Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

14.Takım 27 Ağustos kilo/31Ağustos Hedef Listesi
Lütfen listeye son bildirdiğiniz kilolarınızın yanına sırasıyla güncel kilonuzu (GK) ve 31 Ağustos cuma hedef kilonuzu (HK) bildiriniz.
segus (61.1/GK / HK
SchonerDuft (67,30/GK/68.70 HK 67.00
bi-zuzu ( 58,10/ 57.90/ 57.70 )
tobosoludulcinea (60,2/GK/HK
Sahihuban (71,8/GK/HK
patient women (78,479,0/78,0
lilipit (72,50/GK/HK
Nidsalii (58,6/GK60,5/HK60
Turkuaz07 (67,3/GK/HK
Nilar( 69,6/68,5/67,9)

MİNİK ADAYLARIMIZ
Buki_89 (66,50/69,9/67)
selcanmehmetcan(76,0/GK76,4/HK75,5
psunat06 (61,7/GK/HK
Amor-a (53,5/GK/HK
Masal3487 (64,8/GK/HK
hedefyeniben (70,5/GK/HK
Kart Minnaklar
tgb1907 (65/64.2/63)

drdotty(68,7/69,0/68)

Bugun reglimin son gunu ins odemim gider..bende malesef kacamak yaptim cokta calistim,hasatim pertim cikti, @SchonerDuft canim haftada uc gun tarlada calisiyorum onu spor olarak sayacakmiyiz diger iki gun dinleniyorum hic birsey yapamiyorum,bu arada bayramda goren herkes zayiflamisin diyor bahcede calismam sikilastirmis beni kollarimin alti koltuk altina dogru derimde sarkmam oluyordu o bile kalmamis az birsey var bu duruma sevindim :)

sen bir kabak detoksu mu yapsan ?
2 kilo gider birden ertesi günde bamya yersen etli yada etsiz yoğurt ile ikisinin de kalorisi düşük sınırsız yersin ara öğünlerde de yersin hafif şeyler .
tarlada çalıştığın spordan sayılır canım en yorucu şeyi yapıyorsun

Sağol canım brnim doktor ilaç önermedi.yiyeceklerle takviye etmemi söyledi.

Kabak detoksu yapmistim bir ara ama tiksindim ya iyyggg cokta bir fark olmadiydi bende carsamba gunu getiriyimde yapiyim bir daha..

Ayy bayramda beni doğumdan beri gormeyen eşimin akrabaları görünce şok oldular nasil güzel zayiflamissin da neler yaptin da incelmissin de...Tabi bende bi havalar gören 60 kiloda hava atıyor sanır ) olsun totalde 19 kilo verdim yani azıcık havam olsun demi kızlar

kuzum sonuna kadar hak ettin totosu kalkıyor insanın demi

leslie ne yapacağını bilmeyenlere bir öneri sadece . regli gecikmen kilo vermenden de kaynaklı olabilir benimde öyle oluyordu 7 li, kilolardayken

olsun valla bazen tüyo isteyenlerde oluyor nasıl insan muhteşem hissediyor
Aynen gören ne yaptin ya anlat diyorlar bende söylüyorum spor şart diye aa cok kolaymis diyenler oluyor kolaysa bana niye soruyorsun yap diyorum yüzüme bakakaliyor)

Merhababaya geçe kaldım ama geldim sonundaÇok fazla su içtiğim için midem bulanıyor Zaten kontrol sonucunda da pek iyi şeyler duyduğum söylenemez yine az biraz moralim bozuldu Şu an sadece midemin bulantısının gitmesini bekleyeceğim sabahleyin bir miktar spor yapmıştım lakin ağır değildi belki akşam öncesi 2 mil leslie yada kendim yerimde yürüyebilirim fazla bişide yemedim bugün birde kendimi toparlamam lazım ama nasıl yapacağımıda bilmiyorumŞu an biraz dinleneyim kafamıda toparlarım sanırsam sizler dikkat edin kendinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…