- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #288.321
Bayram sonu başlayacagım inş.Senin listelerde kilo bildiriminde yok kuzum
Sabah tartılıp kiloyu yazıcam bakalım işe yarar kesinnde yarınn kendimi tutamayabilirim galiba.İnşallah ise yarar,ben de bayram sonu yapayım güzel bir detoks
Benimde baişamam lazım korkuyorum iştah her zaman açık ama dayanmak zorundayızBir de demir hapi kullanan var mi degerlerim cok dusmus basladim. Kilo aldiriyormus sanirim
Sen yinede kontrollü tatlı tuket,çok kısmak malum mümkün olmuyor ama dikkat etmekte fayda varSabah tartılıp kiloyu yazıcam bakalım işe yarar kesinnde yarınn kendimi tutamayabilirim galiba.
Bana yazmıştı doktorum yaklaşık bir aydır kullanıyorum ama kilo aldırmadı bendeBir de demir hapi kullanan var mi degerlerim cok dusmus basladim. Kilo aldiriyormus sanirim
İnşallah bana da aldırmaz.Bana yazmıştı doktorum yaklaşık bir aydır kullanıyorum ama kilo aldırmadı bende
Canım benim mesele sadece doğru miktarlarda yemek değil emin ol
200 kalorilik pirinç ile 200 kalorilik ızgara yağsız et vücudumuzda çok farklı işlem görüyor metabolizmanı olumlu etkilesin hızlı kilo ver diye bu şekilde yorum yapıyoruz
Mesela ben günlerdir tatlı diye kıvranıyorum yemek istediğim tatlı 210 kalori ve çokta doyurucu günlük menümden 1 dilim ekmek 2 meyve çıkardığımda bu tatlıyı yiyebilirim ama sonra metabolizmayı tamir etmek için en başa dönmek zorunda kalıyorum.
Neyse madem sen hoşlanmıyorsun bundan sonra menülerine takımca alkış tutarız afiyet olsun
Canım ben kullanıyorum ve iştah yaptığını düşünüyorum yanılıyor da olabilirim benim iştahımı herşey açtığı İçin
Kilo verdiğim dönemde de bu ilaçları kullanıyordum
Evet canım sana katılıyorum.Sahihuban kuzum menülerini günlük paylaşman bizlere yol gösterebilir çok güzel kilo veriyorsun maşallah bayram yoğunluğun varsa sonrasında bizimle günlük paylaşır mısın
Tamam kuzummmm yazacağımmmmmCanım sen menülerini toplu yazıyorsun her gün ayrı ayrı yazmıyorsun sanirsam bizede fikir olur hem nasıl verdiğin yediklerinin miktarları vs
Harikasın canım,ben de cikicam bugün inşallah yürüyüşe, dün yapamadım dediğin gibi kendimi hantal hissettim spor ayrıca mutluluk hormonu da salgılıyor bana:)Yaklaşık 15 dakikadır yürüyüşe başladım hava biraz sıcak bugün bir de öğle saati olunca güneş kendini daha fazla hissettiriyor ama olsun spor yapmadığım da kendimi hantal hissediyorum
ve de kilo verme de biliyorsunuz ki ne kadar yemeğe dikkat etsen de sporsuz maalesef olmuyor
spor yapsan diyet yapmasan yine olmuyor o yüzden sporla diyet birlikte birbirini desteklemeli birlikte çaba göstermeliyiz
yürüşümü 40 dakikaya Anlamak hedefindeyim inşallah başarılı olabiliriz
Harikasın canım,ben de cikicam bugün inşallah yürüyüşe, dün yapamadım dediğin gibi kendimi hantal hissettim spor ayrıca mutluluk hormonu da salgılıyor bana:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?