- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #288.421
Hayatta en önemli şey ssğlık insan genç ölüme daha çok üzülüyor ama elden birşey gelmez sen kendini topla sağlıgını ihmal etme.Saol canım cok etkılendım bı aksam oncesınde annedı babası babanesı bırlıkte dugundeydık ondanda bahsetmıslerdı ertesı gun olum haberını aldık motorun altında kalan bacagındakı sah damarı kopmus herkes bugune kadar gordugum en kalabalık cenazeydı dıye anlattı. Butun kasaba cenazedeydı sankı. Cok etkılendım kac gundur kendımde degılım resmen.
Aynen canım genc oldugu ıcın cok uzuldum. Olum heran kapıda nezaman gelecegı bellı degıl ama olecekmıs gıbı yasamıyoruz oyuzden belkıde bukadar etkılendım olsek gıtsek yanımızda goturcek bıseyımız yok.nolur halımız dıye kac gundur dusunuyorum .Hayatta en önemli şey ssğlık insan genç ölüme daha çok üzülüyor ama elden birşey gelmez sen kendini topla sağlıgını ihmal etme.
Tabi paylasirim canimCanım diyetisyenin verdşği listeyi paylaşıtmısın?
Şimdiki listen nedir canım bu bana uygun drğil çok geldi banada ben ara öğün yapmoyorum şişkinlik yspıyor birde kahvaltıyı geç yapıp iki öğün gibi yapıyorum yarın inş tarkitılacagım inş yağdan gitmiştir.
Allah sıralı ölüm versin hepimize inş.Aynen canım genc oldugu ıcın cok uzuldum. Olum heran kapıda nezaman gelecegı bellı degıl ama olecekmıs gıbı yasamıyoruz oyuzden belkıde bukadar etkılendım olsek gıtsek yanımızda goturcek bıseyımız yok.nolur halımız dıye kac gundur dusunuyorum .
Uyaninca 1 bardak süt veya 1 avuç haslanmis limonlu bamyaŞimdiki listen nedir canım bu bana uygun drğil çok geldi banada ben ara öğün yapmoyorum şişkinlik yspıyor birde kahvaltıyı geç yapıp iki öğün gibi yapıyorum yarın inş tarkitılacagım inş yağdan gitmiştir.
Teşekkür ederim canım bu süpermiş.Uyaninca 1 bardak süt veya 1 avuç haslanmis limonlu bamya
2,5 3 saat sonra
2 has.yumurta
1 dilim ekmek
Salata
Oglen sebze yada salata yogurt
Ara meyve 3 4 badem
Akşam erkense protein salata saat gecse
Sebze yogurt
Rica ederim canim bi arkadasim sagolsun o hazırlattı listeyi ❤❤❤Teşekkür ederim canım bu süpermiş.
Ekmek dilimlerin kare ince mi. Ekmekte çok fazla geldi bana canım afiyet olsunBugün çok geç kalktım kahvaltı 12 gibi yaptım düşünün. Gece erken yatıyorum ama uykumun tutması 2 yi buluyor nedense. Sabahta böyle geç kalkıyorum.
Menüm
Sabah
3 dilim kızarmış kepek ekmek
2 dilim peynir
salatalık, domates
Ara
1 armut
üzüm, çekirdek, eti karam
Akşam
Etli sebze yemeği
2 dilim kepek ekmek
Su : 3 lt
çekirdek ve karam olmasa iyi olacakmıştabi gün boyuna yayıldı üst üste yemedim hepsini.
Sabah olan ekmekler kare küçük ince olanlardan. Kepek olunca da kalorileri daha az. İşte geç kalkınca iki öğün birden aradan çıkmış oluyor.Ekmek dilimlerin kare ince mi. Ekmekte çok fazla geldi bana canım afiyet olsun
Canım benim çok üzüldüm gençlere bende hiç dayanamıyorum Allah rahmet eylesin ailesine yakınlarına sabır versin.Gunaydın kızlar napıyosunuz nasıl gectı bayramınız. Benım tatılım hastalıkla gecmıstı bayramdada yakın bı akrabamızı motor kazasında kaybettık 18 yasındaydı. Yeme ıcmeye hıc dıkkat edemedım dun eve donduk yolun sıslıgıde var tartınmadım bıle daha
Canım benim; inşallah. Ev konusunda çok heyecanlıyım bi o kadarda stresliyim. İnşallah herşey iyi olacak. (Hepimiz için)Hayırlısıyla oturursun inşallah evine canim . Tatilin tadını çıkar benim yerimde gez ye iç:).Iyiyim şükür bazı sıkıntılar oluyor ama atlatiyorum mecburen diyet güzel gidiyor bakalım listeye uyuyorum tartilnadim bi kac gündür inşallah eksileri görürüm
Ah bu anneler ablalar ahhhSelam kızlar,ben bugün İstanbul'a ablama geldim pazar donucem nasipse,bu hafta elimden geleni yapmaya çalışıcam ama ablamda annem gibi en sevdiğim şeyleri yapar umarım kilo almam
Aslında ekmek miktarı bana çok geldi (Bugün çok geç kalktım kahvaltı 12 gibi yaptım düşünün. Gece erken yatıyorum ama uykumun tutması 2 yi buluyor nedense. Sabahta böyle geç kalkıyorum.
Menüm
Sabah
3 dilim kızarmış kepek ekmek
2 dilim peynir
salatalık, domates
Ara
1 armut
üzüm, çekirdek, eti karam
Akşam
Etli sebze yemeği
2 dilim kepek ekmek
Su : 3 lt
çekirdek ve karam olmasa iyi olacakmıştabi gün boyuna yayıldı üst üste yemedim hepsini.
Ben Feramat kapsül kullanıyorum doktorun önerdiği ilacı babam uygun bulmayıp yerine bunu verdi. Bu ilacı ve ek olarak Red krill ve Calsium kullanırken diyete başlayıp burada 22 kilo toplamda 26 kilo verdim 5 ayda. İştahımı extra etkilemediğini düşünüyorum ayrıca bulantı yapmadı bende.Kızlar hmg değerim 12 ama demir 33 çıktı çok düşük mü dersiniz birde demir için hangi ilaç iyi mide bulantı ve iştah yapmayan.
33 bana göre iyi benim 15 ti ilaç kullandım 28 e yükseldi. İlacı dr önerisi ile almanı tavsiye ederimKızlar hmg değerim 12 ama demir 33 çıktı çok düşük mü dersiniz birde demir için hangi ilaç iyi mide bulantı ve iştah yapmayan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?