Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Allah razı olsun kuzum niyetlerimiz dileklerimiz kabul olsun
Kaptancım bakıyorum kılolar gerı gelıyo
Benden ayrılamıyorlar hem yeniden takıma girerim fena mı olur yarışırız
Bu soğan kürü bana da uygun olur mu acaba regl olmadım doğumlardan sonra tadı nasıl içilebiliyor mu kokusu var mı

Cok gecmis olsun rabbim doktorun ilacini rast getirsin,rabbim sifani versin inş kuzumm..

Bende menumu yazayim bugun son kacamagim oldu kacamak yapmadan buraya girseydim keskemm

Sabah 6:50 bi haslanmis yumurta,peynir zeytin iki dilim ekmek bi bardak sekersiz cay,seker ilaci,agri kesici basim cok agriyordu bir lt su

Öğle 12:00 yumurtasiz az yagli melemen,ev yapimi az yagli sucuk ici,peynir zeytin,bi tatli kasigi has bal,sekersiz cay,iki dilim ekmek,bayram sekeri iki uc tane yemisimdir luzumsuzca 1lt su yarim saat sonra form cay

Aksam 17:00 iki dilim ince kesilmis kucuk kavun (ebati hindistan cevizi buyuklugunde bahcemde yetistirdim)

Agri kesici basim catliydi

20:30 disarda misafirlerle bulustuk yarim haslanmis misir,sekersiz cay ictim

Suu bol su spor yoktu bugun bayramdan beri ilkkez dinlendim oda hastalandim acisi cikti..

Afiyet olsun canım menün düzensiz olmuş Akşam yemeğin yok
kahvaltı güzel olmuş, öğle bayram şekeri yemeyeymişin iyiymiş, ara 2 dilim organik kavun süper olmuş akşam yemeği yerine yarım mısır tercih etmişsin (20:30 da mısır yerine 18:30 - 19:00 gibi sebze yoğurt yeseydin) orta boy haşlanmış mısır 120 kalori zaten sorun yok ama senin kaliteli beslenmen önemli gebelik düşünüyorsun
Geçmiş olsun baş ağrın için
Şeker ilacını günde 1 kez mi kullanıyorsun

Istemıyorum senınle yarısmak sakın kılo alıp takıma gelme sen fıt anne oldun oyle kal

Cok severımde oglen aksam yıyınce gına geldi. Napıyosun kuşum nasıl gıdıyo dıyet
Ay bana gelmez gına hele bakla gibi pişirip üstüne kimyon serpip yiceksin efsane lezzet oluyor.
Valla diyet adına birşey kalmadı sanırım bu hafta bir kabak detoksu yapayım diyorum.
Bence olur öğlen ve akşam yemeklerinden yarım saat önce içilmesi gerekiyor. Kajve rengi soğanı 4 e böl kaynayan suya at 5 dk kaynat . Sen yine bak nasıl yapıldığına. Ben içiyorum alıştım tadına.
Mısır herkese yasak sana bana serbest :)
Pirinç te öyle :) .
Afiyet olsun canım

Kızlar bı sorum olucak tecrubelı annelere benım oglum 13 aylık bıraz yemegı seven bı bebıs. Aksam yatmadan once 9 gıbı muzlu boskuvılı bı mama yapıyorum geceyı tok gecırsın dıye ama maalesef cok acıkıyo Emıyor ama benden onu doyurcak kadar sut gelmıyor Dun gece hıc uyumadık en sonunda kalktım corba ısıttım Inek sutune bı turlu alısamadı ne denedıysem ıcmıyor Onerebılecegınız bısey varmı gece ne yapabılırım yok kalması ıcın. Corbayı ıcınce uyudu sımdı.

Aa bakla gıbı hıc pısırmedım denıyım bakayım bende hıc dıkkat etmedım. Fasulyem bıtınce bende yapayım kabak .
Günaydın bende uyandım benim içinde çok yoğun bir gün olacak kolay gelsin
Sanada kolay gelsın canım byram donusu ıs bırıkıyo dımı bıde ben 3 haftadır ızındeyım

birikmez mi birde işin yüzde 80 nini bitirmiştim. düşün hlen yoğunum. senin yerine bakan kimse olmadı mı ?
bende akşamları kabak yicem tüm gün sebze yediğimde kalbim güçsüzleşiyor gibi oluyor

taze fasülyeyi sevmeyen sadece ben miyim yaa yemek konusunda seçiciyimdir ama az çok yerim hepsini ama ağzıma sürmediğim tek yemek fasülyedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…