- 7 Ocak 2018
- 27.576
- 80.040
- 598
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #288.361
Hahahhhhh aynen kız inşallah 80 i geçmem ama çok zor 19kilo aldım kimse inanmıyor boyum uzun olunca çok da göstermiyorum sen kaç kilo oldun bu aradaAh hadi dogsunlar da zayiflama maratonuna baslayalim tekrar sahsen koca bacaklarimla oek mutlu degilim
74Hahahhhhh aynen kız inşallah 80 i geçmem ama çok zor 19kilo aldım kimse inanmıyor boyum uzun olunca çok da göstermiyorum sen kaç kilo oldun bu arada
Neyse canım 80i bulmazsın sen74
Bende 16 kilo aldim bende
Amannn batti balik yan gider 14. Takim kürkcü dukkanimiz zaten döncez nasil olsaNeyse canım 80i bulmazsın sen
Ayynem kız ben soğurum haftasına oradayım zatenAmannn batti balik yan gider 14. Takim kürkcü dukkanimiz zaten döncez nasil olsa
Ayynem kız ben soğurum haftasına oradayım zaten
Vaşlahi canım ilk kızomdayken 22 kilo almıştım 75 el Doğuma girdim Doğumdan 1hafta sonra 64 olmuştum sonra hiç yememe dikkat etmedim tek yaptığım şey emzirirken yarım litre su içiyordum her emzirmede şubatta Doğum yaptım haziranda 56 kiloydum hiç diyet yapmamama rağmen keşke bu da öyle olsasimdi yememe hakim olamiyorum dogumdan sinra boyle olmaz insallahta hemenck veririz kilolari
Ama iste yaş gectikce vermesi de zor oluyoVaşlahi canım ilk kızomdayken 22 kilo almıştım 75 el Doğuma girdim Doğumdan 1hafta sonra 64 olmuştum sonra hiç yememe dikkat etmedim tek yaptığım şey emzirirken yarım litre su içiyordum her emzirmede şubatta Doğum yaptım haziranda 56 kiloydum hiç diyet yapmamama rağmen keşke bu da öyle olsa
Aynen canım yaşayıp göreceğizAma iste yaş gectikce vermesi de zor oluyo
Mrb ne durumdasın yarın bsabah tartılıp yarışa başkıyoryz değil mi?Sen yinede kontrollü tatlı tuket,çok kısmak malum mümkün olmuyor ama dikkat etmekte fayda var
Merhaba canım,pek fazla kaçamak yapmadım ama regl olmam lazım ondan şişkinlik var hiç bilmiyorum ne durumdayım ama eksi gibi hissetmiyorum,sen ne durumdasın? Ben bu hafta İstanbul'a gecicem seminer öncesi diğer hafta sıkı bir şekilde yarışsak olur mu? Sen bu hafta başka rakip Bulsan haftaya bir aksilik olmazsa evde olucam o zaman daha iyi yarisirimMrb ne durumdasın yarın bsabah tartılıp yarışa başkıyoryz değil mi?
Tabi canım ne zaman istersen başlarız ben dikkat ediyorum tahminimden iyi gibi.Merhaba canım,pek fazla kaçamak yapmadım ama regl olmam lazım ondan şişkinlik var hiç bilmiyorum ne durumdayım ama eksi gibi hissetmiyorum,sen ne durumdasın? Ben bu hafta İstanbul'a gecicem seminer öncesi diğer hafta sıkı bir şekilde yarışsak olur mu? Sen bu hafta başka rakip Bulsan haftaya bir aksilik olmazsa evde olucam o zaman daha iyi yarisirim
İnşallah canım ben bu haftada dikkat ederim ama evimde olamayacağım için haftaya inşallah yarisiriz:)Tabi canım ne zaman istersen başlarız ben dikkat ediyorum tahminimden iyi gibi.
Ben kilo bildirilmiyor diye uyandigimdan beri su içiyorum,tartılırsam moralim bozulur,sabit diyeyim ben,muhtemelen de artı degilimdir zaten24 Ağustos Cuma 584. Etap Kilo Kontrol Listesi (Bu etap yarışılmayacaktır.585.Etap ile birleştirilmiştir.segus (61.1/)
SchonerDuft (67,30/
bi-zuzu ( 58,10/
tobosoludulcinea (60,2/
Sahihuban (71,8/
patient women (78,4/
lilipit (72,50/
Nidsalii (58,6/
Turkuaz07 (67,3/
Nilar( 69,6/
Buki_89 (66,50/MİNİK ADAYLARIMIZ
selcanmehmetcan(76,0/
psunat06 (61,7/
Amor-a (53,5/
Masal3487 (64,8/
hedefyeniben (70,5/
Kart Minnaklar
tgb1907 (65/
drdotty(68,7/69,0
BİR ÖNCEKİ ETAPTA BİLDİRMİŞ OLDUĞUNUZ KİLOLAR LİSTELENMİŞTİR LÜTFEN GÜNCEL KİLONUZU BİLDİRİNİZ
TARTI DEĞİŞİMİ OLANLAR BİLDİRİM YAPMAYABİLİRLER.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?