- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #288.461
seni daha çok takipteyim gönderdiğim videoyu açabildin miçünkü sporu saldık ne zamandır
bende kızımın doğum gününe elbisemden oram buram taşsın istemiyorum
tamam kuzum bekliyorum listeyi
olsun . avmye gidip yürüyüş yapmanı da spordan sayabilirsin sonuçta amaç kalori yakmak .Tatlım ben bu hafta tatildeyim düzenli yapamayabilirim,şimdi gurubu kötü etkilemeyeyim
evet canım bilgisayara yükledim bugünde tele yüklemeye çalışıyımda başlayım artık yaseni daha çok takipteyim gönderdiğim videoyu açabildin mi
onedrive var mı telefonunda ? pcden telefonunda açık olam mail adresinden one drive yükle sonra telefondan one drive a girdiğinde açarsın çok daha pratik olurevet canım bilgisayara yükledim bugünde tele yüklemeye çalışıyımda başlayım artık ya
et valla yapmazsam başımın etini ye
bir şey yok derse söktürücü de işe yaramadıysa soğan suyu mu içsen acaba ama birşey yoksa içmni öneririmKahvaltımı yaptım sabah sporuda yaptımTürk kahvesi içip doktora gideceğim Korkuyorum ama jinekolojik tedavide zaten hep stres oluyorum kötü bişi yoktur umarım gelince Ya yürüyüş yada hafif bir spor mutlaka yapacağım bugün sabah tartıda gördüğüm kilodan sonra sıkı tutmam artık şart yok öyle kaçarı
Yine diyeyim benim vücudum hapı tutmadığı için bana direk kandan demir yüklemesi yapılıyor fakat demir hapı kullandığım zamanlarda iştah açılma falan yoktu zaten çok az bi zaman ödem tutmuştum o kadar demir değerin çıktıkça kilo vermeye kolaylaşıyor doktorun tavsiyesi Her zaman iyidirKızlar hmg değerim 12 ama demir 33 çıktı çok düşük mü dersiniz birde demir için hangi ilaç iyi mide bulantı ve iştah yapmayan.
Aslan pençesine başlamıştım ben ama yine bugün bir kesin sonuç alayım yoksa soğan suyunuda denemeyi düşünüyorum teşekkür ederimbir şey yok derse söktürücü de işe yaramadıysa soğan suyu mu içsen acaba ama birşey yoksa içmni öneririm
yok tatlim gitmemeyi tercih ettik. bizim eriklideki yazlik bosdu kimseler yoktu degerlendirelim dedik bide erikli busene cok civil civildi birsürü festival vs oldu iyi geldi bize orasi dolu dolu bi 10 gün gecirdik orda yolda gecmesini istemedim hem iznin böyle daha iyi oldu sanki hem bizim köyede gittik bikac defa cok iyi geldi bana...izmir tarafına gidebildiniz mi ?
resimelrden takip ettim seni bayağı iyiydi valla yedikerlinde öyle3 kilo ile dönmen mucize bence
tamam canım yüklerim şimdionedrive var mı telefonunda ? pcden telefonunda açık olam mail adresinden one drive yükle sonra telefondan one drive a girdiğinde açarsın çok daha pratik olur
Çok sevindim iyi geçmesine kuzum.yok tatlim gitmemeyi tercih ettik. bizim eriklideki yazlik bosdu kimseler yoktu degerlendirelim dedik bide erikli busene cok civil civildi birsürü festival vs oldu iyi geldi bize orasi dolu dolu bi 10 gün gecirdik orda yolda gecmesini istemedim hem iznin böyle daha iyi oldu sanki hem bizim köyede gittik bikac defa cok iyi geldi bana...
evet ja fena yedim bende diodum zaten kesin 70 ve üzeriyimdir diye:) hemencik veririm insallah.
sen naptin nereleri gezdin bakalim
ne dimik efendimtamam canım yüklerim şimdi
thanks
Çok sevindim iyi geçmesine kuzum.
sürekli hareket halinde olunca 70i görmedim yeyip otursaydın garantisi vardı.
mersindeydim bu sefer canlı müzik bar ortamlarına gittik avm gezisi bir günde yaylaya gittik bir gün annemlerde kaldım kardeşimle film keyfi yaptık 3 4 filmden fazlasını izledikgüzeldi ya alışınca gezmeye evde durmak istemiyor insan
tek sıkıntı çok fazla içtim ödem oldu vücutta onu temizlersem vücuttan 67ye düşerim gibime geliyor
Tamam canım o zaman olur inşallah:)olsun . avmye gidip yürüyüş yapmanı da spordan sayabilirsin sonuçta amaç kalori yakmak .
