Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

iki günde verdim canim:) ja yerlesmemis kiloya hemen gidiyo...
sunlari yedim bak
Sabah Cappucino
öglen Peynirli sandvic ve kahve
aksam sucuklu kasarli tost
sonrasindada bir iki catal peynir tatlisi

umarim yarin Sabah biraz daha gitmis olur
Oh bunları yıyıp 1 kılo vermek neguzel

Is birikmiş yine de yoğunluk arada iyi oluyorda sürekli olunca zorluyor insanı.
Dengelemem lazım yeme işini

Önereceğin dizi var mı peki

Spor yap ne yaparsan yap kuzum yeterki yap
Iyıdır yogunluk ıyıdır.gusel kılo vermeye basladın sende vc duzene gırdımı

Kız oglen oglen okudum karnımda nasıl canımı ıstettın
ay bende acıktım khveltı da yapmadım düzgün . öğlen ne var bugün sizde
düzenli ilaç bende içemiyorum ama bu ara vitamine bende ihtiyaç duyuyorum ve almaya özen gösteriyorum sende almaya çalış canım
ya ben içerimde bu ara bayağı aksattım . spor ne durumda

ay bende acıktım khveltı da yapmadım düzgün . öğlen ne var bugün sizde

ya ben içerimde bu ara bayağı aksattım . spor ne durumda
yine iş çıkışı yürüyüşe başladım 1 saat tempolu yürüyorum, eve gidincede kızı parka çıkarıyorum 1 saatte onun peşinde koş, bulaşık ev topla derken başka hareket yapacak halim kalmıyor
sen yapabildin mi?

TİBETE devam ediyorum bugün esneme hareketleri eklicem öncesine bşka birşey yok kısa yürüyüşlerim devam ediyor tabi
Hayırdır bi durum mu var?
yok kuzum halsizim sadece

SchonerDuft ya bir sey soracagim aslinda canim sıkıldı biraz bir saat once iki komsum gordu beni senin yerinde ben bukadar calissam cope donerdim dedi digeri yok zayifladi dedi,digeri yok ayni kg da dedi..
Dr gideyim diyorum hep birsey cikmiyor insilun direnci var kabizlik var bide bu hastaligimdan dolayimi veremiyorum hani surekli veya degil pasta, borek,kek,durmada lahmacunlar mantilar,eee durmadan cig koftede yemiyorum bunlarda hadi bazilari nadiren iki ayda bir veya senede bir.iki kez yiyorum,hani pirinc pilav veya haslanmis patates te yok nerden baksan uc aydir haslanmis patatse bile yemiyorum,ama cidden cok hareketliyim oglen 1den su saate kadar ayaktayim,ee bahceye gittigimdede haril haril calisiyorum neden,yogurt yemedigimdenmi(2haftadir tempo yuzunden yemedim),salata cok yapip yemedigimdenmi,hadi salata yemiyorum onun yerine salatalik domates yiyorum,hakkat ne bicim bunyem var,acaba bu tempoya vucudummu alisti,demir vitaminim dusuk ondanmi off birini duzeltsem biri mahvoluyor...seker hapim bitmeye az kaldi dr gidip diger tahliller yaptiracagim toplam giden 13 kg buraya tekrar baslayip verdigim kg 7 kg
Ha birde artik regl donemlerimde kg hic veremiyorum onceden cok guzel verdimdi..benim bu 76kg ya karsi direncmi gosteriy off hakkat cildiracagim..

