- 29 Ekim 2016
- 1.525
- 2.824
- 133
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #288.541
Oglen saatlerınde yedıgın ıcın cok etkılemez bencede canım.180 kalori. Ben 800 kalorilik diyet yapiyorum gun icerisinde yediklerimin miktari 800 civari sorun olmadi yani.
Evlımısın canım. Cok gecmış olsun yaPko vardı abla fakat bu kistler ilerleyip Rahmi sarmaya başlamış doktorun dediğine göre tekrar onun tedavisine başladımda
Masallah herkesın agzı sulandı menume kız bende severım de her ogun yicek kadar degılAy o fasulyeyide ben nasıl severim hasret kalmıştım Bu kış yiyememiştimafiyet bal şeker olsun çok güzel olmuş
Ay bayılırım ikisinede her gün yiyebilirim bıkmadan :))Çok güzel olmuş afiyet olsunbamya ve kabağı bir ben sevemedim sanırsam
Allah razı olsun kuzum niyetlerimiz dileklerimiz kabul olsunÖyledir kuzum benim çok başıma geldi ordan biliyorum. Icini ferah tut.
5 tekrar zorlar mı acaba bu arada topigin 148. Sayfasına bak kitaptan ayin bilgilerini paylaştım yanlış yaptığın varsa duzeltirsin
Kuzum benim ederim ben . Rabbim fettah ismi ile yolunuzu açık eylesin karşısındakilerin kalbimi ya veddud ismi ile yumuşatsın . Sanki birileri ile ilgili geldi sıkıntı korkmaz duş alırsam sureler okurum adınıza allah kabul ederse.
Soğan suyu denesen kuzum.
Rahim kalınlığı ne kadar olmuş. Islem kolay bir işlem ama senin için yıpratıcı olabilir inşallah böyle bir işleme gerek kalmadan atlatırsın kuzum
Kaptancım bakıyorum kılolar gerı gelıyo
Bu soğan kürü bana da uygun olur mu acaba regl olmadım doğumlardan sonra tadı nasıl içilebiliyor mu kokusu var mıKuzum ilaçları kullanman gerekiyorsa aksatma .
Bak ben 6 ay.adet olmadığımı bilirim hiç yönlendiren de olmadı belki ilaç kullansaydım daha iyi olacaktı benim için. Cinsel yaşam aktif olduktan sonra kısmen yoluna girdi . Dr na güveniyorsan dediğini uygula . Soğan kürü de mutlaka yap çok güzel bir sökücü. Çiğ tüketebiliyorsan da tüket.
Dualarim seninle bitanem ❤❤❤
Cok gecmis olsun rabbim doktorun ilacini rast getirsin,rabbim sifani versin inş kuzumm..İlaç tedavisi bir fayda göstermedi tekrar en baştan araştırmaya aldılar parça alıp kültür araştırması yapacaklarmış eğer hiçbir sonuç alınmazsa cerrahi müdahele ile temizlenecekmiş Rahmi sarmaya başlamış çünkü
Afiyet olsun canım menün düzensiz olmuş Akşam yemeğin yokBende menumu yazayim bugun son kacamagim oldu kacamak yapmadan buraya girseydim keskemm
Sabah 6:50 bi haslanmis yumurta,peynir zeytin iki dilim ekmek bi bardak sekersiz cay,seker ilaci,agri kesici basim cok agriyordu bir lt su
Öğle 12:00 yumurtasiz az yagli melemen,ev yapimi az yagli sucuk ici,peynir zeytin,bi tatli kasigi has bal,sekersiz cay,iki dilim ekmek,bayram sekeri iki uc tane yemisimdir luzumsuzca1lt su yarim saat sonra form cay
Aksam 17:00 iki dilim ince kesilmis kucuk kavun (ebati hindistan cevizi buyuklugunde bahcemde yetistirdim)
Agri kesici basim catliydi
20:30 disarda misafirlerle bulustuk yarim haslanmis misir,sekersiz cay ictim
Suu bol su spor yoktu bugun bayramdan beri ilkkez dinlendim oda hastalandim acisi cikti..
