Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

İnşallah benimde geçer canım tam 3 yıl 1 aydır emziriyorum son 12 aydır ikisini birden. Bazen yiiicem diye deliye dönüyorum. İçinde hurma bekletilmiş süt yada süt ile yapılan smothi ler ile kendimi ikna etmeye çalışıyorum

İki tane emzirmeye nasıl alıyor bu vücutlar kilo anlamıyorum buyuyugunu kesmeyi düşünmüyor musun gece uykusu nasıl.bende çok seviyordum emzirmeyi ama gece hiç uyumayan başladı sürekli memede ondan kestim şimdi düzeldi uykusu sukur

Kesmek istiyorum ama çok üzülüyor kıyamıyorum. Büyüğün gece uykusunda sorun yok 11 gibi yatar 9 a kadar uyur sabahta meme istemiyor günde 2 kez falan emiyor ama sık sık gelip memeyi kucaklıyor. Bırakmamasının sebebi kardeşi sanırım o emdikçe dayanamıyor. Küçükte 1 yaş oluyor bu hafta aslında ikisinide kesebilsem iyi olur. Küçük gece 2-3 kez emiyor. Ek gıdalarla doyuyor artık memeye ihtiyacı yok sanki ama sık sık emiyor.
Memeden kesmek için ne yaptın? Zor oldu mu

Ben diyet yapmadığım zamanlarda benim yediğimi 3 kişi bir araya gelse yiyemez canım mide büyük sanırsam. Doymak bilmiyorum. Diyet yaparkende hep çok yedim. Kilo almam çok normal

Evet kardeşinden görüp istiyordur.benimkide sürekli gelip meme çok tatlı ama ben buyudum falan diyir.kolay oldu bizimki yani kızım açısından ben çok ağladım zoruma gitti baya.gunduz bir kere falan emiyordu.buyuyorsun sen bardaktan süt icicez artık demeye başladim.tam 2 yaşını doldurdu gece vermeden uyuttum ağladı dolastirdim sevdim falan gece de sabaha karşı yine ağladı zor uyuttum 2 saatte falan. Gündüzleri babası uyuttu. İyiku doğdun yaptık buyudum falan demeye başladı millete:)) öyle çok şükür atlattık.ben cok duygusalim zaten biraz zorlasa yapamazdim sanırım. Büyüğün kolay bırakır anliyorya herşeyi küçüğü bilemiyorum.ins güzel atlatirsiniz.

İnşallah canım daha ben hazır olamadım bıraktırmaya. Bana da zor geliyor duygusal açıdan. Ama çok yoruldum senelerdir emziriyorum gibi geliyor. Sütte de hiç azalma yok regl olmadım. Emzirmeyi bırakana kadar olmayacak sanırım. 4 yılı tamamladım nerdeyse regl olmayalı ve bu da beni çok gergin yapıyor. 1 aya kadar inşallah bende bir yolunu bulup bıraktırırım.

Ben adet oluyordum ve sutum azalmıştı canım aciyordu bazen emdikce. Evet çok zor bide sıcaklarda emzirmek daha bi zor

Hoşgeldin canım

Afiyet olsun canım

Yine ekmek yine lavaş yine dolma

Nerede yürüyorsun kuzum eşlik edeyim sana
Miktarlarına bakarsanız gayet azlar, sadece dolma yiyip, 2 tane dolma yeseydim de ekmek ve lavasin kalorisi ile aynı olacaktı, sadece içeriği okuyup miktarları okumuyorsunuz. Protein oranım da dengedeydi.

Bu sabah tartilmadım, gece sahura kalktık çünkü, sahura uzerinden 8-9 saat sonra tartilmanın daha uygun olacağını dusundum.

Ben bugün tartilmayi unuttum kizlar Sabah kalktigimda bas agrisiyla kalktim ilac aldimilaci da bol suyla icip yattim kalktigimda tartilsam da sonuc guvenilir olmayacakti unutmusum o anda tartilmam gerektigini

Bir de demir hapi kullanan var mi degerlerim cok dusmus basladim. Kilo aldiriyormus sanirim
Ben kullandım kilo değil hap kullandığımız için ödem oluşuyor malum değerleri yerine getirmek için vücut koruyor işte zaten eksikliklerde kilo vermek zor oluyor ama benim vücudum demiri tam tutamadığım için serum ile yükleme yaptırıyorum vücudum anca öyle tutuyormuşhap boyunca çok Bir fark yaratmaz Max 1-2 kilo oda ödem gibi hemen gider bence dert etme onu

Ya ben kendimi son zamanlar çok kötü hissetmeye başladım sürekli bir baş ağrım halsizlik tansiyon düşmeleri neden böyle oldum anlamıyorumbide aşırı bi şişkinliğim var malum neredeyse 3 aydır adet olamadım Şu düzensizlik nasıl gidecekse oda strese sokuyor

Miktarlarına bakarsanız gayet azlar, sadece dolma yiyip, 2 tane dolma yeseydim de ekmek ve lavasin kalorisi ile aynı olacaktı, sadece içeriği okuyup miktarları okumuyorsunuz. Protein oranım da dengedeydi.
Canım benim mesele sadece doğru miktarlarda yemek değil emin ol
200 kalorilik pirinç ile 200 kalorilik ızgara yağsız et vücudumuzda çok farklı işlem görüyor metabolizmanı olumlu etkilesin hızlı kilo ver diye bu şekilde yorum yapıyoruz
Mesela ben günlerdir tatlı diye kıvranıyorum yemek istediğim tatlı 210 kalori ve çokta doyurucu günlük menümden 1 dilim ekmek 2 meyve çıkardığımda bu tatlıyı yiyebilirim ama sonra metabolizmayı tamir etmek için en başa dönmek zorunda kalıyorum.
Neyse madem sen hoşlanmıyorsun bundan sonra menülerine takımca alkış tutarız afiyet olsun

Bir de demir hapi kullanan var mi degerlerim cok dusmus basladim. Kilo aldiriyormus sanirim
Canım ben kullanıyorum ve iştah yaptığını düşünüyorum yanılıyor da olabilirim benim iştahımı herşey açtığı İçin
Kilo verdiğim dönemde de bu ilaçları kullanıyordum
Canım sen menülerini toplu yazıyorsun her gün ayrı ayrı yazmıyorsun sanirsam bizede fikir olur hem nasıl verdiğin yediklerinin miktarları vs
Evet canım sana katılıyorum. Sahihuban kuzum menülerini günlük paylaşman bizlere yol gösterebilir çok güzel kilo veriyorsun maşallah bayram yoğunluğun varsa sonrasında bizimle günlük paylaşır mısın

Sevgili 14.Takım
Canım Arkadaşlarım
Hayatıma dokunan, değişikliklerime destek olan bu süreçte dertlerimi dinleyip ortak olan kuzucuklarım; iyiki varsınız hepinizi çok seviyorum.
Bayram sürecinde küçük bir tatil planımız oluştu
Olur ya gelemezsem giremezsem kk ya bu süreçte aklım hep sizde olacak. Dikkatli yeyin için, bol bol gezin.
Hepinize şimdiden mutlu bayramlar, mutlu tatiller dilerim
Sevgiyle

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…