Canım biz bunu buğday ve nohut ile yapıyoruz çokta lezzetli olur
Sanırım detox için buğday değilde bulgur kullanmak daha mantıklı
Denemek gerek bencede işe yarar bi sonuç alınabilir

Menüm
Sabah
3 çatal patates
İki dilim peynir
Bir kaşık labne
Biraz reçel ve bal
Bir dilim ekmek
Domates salatalık
Ara
Sütlü Nescafe
Akşam
Bir tabak tarhana
Fırında patlıcan kabak
Bir dilim ekmek
Bir saat bisiklet turu

Vaşla süpersin güzel ilerliyorsun
Kaçamaklar artı olarak dönüyor maalesef
Ben de dikkat etmeye çalılıyorum

Gecikmeli menum gelsin

Sabah 11.00
3 közlenmiş biber
1 tereyağında yumurta
2 kaşık çökelek
2 dilim ekmek
Yarım kase yoğurt
Çay

Ara yarım mısır (pazara gitmiştik canım çekti)

Aksam 19.00
Bir orta boy fırında alabalık
Üç kaşık kadar sebzeli mantar yemeği
Bol salata
1 dilim ekmek

2 litre su 1 saat yürüyüş

Kinoa özellikle sağlık için çok faydalı olduğu için almak istedim aslında,sadece diyet için değil yani,iyi bir aminoasit ve protein kaynağıymis bende denemek istedim
Bende aldim ama hic kullanmadim nasil tüketiliyor bilmiyorum bayramdan sonra ins deneyim..nasil tuketeceksin banada yazarmisin..

Hayirli geceler kizlar yogunluktan gelemiyorum aklimda sizde,uc gundur iyi yogunu iki gundur tarladayiz calistik hele bugun 4:45 te kalktım 21:00 ayaktaydim,bugun cok cisli bisey yemedim sadece sabah bayram sekeri almistim yanima cocuklara vereyim die iki tane yedim...
Yarin ev temizligi yapacagim ins çok isim var,bide regl olacagim uc gun kaldi bu calismayla yarin olcak gibiyim gosuslerim sisti yaa..arefe gunumuz mubarek olsun kizlarr dualarinizda unutmayin rabbim herkesin gonlune göre versin...

Bugün annem bana bir tatlı tarifi verdi çocukken bana yaparmış 1 yemek kaşığı dolusu sıcak su ile ıslatılıp şişirilmiş kısırlık bulgur 2 kaşık yoğurt 1 tk bal ve kırmızı mor meyveler ( üzüm ile denedik bugün) Harika oldu herkese tavsiye ederim

Ben toplam iki dilim yemisimdir bir dilimi bir gun bir dilimini diger gun :)) zayif hatunsun yee ama kg fazla cikmasin en iyisi cocuklara hepsini yedir sana en fazla 4 dilim yeteygg:))
Canım ben yapmadım çünkü gerçekten 1 borcam yiyesim var erteliyorum

Canım ben yapmadım çünkü gerçekten 1 borcam yiyesim var erteliyorum
Aslinda bir dilimi,bir dilim baklavadan hafif olur,baklavanin icine tere yag ve ay cicek yag,seker giriyor,bisküvili pastayi arasinin kremasini ben yagsiz ve az sekerli yapiyorum gayette hafif oldu..kremasini kako ve misir nisasta sut az miktarda seker kullaniyorum,birde baklavda bol nisasta ile açılıyor,kalorisinede bakmak lazim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…