Istemıyorum senınle yarısmak sakın kılo alıp takıma gelme sen fıt anne oldun oyle kalAllah razı olsun kuzum niyetlerimiz dileklerimiz kabul olsun
Benden ayrılamıyorlar hem yeniden takıma girerim fena mı olur yarışırız
Bu soğan kürü bana da uygun olur mu acaba regl olmadım doğumlardan sonra tadı nasıl içilebiliyor mu kokusu var mı
Ay bana gelmez gına hele bakla gibi pişirip üstüne kimyon serpip yiceksin efsane lezzet oluyor.Cok severımde oglen aksam yıyınce gına geldi. Napıyosun kuşum nasıl gıdıyo dıyet
Bence olur öğlen ve akşam yemeklerinden yarım saat önce içilmesi gerekiyor. Kajve rengi soğanı 4 e böl kaynayan suya at 5 dk kaynat . Sen yine bak nasıl yapıldığına. Ben içiyorum alıştım tadına.Allah razı olsun kuzum niyetlerimiz dileklerimiz kabul olsun
Benden ayrılamıyorlar hem yeniden takıma girerim fena mı olur yarışırız
Bu soğan kürü bana da uygun olur mu acaba regl olmadım doğumlardan sonra tadı nasıl içilebiliyor mu kokusu var mı
Mısır herkese yasak sana bana serbest :)Bende menumu yazayim bugun son kacamagim oldu kacamak yapmadan buraya girseydim keskemm
Sabah 6:50 bi haslanmis yumurta,peynir zeytin iki dilim ekmek bi bardak sekersiz cay,seker ilaci,agri kesici basim cok agriyordu bir lt su
Öğle 12:00 yumurtasiz az yagli melemen,ev yapimi az yagli sucuk ici,peynir zeytin,bi tatli kasigi has bal,sekersiz cay,iki dilim ekmek,bayram sekeri iki uc tane yemisimdir luzumsuzca1lt su yarim saat sonra form cay
Aksam 17:00 iki dilim ince kesilmis kucuk kavun (ebati hindistan cevizi buyuklugunde bahcemde yetistirdim)
Agri kesici basim catliydi
20:30 disarda misafirlerle bulustuk yarim haslanmis misir,sekersiz cay ictim
Suu bol su spor yoktu bugun bayramdan beri ilkkez dinlendim oda hastalandim acisi cikti..
Günaydın bende uyandım benim içinde çok yoğun bir gün olacak kolay gelsinGunaydın kızlarrr herkes uyuyomu dahabenım gunum bugunde cok yogun gececek erkenden gunaydın dıyım dedım
Aa bakla gıbı hıc pısırmedım denıyım bakayımAy bana gelmez gına hele bakla gibi pişirip üstüne kimyon serpip yiceksin efsane lezzet oluyor.
Valla diyet adına birşey kalmadı sanırım bu hafta bir kabak detoksu yapayım diyorum.
Bence olur öğlen ve akşam yemeklerinden yarım saat önce içilmesi gerekiyor. Kajve rengi soğanı 4 e böl kaynayan suya at 5 dk kaynat . Sen yine bak nasıl yapıldığına. Ben içiyorum alıştım tadına.
Mısır herkese yasak sana bana serbest :)
Pirinç te öyle :) .
Afiyet olsun canım
Sanada kolay gelsın canım byram donusu ıs bırıkıyo dımı bıde ben 3 haftadır ızındeyımGünaydın bende uyandım benim içinde çok yoğun bir gün olacak kolay gelsin
birikmez mi birde işin yüzde 80 nini bitirmiştim. düşün hlen yoğunum. senin yerine bakan kimse olmadı mı ?Aa bakla gıbı hıc pısırmedım denıyım bakayımbende hıc dıkkat etmedım. Fasulyem bıtınce bende yapayım kabak .
Sanada kolay gelsın canım byram donusu ıs bırıkıyo dımı bıde ben 3 haftadır ızındeyım
taze fasülyeyi sevmeyen sadece ben miyim yaa yemek konusunda seçiciyimdir ama az çok yerim hepsini ama ağzıma sürmediğim tek yemek fasülyedirYatmadan 2 bardak daha içsen günlük su hakkını doldurmuş olursun .
Taze fasulye candır niye bıktın 2 günde :)
Pizzayı ekmek niyetine sayıyorum. Su az geldi 2.5 lt tamamlarsan süper olur. Ara öğün de meyvede yeseydin ya da süt içeydin tok olurdun belki
hadi canımtaze fasülyeyi sevmeyen sadece ben miyim yaa yemek konusunda seçiciyimdir ama az çok yerim hepsini ama ağzıma sürmediğim tek yemek fasülyedir
SchonerDuft drdotty kaptinn kızlar spor listesi puanlamasını bulamıyorum
kimsede sormamış spora başlamak isteyen yok sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?