Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

24 Ağustos Cuma 584. Etap Kilo Kontrol Listesi (Bu etap yarışılmayacaktır.585.Etap ile birleştirilmiştir.)
segus (61.1/
SchonerDuft (67,30/
bi-zuzu ( 58,10/ 58,10)
tobosoludulcinea (60,2/
Sahihuban (71,8/
patient women (78,4/78,3)
lilipit (72,50/
Nidsalii (58,6/
Turkuaz07 (67,3/
Nilar( 69,6/69,5)

MİNİK ADAYLARIMIZ
Buki_89 (66,50/
selcanmehmetcan(76,0/
psunat06 (61,7/
Amor-a (53,5/
Masal3487 (64,8/
hedefyeniben (70,5/
Kart Minnaklar
tgb1907 (65/

drdotty(68,7/69,0
BİR ÖNCEKİ ETAPTA BİLDİRMİŞ OLDUĞUNUZ KİLOLAR LİSTELENMİŞTİR LÜTFEN GÜNCEL KİLONUZU BİLDİRİNİZ
TARTI DEĞİŞİMİ OLANLAR BİLDİRİM YAPMAYABİLİRLER

Benim kilo aynı. Bir iki gün önce 53.1 olmuş gibiydi ama sabit kalmadı maalesef. İnşallah daha almam bundan fazla

Bu bayram sebebiyle iyice dağıldım. Menü paylaşmadım düzensizdi çünkü yediğim içtiğim bugünün menüsü:
Sabah
3 dilim çavdar ekmeği
2 dilim beyaz peynir
Tereyağ (ekmeği kızartırken) , Domates

Ara
2 armut, 1 bardak yeşil çay, bir avuç çekirdek, kuru üzüm, 2 kuru hurma

Akşam
1 porsiyon soya kıymalı mantı

Su : 3,5 lt

Menüye bakınca sanki kilo alma topicinde gibi hissettim kendimi halbuki pek bişey yememişim gibi hissetmiştim.

24 Ağustos Cuma 584. Etap Kilo Kontrol Listesi (Bu etap yarışılmayacaktır.585.Etap ile birleştirilmiştir.)
segus (61.1/
SchonerDuft (67,30/
bi-zuzu ( 58,10/ 58,10)
tobosoludulcinea (60,2/
Sahihuban (71,8/
patient women (78,4/78,3)
lilipit (72,50/
Nidsalii (58,6/
Turkuaz07 (67,3/
Nilar( 69,6/69,5)

MİNİK ADAYLARIMIZ
Buki_89 (66,50/
selcanmehmetcan(76,0/
psunat06 (61,7/
Amor-a (53,5/53,5)
Masal3487 (64,8/
hedefyeniben (70,5/
Kart Minnaklar
tgb1907 (65/

drdotty(68,7/69,0
BİR ÖNCEKİ ETAPTA BİLDİRMİŞ OLDUĞUNUZ KİLOLAR LİSTELENMİŞTİR LÜTFEN GÜNCEL KİLONUZU BİLDİRİNİZ
TARTI DEĞİŞİMİ OLANLAR BİLDİRİM YAPMAYABİLİRLER

Mantı candır kuzum ama diyetteyken yememek lazim bol protein alip sebzelerle ogunlerimizi yapmaliyiz seninki az gorunen bol kalorili olmus belki oglen yeseydin mantiyi daha iyi olurdu.. neyseki bugunde bayramdan bayram kacamağı olsun.. ara ogununde dolu dolu maasallah ne varsa tırtıklamışsin afiyet olsun

Oraya akşam yazdım ama erken yedim normalde. Aynen ya ne bulduysam yemişim. Normalde ben şekerli şey illa tüketeyim diyen biri değilim evde nutella kutusu var sürünür yemem asla ama aşırı şeker düşkünlüğüm var. Bugün hatta kendimi zor durdurdum katmer baklava sipariş edecektim sonra vazgeçtim kek yapayım dedim ondan da vazgecirdim kendimi meyveye dadandım Kan tahlillerimde çoğu şey düşük aşırı ilaç kullanıyorum B D ve demir sanırım ondan.

Tarti gunu oldugu aklimdan cikmisti canim birde dun cok.misafirim vardi gelemedim sabah tartilmistim 76,4 cikmistim regliyim üstelik,simdide tarlaya calismays gidiyorum,dun kacamaklarim oldu baklava yapmistim yedim malesef,bu bayram yogun yorucu gecti umarim reglim bitince kg almamisimdir..

Vazgeçme canım
Olan oldu bitti
Bugün yeniden başla
Azalt fazlalıkları
Sporu elden bırakma
Senden çok da farklı değilim
Ama direniyorum
Spor yapıyorum

Günaydın herkese
Bi kaç gündür giremedim kusura bakmayın ve sizleri özledim
Ayrıca iki gün kaçamaklı oldu ne vakit sizlerden uzak isem bilin ki bi şeyler ters gidiyor

Hala adet olmadım
6gün oldu
Uzun süredir gayet düzenlidir hiç şaşamaz adetim
Bu yüzden şu an telaşlıyım inşaalalh bi sorun yoktur ki bi önceki adetimde aşırı kanama olmuştu bi ilaç kullandığım için ..
1. Şişkinlik hat safha kendimi çok şişko hissediyorum
2.belki gebeliktir diye beyaz çay içemiyorum (o ihtimal neredeyse Yok ama tedbirli olmalıyım)
3.ağır egzersiz yapamıyorum

Yediklerime dikkat ediyorum bazen kiste dışına çıksam dahi..
Günlük yürüyorum ve yüzüyorum,,
Mesela dün 6529 adım attım (sabah)ve ekstra 50 dk yürüdüm (akşam)

Her gün yürüyorum .. kendimi dinç dinamik hissediyorum bu yüzden ..
Şişkinlik adet mi gebelik mi Yoksa başka bir durum mu var bilmiyorum.. belli olunca inşaalalh daha rahat hareket edeceğim

Herkese günaydın hepinizi özledim

Test yap bir an öncr için rahat etsin böyle daha çok stres oluyor insan.

Canım adım sayar mı var bende de acura parameter var ama belime takıyorum saymıyor bozuk mu yoksa benmi ayarlayamıyorum bilmiyorum.

Test yap bir an öncr için rahat etsin böyle daha çok stres oluyor insan.

Hemen test yapmak istemiyorum çünkü şu an tatildeyim öğrenirsen dr a gidemeyecem daha büyük stres : ki henüz erken idrar da çıkmayabilir :
Şimdilik kararsızım bekleme niyetindeyim 10 gün r tamamlarsam giderim bi dr a
Canım adım sayar mı var bende de acura parameter var ama belime takıyorum saymıyor bozuk mu yoksa benmi ayarlayamıyorum bilmiyorum.
Telefonda proğran var kuzu fit365 diye
Ordan sayıyor

Canım farklı tartılar olduğundan önemseme derim.
Haklısın ama şişkinliğini fena hissediyorum
Neyse tatil bitince daha rahat Tolere edebilirim
Ama dikkat etmeye devam
Yürüyüşe devan

Cok gecmis olsun canimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…