- 30 Temmuz 2017
- 2.125
- 3.874
- 83
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #288.481
vayyy derece gelir mi bu hafta sendenMerhaba herkesedün kabak yedim birazda ac yattım şimdilik iyiyim tartida
Göreceğiz olabilirvayyy derece gelir mi bu hafta senden
sen bir kabak detoksu mu yapsan ?14.Takım 27 Ağustos kilo/31Ağustos Hedef Listesi
Lütfen listeye son bildirdiğiniz kilolarınızın yanına sırasıyla güncel kilonuzu (GK) ve 31 Ağustos cuma hedef kilonuzu (HK) bildiriniz.
segus (61.1/GK / HK
SchonerDuft (67,30/GK/68.70 HK 67.00
bi-zuzu ( 58,10/ 57.90/ 57.70 )
tobosoludulcinea (60,2/GK/HK
Sahihuban (71,8/GK/HK
patient women (78,479,0/78,0
lilipit (72,50/GK/HK
Nidsalii (58,6/GK60,5/HK60
Turkuaz07 (67,3/GK/HK
Nilar( 69,6/68,5/67,9)
Buki_89 (66,50/69,9/67)MİNİK ADAYLARIMIZ
selcanmehmetcan(76,0/GK76,4/HK75,5
psunat06 (61,7/GK/HK
Amor-a (53,5/GK/HK
Masal3487 (64,8/GK/HK
hedefyeniben (70,5/GK/HK
Kart Minnaklar
tgb1907 (65/64.2/63)
drdotty(68,7/69,0/68)
Bugun reglimin son gunu ins odemim gider..bende malesef kacamak yaptim cokta calistim,hasatim pertim cikti, @SchonerDuft canim haftada uc gun tarlada calisiyorum onu spor olarak sayacakmiyiz diger iki gun dinleniyorum hic birsey yapamiyorum,bu arada bayramda goren herkes zayiflamisin diyor bahcede calismam sikilastirmis beni kollarimin alti koltuk altina dogru derimde sarkmam oluyordu o bile kalmamis az birsey var bu duruma sevindim :)
Sağol canım brnim doktor ilaç önermedi.yiyeceklerle takviye etmemi söyledi.Yine diyeyim benim vücudum hapı tutmadığı için bana direk kandan demir yüklemesi yapılıyor fakat demir hapı kullandığım zamanlarda iştah açılma falan yoktu zaten çok az bi zaman ödem tutmuştum o kadar demir değerin çıktıkça kilo vermeye kolaylaşıyor doktorun tavsiyesi Her zaman iyidir
Daha ne olsun kuzumGöreceğiz olabilirbirde bisiklet sürüyorum genelde o baya ise yarıyor spor yapmayı hiç sevmesem de bisiklet kurtariyor
Kabak detoksu yapmistim bir ara ama tiksindim ya iyyggg cokta bir fark olmadiydi bende carsamba gunu getiriyimde yapiyim bir daha..sen bir kabak detoksu mu yapsan ?
2 kilo gider birden ertesi günde bamya yersen etli yada etsiz yoğurt ile ikisinin de kalorisi düşük sınırsız yersin ara öğünlerde de yersin hafif şeyler .
tarlada çalıştığın spordan sayılır canım en yorucu şeyi yapıyorsun
ay zorlama kuzum o zaman ters tepmesinKabak detoksu yapmistim bir ara ama tiksindim ya iyyggg cokta bir fark olmadiydi bende carsamba gunu getiriyimde yapiyim bir daha..
aynen canim yayaa daha yeni döndüler onlarda . allah iki iyilikten birisini versin üzüldüm şimdi.
kuzum sonuna kadar hak ettin totosu kalkıyor insanın demiAyy bayramda beni doğumdan beri gormeyen eşimin akrabaları görünce şok oldularnasil güzel zayiflamissin da neler yaptin da incelmissin de...Tabi bende bi havalar gören 60 kiloda hava atıyor sanır ) olsun totalde 19 kilo verdim yani azıcık havam olsun demi kızlar
parmağın nasıl oldu tibet yogası yapcaktın ya sende ondan soruyorumaynen canim ya
parmagim gecti canim tek izi kaldi iste baya bi ama aci falan kalmadi:)parmağın nasıl oldu tibet yogası yapcaktın ya sende ondan soruyorum
Aynen yakuzum sonuna kadar hak ettin totosu kalkıyor insanın demi
leslie ne yapacağını bilmeyenlere bir öneri sadece . regli gecikmen kilo vermenden de kaynaklı olabilir benimde öyle oluyordu 7 li, kilolardaykenGebe değilim - test negatif...
Sanırım bi sorum var adet olamadım hala
Bugün şu saatten sonra sağlam spor ve diyetle devam ediyorum yeniden ....
Patlicanalrdanım
Şimdilik Leslie yapmasam yüzme ve yürüyüş yapsam olur muuuuu
olsun vallaAynen yaee o kadar da olsun demi canim
Aynen gören ne yaptin ya anlat diyorlar bende söylüyorum spor şart diye aa cok kolaymis diyenler oluyor kolaysa bana niye soruyorsun yap diyorum yüzüme bakakaliyorolsun vallabazen tüyo isteyenlerde oluyor nasıl insan muhteşem hissediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?