Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bunu kayt ettim denicegim benim yulafli kuru meyveli yogurduma benziyor..

Canim yap az ye nefsini korelt,kendini durduramazmisin hani az tadarak,birde emziriyordun allah korusun göğüsün sismesin yarin yap evdekilerle beraber yersen fazla kalmaz sana:)
Aslında sevdiğim bazı şeylerde kendimi durduramıyorum bisküvili bunlardan biri. Ben petit beurre bisküvi ve puding ile yapıyorum yani en kolay versiyonu. 5 petit beurre bisküvi 130 kalori 100 kaloride pudingden gelse 230 kalori yapar bir dilimi. Bu ara pek güzel beslenemiyorum çok karbonhidrat tüketiyorum annem sağolsun hem bizi hem çocukları fazlaca düşünüyor. Yaz meyveleri de cezbedici. Üstüne birde pasta. En iyisi Salı günü yapayım abimlerin ikisi de burada olacak bir sürüde çocuk onlarla paylaşınca bana 1 çatal ancak kalır

Canım ben yapmadım çünkü gerçekten 1 borcam yiyesim var erteliyorum
Ben normalde tatlıya çok düşkün biri değilim ama 2 yıl boyunca emzirdigim sürece yani sürekli tatli hayali kuruyordum yapıyordum yiyordum vs çok canım istiyordu kendime inanamiyirdum hatta ama emzirmektendir diyordum. Gerçekten öyleymiş şuan çok düşünmüyorum evet çok güzel bişey tatlılar zayıf olsam yerim:)) iyiki geçti bu can cekmeler :)))

İnan emzirme döneminde ben de senin gibiydim
gebelikte 10 kg falan aldım ama doğumdan sonra verdim
emzirirken daha fazlasını aldım çünkü ben de doğumdan sonra evdeydim çalışmıyordum sürekli canım tatlı istiyordu her gün bir çeşit tatlı deniyordum
Yani yiyip yiyip kilo alıyordum doğal olarak şimdi kendimi çok iyi tutuyorum inşallah bir daha kiloma düşerim korurum da böyle ufak tefek kaçamaklardan artık +300 + 400 olarak dönmez mesela dün bir porsiyon tatlının9 da birini yedim
Normalde bir dilim yerdim bir de başka bir tatlının yarım ya da bir diliminde yerdim yani ama emeğimi görüyorum ve yaşadıklarımı unutmuyorum

Herkezi sabah sporundan günaydın bugün yine erkenden kalkıp yollara düştüm

yürüyüşümü yaptım şimdi aletlerle biraz çalışacağım
şu göbeğimi artık kasa çevirmek istiyorum
bakalım bugün tartılıcam size de yazacağım

inşallah yani en son 72 ya da 71.8 çıkıyordum artık bir 71.7 bile çıksam sevinecem

Maşallah canim ne güzel erkenden uyanmış yürüyüş bile yapmışsın tebrik ediyorum seni

Maşallah canim ne güzel erkenden uyanmış yürüyüş bile yapmışsın tebrik ediyorum seni

Yaaa teşekküre derimmmm

Tatilde olmanın her fırsatından faydalanmaya çalışıyorum kuzum
Uzun zamandır izne çıkmamıştım
Çok bunaldım yoruldum
Uykuyu da sevmediğim için sabahtan yollara düşüyorum
Her gün farklı bi aktivite yapmaya çalışıyorum
Sağlığımız yerinde iken ayaklarımız saplanman yürüyelim koşalım doğada nefes alalım imkanlar el verdiğince

O sebeple ev halkı uyanmadan çıkıyorum nefes alıyorum sonra kahvaltı hazırlık ev oğlum derken hooop akşam oluyor

Gunaydin kuzum ohh ne guzel bende sporumu yaptim 60 dakika yuruyus tarti oynamadi ama sonucunu merakla bekliyorum

Sen de bendensin o zaman,ben de sabah uykusunu sevmem erkenden kalkarım ama sporu genelde akşam üstü veya akşama ertelerim,senin yaptığın çok daha iyi erkenden yuruyus spor yapmak ben de deneyecegim

Günaydın. Reglimin ikinci günü ve dağıtım çok yavaş gidiyor sanki yaa.okdrda bisiklet sürüyorum

Bismillah deyip spora başladım calla teyzeyi yaptım acayip esnemiş hissediyorum kilo verdirmese de vücudu şekle sokuyor sıkıştırıyor 10 günüm bitince ölçülerimi paylaşıcam sizle memnun kalırsam size de tavsiye edeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…