Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

dr ne dedi kuzum

Dr ne dedi canim hayır olsun

14.Takım 27 Ağustos kilo/31Ağustos Hedef Listesi
Lütfen listeye son bildirdiğiniz kilolarınızın yanına sırasıyla güncel kilonuzu (GK) ve 31 Ağustos cuma hedef kilonuzu (HK) bildiriniz.
segus (61.1/GK / HK
SchonerDuft (67,30/GK/68.70 HK 67.00
bi-zuzu ( 58,10/ 57.90/ 57.70 )
tobosoludulcinea (60,2/GK/HK
Sahihuban (71,8/GK/HK
patient women (78,479,0/78,0
lilipit (72,50/GK/HK
Nidsalii (58,6/GK/HK
Turkuaz07 (67,3/GK/HK
Nilar( 69,6/GK/HK

MİNİK ADAYLARIMIZ
Buki_89 (66,50/69,9/67)
selcanmehmetcan(76,0/GK/HK
psunat06 (61,7/GK/HK
Amor-a (53,5/53.1/53***
Masal3487 (64,8/GK/HK
hedefyeniben (70,5/GK/HK
Kart Minnaklar
tgb1907 (65/64.2/63)

drdotty(68,7/69,0/68)

drdotty Ben genelde pazartesileri salı hatta çarşamba böyle düşük kilo gider Cuma günü şaşırırım. Şu an 400 gr vermiş görünüyorum ama inşallah yarın tartıldığımda da bu şekilde çıkar.

Bugün menümü yazayım artık yemeyeyim yemek.

Sabah
2 dilim kepek ekmek
2 dilim beyaz peynir
Salatalık domates
1 maden suyu

Ara
Maalesef bi çokonat

Akşam
2 dilim tandır ekmek
1 porsiyon zeytinyağlı yeşil fasulye

öğlen çarşıya gittim normalde gittiysem oradan yerim illa bişey. Döner olur dürüm olur bu defaki gidişimde sadece su almakla yetindim geldim evdeki yeşil fasülyemi yedim kendimi tebrik ediyorum. Yavaştan diyet moduma girdim. Çikolatada bilmiyorum tatlı resmen hayallerime girecek öyle yedim aşırı şekerli bişey yeme ihtiyacı.

Canım ben Tibet’i tatilde bıraktım yine başlayacağım ama 3 tekrardan öteye geçemedim biliyorsun
Olsun fıstığım o kadar havan. 19 kilo yani üstünden 1 su damacanası kalkmış. maşallah
Canım geçmiş olsun ne dedi doktorun. Moral bozmak yok. Çözüm yolları bulup kendimize özen gösteriyoruz. Herşey kısa sürede düzelir inşallah
Çokonat mı
Neyse olan olmuş. Bende tatil boyu ekmekle beslendim bayramda herkes et yedi ben uzaklarda ekmek yedim

İnşaallah dediğingividir kuzum
İçim rahatlar biraz olsun
Geçen ay aşırı olmuştun bu ay 1 haftaya kadar gecikme normal ayrıca kilo verirkende olur böyle dönemler. Yine de 1 hafta içinde gelmezse bi doktora görün İçin rahat etsin kuzum.

27.08.18 menüm
KALKINCA
-1 b su
KAHVALTI
- 1 haşlanmış yumurta
- 1 dilim peynir
- salatalık, domates
-2 ceviz
- 1 dilim ekmek
ARA
- yarım armut
- 2 ceviz
- sade Türk kahvesi
AKŞAM
- 2 kepçe çorba
- 4 yk kavurma
ARA
-3 fincan çay
SU
- 3 lt yi geçti (mecburi içtim)
SPOR
- kalkınca 10 dk yoga
- 10 dk sabah sporu
- 5 bin adım

dr ne dedi kuzum
Dr ne dedi canim hayır olsun
İlaç tedavisi bir fayda göstermedi tekrar en baştan araştırmaya aldılar parça alıp kültür araştırması yapacaklarmış eğer hiçbir sonuç alınmazsa cerrahi müdahele ile temizlenecekmiş Rahmi sarmaya başlamış çünkü

Çok geçmiş olsun canim Allahim tez vakitte şifa versin

Selam kızlar benim minnosum ishal oldu hep pesimde babasina gitse bile bend ediplerinde olmak zorundayim okadar yoruldum ki persembe arkadasim gelecek ev temizligi yemek kızimında mızmızligını dusununce vahim bikacgun beni bekliyor.
Menüm.
Kahvaltı 08.30
2 yumurta beyazlari
2 burgu peynir
2 dlm hindi fume
2 dilim tb ekmk
Ogle.12.30
Bir pors pirinc pilavi
1 pors et sote
1 bardak gazoz

Ara.
2 avuç cekirdek
2tane fındıkli 9kat gofret
2 ceviz
2 hurma
Ceyrek muz
1 fincn sekersiz tk
yarim elma
Ne ara ogun yapmisim aklima baska gelmedi daha yememisimdir insallah
Aksam. 19.00
1 kase sehriye çorba
1 dilim tb ekmk
Salata

Spor yok ama bacaklarimin arkalari agriyor kizla egilip kalkmaktan sanırım. bugun agzim hic bos kalmadi gibi oldu aralari aksma yemegine kadar gelip gidip luplettim hepsini bir yemedim.

Bugunku yediklerim

Uyanınca 8:00
1cay bar.süt
9:30
2has. Yumurta
1 dilim çavdar ekmeği
Çay

14:00
1 porsiyon kabak yemeği
Yogurt

17:00 ara
1 tane mor erik
4,5 cig badem

19;00
3,4 yemek kasigi haslanmis limonlu bamya 3,4 çatal patlıcan yemeği
Yogurt

Su 2,5 olur yatana kadar
Spor 2 mil lesli

İnşaallah dediğingividir kuzum
İçim rahatlar biraz olsun
Öyledir kuzum benim çok başıma geldi ordan biliyorum. Icini ferah tut.
5 tekrar zorlar mı acaba bu arada topigin 148. Sayfasına bak kitaptan ayin bilgilerini paylaştım yanlış yaptığın varsa duzeltirsin
Kızlar bugün ters giden şeyler var iyi dileklere kalpten dualara ihtiyacım var. Sizden de istiyorum.
Kuzum benim ederim ben . Rabbim fettah ismi ile yolunuzu açık eylesin karşısındakilerin kalbimi ya veddud ismi ile yumuşatsın . Sanki birileri ile ilgili geldi sıkıntı korkmaz duş alırsam sureler okurum adınıza allah kabul ederse.
Soğan suyu denesen kuzum.
Rahim kalınlığı ne kadar olmuş. Islem kolay bir işlem ama senin için yıpratıcı olabilir inşallah böyle bir işleme gerek kalmadan atlatırsın kuzum

Olur bence canım yuzme cok kalorı yakıyo zaten

Canım menun guzel bence kv dem dıyetısyene gıdıyo hergun 15te bır gofret hakkı var ıstersen sende gofret tarzı ye belkı kalorısı daha dusuktur. Ona hergun mutlaka ye demıs dıyetısyen yoksa krıze gırer aksam olunca daha fazlasını yersın demıs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…