- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #288.381
24 Ağustos Cuma 584. Etap Kilo Kontrol Listesi (Bu etap yarışılmayacaktır.585.Etap ile birleştirilmiştir.segus (61.1/)
SchonerDuft (67,30/
bi-zuzu ( 58,10/ 58,10)
tobosoludulcinea (60,2/
Sahihuban (71,8/
patient women (78,4/78,3)
lilipit (72,50/
Nidsalii (58,6/
Turkuaz07 (67,3/
Nilar( 69,6/69,5)
Buki_89 (66,50/MİNİK ADAYLARIMIZ
selcanmehmetcan(76,0/
psunat06 (61,7/
Amor-a (53,5/
Masal3487 (64,8/
hedefyeniben (70,5/
Kart Minnaklar
tgb1907 (65/
drdotty(68,7/69,0
BİR ÖNCEKİ ETAPTA BİLDİRMİŞ OLDUĞUNUZ KİLOLAR LİSTELENMİŞTİR LÜTFEN GÜNCEL KİLONUZU BİLDİRİNİZ
TARTI DEĞİŞİMİ OLANLAR BİLDİRİM YAPMAYABİLİRLER
Mantı candır kuzum ama diyetteyken yememek lazim bol protein alip sebzelerle ogunlerimizi yapmaliyiz seninki az gorunen bol kalorili olmus belki oglen yeseydin mantiyi daha iyi olurdu.. neyseki bugunde bayramdan bayram kacamağı olsun.. ara ogununde dolu dolu maasallah ne varsa tırtıklamışsin afiyet olsunBenim kilo aynı. Bir iki gün önce 53.1 olmuş gibiydi ama sabit kalmadı maalesef. İnşallah daha almam bundan fazla
Bu bayram sebebiyle iyice dağıldım. Menü paylaşmadım düzensizdi çünkü yediğim içtiğim bugünün menüsü:
Sabah
3 dilim çavdar ekmeği
2 dilim beyaz peynir
Tereyağ (ekmeği kızartırken) , Domates
Ara
2 armut, 1 bardak yeşil çay, bir avuç çekirdek, kuru üzüm, 2 kuru hurma
Akşam
1 porsiyon soya kıymalı mantı
Su : 3,5 lt
Menüye bakınca sanki kilo alma topicinde gibi hissettim kendimi halbuki pek bişey yememişim gibi hissetmiştim.
Oraya akşam yazdım ama erken yedim normalde. Aynen ya ne bulduysam yemişim. Normalde ben şekerli şey illa tüketeyim diyen biri değilim evde nutella kutusu var sürünür yemem asla ama aşırı şeker düşkünlüğüm var. Bugün hatta kendimi zor durdurdum katmer baklava sipariş edecektim sonra vazgeçtim kek yapayım dedim ondan da vazgecirdim kendimi meyveye dadandımMantı candır kuzum ama diyetteyken yememek lazim bol protein alip sebzelerle ogunlerimizi yapmaliyiz seninki az gorunen bol kalorili olmus belki oglen yeseydin mantiyi daha iyi olurdu.. neyseki bugunde bayramdan bayram kacamağı olsun.. ara ogununde dolu dolu maasallah ne varsa tırtıklamışsin afiyet olsun
Tarti gunu oldugu aklimdan cikmisti canim birde dun cok.misafirim vardi gelemedim sabah tartilmistim 76,4 cikmistim regliyim üstelik,simdide tarlaya calismays gidiyorum,dun kacamaklarim oldu baklava yapmistim yedim malesef,bu bayram yogun yorucu gecti umarim reglim bitince kg almamisimdir..24 Ağustos Cuma 584. Etap Kilo Kontrol Listesi (Bu etap yarışılmayacaktır.585.Etap ile birleştirilmiştir.segus (61.1/)
SchonerDuft (67,30/
bi-zuzu ( 58,10/
tobosoludulcinea (60,2/
Sahihuban (71,8/
patient women (78,4/
lilipit (72,50/
Nidsalii (58,6/
Turkuaz07 (67,3/
Nilar( 69,6/
selcanmehmetcan(76,0/
psunat06 (61,7/
Amor-a (53,5/
Masal3487 (64,8/
hedefyeniben (70,5/
Kart Minnaklar
tgb1907 (65/
drdotty(68,7/69,0
BİR ÖNCEKİ ETAPTA BİLDİRMİŞ OLDUĞUNUZ KİLOLAR LİSTELENMİŞTİR LÜTFEN GÜNCEL KİLONUZU BİLDİRİNİZ
TARTI DEĞİŞİMİ OLANLAR BİLDİRİM YAPMAYABİLİRLER.
DOktora gittin mi canımYa abla ben 70 gündür olmuyorum nasıl şişim Bı görsen çok daraldım
Benim kilo aynı. Bir iki gün önce 53.1 olmuş gibiydi ama sabit kalmadı maalesef. İnşallah daha almam bundan fazla
Bu bayram sebebiyle iyice dağıldım. Menü paylaşmadım düzensizdi çünkü yediğim içtiğim bugünün menüsü:
Sabah
3 dilim çavdar ekmeği
2 dilim beyaz peynir
Tereyağ (ekmeği kızartırken) , Domates
Ara
2 armut, 1 bardak yeşil çay, bir avuç çekirdek, kuru üzüm, 2 kuru hurma
Akşam
1 porsiyon soya kıymalı mantı
Su : 3,5 lt
Menüye bakınca sanki kilo alma topicinde gibi hissettim kendimi halbuki pek bişey yememişim gibi hissetmiştim.