yaa daha yeni döndüler onlarda . allah iki iyilikten birisini versin üzüldüm şimdiooo süper olmuis canim ya... evet aynen suan banada burasi acayip monoton ve sIKICI geliyo. bakalim ekim gibi yine bi tatil planimiz var insallah bi aksilik olmaz...
aynen ya baya gezdik vallah bizde türkiyede bar ve canli müzük ortamlari süper oluyo ya bizde iyi alismistikda Burda hic öyle ortam yok ya
esimin dedesi rahatsizdi bahsetmistim sanirim tam biz Cuma geldik tr den kayinvalidemler ve biz yani dün Telefon geldi komadaymis dedesi annesini cagirdilar tekrar artik kurtaramayiz gelin görün diye simdi kayinvalidemle kayinpederim türkiyeye ucuyolar esim onlari havaalaninda götürcekti
olur olur . yatağa girdiğinde de mekik çek ayakları kaldır indir muhteşem olurTamam canım o zaman olur inşallah:)
Sağol canım ço14.Takım 27 Ağustos kilo/31Ağustos Hedef ListesiLütfen listeye son bildirdiğiniz kilolarınızın yanına sırasıyla güncel kilonuzu (GK) ve 31 Ağustos cuma hedef kilonuzu (HK) bildiriniz.
segus (61.1/GK / HK
SchonerDuft (67,30/GK/HK
bi-zuzu ( 58,10/ GK/HK
tobosoludulcinea (60,2/GK/HK
Sahihuban (71,8/GK/HK
patient women (78,4/GK/HK
lilipit (72,50/GK/HK
Nidsalii (58,6/GK/HK
Turkuaz07 (67,3/GK/HK
Nilar( 69,6/GK/HK
Buki_89 (66,50/GK/HKMİNİK ADAYLARIMIZ
selcanmehmetcan(76,0/GK/HK
psunat06 (61,7/GK/HK
Amor-a (53,5/GK/HK
Masal3487 (64,8/GK/HK
hedefyeniben (70,5/GK/HK
Kart Minnaklar
tgb1907 (65/GK/HK
drdotty(68,7/69,0/68
Sağol canım çok teşekür ederim.Canım benim çok üzüldüm gençlere bende hiç dayanamıyorum Allah rahmet eylesin ailesine yakınlarına sabır versin.
Canım benim; inşallah. Ev konusunda çok heyecanlıyım bi o kadarda stresliyim. İnşallah herşey iyi olacak. (Hepimiz için)
Tabi göreceksin eksileri bu diyet genel bir liste aslında direnci kırıp kilo vermeyi hızlandırmak İçin özellikle gastrointestinal sorun yaşayanlara ve dirençli metabolizmaya sahip olanlara öneriliyor. Bi arkadaşımız daha direnci bu listeyle kırmaya başladı @psunat06 sende deneyebilirsin hızlı sonuç alırsın canım
Ah bu anneler ablalar ahhh
Benide onlar yaktı
Aslında ekmek miktarı bana çok geldi (Nilar a da çok gemiş yorumunu okudum çok haklı) normalde bu kadar ekmeği mutlaka uyarırdım ama @Sahihuban da listesinde ekmek galeta miktarı çok ama kilo veriyor. Bunu sporla desteklemeni öneririm
Ayrıca listelerinde yumurta yoğurt göremiyorum bence bunları eklemelisin
Ben Feramat kapsül kullanıyorum doktorun önerdiği ilacı babam uygun bulmayıp yerine bunu verdi. Bu ilacı ve ek olarak Red krill ve Calsium kullanırken diyete başlayıp burada 22 kilo toplamda 26 kilo verdim 5 ayda. İştahımı extra etkilemediğini düşünüyorum ayrıca bulantı yapmadı bende.
Canım doktor da çok düşük değil dedi sabah pekmez iç dedi üzüm falan ye dedi inş biraz yükselir.33 bana göre iyi benim 15 ti ilaç kullandım 28 e yükseldi. İlacı dr önerisi ile almanı tavsiye ederim
KURU üzüm ye ya da siyah çekirdekli üzüm ciğer seviyorsan ciğer tüket . bebek düşünüyorsan da kullanmak istediğini belirt alt sınır 45 çünküCanım doktor da çok düşük değil dedi sabah pekmez iç dedi üzüm falan ye dedi inş biraz yükselir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?