Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kaptancım bakıyorum kılolar gerı gelıyo

Oglenı es gecmıssın kahvaltı gecemı kaldı canım. Guzel menu begendım ben afıyet olsun

Cok gecmıs olsun canım neyın var bıraz uzak kaldım galıba Rabbım sıfa versın ıns

Pek dıyet gıbı olmamıs kuzum pılav sabah aksam ekmek cekırdek gofret hepsını bı gun yemesene

Afıyet olsun canım

Kızlar bende yazayım bugunku menumu
Sabah 1 bardak sut
Oglen kucuk bır tabak tepeleme taze fasulye
3 dılım karpuz
3 5 catal salata
Ara turk kahvesı
4 tane mınıcık fındıklı lokum
1 buyuk cay
1 fıncan Nescafe
Cay cay
Aksam 2 kepce yayla corbası
4 kasık taze fasulye
Artık fasulye gormek ıstemıyorum ama yarınada kaldı.oglen ısyerındede fasulye yapıldı dun aksamda bugun ıcın yapmıstım mecburen yedım
Cok zor bı gun gecırdım bayram donusu acayıp yogunduk bazı sorunlarda vardı ısyerınde su ıcmeye elım ermedı 2 lt anca olmustur.

Yatmadan 2 bardak daha içsen günlük su hakkını doldurmuş olursun .
Taze fasulye candır niye bıktın 2 günde :)
Pizzayı ekmek niyetine sayıyorum. Su az geldi 2.5 lt tamamlarsan süper olur. Ara öğün de meyvede yeseydin ya da süt içeydin tok olurdun belki

Yatana kadar içerim canım meyvede canım istemedi pek şimdi süt içtim yarım bardak

180 kalori. Ben 800 kalorilik diyet yapiyorum gun icerisinde yediklerimin miktari 800 civari sorun olmadi yani.

Çok güzel olmuş afiyet olsun bamya ve kabağı bir ben sevemedim sanırsam

Soğan suyunu bu sefer deneyeceğim birde Karataya başlayayım diyorum bugün biraz araştırma yaptımda soğan+aslan pençesi+karatay yaparak kurtulan var ama atarım inşallah Ne kadar kolay olsada dediğin gibi abla beni yıpratır ileri için korkuyorum birde Bu durum bende yaklaşık 5 senedir var ve ilk defa bu sene bu kadar ilerledi ilaca başlasam sürekli ilaca bağımlı olmak lazım onuda istemiyorum neyse artık elbet vardır bir yolu ya

Ay o fasulyeyide ben nasıl severim hasret kalmıştım Bu kış yiyememiştimafiyet bal şeker olsun çok güzel olmuş

Sabahki pizza olmasaymış aslındaara öğünlerde badem ceviz + 1 b süt olabilir Ama bence en doyurucusu süt+meyve yada yoğurt+meyve hem daha besleyici hem daha doyurucu olur birde akşam yemeğinde yenen ekmek daha çabuk acıkmanı sağlar ekmek yerine sebze yemeğinden 1-2 kaşık daha fazla yenebilir bence eğer buna rağmen geceleri çok açlık çekersen domates yiyebilirsin yada süt ayran içebilirsin mideyi çokda aç bırakma bence sonra yanlış uyarı gider ters falan teper Bu yaptığımız diyet mazallah

Kuzum ilaçları kullanman gerekiyorsa aksatma .
Bak ben 6 ay.adet olmadığımı bilirim hiç yönlendiren de olmadı belki ilaç kullansaydım daha iyi olacaktı benim için. Cinsel yaşam aktif olduktan sonra kısmen yoluna girdi . Dr na güveniyorsan dediğini uygula . Soğan kürü de mutlaka yap çok güzel bir sökücü. Çiğ tüketebiliyorsan da tüket.

Cok severımde oglen aksam yıyınce gına geldi. Napıyosun kuşum nasıl gıdıyo dıyet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…