- 22 Şubat 2017
- 5.229
- 14.638
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #288.301
İnşallah benimde geçer canım tam 3 yıl 1 aydır emziriyorum son 12 aydır ikisini birden. Bazen yiiicem diye deliye dönüyorum. İçinde hurma bekletilmiş süt yada süt ile yapılan smothi ler ile kendimi ikna etmeye çalışıyorumBen normalde tatlıya çok düşkün biri değilim ama 2 yıl boyunca emzirdigim sürece yani sürekli tatli hayali kuruyordum yapıyordum yiyordum vs çok canım istiyordu kendime inanamiyirdum hatta ama emzirmektendir diyordum. Gerçekten öyleymiş şuan çok düşünmüyorum evet çok güzel bişey tatlılar zayıf olsam yerim:)) iyiki geçti bu can cekmeler :)))
Senin listelerde kilo bildiriminde yok kuzum1 haftadır dikkat edemiyordum salmıştım toparlarım bugün kabak yapıcam.
İnşallah ise yarar,ben de bayram sonu yapayım güzel bir detoks1 haftadır dikkat edemiyordum salmıştım toparlarım bugün kabak yapıcam.
İki tane emzirmeye nasıl alıyor bu vücutlar kilo anlamıyorumİnşallah benimde geçer canım tam 3 yıl 1 aydır emziriyorum son 12 aydır ikisini birden. Bazen yiiicem diye deliye dönüyorum. İçinde hurma bekletilmiş süt yada süt ile yapılan smothi ler ile kendimi ikna etmeye çalışıyorum
Kesmek istiyorum ama çok üzülüyor kıyamıyorum. Büyüğün gece uykusunda sorun yok 11 gibi yatar 9 a kadar uyur sabahta meme istemiyor günde 2 kez falan emiyor ama sık sık gelip memeyi kucaklıyor. Bırakmamasının sebebi kardeşi sanırım o emdikçe dayanamıyor. Küçükte 1 yaş oluyor bu hafta aslında ikisinide kesebilsem iyi olur. Küçük gece 2-3 kez emiyor. Ek gıdalarla doyuyor artık memeye ihtiyacı yok sanki ama sık sık emiyor.İki tane emzirmeye nasıl alıyor bu vücutlar kilo anlamıyorumbuyuyugunu kesmeyi düşünmüyor musun gece uykusu nasıl.bende çok seviyordum emzirmeyi ama gece hiç uyumayan başladı sürekli memede ondan kestim şimdi düzeldi uykusu sukur
Ben diyet yapmadığım zamanlarda benim yediğimi 3 kişi bir araya gelse yiyemez canım mide büyük sanırsam. Doymak bilmiyorum. Diyet yaparkende hep çok yedim.İki tane emzirmeye nasıl alıyor bu vücutlar kilo anlamıyorumbuyuyugunu kesmeyi düşünmüyor musun gece uykusu nasıl.bende çok seviyordum emzirmeyi ama gece hiç uyumayan başladı sürekli memede ondan kestim şimdi düzeldi uykusu sukur
Evet kardeşinden görüp istiyordur.benimkide sürekli gelip meme çok tatlı ama ben buyudum falan diyir.kolay oldu bizimki yani kızım açısından ben çok ağladım zoruma gitti baya.gunduz bir kere falan emiyordu.buyuyorsun sen bardaktan süt icicez artık demeye başladim.tam 2 yaşını doldurdu gece vermeden uyuttum ağladı dolastirdim sevdim falan gece de sabaha karşı yine ağladı zor uyuttum 2 saatte falan. Gündüzleri babası uyuttu. İyiku doğdun yaptık buyudum falan demeye başladı millete:)) öyle çok şükür atlattık.ben cok duygusalim zaten biraz zorlasa yapamazdim sanırım. Büyüğün kolay bırakır anliyorya herşeyi küçüğü bilemiyorum.ins güzel atlatirsiniz.Kesmek istiyorum ama çok üzülüyor kıyamıyorum. Büyüğün gece uykusunda sorun yok 11 gibi yatar 9 a kadar uyur sabahta meme istemiyor günde 2 kez falan emiyor ama sık sık gelip memeyi kucaklıyor. Bırakmamasının sebebi kardeşi sanırım o emdikçe dayanamıyor. Küçükte 1 yaş oluyor bu hafta aslında ikisinide kesebilsem iyi olur. Küçük gece 2-3 kez emiyor. Ek gıdalarla doyuyor artık memeye ihtiyacı yok sanki ama sık sık emiyor.
