- 24 Kasım 2015
- 5.532
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #288.281
Canim yap az ye nefsini korelt,kendini durduramazmisin hani az tadarak,birde emziriyordun allah korusun göğüsün sismesin yarin yap evdekilerle beraber yersen fazla kalmaz sana:)Canım ben yapmadım çünkü gerçekten 1 borcam yiyesim var erteliyorum
Bunu kayt ettim denicegim benim yulafli kuru meyveli yogurduma benziyor..Bugün annem bana bir tatlı tarifi verdi çocukken bana yaparmış 1 yemek kaşığı dolusu sıcak su ile ıslatılıp şişirilmiş kısırlık bulgur 2 kaşık yoğurt 1 tk bal ve kırmızı mor meyveler ( üzüm ile denedik bugün) Harika oldu herkese tavsiye ederim
Aslında sevdiğim bazı şeylerde kendimi durduramıyorum bisküvili bunlardan biri. Ben petit beurre bisküvi ve puding ile yapıyorum yani en kolay versiyonu. 5 petit beurre bisküvi 130 kalori 100 kaloride pudingden gelse 230 kalori yapar bir dilimi. Bu ara pek güzel beslenemiyorum çok karbonhidrat tüketiyorum annem sağolsun hem bizi hem çocukları fazlaca düşünüyor. Yaz meyveleri de cezbedici. Üstüne birde pasta. En iyisi Salı günü yapayım abimlerin ikisi de burada olacak bir sürüde çocuk onlarla paylaşınca bana 1 çatal ancak kalırCanim yap az ye nefsini korelt,kendini durduramazmisin hani az tadarak,birde emziriyordun allah korusun göğüsün sismesin yarin yap evdekilerle beraber yersen fazla kalmaz sana:)
Ben normalde tatlıya çok düşkün biri değilim ama 2 yıl boyunca emzirdigim sürece yani sürekli tatli hayali kuruyordum yapıyordum yiyordum vs çok canım istiyordu kendime inanamiyirdum hatta ama emzirmektendir diyordum. Gerçekten öyleymiş şuan çok düşünmüyorum evet çok güzel bişey tatlılar zayıf olsam yerim:)) iyiki geçti bu can cekmeler :)))Canım ben yapmadım çünkü gerçekten 1 borcam yiyesim var erteliyorum
İnan emzirme döneminde ben de senin gibiydimBen normalde tatlıya çok düşkün biri değilim ama 2 yıl boyunca emzirdigim sürece yani sürekli tatli hayali kuruyordum yapıyordum yiyordum vs çok canım istiyordu kendime inanamiyirdum hatta ama emzirmektendir diyordum. Gerçekten öyleymiş şuan çok düşünmüyorum evet çok güzel bişey tatlılar zayıf olsam yerim:)) iyiki geçti bu can cekmeler :)))
Koca şehirde kinoa bulamadım,alınca bir kaç tarif dener mutlaka yazarım canimBende aldim ama hic kullanmadim nasil tüketiliyor bilmiyorum bayramdan sonra ins deneyim..nasil tuketeceksin banada yazarmisin..
Maşallah canim ne güzel erkenden uyanmış yürüyüş bile yapmışsın tebrik ediyorum seniHerkezi sabah sporundan günaydın bugün yine erkenden kalkıp yollara düştüm
yürüyüşümü yaptım şimdi aletlerle biraz çalışacağım
şu göbeğimi artık kasa çevirmek istiyorum
bakalım bugün tartılıcam size de yazacağım
inşallah yani en son 72 ya da 71.8 çıkıyordum artık bir 71.7 bile çıksam sevinecem
Maşallah canim ne güzel erkenden uyanmış yürüyüş bile yapmışsın tebrik ediyorum seni
Gunaydin kuzum ohh ne guzel bende sporumu yaptim 60 dakika yuruyus tarti oynamadi ama sonucunu merakla bekliyorumHerkezi sabah sporundan günaydın bugün yine erkenden kalkıp yollara düştüm
yürüyüşümü yaptım şimdi aletlerle biraz çalışacağım
şu göbeğimi artık kasa çevirmek istiyorum
bakalım bugün tartılıcam size de yazacağım
inşallah yani en son 72 ya da 71.8 çıkıyordum artık bir 71.7 bile çıksam sevinecem
Gunaydin canim ...e hadi sende sporaGünaydın kızlar
Günaydınnnnn.bugün 61.2 geldim bir kilo aşmışım üZGünüüm.Günaydın kızlar
Sen de bendensin o zaman,ben de sabah uykusunu sevmem erkenden kalkarım ama sporu genelde akşam üstü veya akşama ertelerim,senin yaptığın çok daha iyi erkenden yuruyus spor yapmak ben de deneyecegimYaaa teşekküre derimmmm
Tatilde olmanın her fırsatından faydalanmaya çalışıyorum kuzum
Uzun zamandır izne çıkmamıştım
Çok bunaldım yoruldum
Uykuyu da sevmediğim için sabahtan yollara düşüyorum
Her gün farklı bi aktivite yapmaya çalışıyorum
Sağlığımız yerinde iken ayaklarımız saplanman yürüyelim koşalım doğada nefes alalım imkanlar el verdiğince
O sebeple ev halkı uyanmadan çıkıyorum nefes alıyorum sonra kahvaltı hazırlık ev oğlum derken hooop akşam oluyor
Yapicam yapicam da ben akşam üstü veya akşam yapıyorum canım sanki akşam yaparsam gün içinde tüm yediklerimi eritiyormusum gibi dusunuyorumGunaydin canim ...e hadi sende spora
Kaçamak yaptin mi canım yapmadiysan ödem falandır merak etme,ben tartilmadim bugun cumaya tartilicam,çok tartilmak bana iyi gelmiyor strese girip az kilo veriyorumGünaydınnnnn.bugün 61.2 geldim bir kilo aşmışım üZGünüüm.
1 haftadır dikkat edemiyordum salmıştım toparlarım bugün kabak yapıcam.Kaçamak yaptin mi canım yapmadiysan ödem falandır merak etme,ben tartilmadim bugun cumaya tartilicam,çok tartilmak bana iyi gelmiyor strese girip az kilo veriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?