- 30 Mayıs 2009
- 7.163
- 8.019
- 723
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #288.401
Buradaki tartıda 73.6 çıkıyorum
Çok şaşkınım
Böyle kilo alacak kadar da yemedim İnan’ın
71.8dim evdekinde
Fark 1.8
Kg
Kimsecikler yok canim herkes tatilde galibaSlm kizlar ben, geldimmmm napiyosunuz bakalim?
Canım geçen ay yaşadığın sorunu hatırlıyorum umarım bu sefer daha rahat olur biter. Şişkin hissetmen çok normal. Bir sürpriz olursa hayırlısıyla buna da çok sevineceğimGünaydın herkese
Bi kaç gündür giremedim kusura bakmayın ve sizleri özledim
Ayrıca iki gün kaçamaklı oldu ne vakit sizlerden uzak isem bilin ki bi şeyler ters gidiyor
Hala adet olmadım
6gün oldu
Uzun süredir gayet düzenlidir hiç şaşamaz adetim
Bu yüzden şu an telaşlıyım inşaalalh bi sorun yoktur ki bi önceki adetimde aşırı kanama olmuştu bi ilaç kullandığım için ..
1. Şişkinlik hat safha kendimi çok şişko hissediyorum
2.belki gebeliktir diye beyaz çay içemiyorum (o ihtimal neredeyse Yok ama tedbirli olmalıyım)
3.ağır egzersiz yapamıyorum
Yediklerime dikkat ediyorum bazen kiste dışına çıksam dahi..
Günlük yürüyorum ve yüzüyorum,,
Mesela dün 6529 adım attım (sabah)ve ekstra 50 dk yürüdüm (akşam)
Her gün yürüyorum .. kendimi dinç dinamik hissediyorum bu yüzden ..
Şişkinlik adet mi gebelik mi Yoksa başka bir durum mu var bilmiyorum.. belli olunca inşaalalh daha rahat hareket edeceğim
Herkese günaydın hepinizi özledim
Tartıyı dert etme canım hem adet durumun var hem farklı bir tartıBuradaki tartıda 73.6 çıkıyorum
Çok şaşkınım
Böyle kilo alacak kadar da yemedim İnan’ın
71.8dim evdekinde
Fark 1.8
Kg
Yok canım evin işi çok dahaSchonerDuft Canim nasilsin nasıl gidiyor tatil
drdotty sen nasilsin canim çocuklarla bayramın nasil geçti evine tamamen yerlesebildin mi
Başın sağolsun canım.allah sabır versin inş.Gunaydın kızlar napıyosunuz nasıl gectı bayramınız. Benım tatılım hastalıkla gecmıstı bayramdada yakın bı akrabamızı motor kazasında kaybettık 18 yasındaydı. Yeme ıcmeye hıc dıkkat edemedım dun eve donduk yolun sıslıgıde var tartınmadım bıle daha
Başınız sağolsun canım allah aileye sabır versinGunaydın kızlar napıyosunuz nasıl gectı bayramınız. Benım tatılım hastalıkla gecmıstı bayramdada yakın bı akrabamızı motor kazasında kaybettık 18 yasındaydı. Yeme ıcmeye hıc dıkkat edemedım dun eve donduk yolun sıslıgıde var tartınmadım bıle daha
Güzel geçti ama evi temizleme planım yalan oldu . Koyun kokuları çok keskin geldi 200 m ilerde araziye satış yapmak için koyuyorlar olan bizlere oluyor 2 3 haftadır berbatti pencere bile açamadım. Sen naptın nasıl gidiyorSchonerDuft Canim nasilsin nasıl gidiyor tatil
drdotty sen nasilsin canim çocuklarla bayramın nasil geçti evine tamamen yerlesebildin mi
Başın saolsun kuzum. Bayramda evde oldugum icin eve baklava falan almadım aileler il disinda zaten ziyartte bi iki arkadasa oldu minnak iki dilim baklava yedim tum bayram boyunca benim icin iyi oldu ramazan bayraminda eve gidip 2 kiko falan alip gelmostim 5 gunde simdi gram gramda olsa veriyorum en azindan. Dikkatte etmedim bayram boyunca sadece tatli ve cikolatayi abartmadimGunaydın kızlar napıyosunuz nasıl gectı bayramınız. Benım tatılım hastalıkla gecmıstı bayramdada yakın bı akrabamızı motor kazasında kaybettık 18 yasındaydı. Yeme ıcmeye hıc dıkkat edemedım dun eve donduk yolun sıslıgıde var tartınmadım bıle daha
Ah ah benimde son bi haftam kaldi 3 eylulde basliyoruz alismisim ev hanimi olmaya hos cogu kezde evde sıkılmıştımGünaydın kızlar tatilin son günü ne yazık ki sevmiştim evde olmayı
Hayırlısıyla oturursun inşallah evine canim . Tatilin tadını çıkar benim yerimde gez ye iç:).Iyiyim şükür bazı sıkıntılar oluyor ama atlatiyorum mecburen diyet güzel gidiyor bakalım listeye uyuyorum tartilnadim bi kac gündür inşallah eksileri görürümİyi geceler kızlar, çoğunuz hiç uğrayamamışsınız takıma
Pazartesi’den itibaren hepinizi burada görmek istiyorum hem hepinizi çok özledim hemde menülerinizi bildirmediğinizde kaçamak yapmak daha kolay oluyor.(kilo alıyorsunuz)
Canım geçen ay yaşadığın sorunu hatırlıyorum umarım bu sefer daha rahat olur biter. Şişkin hissetmen çok normal. Bir sürpriz olursa hayırlısıyla buna da çok sevineceğim
.