Memeden kesmek için ne yaptın? Zor oldu mu
İnşallah canım daha ben hazır olamadım bıraktırmaya. Bana da zor geliyor duygusal açıdan. Ama çok yoruldum senelerdir emziriyorum gibi geliyor. Sütte de hiç azalma yok regl olmadım. Emzirmeyi bırakana kadar olmayacak sanırım. 4 yılı tamamladım nerdeyse regl olmayalı ve bu da beni çok gergin yapıyor. 1 aya kadar inşallah bende bir yolunu bulup bıraktırırım.Evet kardeşinden görüp istiyordur.benimkide sürekli gelip meme çok tatlı ama ben buyudum falan diyir.kolay oldu bizimki yani kızım açısından ben çok ağladım zoruma gitti baya.gunduz bir kere falan emiyordu.buyuyorsun sen bardaktan süt icicez artık demeye başladim.tam 2 yaşını doldurdu gece vermeden uyuttum ağladı dolastirdim sevdim falan gece de sabaha karşı yine ağladı zor uyuttum 2 saatte falan. Gündüzleri babası uyuttu. İyiku doğdun yaptık buyudum falan demeye başladı millete:)) öyle çok şükür atlattık.ben cok duygusalim zaten biraz zorlasa yapamazdim sanırım. Büyüğün kolay bırakır anliyorya herşeyi küçüğü bilemiyorum.ins güzel atlatirsiniz.
Ben adet oluyordum ve sutum azalmıştı canım aciyordu bazen emdikce. Evet çok zor bide sıcaklarda emzirmek daha bi zorİnşallah canım daha ben hazır olamadım bıraktırmaya. Bana da zor geliyor duygusal açıdan. Ama çok yoruldum senelerdir emziriyorum gibi geliyor. Sütte de hiç azalma yok regl olmadım. Emzirmeyi bırakana kadar olmayacak sanırım. 4 yılı tamamladım nerdeyse regl olmayalı ve bu da beni çok gergin yapıyor. 1 aya kadar inşallah bende bir yolunu bulup bıraktırırım.
Miktarlarına bakarsanız gayet azlar, sadece dolma yiyip, 2 tane dolma yeseydim de ekmek ve lavasin kalorisi ile aynı olacaktı, sadece içeriği okuyup miktarları okumuyorsunuz. Protein oranım da dengedeydi.
Hoşgeldin canım
Afiyet olsun canım
Yine ekmek yine lavaş yine dolma
Nerede yürüyorsun kuzum eşlik edeyim sana
Sabahcılar olarak bence çok tatlıyızSen de bendensin o zaman,ben de sabah uykusunu sevmem erkenden kalkarım ama sporu genelde akşam üstü veya akşama ertelerim,senin yaptığın çok daha iyi erkenden yuruyus spor yapmak ben de deneyecegim
Kuzummmm tartım evde buradaki değişti ya bi de unutmuşum tartıldığımda toktumGunaydin kuzum ohh ne guzel bende sporumu yaptim 60 dakika yuruyus tarti oynamadi ama sonucunu merakla bekliyorum
Canım sen menülerini toplu yazıyorsun her gün ayrı ayrı yazmıyorsun sanirsam bizede fikir olur hem nasıl verdiğin yediklerinin miktarları vsKuzummmm tartım evde buradaki değişti ya bi de unutmuşum tartıldığımda toktum
O yüzden yarın sabahı bekliyorum
Ben kullandım kilo değil hap kullandığımız için ödem oluşuyor malum değerleri yerine getirmek için vücut koruyor işte zaten eksikliklerde kilo vermek zor oluyor ama benim vücudum demiri tam tutamadığım için serum ile yükleme yaptırıyorum vücudum anca öyle tutuyormuşBir de demir hapi kullanan var mi degerlerim cok dusmus basladim. Kilo aldiriyormus sanirim
Miktarlarına bakarsanız gayet azlar, sadece dolma yiyip, 2 tane dolma yeseydim de ekmek ve lavasin kalorisi ile aynı olacaktı, sadece içeriği okuyup miktarları okumuyorsunuz. Protein oranım da dengedeydi.
Canım ben kullanıyorum ve iştah yaptığını düşünüyorum yanılıyor da olabilirim benim iştahımı herşey açtığı İçinBir de demir hapi kullanan var mi degerlerim cok dusmus basladim. Kilo aldiriyormus sanirim
Evet canım sana katılıyorum.Canım sen menülerini toplu yazıyorsun her gün ayrı ayrı yazmıyorsun sanirsam bizede fikir olur hem nasıl verdiğin yediklerinin miktarları vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?