- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #288.501
dr ne dedi kuzumMerhababaya geçe kaldım ama geldim sonunda Çok fazla su içtiğim için midem bulanıyor Zaten kontrol sonucunda da pek iyi şeyler duyduğum söylenemez yine az biraz moralim bozuldu Şu an sadece midemin bulantısının gitmesini bekleyeceğim sabahleyin bir miktar spor yapmıştım lakin ağır değildi belki akşam öncesi 2 mil leslie yada kendim yerimde yürüyebilirim fazla bişide yemedim bugün birde kendimi toparlamam lazım ama nasıl yapacağımıda bilmiyorum Şu an biraz dinleneyim kafamıda toparlarım sanırsam sizler dikkat edin kendinize
spor yapmayana her zaman kolay gelir zatenAynen gören ne yaptin ya anlat diyorlar bende söylüyorum spor şart diye aa cok kolaymis diyenler oluyor kolaysa bana niye soruyorsun yap diyorum yüzüme bakakaliyor)
Dr ne dedi canim hayır olsunMerhababaya geçe kaldım ama geldim sonunda Çok fazla su içtiğim için midem bulanıyor Zaten kontrol sonucunda da pek iyi şeyler duyduğum söylenemez yine az biraz moralim bozuldu Şu an sadece midemin bulantısının gitmesini bekleyeceğim sabahleyin bir miktar spor yapmıştım lakin ağır değildi belki akşam öncesi 2 mil leslie yada kendim yerimde yürüyebilirim fazla bişide yemedim bugün birde kendimi toparlamam lazım ama nasıl yapacağımıda bilmiyorum Şu an biraz dinleneyim kafamıda toparlarım sanırsam sizler dikkat edin kendinize
İnşaallah dediğingividir kuzumleslie ne yapacağını bilmeyenlere bir öneri sadece . regli gecikmen kilo vermenden de kaynaklı olabilir benimde öyle oluyordu 7 li, kilolardayken
Canım ben Tibet’i tatilde bıraktım yine başlayacağım ama 3 tekrardan öteye geçemedim biliyorsunHERKESİN TEPESİNDEYİMisteyen yapmasın bakalım leslie de iyidir bende bu sefer leslie + tibet gidecem .
sen tibete devam ediyor musun
kuzummm .
kaç + var bakalım
benim tatil hareketliydi güzeldi keşke hiç bitmeseydi. senin nasıl geçti
Olsun fıstığım o kadar havan. 19 kilo yani üstünden 1 su damacanası kalkmış. maşallahAyy bayramda beni doğumdan beri gormeyen eşimin akrabaları görünce şok oldularnasil güzel zayiflamissin da neler yaptin da incelmissin de...Tabi bende bi havalar gören 60 kiloda hava atıyor sanır ) olsun totalde 19 kilo verdim yani azıcık havam olsun demi kızlar
Canım geçmiş olsun ne dedi doktorun. Moral bozmak yok. Çözüm yolları bulup kendimize özen gösteriyoruz. Herşey kısa sürede düzelir inşallahMerhababaya geçe kaldım ama geldim sonunda Çok fazla su içtiğim için midem bulanıyor Zaten kontrol sonucunda da pek iyi şeyler duyduğum söylenemez yine az biraz moralim bozuldu Şu an sadece midemin bulantısının gitmesini bekleyeceğim sabahleyin bir miktar spor yapmıştım lakin ağır değildi belki akşam öncesi 2 mil leslie yada kendim yerimde yürüyebilirim fazla bişide yemedim bugün birde kendimi toparlamam lazım ama nasıl yapacağımıda bilmiyorum Şu an biraz dinleneyim kafamıda toparlarım sanırsam sizler dikkat edin kendinize
Ben genelde pazartesileri salı hatta çarşamba böyle düşük kilo gider Cuma günü şaşırırım. Şu an 400 gr vermiş görünüyorum ama inşallah yarın tartıldığımda da bu şekilde çıkarBugün menümü yazayım artık yemeyeyim yemek.
Sabah
2 dilim kepek ekmek
2 dilim beyaz peynir
Salatalık domates
1 maden suyu
Ara
Maalesef bi çokonat
Akşam
2 dilim tandır ekmek
1 porsiyon zeytinyağlı yeşil fasulye
öğlen çarşıya gittim normalde gittiysem oradan yerim illa bişey. Döner olur dürüm olur bu defaki gidişimde sadece su almakla yetindim geldim evdeki yeşil fasülyemi yedim kendimi tebrik ediyorum. Yavaştan diyet moduma girdim. Çikolatada bilmiyorum tatlı resmen hayallerime girecek öyle yedim aşırı şekerli bişey yeme ihtiyacı.
Geçen ay aşırı olmuştun bu ay 1 haftaya kadar gecikme normal ayrıca kilo verirkende olur böyle dönemler. Yine de 1 hafta içinde gelmezse bi doktora görün İçin rahat etsin kuzum.İnşaallah dediğingividir kuzum
İçim rahatlar biraz olsun
dr ne dedi kuzum
Dr ne dedi canim hayır olsun
İlaç tedavisi bir fayda göstermedi tekrar en baştan araştırmaya aldılar parça alıp kültür araştırması yapacaklarmış eğer hiçbir sonuç alınmazsa cerrahi müdahele ile temizlenecekmiş Rahmi sarmaya başlamış çünküCanım ben Tibet’i tatilde bıraktım yine başlayacağım ama 3 tekrardan öteye geçemedim biliyorsun
Olsun fıstığım o kadar havan. 19 kilo yani üstünden 1 su damacanası kalkmış. maşallah
Canım geçmiş olsun ne dedi doktorun. Moral bozmak yok. Çözüm yolları bulup kendimize özen gösteriyoruz. Herşey kısa sürede düzelir inşallah
Çokonat mı
Neyse olan olmuş. Bende tatil boyu ekmekle beslendimbayramda herkes et yedi ben uzaklarda ekmek yedim
Dualarim seninle bitanem ❤❤❤Kızlar bugün ters giden şeyler var iyi dileklere kalpten dualara ihtiyacım var.Sizden de istiyorum.
