- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #288.621
Şimdi gelebildim canım ama çok yorgunum geçmişide okuyamadım.drdotty nerelerdesin kuzum
Bende kızım kucukken denemistim çöp olmuştuIyi geceler kizlar ya kurabiye isinden anlayan varmi aranizda bu kek kurabiyede hic iyi degilim burceye bugun bebe biskuvisi yapayim dedim cok kuru oldu neden acaba?
Bende kızım kucukken denemistim çöp olmuştuçok kuru olmustu.sonra cesaret Edip deneyemedim
Hiç fikrim yok canım denenmiş tariflere baksan. Ben hazır alıyorum o günden beri:))Benim genelde oyle oluyor yada cok yumusak evde yaptiklarim da ooff nasil tutturacam bilmiyorum kabartma tozu falan olmayinca mi acaba
Karbonat koyabilirsin kuzum benimkide taş gibi olunca daha denemedim pankek yapiyorum yumus yumus oluyor kimizaman tatli kimi zaman sebzeli falan.. bebek biskuviside hipp kecisutlu aldim arada sirada onu veriyorum mecbur kalincaBenim genelde oyle oluyor yada cok yumusak evde yaptiklarim da ooff nasil tutturacam bilmiyorum kabartma tozu falan olmayinca mi acaba
gunaydin biraz c vitamini alabilirsin belki grip falan olacaksindir kuzum.günaydın kızlar kendimi çok yorgun güçsüz hissediyorum
canım zuzununda dediği gibi vitamin mi alsangünaydın kızlar kendimi çok yorgun güçsüz hissediyorum
yok kuzum 3 4 haftdan fazladır böyleyim canım yagunaydin biraz c vitamini alabilirsin belki grip falan olacaksindir kuzum.
akşam çok olmuş .Günaydinlar herkese dunki menu mu yazayim
Kahvalti
1 haslanmis yumurta zeytin peynir 1 dilim ekmek 1 yk kaymak 1 tk bal
Ogle
1 kase tarhana corbasi
Ara
Yarim muz 1 elma
Aksam
3 kasik manti
Koz patlican salatasi
Bir iki catal et kavurma
Spor yapamiyorum bacaklarimda degisik bi agri var netten baktim varis gibi sanirim cok agriyor biyere uzanirken otururken falan damarin birisi 10 cm kadar mor mor olmus gorunuyor basina gelen varmi ki doktora gidemedim henuz
kullandığım vitmin var aslında ama düzenli içmiyorum.canım zuzununda dediği gibi vitamin mi alsan
seni üzen biley yok dimi?
Gun boyu herseyı yıyor cabım meyvesı yogurdu corbası aksam olunca bozle corba az yemek ama gece en gec 2 de ac uyanıyo. Emmek bagımlılık evet ama bızımkı bıseyler yıyınce uyuyo sadece emmek ıcınde degıl kalkması. Bende gece yemek yemeye alısmasını ıstemıyorum . Napcagmı sasırdım.Gündüz iyi emip yemek yiyorum gün boyu alması gerekenleri alırsa açlıktan uyanmazda emmek bağımlılık gibi ona uyanır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?