Şöyle bi durum var insanlar her zaman kendilerini bizim yerimize koyunca bizden daha başarılı bizden daha iyi oluyorlar Ama lafta tabi hani öyle de demesi gayet doğal hep kilo vermişsin lafına sevinip almışsın aynısın laflarına üzülüyoruz Ama aslında Her ikisinide takmıycaz biz kendimiz için çabalıyoruz kendimiz hedefe varıp bedenimizi beğenince kim Ne derse desin umurumuzda olmayacak bence şimdide olmasın geçen bayramda beni gördüler bundan 10 kg eksik halime geçen sene kiloluyum şimdi zayıflamışsın dediler ama Şu an 10-15 kilo aldığımı farketmiyolar bence pek taktıkları yok laf olsun diye hepsişöyle ki herkesin metabolizması farklı kek poğaça yiyerek almayan var biz kendiminkine odaklanmak çözmek lazım eksik gediklerimiz olunca metabolizmamız biraz daha zorlaşıyor kabızlık problemi çözülebilir kendine bitki çayı olur yada Bı doktora görünüp ilaçla halledip onu çözebiliriz belki yeterince su içmediğin için de olabilir Ama mutlak hallolur demir vitamin insülin bunlar tabi vermeyi zorlaştırıyor lakin Sen beslenme düzenini değiştirince ek takviye alınca yavaş yavaşta olsa verebileceksin pasta börek patates pilav bunlara takılmayın diyet yapıyoruz diye hiç yemeyecek değiliz belki kilo almaya yatkın vücudumuz var ee hayat büroda diyet yapamayız biz burda sağlıklı beslenme yaşam tarzına koymaya çalışacağız yeri gelince pastamızıda yiyeceğiz pilavımızıda önemli olan porsiyon ayarlamak kendimizi aç bırakmamak belki Bu hastalıklar seni kilo vermede zorlaştırıyor olabilir Ama asla engel değil hem beslenme düzenini halledip hem tedavi görürsen çabuk hallolur ama hızlı vermekten önce yavaş yavaş kalıcı vermeye bakalım vücudun bence bu zamana kadar çok güzel kilo vermiş lakin zaman zaman inatçı dönemleri olacak bi kiloya takılıp kalacağız 2 sene dahi olsa onu kıramadığımız olacak ama veremiyorum diye elden bırakırsak vay bizim halimize o kiloyu kıramadım diye yiyip içiyimde diyemeyeceğiz kilo vermekten çok sağlıklı beslenmeye odaklanalım bedenimiz kendisi için uygun kiloya mutlak inecektim zor da olsa ama en önemlisi Her zama diyorumdamutlu olmak eğer mutlu olmazsak hiçbir şeyi yapmak istemeyiz e istemeyince hedeflerede yaşamayız hareketin çok güzel beslenmen çok güzel hiç moralini bozma vücudun verecek uygun zamanı bekliyordur strese vücudu zora sokar hiç stres yapma düşünme elbet vereceğiz burada birlikte olur destek olunca ve bizler kendimizde elden bırakmayınca o kiloları hepsi puff olup uçup gidecek sonra bu zamanlara bakıp gülmemiz kalacakönemli olan mutluluğumuz hiçbir şeyin seni böyle düşündürüp üzmesine izin verme

Hay o komşunu ne edeyim ben . Bir yerde yanlış vardır illaki buna sağlık sorununu da katıyorum. Tarlada çalışmak demek enerji kaybı demek sıkılaşma illa mi olmuştur . Ama neden kiloya yansımıyor dersek belki spor hareket ödem yapıyor vücutta. Kabızlık zaten berbat birşey direk yansıyor tartiya ben sana özel birşeyler önerecem . Birdr öyle deneyelim ama imkanın varsa 1 2 ay diyetisyene git özel bir diyetisyene git

Bugünümü yazayım
Sabah öğle yok malesef
Akşam
-1.5 kepçe yoğurtlu çorba
- 1 biber dolması
- salata
- yoğurt
-karpuz
-1.5 dilim ekmek
Su
-3 lt yi geçgin
Bugün yine doktora gitmiştim ultrason dolayısıyle sıkışmak için fazla su içince bide aç karınaydım midem bulandı hiç halim kalmadı bişi yiyemedim gelincede yattım anca akşam yiyebildimSporuda iyi aksattım he

Bende bildirim yapayım sabah kalkınca 2 bardak ceviz suyu içtim 9:40 ta 1 yumurta 3 zeyyin 2 ceviz 1 kaşık lor peyniri domates salatalık. 13:30 Öğlen yeşil fasülye, yoğurt, çeyrek elma bir parça çikolata. 15:30 yarım portakal 2 adet hurma Akşam 18:30 nohut salata yogurt

Canim cok sagol emek verip yazdin hakkini helal et,insanlari takmıyorum,aldirmiyordum kendime hani hareketliyim nasilsa veririm die dusundum her tartildigimda ayni rakamlari görmekten sıkıldım bir an once tedaviye baslamak icin can atiyorum,ha diyeti biraksam hic abartisiz bir haftada tam 4 kg alma kapasitem var hani oda normal kacamak yaptigimda..oyle boyle mecbur gidecek bu kg lar sizler sayesinde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…