- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #288.441
Yorumlarını heyecanla bekliyorum her vakitİyi geceler kızlar, çoğunuz hiç uğrayamamışsınız takıma
Pazartesi’den itibaren hepinizi burada görmek istiyorum hem hepinizi çok özledim hemde menülerinizi bildirmediğinizde kaçamak yapmak daha kolay oluyor.(kilo alıyorsunuz)
Canım geçen ay yaşadığın sorunu hatırlıyorum umarım bu sefer daha rahat olur biter. Şişkin hissetmen çok normal. Bir sürpriz olursa hayırlısıyla buna da çok sevineceğim
.
İstikrar budur tebrik ederim hiç vazgeçmeyen hallerini çok seviyorum
Tartıyı dert etme canım hem adet durumun var hem farklı bir tartı
Yok canım evin işi çok daha
1 Eylül’de anahtar teslim demişlerdi inşallah öyle olur.
Bayram güzeldi canım ben kurban bayramlarından çok hoşlanmam. Bu bayram İçin son dakika programıyla Monaco ya geldik çocuklar kendi hallerine takıldılar açıkçası benim için heyecanlı keyifli bir tatil oldu.
Sen nasılsın canım herşey yolunda mı
Diyet yapabiliyor musun
Günaydın kızlar tatil güzeldi bitmeyeydi iyiydi.
Yedik içtik kilolar ile baş başa kaldık . Hoş yemedim ama içtim sadece . 68.70 ile döndüm. Zaten mezun da olamadım .
Her neyse .
drdotty kaptanı duydunuz . Yaz geliyor kilolar gitsin dedik yaz geldi geçiyor. Bayram dedik bayramlar bitti . Artık önümüzdeki yaza vücudumuzu hazırlamaya başlıyoruz itiraz da istemiyorum. Bugün spor listemiz başlıyor ne yapacağını bilmeyenler leslie 1 mil ya da 2 mil i yapmak zorunda yanında ise mekik plank gibi hareketler yapmak zorunda biraz tempo tutturmanın zamanı geldi geçiyor .
Spor listesini gün içinde hazır hale getirecem takip işitugbaFB ve bana ait .
Spor konusunda takılarsanız sormak istediğiniz bir şey varsa takımda paylaşın bilen herkes destek olur .
Aynen her tarafımdan yağ sarkıyor yemin ederim 70 kilo iken daha sıkıyım .birazdan listeyi ayarlıyorumsıkı bi spor yapmamız şart canım
çünkü sporu saldık ne zamandırAynen her tarafımdan yağ sarkıyor yemin ederim 70 kilo iken daha sıkıyım .birazdan listeyi ayarlıyorum
SPOR LİSTESİ ( 27/08-02/09 )
1.Grup Domatesler
segus
SchonerDuft
drdotty
tugbaFB
@bi-zuzu
tobosolu_dulcinea
2.Grup Patlıcanlar
Sahihuban
@patient women
lilipit
N Nidsalii
Turkuaz07
Nilar
3.Grup Patatesler
Buki_89
@selcanmehmetcan
P psunat06
@amor-a
masal3487
hedefyeniben
HAFTADA 4 GÜN SPOR YAPMA KURALIMIZ VAR. NE YAPACAĞINI BİLMEYENLER LESLİE 1 MİL YA DA 2 MİL YAPACAKLAR YANINA EK OLARAK BÖLGESEL HAREKETLER YAPILACAK PUANLAMA LİSTESİ 1. SAYFADA YER ALIYOR
canim erikliden resim istemistin Instagram falan vamri sende eger istersen ordan gösteririm:) özelden yazmaya calistim sana ama kapali sanirim:)Grup isimlerine bayıldım. Hayırlı olsun canım umarım bu sefer spor yapmayı başarırız takımı biraz tembel görüyorum
Ben Leslie 2 mil yaparım seviyorum Leslie
kuzucum napiyosun tatilin nasil gecti?SPOR LİSTESİ ( 27/08-02/09 )
1.Grup Domatesler
segus
SchonerDuft
drdotty
tugbaFB
@bi-zuzu
tobosolu_dulcinea
2.Grup Patlıcanlar
Sahihuban
@patient women
lilipit
N Nidsalii
Turkuaz07
Nilar
3.Grup Patatesler
Buki_89
@selcanmehmetcan
P psunat06
@amor-a
masal3487
hedefyeniben
HAFTADA 4 GÜN SPOR YAPMA KURALIMIZ VAR. NE YAPACAĞINI BİLMEYENLER LESLİE 1 MİL YA DA 2 MİL YAPACAKLAR YANINA EK OLARAK BÖLGESEL HAREKETLER YAPILACAK PUANLAMA LİSTESİ 1. SAYFADA YER ALIYOR
HERKESİN TEPESİNDEYİMGrup isimlerine bayıldım. Hayırlı olsun canım umarım bu sefer spor yapmayı başarırız takımı biraz tembel görüyorum
Ben Leslie 2 mil yaparım seviyorum Leslie
kuzummm .slm kizlar, ben yine artilarimla döndpm tatilden:)
sizde neler var neler yok bakalim?
arti üc canim umarim hemencik gider:)HERKESİN TEPESİNDEYİMisteyen yapmasın bakalım leslie de iyidir bende bu sefer leslie + tibet gidecem .
sen tibete devam ediyor musun
kuzummm .
kaç + var bakalım
benim tatil hareketliydi güzeldi keşke hiç bitmeseydi. senin nasıl geçti
izmir tarafına gidebildiniz mi ?arti üc canim umarim hemencik gider:)
ya benim tatilde süper gecti aynen keske hic bitmeseydi ama cok Cabuk gecti gitti malesef.
Tatlım ben bu hafta tatildeyim düzenli yapamayabilirim,şimdi gurubu kötü etkilemeyeyimSPOR LİSTESİ ( 27/08-02/09 )
1.Grup Domatesler
segus
SchonerDuft
drdotty
tugbaFB
@bi-zuzu
tobosolu_dulcinea
2.Grup Patlıcanlar
Sahihuban
@patient women
lilipit
N Nidsalii
Turkuaz07
Nilar
3.Grup Patatesler
Buki_89
@selcanmehmetcan
P psunat06
@amor-a
masal3487
hedefyeniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?