Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Herkese iyi bayramlar.. umarım çok kacırmadan gunu bitirmisizdir. Benim oyle oldu et kokusundan sonra istahim kapaniyor kahvaltiyi sıkı yaptım pesine sadece 10 tane falan kavurma yemisimdir baskada bisey yok tartida yarin sabah eksiler gormeyi umuyorum. busabah mecburen cam sil ev supur vileda yap derken baya odem attim sporda oldu bana. Hos kimsemde gelmedi bayrama biliyosunuz memleketlerden farkli bi ildeyiz ve gidecek cok biyerimiz yok gelenimizde yok. Tertemiz yapip evi oturdum etler gelince esim hepsini halletti ben kizin pesinde gezdim bayrami bile hissedemedim. Bayramlarin guzelligi kalabalik aile olmakta insallah onumuzdeki yil ailelerimizin yaninda bayram geciriz. Herkese tekrardan iyi bayramlar

Sabahtan beri bir yumurtayla yaptığım menemen ve 2,5 dilim haricinde bişey yemedim kendimi tebrik edeyim :) Ağzıma şeker neyim de atmadım.

Bayram gezmelerinde biraz kaçamak yaptım ve pişmanım
Bu sabah güzel bi yürüyüş beni bekler
Hala adet olmadım 4 gün oldu gecikti
Geciktikçe stres oluyorum şişkinlikte mevcut
En büyük keşkem tartımı yanımda taşımamak
Kontrolüm güçleşiyor maalesef
Kilo vermek varken aldım gibi görünüyor ağır çıkıyorum
Canım sıkılıyor
İnşaallah son 10günde 70i görebilirim
Sağlıkla hayırla

Ya abla ben 70 gündür olmuyorum nasıl şişim Bı görsen çok daraldım

Bayramda tutarım dedim ama ikinci gün ziyaret başlayınca zorla yedirdiler malum aile büyüklerine yok diyemiyorsun diyincede Bi bayram yiyiver diyeYine dikkat edeceğim Ama stresteyimbirde Bu yaz hiç tatile gitmedik bayramda bugün gidelim dedik lakin bizim yazlığa başka akraba gitmiş yine kaldı bizim tatilbelki olursa kaplıcalara gideceğiz en azından içim temizlenirolmadı yine evde birsürü spor buldum onları yapacağım kendimi tutupama önce bayram biter bitmez kadın doğuma gideceğim sonra birde üroloji sonra daha Bı kaç kontrol bitmiyor malesef Ama bir haftada bitiririm diye düşünüyorumherşeyin hayırlısı bayramlarımız mutlu ve huzurlu geçsin gerisi gelir zaten

Rahatım canım ama artık bel ağrılarım çok fazla kasılmalarım çok fazla özellikle geceleri çok zor geçiyor çok ağrım oluyor onun dışında güzel artık doğsun koklayim diyorum
Dogsun tabi
Doktoruna bahsettin mi bundan bi supriz yapmasin sonra

Dogsun tabi
Doktoruna bahsettin mi bundan bi supriz yapmasin sonra
Doktoruma bahsettim önce doğumu 12eylül diyordu sonra 6eylül e aldı biraz daha ağrım var deyince 1eylül de de alabilirim dedi abovvvv en iyisi bişey demeyin dayanabildiği kadar dayandım küçük doğmasın diyorum ama işin ilginç yanı gündüz ağrım olmuyor gece ağrıyor

Bence sen agrim var de bayram sonu dogsun bebek rahat et

Bence sen agrim var de bayram sonu dogsun bebek rahat et
Hhahaha daha 36. Haftaya bugün girdim beklerim ya hem havalar biraz daha serinler bebeğimde biraz büyür ama varya sanki ilkmiş gibi çok heyecanlanıyorum bir an önce de doğsun diyorum

Hhahaha daha 36. Haftaya bugün girdim beklerim ya hem havalar biraz daha serinler bebeğimde biraz büyür ama varya sanki ilkmiş gibi çok heyecanlanıyorum bir an önce de doğsun diyorum
Ah hadi dogsunlar da zayiflama maratonuna baslayalim tekrar sahsen koca bacaklarimla oek mutlu degilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…