Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar menum gelsin

Sabah 11.00
2 kaşık çökelek
1 tereyağında yumurta
2 yeşil zeytin
Biber,domates,salatalık
2 dilim ekmek

Ara 4 incir(sanırım biraz kaçırdım çok seviyorum ama)

Akşam 18.00

Bir tabak zy patlıcan yemeği
4 kaşık bulgur pilavı
Bir kase cacık

2 litre su spor yok maalesef,temizlik yaptım bugün çok yorulmuştum yapamadim

11.30
Menemen
İki dilim peynir
Bir dilim ekmek
Ara
Birkaç badem ve bir kaşık meyveli yoğurt
17.30
Bir tabak tavuklu nohutlu bulgur pilavı
45 dakika bisiklet

Tamam kuzum
Yazayım müsait olunca
Tabi kiiii

Herkese iyi bayramlar
Sağlıkla huzurla sevgiyle

*bugün kahvaltım biraz diyet dışına çıktı ama olsun yürüyüş yaparak ve bundan sonraki öğünleri dengeleyerek acısını çıkaracağım ...

*tartımı yanımda getirmedim buradaki tartı da benimkinden fazla tartıyor gibi geldi : o yüzden modun biraz düşüyor bazen :ama vazgeçmek Yok..

*bir de ara öğünler öyle önemli ki tüm günün diyetini etkiliyor -
Dün hamam sonrası eve gelip yemek hazırlayıp yiyene kadar ki ara öğünü unutmuşum yemeyi :elim ayağım titredi akşam biraz pekmez tahin le kendime geldim : ara öğünü sabah kaçırsam da yapacağım;çoooook önemliiiii

*k. Validemleede son iki gün sonra deniz tatili-yüzerek daha güzel incelebilirim-daha fazla kalori yakabilirim hem de eğlenceli ama her an adet olabilirim: normalde 19-20 iş adet tarihim ama maalesef heniz olmadım: şişkinlik de ondan ağır çıkabiliyorumdur..

* iyi ki varsınız grubumuz çok güzel bi bütünlük içerisinde ..

Herkese yeniden iyi bayramalr

Et ve türevlerini öğlenleri tüketenim
Akşamları salata ve sebze tüketelimmmmm
Dikkat edelimmmmmm ki iki dolma yağlı kavurma bizi yolumuzdan çevirmesin Emeklerimiz boşa gitmesin

Yaklaşık 15 dakikadır yürüyüşe başladım hava biraz sıcak bugün bir de öğle saati olunca güneş kendini daha fazla hissettiriyor ama olsun spor yapmadığım da kendimi hantal hissediyorum

ve de kilo verme de biliyorsunuz ki ne kadar yemeğe dikkat etsen de sporsuz maalesef olmuyor
spor yapsan diyet yapmasan yine olmuyor o yüzden sporla diyet birlikte birbirini desteklemeli birlikte çaba göstermeliyiz

yürüşümü 40 dakikaya Anlamak hedefindeyim inşallah başarılı olabiliriz

Harikasın canım,ben de cikicam bugün inşallah yürüyüşe, dün yapamadım dediğin gibi kendimi hantal hissettim spor ayrıca mutluluk hormonu da salgılıyor bana:)

Harikasın canım,ben de cikicam bugün inşallah yürüyüşe, dün yapamadım dediğin gibi kendimi hantal hissettim spor ayrıca mutluluk hormonu da salgılıyor bana:)

Çık kuzum çık yürü valla
Harekette bereket var sağlık var enerji var mutluluk var
Yaşamda bir hedefe sahip olmak cidden insana kendini iyi hissettiriyor
Vazgeçmek Yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…