Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hayatta en önemli şey ssğlık insan genç ölüme daha çok üzülüyor ama elden birşey gelmez sen kendini topla sağlıgını ihmal etme.

Hayatta en önemli şey ssğlık insan genç ölüme daha çok üzülüyor ama elden birşey gelmez sen kendini topla sağlıgını ihmal etme.
Aynen canım genc oldugu ıcın cok uzuldum. Olum heran kapıda nezaman gelecegı bellı degıl ama olecekmıs gıbı yasamıyoruz oyuzden belkıde bukadar etkılendım olsek gıtsek yanımızda goturcek bıseyımız yok.nolur halımız dıye kac gundur dusunuyorum .

Canım diyetisyenin verdşği listeyi paylaşıtmısın?
Tabi paylasirim canim

Kahv.2 dilim çavdar veya tb ekmeği
Bol sogus
5 zeytin
1 kk peynir
1 yumurta
2 ceviz

Ara 1 porsiyon meyve
8-10 cig badem

Oglen 100 gr et/ tavuk /veya balık
Yada 7 kaşık baklagil yada 3 dilim peynir
2 kase çorba veya 5 kaşık pilav (bulgur) yada 2 dilim ekmek
Bol salata

Ara 1 porsiyon meyve
1 şu bardağı sut/yogurt veya 2 su bardağı ayran
+1 porsiyon meyve

Akşam
6-8 yemek kasigi sebze
1 kase çorba veya 3 yemek kasigi pilav
1 bardağı yogurt

Gece 1 porsiyon meyve

Ben emzirdigim için liste böylebana bu liste çok geldi midem sikintiya girdi biraz azaltarak yaptığımda sonuç almıştım ama sim

Simdi başka bi liste uyguluyorum ama bu liste sana uygunsa kilo verebilirsin P psunat06 ❤❤
Şimdiki listen nedir canım bu bana uygun drğil çok geldi banada ben ara öğün yapmoyorum şişkinlik yspıyor birde kahvaltıyı geç yapıp iki öğün gibi yapıyorum yarın inş tarkitılacagım inş yağdan gitmiştir.

Allah sıralı ölüm versin hepimize inş.

Uyaninca 1 bardak süt veya 1 avuç haslanmis limonlu bamya
2,5 3 saat sonra
2 has.yumurta
1 dilim ekmek
Salata

Oglen sebze yada salata yogurt

Ara meyve 3 4 badem

Akşam erkense protein salata saat gecse
Sebze yogurt

Merhaba herkese bende dikkat etmeye çalistim ama kilo koruyor gibi oldu bugün kabak yemeyi yemeyi dusunuyirun detoks etkisi olsun biraz.buraya yazınca tabiki daha dikkatli olunuyor gitsin artik kilolarr

Bugün çok geç kalktım kahvaltı 12 gibi yaptım düşünün. Gece erken yatıyorum ama uykumun tutması 2 yi buluyor nedense. Sabahta böyle geç kalkıyorum.
Menüm
Sabah
3 dilim kızarmış kepek ekmek
2 dilim peynir
salatalık, domates

Ara
1 armut
üzüm, çekirdek, eti karam

Akşam
Etli sebze yemeği
2 dilim kepek ekmek

Su : 3 lt

çekirdek ve karam olmasa iyi olacakmış tabi gün boyuna yayıldı üst üste yemedim hepsini.

Ekmek dilimlerin kare ince mi. Ekmekte çok fazla geldi bana canım afiyet olsun

Canım benim çok üzüldüm gençlere bende hiç dayanamıyorum Allah rahmet eylesin ailesine yakınlarına sabır versin.
Canım benim; inşallah. Ev konusunda çok heyecanlıyım bi o kadarda stresliyim. İnşallah herşey iyi olacak. (Hepimiz için)
Tabi göreceksin eksileri bu diyet genel bir liste aslında direnci kırıp kilo vermeyi hızlandırmak İçin özellikle gastrointestinal sorun yaşayanlara ve dirençli metabolizmaya sahip olanlara öneriliyor. Bi arkadaşımız daha direnci bu listeyle kırmaya başladı @psunat06 sende deneyebilirsin hızlı sonuç alırsın canım
Selam kızlar,ben bugün İstanbul'a ablama geldim pazar donucem nasipse,bu hafta elimden geleni yapmaya çalışıcam ama ablamda annem gibi en sevdiğim şeyleri yapar umarım kilo almam
Ah bu anneler ablalar ahhh
Benide onlar yaktı
Aslında ekmek miktarı bana çok geldi ( Nilar a da çok gemiş yorumunu okudum çok haklı) normalde bu kadar ekmeği mutlaka uyarırdım ama @Sahihuban da listesinde ekmek galeta miktarı çok ama kilo veriyor. Bunu sporla desteklemeni öneririm
Ayrıca listelerinde yumurta yoğurt göremiyorum bence bunları eklemelisin
Kızlar hmg değerim 12 ama demir 33 çıktı çok düşük mü dersiniz birde demir için hangi ilaç iyi mide bulantı ve iştah yapmayan.
Ben Feramat kapsül kullanıyorum doktorun önerdiği ilacı babam uygun bulmayıp yerine bunu verdi. Bu ilacı ve ek olarak Red krill ve Calsium kullanırken diyete başlayıp burada 22 kilo toplamda 26 kilo verdim 5 ayda. İştahımı extra etkilemediğini düşünüyorum ayrıca bulantı yapmadı bende.