Çok geçmiş olsun canim Allahim tez vakitte şifa versinİlaç tedavisi bir fayda göstermedi tekrar en baştan araştırmaya aldılar parça alıp kültür araştırması yapacaklarmış eğer hiçbir sonuç alınmazsa cerrahi müdahele ile temizlenecekmiş Rahmi sarmaya başlamış çünkü
Çokonat mı
Neyse olan olmuş. Bende tatil boyu ekmekle beslendimbayramda herkes et yedi ben uzaklarda ekmek yedim
Öyledir kuzum benim çok başıma geldi ordan biliyorum. Icini ferah tut.İnşaallah dediğingividir kuzum
İçim rahatlar biraz olsun
5 tekrar zorlar mı acaba bu arada topigin 148. Sayfasına bak kitaptan ayin bilgilerini paylaştım yanlış yaptığın varsa duzeltirsinCanım ben Tibet’i tatilde bıraktım yine başlayacağım ama 3 tekrardan öteye geçemedim biliyorsun
Olsun fıstığım o kadar havan. 19 kilo yani üstünden 1 su damacanası kalkmış. maşallah
Canım geçmiş olsun ne dedi doktorun. Moral bozmak yok. Çözüm yolları bulup kendimize özen gösteriyoruz. Herşey kısa sürede düzelir inşallah
Çokonat mı
Kuzum benim ederim ben . Rabbim fettah ismi ile yolunuzu açık eylesin karşısındakilerin kalbimi ya veddud ismi ile yumuşatsın . Sanki birileri ile ilgili geldi sıkıntı korkmaz duş alırsam sureler okurum adınıza allah kabul ederse.Kızlar bugün ters giden şeyler var iyi dileklere kalpten dualara ihtiyacım var.Sizden de istiyorum.
Soğan suyu denesen kuzum.İlaç tedavisi bir fayda göstermedi tekrar en baştan araştırmaya aldılar parça alıp kültür araştırması yapacaklarmış eğer hiçbir sonuç alınmazsa cerrahi müdahele ile temizlenecekmiş Rahmi sarmaya başlamış çünkü
Olur bence canım yuzme cok kalorı yakıyo zatenGebe değilim - test negatif...
Sanırım bi sorum var adet olamadım hala
Bugün şu saatten sonra sağlam spor ve diyetle devam ediyorum yeniden ....
Patlicanalrdanım
Şimdilik Leslie yapmasam yüzme ve yürüyüş yapsam olur muuuuu
Canım menun guzel bence kv dem dıyetısyene gıdıyo hergun 15te bır gofret hakkı var ıstersen sende gofret tarzı ye belkı kalorısı daha dusuktur. Ona hergun mutlaka ye demıs dıyetısyen yoksa krıze gırer aksam olunca daha fazlasını yersın demıs.14.Takım 27 Ağustos kilo/31Ağustos Hedef Listesi
Lütfen listeye son bildirdiğiniz kilolarınızın yanına sırasıyla güncel kilonuzu (GK) ve 31 Ağustos cuma hedef kilonuzu (HK) bildiriniz.
segus (61.1/GK / HK
SchonerDuft (67,30/GK/68.70 HK 67.00
bi-zuzu ( 58,10/ 57.90/ 57.70 )
tobosoludulcinea (60,2/GK/HK
Sahihuban (71,8/GK/HK
patient women (78,479,0/78,0
lilipit (72,50/GK/HK
Nidsalii (58,6/GK/HK
Turkuaz07 (67,3/GK/HK
Nilar( 69,6/GK/HK
Buki_89 (66,50/69,9/67)MİNİK ADAYLARIMIZ
selcanmehmetcan(76,0/GK/HK
psunat06 (61,7/GK/HK
Amor-a (53,5/53.1/53***
Masal3487 (64,8/GK/HK
hedefyeniben (70,5/GK/HK
Kart Minnaklar
tgb1907 (65/64.2/63)
drdotty(68,7/69,0/68)
drdotty Ben genelde pazartesileri salı hatta çarşamba böyle düşük kilo gider Cuma günü şaşırırım. Şu an 400 gr vermiş görünüyorum ama inşallah yarın tartıldığımda da bu şekilde çıkar.
Bugün menümü yazayım artık yemeyeyim yemek.
Sabah
2 dilim kepek ekmek
2 dilim beyaz peynir
Salatalık domates
1 maden suyu
Ara
Maalesef bi çokonat
Akşam
2 dilim tandır ekmek
1 porsiyon zeytinyağlı yeşil fasulye
öğlen çarşıya gittim normalde gittiysem oradan yerim illa bişey. Döner olur dürüm olur bu defaki gidişimde sadece su almakla yetindim geldim evdeki yeşil fasülyemi yedim kendimi tebrik ediyorum. Yavaştan diyet moduma girdim. Çikolatada bilmiyorum tatlı resmen hayallerime girecek öyle yedim aşırı şekerli bişey yeme ihtiyacı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?