24 Ağustos Cuma 584. Etap Kilo Kontrol Listesi (Bu etap yarışılmayacaktır.585.Etap ile birleştirilmiştir.segus (61.1/)
SchonerDuft (67,30/
bi-zuzu ( 58,10/
tobosoludulcinea (60,2/
Sahihuban (71,8/
patient women (78,4/78,3)
lilipit (72,50/
Nidsalii (58,6/
Turkuaz07 (67,3/
Nilar( 69,6/69,5)
selcanmehmetcan(76,0/
psunat06 (61,7/
Amor-a (53,5/
Masal3487 (64,8/
hedefyeniben (70,5/
Kart Minnaklar
tgb1907 (65/
drdotty(68,7/69,0
TARTI DEĞİŞİMİ OLANLAR BİLDİRİM YAPMAYABİLİRLER
Test yap bir an öncr için rahat etsin böyle daha çok stres oluyor insan.Günaydın herkese
Bi kaç gündür giremedim kusura bakmayın ve sizleri özledim
Ayrıca iki gün kaçamaklı oldu ne vakit sizlerden uzak isem bilin ki bi şeyler ters gidiyor
Hala adet olmadım
6gün oldu
Uzun süredir gayet düzenlidir hiç şaşamaz adetim
Bu yüzden şu an telaşlıyım inşaalalh bi sorun yoktur ki bi önceki adetimde aşırı kanama olmuştu bi ilaç kullandığım için ..
1. Şişkinlik hat safha kendimi çok şişko hissediyorum
2.belki gebeliktir diye beyaz çay içemiyorum (o ihtimal neredeyse Yok ama tedbirli olmalıyım)
3.ağır egzersiz yapamıyorum
Yediklerime dikkat ediyorum bazen kiste dışına çıksam dahi..
Günlük yürüyorum ve yüzüyorum,,
Mesela dün 6529 adım attım (sabah)ve ekstra 50 dk yürüdüm (akşam)
Her gün yürüyorum .. kendimi dinç dinamik hissediyorum bu yüzden ..
Şişkinlik adet mi gebelik mi Yoksa başka bir durum mu var bilmiyorum.. belli olunca inşaalalh daha rahat hareket edeceğim
Herkese günaydın hepinizi özledim
GünaydınGünaydın kızlar ❤❤❤
Canım adım sayar mı var bende de acura parameter var ama belime takıyorum saymıyor bozuk mu yoksa benmi ayarlayamıyorum bilmiyorum.Günaydın herkese
Bi kaç gündür giremedim kusura bakmayın ve sizleri özledim
Ayrıca iki gün kaçamaklı oldu ne vakit sizlerden uzak isem bilin ki bi şeyler ters gidiyor
Hala adet olmadım
6gün oldu
Uzun süredir gayet düzenlidir hiç şaşamaz adetim
Bu yüzden şu an telaşlıyım inşaalalh bi sorun yoktur ki bi önceki adetimde aşırı kanama olmuştu bi ilaç kullandığım için ..
1. Şişkinlik hat safha kendimi çok şişko hissediyorum
2.belki gebeliktir diye beyaz çay içemiyorum (o ihtimal neredeyse Yok ama tedbirli olmalıyım)
3.ağır egzersiz yapamıyorum
Yediklerime dikkat ediyorum bazen kiste dışına çıksam dahi..
Günlük yürüyorum ve yüzüyorum,,
Mesela dün 6529 adım attım (sabah)ve ekstra 50 dk yürüdüm (akşam)
Her gün yürüyorum .. kendimi dinç dinamik hissediyorum bu yüzden ..
Şişkinlik adet mi gebelik mi Yoksa başka bir durum mu var bilmiyorum.. belli olunca inşaalalh daha rahat hareket edeceğim
Herkese günaydın hepinizi özledim
Canım farklı tartılar olduğundan önemseme derim.Buradaki tartıda 73.6 çıkıyorum
Çok şaşkınım
Böyle kilo alacak kadar da yemedim İnan’ın
71.8dim evdekinde
Fark 1.8
Kg
Test yap bir an öncr için rahat etsin böyle daha çok stres oluyor insan.
Telefonda proğran var kuzu fit365 diyeCanım adım sayar mı var bende de acura parameter var ama belime takıyorum saymıyor bozuk mu yoksa benmi ayarlayamıyorum bilmiyorum.
Haklısın ama şişkinliğini fena hissediyorumCanım farklı tartılar olduğundan önemseme derim.
Cok gecmis olsun canimmmValla canım bakvala tarzı tatlı istiyor ama bisküvili neyime yetmiyor demi.
Ruhsal ya da fiziksel yönde farklılık yaşıyor musun?
Ben Geçen kaza atlattım dolmuşa bindim iç sesim beni ikna etmeye çalışıyor ineyim diye ama parayı verdim diyorum bir yandan da araç durakta kaza yaptı tüm cam üstüme patladı allah.korudu beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?