- 7 Ocak 2018
- 27.576
- 80.040
- 598
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #288.341
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Kozlar Doğuma son 15 gün ondan sonra burdayımmmmm
Sağol canım teşekkürler....rabbim tüm isteyenlere nasip eder inşallah öncelikle de sanaAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Bana da dua eder misin kuzum
Aminnn kuzummmSağol canım teşekkürler....rabbim tüm isteyenlere nasip eder inşallah öncelikle de sana
Zamanin belli nasil rahatsin dimiSağol canım teşekkürler....rabbim tüm isteyenlere nasip eder inşallah öncelikle de sana
Rahatım canım ama artık bel ağrılarım çok fazla kasılmalarım çok fazla özellikle geceleri çok zor geçiyor çok ağrım oluyor onun dışında güzel artık doğsun koklayim diyorumZamanin belli nasil rahatsin dimi
Ya abla ben 70 gündür olmuyorum nasıl şişim Bı görsen çok daraldımBayram gezmelerinde biraz kaçamak yaptım ve pişmanım
Bu sabah güzel bi yürüyüş beni bekler
Hala adet olmadım 4 gün oldu gecikti
Geciktikçe stres oluyorum şişkinlikte mevcut
En büyük keşkem tartımı yanımda taşımamak
Kontrolüm güçleşiyor maalesef
Kilo vermek varken aldım gibi görünüyor ağır çıkıyorum
Canım sıkılıyor
İnşaallah son 10günde 70i görebilirim
Sağlıkla hayırla
Dogsun tabiRahatım canım ama artık bel ağrılarım çok fazla kasılmalarım çok fazla özellikle geceleri çok zor geçiyor çok ağrım oluyor onun dışında güzel artık doğsun koklayim diyorum
Doktoruma bahsettim önce doğumu 12eylül diyordu sonra 6eylül e aldı biraz daha ağrım var deyince 1eylül de de alabilirim dedi abovvvv en iyisi bişey demeyin dayanabildiği kadar dayandım küçük doğmasın diyorum ama işin ilginç yanı gündüz ağrım olmuyor gece ağrıyorDogsun tabi
Doktoruna bahsettin mi bundan bi supriz yapmasin sonra
Bence sen agrim var de bayram sonu dogsun bebek rahat etDoktoruma bahsettim önce doğumu 12eylül diyordu sonra 6eylül e aldı biraz daha ağrım var deyince 1eylül de de alabilirim dedi abovvvv en iyisi bişey demeyin dayanabildiği kadar dayandım küçük doğmasın diyorum ama işin ilginç yanı gündüz ağrım olmuyor gece ağrıyor
Hhahaha daha 36. Haftaya bugün girdim beklerim ya hem havalar biraz daha serinler bebeğimde biraz büyür ama varya sanki ilkmiş gibi çok heyecanlanıyorum bir an önce de doğsun diyorumBence sen agrim var de bayram sonu dogsun bebek rahat et
Ah hadi dogsunlar da zayiflama maratonuna baslayalim tekrar sahsen koca bacaklarimla oek mutlu degilimHhahaha daha 36. Haftaya bugün girdim beklerim ya hem havalar biraz daha serinler bebeğimde biraz büyür ama varya sanki ilkmiş gibi çok heyecanlanıyorum bir an önce de doğsun diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?