İstikrar budur tebrik ederim hiç vazgeçmeyen hallerini çok seviyorum
Tartıyı dert etme canım hem adet durumun var hem farklı bir tartı
Yok canım evin işi çok daha
1 Eylül’de anahtar teslim demişlerdi inşallah öyle olur.
Bayram güzeldi canım ben kurban bayramlarından çok hoşlanmam. Bu bayram İçin son dakika programıyla Monaco ya geldik çocuklar kendi hallerine takıldılar açıkçası benim için heyecanlı keyifli bir tatil oldu.
Sen nasılsın canım herşey yolunda mı
Diyet yapabiliyor musun
Oo ne berabattir o kokudaGüzel geçti ama evi temizleme planım yalan oldu . Koyun kokuları çok keskin geldi 200 m ilerde araziye satış yapmak için koyuyorlar olan bizlere oluyor 2 3 haftadır berbatti pencere bile açamadım. Sen naptın nasıl gidiyor
Başınız sagolsun canim Allah sabır versinGunaydın kızlar napıyosunuz nasıl gectı bayramınız. Benım tatılım hastalıkla gecmıstı bayramdada yakın bı akrabamızı motor kazasında kaybettık 18 yasındaydı. Yeme ıcmeye hıc dıkkat edemedım dun eve donduk yolun sıslıgıde var tartınmadım bıle daha
Evet bende sıkıldım biraz ama işe gitmekte pek cazip gelmiyor yarınAh ah benimde son bi haftam kaldi 3 eylulde basliyoruz alismisim ev hanimi olmaya hos cogu kezde evde sıkılmıştım
Valla berbat pencere kapı açamadım kokudan.Oo ne berabattir o kokudaiyiyim cAnim şimdilik bakAlım bi oyle bi boyle idare ediyorum
Saol canım cok etkılendım bı aksam oncesınde annedı babası babanesı bırlıkte dugundeydık ondanda bahsetmıslerdı ertesı gun olum haberını aldık motorun altında kalan bacagındakı sah damarı kopmus herkes bugune kadar gordugum en kalabalık cenazeydı dıye anlattı. Butun kasaba cenazedeydı sankı. Cok etkılendım kac gundur kendımde degılım resmen.Başın sağolsun canım.allah sabır versin inş.
Amın canım.Başınız sağolsun canım allah aileye sabır versin
Canım diyetisyenin verdşği listeyi paylaşıtmısın?Hayırlısıyla oturursun inşallah evine canim . Tatilin tadını çıkar benim yerimde gez ye iç:).Iyiyim şükür bazı sıkıntılar oluyor ama atlatiyorum mecburen diyet güzel gidiyor bakalım listeye uyuyorum tartilnadim bi kac gündür inşallah eksileri görürüm
Bravo valla canım ya ben ne yedım hıc saymıyım agzım bıan bıle bos durmadı regl olucam bıde suan cıksam tartıya moralım bozulcak.Başın saolsun kuzum. Bayramda evde oldugum icin eve baklava falan almadım aileler il disinda zaten ziyartte bi iki arkadasa oldu minnak iki dilim baklava yedim tum bayram boyunca benim icin iyi oldu ramazan bayraminda eve gidip 2 kiko falan alip gelmostim 5 gunde simdi gram gramda olsa veriyorum en azindan. Dikkatte etmedim bayram boyunca sadece tatli ve cikolatayi abartmadim
Amın canım saol.Başınız sagolsun canim Allah sabır versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?