Herkese merhabaBayram sonrası tabi çok kötü o yemekler falan vay anam yanineyse inşallah gider diye umuyorumSanırsam hedeflediğim kiloya varamıycam diye görüyorum kendimi ama bırakmamak lazımsabahleyin doktora gideceğim malum uzun zamandır adet olamıyorum karnım üç katı oldu artık rahatsızlık vermeye başladı düzensizlik var fakat kullandığım ilaç etki etmedi gibi inşallah ters bir durum çıkmaz ayrıca dahiliyeye gidip eksik gedik baktıracağımdemir yüklemesi yapacaklar birdeŞu doktor işlerini hiç sevmiyorum zatenneredeyse 20 gün sonrada istanbula geri dönüş yapacağım birde onun hazırlığı onca saat yol offyine streslere giriyorumneyse fazla uzatmadan gidip yatayım hepinize tatlı rüyalaryarın doktordan gelince artık düzeni yine oturturum burada diye düşünüyorum

Merhaba kızlar
Yedik içtik güldük gezdik eğlendik ve bir bayram seyranı daha arkamızda bıraktık. Umarım herkesin güzel anıları olmuştur.
Şimdi sıra bizde. Bayramda gelen yada önceden kalan fazlalıklarımızdan kurtulmak İçin gerçekçi ve kalıcı planlar yapmalıyız artık.
Bu sabah itibariyle herkes kilo bildirimini yapmalı ve cuma günü İçin reel bir hedef koymalı kendine. Listeyi şimdi paylaşacağım.
Mesajlarınızda lütfen hedefe ulaşmak İçin nasıl bir yol izlediğinizi belirtin (özellikle Yeni olan arkadaşlar) Hem birbirimizin yöntemini bilmek bize yöntemleri kıyaslama şansı tanır.
En önemli noktada şu
27 Ağustos Pazartesi itibariyle takımda olan, takıma katılmak isteyen minnak adaylar ve mezun olupta kilo kontrolü İçin takımda bulunanlar kısacası herkesin MENÜ PAYLAŞIMINDA BULUNMASI ZORUNLUDUR.

Not: Menü bildirimlerinde beni ve SchonerDuft ı etiketleyiniz

Zayıflamak İçin uyguladığınız yönteminizi yazıp mesajda beni yada @SchonerDuft ı etiketleyiniz.

Son düzenleme:
14.Takım 27 Ağustos kilo/31Ağustos Hedef Listesi
Lütfen listeye son bildirdiğiniz kilolarınızın yanına sırasıyla güncel kilonuzu (GK) ve 31 Ağustos cuma hedef kilonuzu (HK) bildiriniz.
segus (61.1/GK / HK
SchonerDuft (67,30/GK/HK
bi-zuzu ( 58,10/ GK/HK
tobosoludulcinea (60,2/GK/HK
Sahihuban (71,8/GK/HK
patient women (78,4/GK/HK
lilipit (72,50/GK/HK
Nidsalii (58,6/GK/HK
Turkuaz07 (67,3/GK/HK
Nilar( 69,6/GK/HK

MİNİK ADAYLARIMIZ
Buki_89 (66,50/GK/HK
selcanmehmetcan(76,0/GK/HK
psunat06 (61,7/GK/HK
Amor-a (53,5/GK/HK
Masal3487 (64,8/GK/HK
hedefyeniben (70,5/GK/HK
Kart Minnaklar
tgb1907 (65/GK/HK

drdotty(68,7/69,0/68

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…