- 9 Kasım 2016
- 4.831
- 6.564
- 158
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #288.581
ay evetttt gercekten yedigimede hic pisman degilim;Diyi yapmışın valla bende tatillerde kendimi hiç frenlemem kilo dediğin alınır verilirama o yemekleri her zaman bulamazsın
bir günde nasıl verdin bukiay evetttt gercekten yedigimede hic pisman degilim;D
Gündüz iyi emip yemek yiyorum gün boyu alması gerekenleri alırsa açlıktan uyanmazda emmek bağımlılık gibi ona uyanırKızlar bı sorum olucak tecrubelı annelere benım oglum 13 aylık bıraz yemegı seven bı bebıs. Aksam yatmadan once 9 gıbı muzlu boskuvılı bı mama yapıyorum geceyı tok gecırsın dıye ama maalesef cok acıkıyo Emıyor ama benden onu doyurcak kadar sut gelmıyor Dun gece hıc uyumadık en sonunda kalktım corba ısıttım Inek sutune bı turlu alısamadı ne denedıysem ıcmıyor Onerebılecegınız bısey varmı gece ne yapabılırım yok kalması ıcın. Corbayı ıcınce uyudu sımdı.
ay hiç bilmem ama fasülye severler cevap yazacaktırBende de akşam yeşil fasülye var.buzlugada atacagım siz nasıl yapıyorsunuz?
Niye kız anlamadı ben :))senden benden beter çıktın
cuma günü hatırlat ta değişikiği yapalım
iki günde verdim canim:) ja yerlesmemis kiloya hemen gidiyo...bir günde nasıl verdin buki
bende bir ara sık sık değiştirdim şimdi değiştirme hakkım kalmadığı için böyle devam ediyorum.Niye kız anlamadı ben :))
canım tost istedi bol kaşarlı içine domates koycan yanına sucuk ve sıcacık bir çayiki günde verdim canim:) ja yerlesmemis kiloya hemen gidiyo...
sunlari yedim bak
Sabah Cappucino
öglen Peynirli sandvic ve kahve
aksam sucuklu kasarli tost
sonrasindada bir iki catal peynir tatlisi
umarim yarin Sabah biraz daha gitmis olur
yoğun mu işleray hiç bilmem ama fasülye severler cevap yazacaktır
ki yazmışlar bile
Anladim benim daha 8 hakkım var :))bende bir ara sık sık değiştirdim şimdi değiştirme hakkım kalmadığı için böyle devam ediyorum.
canım tost istedi bol kaşarlı içine domates koycan yanına sucuk ve sıcacık bir çay
27.08.18 menüm
KALKINCA
-1 b su
KAHVALTI
- 1 haşlanmış yumurta
- 1 dilim peynir
- salatalık, domates
-2 ceviz
- 1 dilim ekmek
ARA
- yarım armut
- 2 ceviz
- sade Türk kahvesi
AKŞAM
- 2 kepçe çorba
- 4 yk kavurma
ARA
-3 fincan çay
SU
- 3 lt yi geçti (mecburi içtim)
SPOR
- kalkınca 10 dk yoga
- 10 dk sabah sporu
- 5 bin adım
Bugunku yediklerim
Uyanınca 8:00
1cay bar.süt
9:30
2has. Yumurta
1 dilim çavdar ekmeği
Çay
14:00
1 porsiyon kabak yemeği
Yogurt
17:00 ara
1 tane mor erik
4,5 cig badem
19;00
3,4 yemek kasigi haslanmis limonlu bamya 3,4 çatal patlıcan yemeği
Yogurt
Su 2,5 olur yatana kadar
Spor 2 mil lesli
offff en güzelibende bir ara sık sık değiştirdim şimdi değiştirme hakkım kalmadığı için böyle devam ediyorum.
canım tost istedi bol kaşarlı içine domates koycan yanına sucuk ve sıcacık bir çay
Yerıme bakan vardı ama acelesı olmayan ıslerı hıc yapma dedım kendım yapıyorum. Bıde bayram haftasına denk gelen asıları bu haftaya erteledık kalabalıgız. Proteınde kat menune ıyı gelmıyo demekkı sana sebze.birikmez mi birde işin yüzde 80 nini bitirmiştim. düşün hlen yoğunum. senin yerine bakan kimse olmadı mı ?
bende akşamları kabak yicem tüm gün sebze yediğimde kalbim güçsüzleşiyor gibi oluyor
keşke benimde zamnım olsa . marvel in filmlerini izliyorum evde zaman olsa iş yerinde de izlerdim. severmisin fantastikhiç yok desem
çatlıyorum
hiç sevmemkeşke benimde zamnım olsa . marvel in filmlerini izliyorum evde zaman olsa iş yerinde de izlerdim. severmisin fantastik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?